《名师伴你行》2017版高三英语大一轮复习课时作业5 RHYTHM WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师伴你行
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(五)RhythmA卷.单句语法填空1Dont stand in _ way; Im busy picking up my baggage.2It is possible _ (combine) a career with being a mother.3Im fully responsible _ your oneday tour to our school and our city.4I am deeply impressed _ the great changes that have taken place in the school over t
2、he past three years.5It was not until the rain stopped _ he left the room.6After the _ (perform), Im eager to show you around some places of interest.7She _ (award) a scholarship to study at Oxford last month.8He left the classroom without _ (permit)9At no time _ I tell you that you could use my car
3、.10The competition attracted over 500 competitors _ (represent) 18 different countries.答案:1the2.to combine3.for4by5.that6.performance7was awarded8.permission9did10.representing.完成句子1He didnt tell me anything _.上次我见到他时他什么也没有告诉我。2_,youll have to wait here.换句话说,你不得不在这儿等。3I cant figure out why he _.我琢磨不
4、透为什么他放弃了出国。4Li Ming couldnt go to the meeting, so I _.李明不能去参加会议,所以我代表他去了。5He denied that he _.他否认他对那次事故负责。答案:1the last time I saw him2.In other words3.quit going abroad4.represented him5.was responsible for the accident.阅读理解(2016河北邢台市摸底考试)Sunstroke is a condition that can quickly go from dangerous t
5、o deadly,especially if proper care isnt given immediately.Sunstroke,sometimes called heatstroke,is a result of the body temperature rising above the safe limit.This causes the bodys necessary functions to stop working.Its usually pretty easy to avoid sunstroke,as long as proper action is taken.In th
6、at case,you need to act as quickly as possible to return that persons body to a safe temperature.Here are a few tips to help treat sunstroke.Call for helpCall to get an ambulance as quickly as possible.This should be the first thing you do,especially if the sunstroke person has fainted (昏倒)Also,call
7、 for help from anyone nearby if youre in a public place.If theres no one around,call someone nearby if they can get there sooner than an ambulance.Ask everyone to bring you as much water as possible,if there isnt much nearby.Get the person to a cooler areaIf theres a building nearby,aim for that.Any
8、where with plenty of air conditioners and water is perfect.If a building isnt available,bring the person to a wellshaded area.Get the water flowing If the person is still conscious,get him or her to drink water.If theres a bathtub available,fill it with cool water and put the person in it.If your wa
9、ter supply is limited,you have to save it.Dampen a towel or shirt and put it on the persons body.Focus on the face,neck,and chest.Fan the personGetting moving air over the person cools him or her down.Use anything,a towel or sheet,a shirt,your hands,or a piece of board.This is where having many peop
10、le around really helps,as they can combine to fan the entire body.1When does a person get sunstroke?AWhen the body doesnt function.BWhen proper care is given immediately.CWhen someone is exposed to the sun too long.DWhen the body temperature goes up beyond what one can bear.2What is mainly discussed
11、 in the passage?AThe first aid for sunstroke.BThe causes of sunstroke.CThe chief symptoms of sunstroke.DThe essential prevention of sunstroke.3Which of the following is NOT mentioned in the text?ACall for assistance from others.BLeave the sunstroke person in the shade.CPut a wet towel on the persons
12、 face.DHelp the person take some medicine.4.The text probably comes from _.Aa guidebookBa book reviewCa medical magazine Dan official document答案:解题导语:这是一篇说明文。文章介绍了中暑的危害以及中暑后的一些急救措施。1D解析:细节理解题。根据第二段的第一句“Sunstroke, sometimes called heatstroke, is a result of the body temperature rising above the safe
13、limit.”可知,当人体的体温超过所能承受的安全极限时,就会中暑,即D项正确。2A解析:主旨大意题。文章首先介绍了何为中暑以及中暑的危害,结合第三段的最后一句“Here are a few tips to help treat sunstroke.”可知,下文讲述的是中暑时需要采取的急救措施,即A项正确。3D解析:细节理解题。根据Call for help下的“call for help from anyone”可知A项在文中被提及;根据Get the person to a cooler area中的第三句“If a building isnt available, bring the p
14、erson to a wellshaded area.”可知B项在文中被提及;根据Get the water flowing中的第二段的“Dampen a towel or shirt and put it on the persons body. Focus on the face, neck and chest.”可知C项在文中被提及;D项在文章中没有提到。4C解析:推理判断题。文章主要介绍了中暑以及中暑后如何急救的相关知识,故有可能选自一本医学杂志,即C项正确。.阅读填空(2016石家庄五校高三联考)As a child grows up,you may wonder how you c
15、an teach him to become a respectful adult._1_ A child who learns to respect not only learns to receive respect from others in kind,but also learns to respect himself.Show him respect.This is the best way to teach your child how to respect others.Listen to your child attentively and he will learn to
16、listen to you,understanding how important this is in communication. _2_The more you say “please” and “thank you” to your child,the more likely he will learn to use them.Politeness then becomes a normal part of any conversation.Agree to disagree. _3_ Explain your decision so that he will understand y
17、ou and expect respectful responses.Disagreeing with you doesnt necessarily mean disobedience(不顺从)Control your impulse to overreact.When a situation arises,stay calm and keep in mind that you are supposed to be modeling correct behavior._4_Praise,praise,praise!So much is focused on what a child does
18、wrong and how to correct it that his accomplishments are not celebrated enough._5_ATeach manners by using polite requests and responses.BTry to remember that a child wont always agree with you.CRespect is necessary for a meaningful and successful life.DIf he sees you lose your temper,he is more like
19、ly to respond that way in future.EA child may act as he pleases,and he will live a happy life.FSeeing a child exhibit respectful behavior,make sure he knows how proud you are of him.GRespectful behavior is always accompanied by bad behavior as a child.答案:15CABDF.短文改错(2015唐山统一考试)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,
20、请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Television plays important part in our life.It shows us program, like the news and sports events.We can watch films, listen to in
21、terviews and hearing the sounds of events that happened far away.Television teach us about countries and cultures but we can enjoy entertainment.A television set can be used for another things as well.You can record shows and films for late viewing, watch DVDs, or even play video games.Television wa
22、s being developed over 80 years, influenced our life ever since.答案:Television plays important part in our life. It shows us , like the news and sports events. We can watch films, listen to interviews and the sounds of events that far away. Television us about countries and cultures we can enjoy ente
23、rtainment. A television set can be used for things as well. You can record shows and films for viewing, watch DVDs, or even play video games. Television was being developed over 80 years, our life ever since.B卷.阅读理解A(2016高考命题专家原创卷)You signed up for soccer, and played every game of the season.Sure, y
24、oure not the best player on the team, but most days you gave it your all.Do you deserve a trophy(奖杯)?If the decision is up to Carol Dweck, the answer would likely be no.Shes a psychology professor at Stanford University, California.She says a player doesnt have to be the best to get a trophy.But tho
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-534801.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
