《名师一号》2015-2016学年高一英语人教版必修4双基限时练1-1 WARMING UP & READING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师一号 名师一号2015-2016学年高一英语人教版必修4双基限时练1-1 WARMING UP READING WORD版含解析 名师 一号 2015 2016 学年 英语 人教版 必修 限时
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家双基限时练(一)Unit 1Part .用所给词的适当形式填空1Any _ (organize) that received money from the US government had to treat blacks equally.答案organization2How long will the _ (connect) of the telephone take?答案connection3Their _ (behave) towards me shows that they dont like me.答案behaviour4I was _ (inspir
2、e) to work harder than ever before by what my teacher had said.答案inspired5She _ (support) her husband on the money she earns from teaching.答案supports6An eye _ (special) checked her eyes carefully and advised her not to use her eyes too much.答案specialist7Jane spent many years _ (observe) and recordin
3、g their daily activities.答案observing8Now many theme parks are built for _ (entertain)答案entertainment9Dont spoil the children. Cant you make your little son behave _ (him)?答案himself10All the students felt _ (inspire) when they were hearing the _ (inspire) music.答案inspired; inspiring.单句改错1The problem
4、is very worth considering._答案verywell2He insisted that the matter referring to at the meeting be dealt with without delay._答案referringreferred3She was devoted to improve her spoken English._ _答案improveimproving4You have no time to get change because they are waiting for you._答案changechanged5More tha
5、n one student have passed the examination._答案havehas6In the past, teachers were looked down at by many people._答案aton/upon7She argued me with buying that coat._答案withinto8After by this means can the problem be solved._答案AfterOnly9All kinds of troublesome things crowded through my mind at the same ti
6、me._答案throughinto10As a student, he should show respect to his teachers._ _答案tofor.阅读理解ABuying books on the Internet is a great way to save time and money. Online bookstores offer new books and used books that can save you lots of money. They are far better compared to traditional bookstores as they
7、 offer much broader kinds of books. Another advantage of shopping online is that you can also read the book reviews as well as readers reviews to get an idea whether the book is worth buying. Online bookstores offer great discounts (折扣) to regular customers which is a big attraction for book lovers.
8、For book lovers, the most important thing is to get books on time. Therefore, you need to find a reliable (可靠的) online bookstore that will be able to provide fast deliveries (送货)Here are some tips to use when choosing an online bookstore. Some online bookstores are popular for fiction books; some ar
9、e for nonfiction books or novels, etc. Understanding their specialization will help you get the right kind of books in time. Check whether you will be buying the books from a thirdparty seller or directly from the website. Although the website could be reputable(声誉好的),thirdparty sellers advertised o
10、n their site may not have a good reputation. Never jump at stores that offer super cheap prices, as books sold at such low prices could be in very bad condition.Most of the popular online bookstores offer useful tools. One tool is a wish list tool on its website. You can update(更新) the list of books
11、 you wish to buy in the future. The bookstore will know what you want and will email you immediately when the book of your choice is available.1Why do you think online bookstores are much better than traditional ones?A. Because online bookstores offer readers the latest books.B. Because online books
12、tores offer readers more kinds of books to choose from.C. Because online bookstores offer readers the lowest prices.D. Because online bookstores offer readers more about their favorite authors.答案与解析B根据文章第一段的“They are far better compared to traditional bookstores as they offer much broader kinds of b
13、ooks.”可知,网上书店的好处就是比实体书店提供的种类更多,所以选择B项。2How can a reader buy a worthy book when shopping online?A. By comparing service.B. By asking for discounts.C. By reading online review.D. By asking booksellers for advice.答案与解析C根据第一段中“you can also read the book reviews as well as readers reviews to get an idea
14、whether the book is worth buying.”可知,在网上选书时可以查看其他读者的评价来评估书本好坏,所以选择C项。3What do online book lovers care about most?A. The speed of deliveries.B. The author of books.C. The prices of books.D. The condition of books.答案与解析A根据文章第二段“For book lovers, the most important thing is to get books on time.”可知,对于网络
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-531367.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
调研报告和调查报告的区别 [科学规范和有效监督县委书记用人行为的调研报告] .pdf
