分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型云南省师范大学附属中学2022-2023学年高二英语下学期期中试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:535651
  • 上传时间:2025-12-09
  • 格式:DOCX
  • 页数:23
  • 大小:47.20KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    云南省 师范大学 附属中学 2022 2023 学年 英语 学期 期中 试题 Word 解析
    资源描述:

    1、20222023学年下学期第一学段模块考试试题高二年级英语学科模块选择性必修三第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What is the weather supposed to be like?A. Sunny. B. Rainy. C. Windy.2. Where is the mans phone?A. In the man s purse. B.

    2、 In the womans bedroom. C. On the charger.3. What is the woman worried about?A. Getting tired. B. Being cold. C. Driving in rush hour.4. Why does the man think hell make the team?A. Hes taller than before. B. Hes older and more mature. C. Hes become a better athlete.5. What is the probable relations

    3、hip between the speakers?A. Roommates. B. Husband and wife. C. Boss and secretary.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有2至4个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读各个小题;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7题。6. How long did it take for Tammys package to arrive?A. A

    4、month. B. Two weeks. C. A week.7. What does the woman mean in the end?A She will tell the man what she sent.B. The man will be happy with the gift.C. The man will have to wait to find out.听下面一段对话,回答第8至第10题。8 Why does the woman want to rent a studio?A. To do her art.B. To live close to her job.C. To

    5、live by herself.9. How many roommates does the woman have?A. One. B. Two. C. Three.10. What is her favorite thing about the studio?A. The location. B. The price. C. The light.听下面一段对话,回答第11至第13题。11. How does the woman feel at first?A. Amused. B. Hurt. C. Surprised.12. What did the woman hear the man

    6、tell Marissa?A. That the woman is bossy.B. That the woman is usually right.C. That the woman is at the top of her field.13. What will the woman probably do next?A. Yell at the man.B. Say sorry to Marissa.C. Say something mean to Marissa.听下面一段对话,回答第14至第17题。14. What did the speakers do?A. Hiked up a m

    7、ountain.B. Stayed in an island hotel.C. Went sailing.15. What did the woman think of Pa at firstA. He seemed very strange.B. He was a very cool person.C. He was just like everyone else.16. Who might Pa be?A. A native English teacher. B. A foreign traveler.C. A local guide.17. How will this experienc

    8、e change the woman?A. It will make her want to travel more.B. It will help her think about important things.C. It will make her want to protect nature more.听下面一段独白,回答第18至第20题。18. How should students usually paint?A. By painting very quickly.B. By copying the famous painters.C. By painting again afte

    9、r the old paint is dry.19. What does the speaker say about painting?A. Each painting is different.B. It is not a very personal activity.C. There are only a few colors you can use.20. What will the listeners do tomorrow?A. Start painting something new.B. Hang their paintings up to dry.C. Talk about e

    10、ach others paintings.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AFlower Fests Blooming Around the World“I must have flowers, always and always,” the French painter Claude Monet said. Around the world, green thumbs(园艺高手) are getting ready for a series of flower festiv

    11、als and expositions. Many of these not only pay tribute to beloved local blooms, but also hold deep cultural significance in their regions. Here are the spectacular festivals worth making a trip.Peony Festival (Oshawa, Canada) June 10-11Only blooming during a short period in the summer, peonies hold

    12、 deep symbolism in cultures all around the world. Oshawas festival pays homage to the beloved perennial, displaying over 300 varieties and hosting gardening seminars. Enter the festivals Peony Show for your chance to win the title of greenest thumb or submit your interpretation of a peony in any med

    13、ium to the art contest.Fte de la Lavande (Sault, France) August 15Across the South of France, the locals celebrate the beloved lavender blooms with fairs and festivals. The largest is held in Sault, a preserved historic village in the heart of Provence known for its lavender farming; one highlight o

    14、f the all-day festival is that visitors are welcome to pick their own flowers.Namaqualand Flower Festival (Vanrhynsdorp, South Africa) September 2-4This participant-led gathering caters to(迎合) those who love flowers, outdoors, stars, and taking in many different experiences. During the time when the

    15、 dusty desert transforms into blooming wildflower fields, festivalgoers spend the weekend camping, night-hiking through the bush and learning traditional dances.Floriade (Canberra, Australia) September 17-October 16The fair is not just an ode to flowers, but to the spring season. Walk the grounds du

    16、ring the day and sip wine while taking in over one million blooming bulbs. Then head to Night Fest for a musical performance, with this years theme “Sounds of Spring”.1. What can visitors do in Fte de la Lavande?A. Gain a special title.B. Pick flowers freely.C. Learn the traditional dance.D. Enjoy a

    17、 musical performance.2. Which festival is suitable for an outdoor activity lover to go?A. Peony Festival.B. Floriado.C. Namaqualand Flower Festival.D. Fte de la Lavande.3. What do these festivals have in common?A. They are held during the summer.B They have different themes each year.C. They are imp

    18、ortant for the culture of the regions.D. They combine flower appreciation with art exhibition.【答案】1. B 2. C 3. C【解析】【导语】本文是应用文。文章主要介绍世界各地的几个鲜花节。【1题详解】细节理解题。根据Fte de la Lavande (Sault, France) August 15部分“one highlight of the all-day festival is that visitors are welcome to pick their own flowers. (全

    19、天节日的一大亮点是欢迎游客自己采摘鲜花)”可知,在Fte de la Lavande,游客可以自己采摘鲜花。故选B。【2题详解】细节理解题。根据Namaqualand Flower Festival (Vanrhynsdorp, South Africa) September 2-4部分“This participant-led gathering caters to(迎合) those who love flowers, outdoors, stars, and taking in many different experiences. (这场由参与者主导的聚会迎合了那些喜欢鲜花、户外活动、

    20、星星和许多不同体验的人)”可知,喜欢户外活动的人可以去参加Namaqualand Flower Festival。故选C。【3题详解】细节理解题。根据第一段“Many of these not only pay tribute to beloved local blooms, but also hold deep cultural significance in their regions. Here are the spectacular festivals worth making a trip. (其中许多不仅向深受喜爱的当地花朵致敬,而且在其所在地区具有深厚的文化意义。以下是值得一游的

    21、壮观节日)”可知,文章中提到的节日都对各地区的文化很重要。故选C。BHave you ever thought of being an actress and having to finish a show you started and at the same time, battling a life-threatening illness? That is what Emilia Clarke did. You may know her for her famous role of Daenerys Targaryen from the hit TV series Game of Thr

    22、ones. This role skyrocketed her to stardom and made a big impact on her life. However, behind the scenes, Clarke had been battling a life-threatening illness for most of the first few seasons.Just after finishing the first scazon of Game of Thrones, she faced an awful situation following the events

    23、of being rushed to the hospital after a workout session at the gym. Her worst fears were realized when she was diagnosed with subarachnoid hemorrhage, a kind of disease that kills once out of three people diagnosed with it. She was immediately told that she needed to undergo surgery to remove her br

    24、ain aneurysm (动脉瘤) but she was a bit skeptical about it since she had a busy life and a busy schedule.Ultimately, she had to go under the knife and the recovery was very miserable for her. She felt so hard to memorize and remember that it came to the point that she couldnt even remember her name. At

    25、 that point, she was extremely desperate since she believed that her life depended on communication and memorization so her life wasnt worth anything. Luckily, a month later, Clarke recovered well and was able to go home just a few weeks before the start of filming for the 2nd season of Game of Thro

    26、nes.After the third season, doctors found out that there was another brain aneurysm that needed immediate surgery. Recovery had been more painful than before and Clarke spent a month in hospital experiencing all sorts of anxiety and depression. Fortunately, she overcame this adversity again. She rec

    27、overed well and was able to finish all eight seasons of Game of Thrones. Right now, shes just waiting for all the beauty and surprises that life can bring.4. What can we know about Emilia Clarke?A. She hesitated about the first surgery.B. She suffered less during the second recoveryC. She fought the

    28、 disease for eight seasons of Game of Thrones.D. She missed the filming of the 2nd season of Game of Thrones.5. Why was Emilia Clarke frustrated by the first diagnosis?A. She wasnt sure of her sports ability.B. She was afraid of her upcoming surgery.C. She wasnt confident of her acting skills.D. She

    29、 was worried about her career development.6. What words can be used to describe Emilia Clarke?A. Decent and talented.B. Diligent and tough.C. Daring and thoughtful.D. Dedicated and trustworthy.7. Which entry can help you access the text?A. Fashion.B. Science.C. Health.D. Celebrity.【答案】4. A 5. D 6. B

    30、 7. D【解析】【导语】本文是记叙文。文章主要讲述演员艾米莉亚克拉克在必须完成电视剧权力的游戏的录制的过程中,同时与危及生命的疾病作斗争的故事。【4题详解】推理判断题。根据第二段“She was immediately told that she needed to undergo surgery to remove her brain aneurysm (动脉瘤) but she was a bit skeptical about it since she had a busy life and a busy schedule. (她立即被告知需要接受手术切除脑动脉瘤,但她对此有点怀疑,因

    31、为她生活繁忙,日程安排繁忙。)”可知,克拉克在第一次接受手术之前有点犹豫。故选A。【5题详解】推理判断题。根据第三段“At that point, she was extremely desperate since she believed that her life depended on communication and memorization so her life wasnt worth anything. (当时,她非常绝望,因为她认为自己的生活依赖于交流和记忆,所以她的生命没有任何价值。)”可知,克拉克感到沮丧是因为她担心做手术会影响自己的职业发展。故选D。【6题详解】推理判断

    32、题。根据第二段“since she had a busy life and a busy schedule. (因为她生活繁忙,日程安排繁忙。)”可知,克拉克是一个勤奋的人。根据最后一段“Fortunately, she overcame this adversity again. (幸运的是,她再次克服了这场逆境。)”可知,克拉克是一个很坚韧的人。故选B。【7题详解】推理判断题。根据第一段“Have you ever thought of being an actress and having to finish a show you started and at the same time

    33、, battling a life-threatening illness? That is what Emilia Clarke did. You may know her for her famous role of Daenerys Targaryen from the hit TV series Game of Thrones. This role skyrocketed her to stardom and made a big impact on her life. However, behind the scenes, Clarke had been battling a lif

    34、e-threatening illness for most of the first few seasons.(你有没有想过成为一名演员,必须完成一个你开始的节目,同时与一种危及生命的疾病作斗争?艾米莉亚克拉克就是这么做的。你可能会因为她在热播电视剧权力的游戏中扮演的丹妮莉丝坦格利安而认识她。这个角色使她一举成名,并对她的生活产生了重大影响。然而,在幕后,克拉克在前几个赛季的大部分时间里都在与一种危及生命的疾病作斗争。)”可知,这篇文章主要介绍演员艾米莉亚克拉克在拍摄电视剧权力的游戏期间与危及生命的疾病作斗争的故事,所以属于名人系列。故选D。CA flock of lawn-mowing s

    35、heep have been sent to trim wild grass surrounding the ruins of Pompeii as part of an initiative that also includes plans to revive ancient vineyards.The 150 sheep arrived in Pompeii yesterday and immediately got to work eating up the grass in an unexcavated section of Regio V, a vast area to the no

    36、rth of the archaeological park. In a nine-month experiment, the flock will also be appointed to trim other grassy areas as well as maintain ancient and new vineyards as park authorities seek to boost the production of Pompeii wine, which used to be exported across the Mediterranean.“They entered the

    37、 site with great enthusiasm and got to work straightaway,” said Gabriel Zuchtriegel, the director of the Pompeii archaeological park. “Maintenance is a huge cost, so instead of paying someone to cut the grass, we have sheep eating it, fertilizing it and creating a pastoral landscape that is much mor

    38、e resistant to dry scazons and heavy rainfall.”“Many people think of Pompeii as an ancient city with lots of houses, but its actually much more than this,” added Zuchtricgel. “There are huge areas of trees, grass, olive groves and vineyards. And if you look back at photos from 100 years ago in south

    39、ern Italy, or even in the 1950s, its astonishing to see the walls around Pompeii, Paestum and other sites-they didnt have these problems with growing vegetation because every square metre was productively used by these peasant communities.”Pompeii was destroyed by the eruption of Mount Vesuvius in 7

    40、9 AD. The citys ruins were discovered in the 16th century, with the first excavations beginning in 1748.In the late 1800s, the archeologist Giuseppe Fiorelli first excavated some of Pompeiis vineyards, which had been beneath 3 metres of ash. Many-were found in the less densely populated eastern side

    41、, where people produced wine in their gardens.8. Whats the meaning of the underlined word “trim” in paragraph 1?A. Cut.B. Detect.C. Decorate.D. Conserve.9. Why are sheep employed to work in the park?A. They are high-efficient and dependable.B. They can fight against some extreme weather.C. They can

    42、boost the wine export around the Mediterranean.D. They are much more economical and environmentally-friendly.10. Why was Pompeii not troubled by the growing grass 100 years ago?A. The land was made full use of by local farmers.B The land was covered by the harmful volcanic ash.C. The land was occupi

    43、ed by houses and olive groves.D. The land was deserted by the residents in southern Italy.11. Which is the most suitable title for the text?A. Pompeiis Grassy Ruins to be Revived by Sheep.B. An Archaeological Park to be Rescued by the Authorities.C. Southern Italys Farmland to be Reused with the Hel

    44、p of Sheep.D. A Novel Initiative to Refresh Ancient Vineyards in the Mediterranean.【答案】8. A 9. D 10. A 11. A【解析】【导语】本文是新闻报道。文章主要介绍一群割草的羊被派去修剪庞贝遗址周围的野草的举措,该举措还包括复兴古老葡萄园的计划。【8题详解】词句猜测题。根据第一段“A flock of lawn-mowing sheep have been sent to trim wild grass surrounding the ruins of Pompeii as part of an i

    45、nitiative that also includes plans to revive ancient vineyards. (作为一项举措的一部分,一群割草的羊被派去trim庞贝遗址周围的野草,该举措还包括复兴古老葡萄园的计划。)”可知,这里指用羊去割草的事情,所以trim的意思应该是“修剪”,和选项A意思一致。故选A。【9题详解】推理判断题。根据第三段“Maintenance is a huge cost, so instead of paying someone to cut the grass, we have sheep eating it, fertilizing it and

    46、creating a pastoral landscape that is much more resistant to dry scazons and heavy rainfall. (维护是一项巨大的成本,所以我们没有花钱请人割草,而是让羊吃它,给它施肥,创造一个更能抵御干旱和强降雨的田园景观。)”可知,雇用绵羊在公园里工作更经济环保。故选D。【10题详解】细节理解题。根据第四段“And if you look back at photos from 100 years ago in southern Italy, or even in the 1950s, its astonishing

    47、 to see the walls around Pompeii, Paestum and other sites-they didnt have these problems with growing vegetation because every square metre was productively used by these peasant communities. (如果你回顾100年前意大利南部甚至20世纪50年代的照片,你会惊讶地看到庞贝城、佩斯图姆和其他遗址周围的墙壁它们在植被生长方面没有这些问题,因为这些农民社区有效地利用了每平方米。)”可知,100年前庞贝城的农民社区

    48、有效地利用了每平方米,所以没有被不断生长的草所困扰。故选A。【11题详解】主旨大意题。根据第一段“A flock of lawn-mowing sheep have been sent to trim wild grass surrounding the ruins of Pompeii as part of an initiative that also includes plans to revive ancient vineyards. (作为一项举措的一部分,一群割草的羊被派去trim庞贝遗址周围的野草,该举措还包括复兴古老葡萄园的计划。)”可知,这篇文章主要介绍一群割草的羊被派去修剪

    49、庞贝遗址周围的野草的举措,该举措还包括复兴古老葡萄园的计划,故A项“庞贝草原遗址将被绵羊复活。”适合做文章标题,故选A。DDecades of satellite observations have now provided the most detailed view of how Antarctica continually sheds ice accumulated from snowfall into the ocean.The new map is based on an ice-tracking technique that is 10 times as precise as me

    50、thods used for previous Antarctic surveys, researchers reported online July 29 in Geophysical Research Letters. It offers the first comprehensive view of how ice moves across all of Antarctica, including slow-moving ice in the middle of the continent rather than just rapidly melting ice at the coast

    51、s.A glaciologist at the University of California, Irvine, uncovered subtle movements of Antarctic ice with a kind of measurement called InSAR data. By using a satellite to bounce radar signals off a patch of ice, researchers can determine bow quickly that ice is moving toward or away from the satell

    52、ite. Combining observations of the same spot from different angles reveals the speed and direction of the ices motion along the ground.The new map based on satellite radar data reveals the velocity(速度) of ice flow across Antarctica from areas of high altitude to the coasts. Inland ice moves incredib

    53、ly slowly-much of it moves along at fewer than 10 meters per year. Closer to the ocean, ice can travel hundreds to thousands of meters per year.To get multiple vantage points(有利地点) of the same patches of ice, researchers had to cobble together(拼凑) data from about half a dozen satellites launched by

    54、Canada, Europe and Japan since the early 1990s. “Each brought a little piece of the puzzle,” says study coauthor Eric Rignot. “A drawback is that it requires a lot more data, namely multiple passes at different angles over the same point on the ground -a problem that was solved by a community of int

    55、ernational space agencies,” added Eric.The resulting map reveals how ice flows from points of high altitude, known as basin boundaries toward the coast. For 80 percent of Antarctica, the map shows average ice velocity down to about 20 centimeters per year. Thats a major upgrade from previous maps, w

    56、hich relied on ice-tracking techniques with uncertainties of a few meters per year.12. What can be learned about the new ice flow map?A. It is of the same preciseness as previous researchB. It provides better weather forecast in the Antarctic.C. It is a groundbreaking research result in recent years

    57、.D. It gives detailed description of melting ice at the coast.13. What do we know about the ice flow?A. The average ice flow speed reaches the highest level.B. Inland ice travels much slower than ice in coastal areaC. Most of the ice moves from higher places to the ocean.D. Rapid-melting ice in Anta

    58、rctica travels in the same direction.14. How does Irvine and her team conduct their research.A. By testing and developing new scientific equipment.B. By measuring and recording the velocity of ice flow.C. By collecting and analyzing data from different satellites.D. By comparing and classifying maps

    59、 drawn by other researchers.15. What do Erics words in paragraph 5 mainly imply?A. Better observation needs international cooperation.B. Many puzzles remain to be solved about the satellites.C. Data-processing technology is the key to the researchD. Western countries take the lead in current ice flo

    60、w study.【答案】12. C 13. B 14. C 15. A【解析】【导语】本文是新闻报道。文章主要介绍几十年的卫星观测现在提供了南极洲如何不断将降雪积累的冰排入海洋的最详细视图的情况。【12题详解】推理判断题。根据第二段“The new map is based on an ice-tracking technique that is 10 times as precise as methods used for previous Antarctic surveys, researchers reported online July 29 in Geophysical Resear

    61、ch Letters. It offers the first comprehensive view of how ice moves across all of Antarctica, including slow-moving ice in the middle of the continent rather than just rapidly melting ice at the coasts. (7月29日,研究人员在地球物理研究快报上在线报道,新地图基于一种冰追踪技术,其精度是之前南极调查方法的10倍。它首次全面展示了冰层如何穿越整个南极洲,包括大陆中部缓慢移动的冰层,而不仅仅是海岸

    62、快速融化的冰层。)”可知,新的冰流图是一项突破性的研究成果。故选C。【13题详解】细节理解题。根据第四段“Inland ice moves incredibly slowly-much of it moves along at fewer than 10 meters per year. Closer to the ocean, ice can travel hundreds to thousands of meters per year. (内陆冰的移动速度慢得令人难以置信,其中大部分以每年不到10米的速度移动。在靠近海洋的地方,冰每年可以移动数百到数千米。)”可知,内陆冰的移动速度比沿海地

    63、区的冰慢得多。故选B。【14题详解】推理判断题。根据第五段“To get multiple vantage points(有利地点) of the same patches of ice, researchers had to cobble together(拼凑) data from about half a dozen satellites launched by Canada, Europe and Japan since the early 1990s. (为了获得同一块冰的多个有利位置,研究人员不得不拼凑加拿大、欧洲和日本自20世纪90年代初以来发射的大约六颗卫星的数据。”)”可知,

    64、欧文和她的团队是通过收集和分析来自不同卫星的数据进行研究的。故选C。【15题详解】推理判断题。根据第五段“To get multiple vantage points(有利地点) of the same patches of ice, researchers had to cobble together(拼凑) data from about half a dozen satellites launched by Canada, Europe and Japan since the early 1990s.Each brought a little piece of the puzzle,”

    65、says study coauthor Eric Rignot. “A drawback is that it requires a lot more data, namely multiple passes at different angles over the same point on the ground -a problem that was solved by a community of international space agencies,” added Eric. (为了获得同一块冰原的多个有利位置,研究人员不得不将加拿大、欧洲和日本自20世纪90年代初以来发射的大约六

    66、颗卫星的数据拼凑在一起。研究合著者Eric Rignot说:“每个人都带来了一小块拼图。”埃里克补充道:“一个缺点是,它需要更多的数据,即在地面上的同一点上以不同角度多次通过这个问题是由国际航天机构解决的。”)”可知,更好的观察结果需要世界各地的国际合作。故选A。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The country of Egypt in northeastern Africa is famous as a world-class tourist spot. The ancient myst

    67、erious pyramids are its most appealing attraction, but not the only one. _16_Like many parts of the earth, the desert was once underwater. It gets its name from the large white rocks and white sand drifts (沙堆) that have been formed by many years of erosion and weathering. _17_ Many people then enjoy

    68、 viewing the White Desert near sunrise or sunset because the angle of the light creates a golden tone and its surroundings become fascinating pink and orange. It is also known that the desert looks best on a full moons night, when the landscape glows in blue and silver light.Located about 370 km sou

    69、thwest of the capital, it is a five-hour drive from Cairo to the White Desert. Many tour companies offer multi-day tours and activities to explore the area. Camping in tents is a romantic experience worthwhile. _18_ Most tours of the White Desert will include a visit to Crystal Mountain. There is al

    70、so the Black Desert nearby, which many tours will include._19_ The unique environment is full of wonder and it is amazing to see how life has adapted to survive there. Bedouins use the sand of the desert like an oven to cook authentic traditional food, which you can enjoy. Desert animals usually sle

    71、ep during the day in holes or tunnels underground to stay cool, coming out when it is cooler. _20_ Only some kinds of plants can live in desert which have a way to keep water in their stems, leaves or trucks. They also have a large root system to gather up all the possible water when it rains.A. The

    72、 white sand reflects the light from the sky.B. You can even find some fossils of marine life.C. The desert comes in a variety of colors in the daytime.D. Sandboarding is a fresh sport that can be done on large drifts. E. However, the real charm of a desert tour is not in shining attractions.F. You m

    73、ight be visited by the local fox looking for your dinner leftovers.G The White Desert has recently been gaining popularity with adventure travelers.【答案】16. G 17. A 18. D 19. E 20. F【解析】【导语】本文是说明文。文章主要介绍埃及的世界级旅游景点白色沙漠。【16题详解】根据上文“The country of Egypt in northeastern Africa is famous as a world-class

    74、tourist spot. The ancient mysterious pyramids are its most appealing attraction, but not the only one. (非洲东北部的埃及是著名的世界级旅游景点。古老神秘的金字塔是它最吸引人的景点,但不是唯一一个)”可知,接下来要介绍埃及其他景点。选项G“白色沙漠最近在冒险旅行者中越来越受欢迎”符合语境,承接上文。故选G。【17题详解】根据下文“Many people then enjoy viewing the White Desert near sunrise or sunset because the

    75、angle of the light creates a golden tone and its surroundings become fascinating pink and orange.(许多人喜欢在日出或日落时观看白色沙漠,因为光线的角度会产生金色的色调,周围的环境会变成迷人的粉红色和橙色)”可知,白色沙漠的美和白色沙子反射光线有关。选项A“白色的沙子反射着来自天空的光线”符合语境。故选A。【18题详解】根据上文“Located about 370 km southwest of the capital, it is a five-hour drive from Cairo to t

    76、he White Desert. Many tour companies offer multi-day tours and activities to explore the area. Camping in tents is a romantic experience worthwhile. (位于首都西南约370公里处,从开罗到白沙漠需要五个小时的车程。许多旅游公司提供多日旅游和活动来探索该地区。在帐篷里露营是一种值得的浪漫体验)”可知,这里介绍很多可以在这里做的活动。由此推知,空处承接上文,继续介绍这里可以从事的运动。选项D“沙板运动是一项新鲜的运动,可以在大范围的漂移中进行”和上文意

    77、思一致。故选D。【19题详解】空处为本段主旨句。根据下文“The unique environment is full of wonder and it is amazing to see how life has adapted to survive there. (独特的环境充满了奇迹,看到那里的生命是如何适应生存的,真是令人惊讶)”可知,接下来要介绍的不是风景了。因此空处句子应引出下文,选项E“然而,沙漠之旅的真正魅力不在于闪光的景点”符合题意。故选E。【20题详解】根据上文“Desert animals usually sleep during the day in holes or

    78、tunnels underground to stay cool, coming out when it is cooler. (沙漠动物通常白天睡在地下的洞或隧道里以保持凉爽,天气凉爽时会出来)”可知,这里介绍沙漠里的动物活动情况。选项F“当地的狐狸可能会来找你的晚餐剩菜”符合题意。故选F。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。When I was eight years old, I stole a diamond pin from a girl in my dan

    79、ce class. My father, spotting the _21_ one he had not paid for, found me out. He sat me down on the floor of our study and _22_ why what I had done was wrong. He also emphasized how _23_ cut the fragile bonds of trust that _24_ me with those around me. More than three decades on, the _25_ has stuck:

    80、 I dont feel _26_ to cut in line or steal hotel bathrobes. _27_ leaving a store wearing the tagged sunglasses Id tried on gave me the _28_ for months.Though my childhood memories are blurred, such moments _29_, when my parents conveyed a value they hoped Id _30_. They supplied a template(样板) of _31_

    81、 to take someone elses perspective, to prevent my momentary _32_ for the greater good.Such important _33_, both ordinary and extraordinary, are the raw material each generation uses to _34_ the next. Since ancient times, we have spoken of how generations _35_ once another-how each encourages the cre

    82、ation of the one after it.21. A. fakeB. shinyC. vividD. dusty22. A. explainedB. assessedC. predictedD. discovered23. A. crueltyB. liesC. theftD. abuses24. A. mixedB. comparedC. matchedD. connected25. A. methodB. lessonC. blameD. excuse26. A. ashamedB. thrilledC. temptedD. inspired27. A. Unintentiona

    83、llyB. UnhappilyC. UnfortunatelyD. Unwillingly28. A. confidenceB. ignoranceC. rewardD. guilt29. A. catch onB. stand outC. go byD. come about30. A. acceptB. forgetC. inspectD. tolerate31. A. reformB. disciplineC. virtueD. regulation32. A. foresightB. passionC. concernD. greed33. A. momentsB. celebrati

    84、onsC. proceduresD. campaigns34. A. persuadeB. shapeC. contactD. appreciate35. A. restoreB. recognizeC. dominateD. cultivate【答案】21. B 22. A 23. C 24. D 25. B 26. C 27. A 28. D 29. B 30. A 31. C 32. D 33. A 34. B 35. D【解析】【导语】本文是夹叙夹议文。文章通过讲述作者偷了舞蹈班的一个女孩一个钻石别针被父亲发现并教育的故事告诉我们,每一代人都很注重在美德方面对下一代的塑造和培养。【21

    85、题详解】考查形容词词义辨析。句意:我父亲发现了一个他没有付钱买的闪闪发光的别针,发现了我。A. fake虚假的;B. shiny闪光的;C. vivid生动的;D. dusty满是灰尘的。根据上文“When I was eight years old, I stole a diamond pin from a girl in my dance class.”可知,作者从舞蹈班的一个女孩那里偷了一个钻石别针,所以是闪闪发光的。故选B。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:他让我坐在书房的地板上,解释为什么我所做的是错误的。A. explained解释;B. assessed评估;C. predi

    86、cted预测;D. discovered发现。根据下文“why what I had done was wrong”可知,作者的父亲是向他解释为什么他所做的是错误的。故选A。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:他还强调了盗窃是如何切断我与周围人之间脆弱的信任纽带的。A. cruelty残忍;B. lies谎话;C. theft盗窃;D. abuses滥用。根据上文“When I was eight years old, I stole a diamond pin from a girl in my dance class.”可知,这里指作者的偷窃行为。故选C。【24题详解】考查动词词义辨析。

    87、句意:见第3题详解。A. mixed混合;B. compared比较;C. matched对比;D. connected联系。根据上文“bonds of trust”可知,这里指和别人建立的联系。故选D。【25题详解】考查名词词义辨析。句意:三十多年过去了,教训一直存在:我不想插队或偷酒店浴袍。A. method方法;B. lesson教训;C. blame责备;D. excuse理由。根据下文“I dont feel _6_ to cut in line or steal hotel bathrobes.”可知,这是对作者的影响,是一种教训。故选B。【26题详解】考查形容词词义辨析。句意:见

    88、第5题详解。A. ashamed惭愧的;B. thrilled激动的;C. tempted被引诱 (而想做) 的;D. inspired受鼓舞的。根据下文“to cut in line or steal hotel bathrobes”可知,这是作者不想做的事情。故选C。【27题详解】考查副词词义辨析。句意:我戴着试戴过的带标签的太阳镜无意中离开了一家商店,这让我内疚了好几个月。A. Unintentionally无意地;B. Unhappily不高兴地;C. Unfortunately不幸地;D. Unwillingly不愿意地。根据下文“Id tried on”可知,作者只是试戴,所以没打

    89、算带走。故选A。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:见第7题详解。A. confidence自信;B. ignorance忽视;C. reward回报;D. guilt内疚。根据上文“_7_ leaving a store wearing the tagged sunglasses Id tried on”可知,作者戴着试戴过的带标签的太阳镜无意中离开了一家商店,所以这应该会让他感到内疚,有罪恶感。故选D。【29题详解】考查动词短语辨析。句意:虽然我的童年记忆很模糊,但当我的父母传达出他们希望我接受的价值观时,这样的时刻很突出。A. catch on理解,明白;变得流行;B. stand o

    90、ut突出;C. go by过去;D. come about发生。根据上文“Though my childhood memories are blurred, such moments”可知,虽然作者的童年记忆很模糊,但是他偷窃后父亲对他的教育却让他印象深刻,记忆犹新,所以这样的时刻很突出显眼。故选B。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:见第9题详解。A. accept接受;B. forget忘记;C. inspect检查;D. tolerate容忍。根据上文“my parents conveyed a value they hoped Id”可知,作者的父亲希望他能接受一些价值观。故选A。【

    91、31题详解】考查名词词义辨析。句意:他们提供了一个美德的模板,以从别人的角度出发,防止我一时贪图更大的利益。A. reform改革;B. discipline纪律;C. virtue美德;D. regulation条例,章程。根据上文“They supplied a template”可知,这里指父亲提供的美德的模板。故选C。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:见第11题详解。A. foresight远见;B. passion热情;C. concern关心;D. greed贪婪。根据上文“to prevent my momentary”可知,这里指要防止作者贪婪。故选D。【33题详解】考查名

    92、词词义辨析。句意:这些重要时刻,无论是平凡的还是非凡的,都是每一代人用来塑造下一代的原材料。A. moments时刻;B. celebrations庆祝;C. procedures过程;D. campaigns运动。根据下文“both ordinary and extraordinary”可知,这里是指作者印象中的重要时刻。故选A。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:见第13题详解。A. persuade说服;B. shape塑造;C. contact联系;D. appreciate感激。根据下文“the next”可知,这里指每一代人对下一代的塑造和培养。故选B。【35题详解】考查动词词义

    93、辨析。句意:自古以来,我们就谈到了几代人是如何相互培养的每一代人都是如何鼓励创造自己的后代的。A. restore储存;B. recognize认出;C. dominate支配;D. cultivate培养。根据下文“once another-how each encourages the creation of the one after it.”可知,这里指对下一代的培养。故选D。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Having hosted the start of this years Tour de Fran

    94、ce, Copenhagen further expanded its cycling-capital bona fides(信誉): the Danish Ministry of Transportation named 2022 the Year of the Bicycle, _36_(invest) $64 million in additional bike lanes around the country at the same time. Copenhagen now _37_(aim) to achieve the goal of 50% of all work and sch

    95、ool commutes on bicycles by 2025.Travelers can take _38_ biking break at Ark for a gourmet plant based dining experience, or _39_(it) new sister vegan restaurant, Souls. Then cycle over to the _40_(new) renovated(翻新) Design Museum Denmark, _41_ a “Matters-rethinking materials” exhibition will show t

    96、he works of five cutting-edge Nordic _42_(designer) in the Museum Plaza this fall.Plenty of impressive hotels can serve _43_ home base. Now that international tourists have finally returned to Denmark, they can be among the first non-Danes _44_(stay) at the gorgeous Villa Copenhagen, housed in the h

    97、istoric Central Post & Telegraph head office. The rooftop bar at the new Scandic Norreport hotel offers spectacular views of the city. Scandic Spectrum also opened this year and is the Nordic hotel chains _45_(large) property in the whole northern Europe. And the new five-star NH Hotel Copenhagen wh

    98、ich opened late last year in a former shipyard headquarters provides tourists with views of the harbor.【答案】36. investing 37. aims 38. a 39. its 40. newly 41. where 42. designers 43. as 44. to stay 45. largest【解析】【导语】本文是说明文。文章用介绍哥本哈根主办了今年的环法自行车赛,进一步扩大了其自行车之都的影响。【36题详解】考查非谓语动词。句意:哥本哈根主办了今年的环法自行车赛,进一步扩

    99、大了其自行车之都的诚意:丹麦交通部将2022年定为自行车年,同时在全国各地投资6400万美元增加自行车道。分析句子结构和意思可知,动词invest是被修饰的名词the Danish Ministry of Transportation主动发出的动作,用现在分词形式,表示主动。故填investing。【37题详解】考查谓语动词。句意:哥本哈根现在的目标是到2025年实现50%的上班和上学通勤是骑自行车的。分析句子结构和意思可知,这句话描述的是现在的事情,谓语用一般现在时,主语是Copenhagen,动词用第三人称单数。故填aims。【38题详解】考查固定短语。句意:旅行者可以在方舟骑自行车休息,

    100、享受以植物为基础的美食用餐体验,也可以在它的新姐妹素食餐厅Souls用餐。分析句子结构和意思可知,这里考查固定短语take a break,意为“休息”。故填a。【39题详解】考查形容词性物主代词。句意:见第3题详解。分析句子结构和意思可知,这里需要形容词性物主代词,作定语,形式后面的名词短语new sister vegan restaurant, Souls。故填its。【40题详解】考查副词。句意:然后骑车前往新装修的丹麦设计博物馆,今年秋天,博物馆广场将举办一场“物质反思材料”展览,展示五位北欧尖端设计师的作品。分析句子结构和意思可知,这里需要副词,修饰形容词renovated。故填ne

    101、wly。【41题详解】考查定语从句。句意:见第5题详解。分析句子结构和意思可知,_6_ a “Matters-rethinking materials” exhibition will show the works of five cutting-edge Nordic _7_(designer) in the Museum Plaza this fall是定语从句,先行词Design Museum Denmark在从句中作地点状语,用关系副词where引导。故填where。【42题详解】考查名词的数。句意:见第5题详解。分析句子结构和意思可知,这里需要名词复数,表示泛指。故填designer

    102、s。【43题详解】考查动词短语。句意:许多令人印象深刻的酒店可以作为大本营。分析句子结构和意思可知,这里考查动词短语serve as,意为“作为”。故填as。【44题详解】考查非谓语动词。句意:现在,国际游客终于回到了丹麦,他们可以成为第一批入住华丽的哥本哈根别墅的非丹麦人之一,该别墅位于历史悠久的中央邮政电报总部。分析句子结构和意思可知,名词non-Danes前面有序数词the first修饰,后面用动词不定式作后置定语。故填to stay。【45题详解】考查形容词最高级。句意:Scandic Spectrum酒店也于今年开业,是北欧连锁酒店在整个北欧最大的酒店。分析句子结构和意思可知,这里

    103、需要形容词最高级。故填largest。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)46. 假如你是学生会主席李华,学生会将发起“共享图书”的阅读角活动,请你在学校英语报上写一封倡议书。内容包括:1.活动意义;2.号召捐赠书籍;3.其他。注意:1.写作词数应为80词左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Dear students,_The StudentsUnion【答案】Dear students,To help us develop good reading habits and take full advantage of the books we have, the

    104、students union is going to create a reading corner to offer us a space to enjoy the magic of a good book.We appeal to all the students to donate some books in good condition, featuring any theme that is suitable for our age. The donations are supposed to be sent to the school reading room before Apr

    105、il 30th with the names and classes.Lets participate actively and it will definitely pay off.The Students Union【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文。假如你是学生会主席李华,学生会将发起“共享图书”的阅读角活动,请你在学校英语报上写一封倡议书。【详解】1.词汇积累培养:developcultivate提供:offerprovide享受,欣赏:enjoyappreciate号召:appeal tocall on2.句式拓展简单句变复合句原句:Lets participate active

    106、ly and it will definitely pay off.拓展句:Lets participate it actively, which will definitely pay off.【点睛】【高分句型1】To help us develop good reading habits and take full advantage of the books we have, the students union is going to create a reading comer to offer us a space to enjoy the magic of a good boo

    107、k.(运用了不定式作目的状语和省略关系代词的定语从句)【高分句型2】We appeal to all the students to donate some books in good condition, featuring any theme that is suitable for our age.(运用了that引导的定语从句)第二节(满分25分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。On Nov.18, 1995, Itzhak Perlman, the violinist, came to give a concert on stage

    108、at Avery Fisher Hall at Lincoln Center in New York City.If you have ever been to a Perlman concert, you know that getting on stage is no small achievement for him. He was stricken with polio(小儿麻痹) as a child, and so he has braces on both legs and walks with the aid of two crutches. To see him walk a

    109、cross the stage one step at a time, painfully and slowly, is an awesome sight. Then he sits down, slowly, puts his crutches on the floor, undoes the clasps on his legs, tucks one foot back and extends the other foot forward. Then he bends down and picks up the violin, puts it under his chin, nods to

    110、 the conductor and proceeds to play.By now, the audience is used to this practice. They remain silent while he undoes the clasps on his legs. They wait until he is ready to play.But this time, something went wrong. Just as he finished the first few bars, one of the strings on his violin broke. You c

    111、ould hear it snap - it went off like gunfire across the room.I here was no mistaking what that sound meant.People who were there that night thought to themselves: “We figured that he would have to get up, put on the clasps again, pick up the crutches and limp his way off stage -to either find anothe

    112、r violin or else find another string for this one.”But he didnt. Instead, he waited a moment, closed his eyes and then signaled the conductor to begin again. The orchestra began, and he played from where he had left off. And he played with such passion and such power and such purity as they had neve

    113、r heard before.Anyone knows it is impossible to play a symphonic work with just three strings. But that night, he was seen modulating, changing, and recomposing the piece in his head. He was detuning the strings to get new sounds they had never made before.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。When h

    114、e finished, there was an awesome silence in the room._He has prepared all his life to make music on a violin of four strings._【答案】 When he finished, there was an awesome silence in the room. And then people rose and cheered. There was an extraordinary outburst of applause from every corner of the au

    115、ditorium. We were all on our feet, screaming and cheering, doing everything we could to show how much we appreciated what he had done with just three strings on the stage. We were all astonished by his exquisite skills and brilliant performances.He has prepared all his life to make music on a violin

    116、 of four stings. All of a sudden, in the middle of a concert he found himself with only three strings; so he made music with three strings. The music he made that night with just three strings was more beautiful, more sacred, more memorable, than any that he had ever made before, when he had four st

    117、rings. Perhaps our task in this fast changing world is to make music, at first with all that we have, and then, when that is no longer possible, to make music with what we have left.【解析】【导语】本文以人物为中心展开,主要讲述1995年11月18日,小提琴家伊扎克帕尔曼来到纽约市林肯中心的艾弗里费舍尔音乐厅举行音乐会的时候,小提琴突然断了一根弦。因为他小时候得过小儿麻痹,行动不便,所以人们以为他必须站起来,再次戴

    118、上扣子,拿起拐杖,一瘸一拐地走下舞台要么找另一把小提琴,要么为这把小提琴找另一根弦。但是结果却没有,他用了三根弦继续完成了音乐会。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“当他完成后,房间里一片寂静。”可知,第一段可描写帕尔曼演奏完之后的情况。由第二段首句内容“他一生都在准备用四弦小提琴演奏音乐。”可知,第二段可描写作者对帕尔曼仍然在只剩下三根弦的时候创作出了优美的音乐的敬佩和感悟。2.续写线索:成功欢呼惊叹冷静创作感悟3.词汇激活行为类站起来:rise/stand up欢呼:cheer/shout loudly and happily 情绪类惊叹的:astonished/surprised神圣

    119、的:sacred/holy【点睛】【高分句型1】We were all on our feet, screaming and cheering, doing everything we could to show how much we appreciated what he had done with just three strings on the stage.(由省略连词that引导的定语从句,how much和what引导的宾语从句)【高分句型2】The music he made that night with just three stings was more beautiful, more sacred, more memorable, than any that he had ever made before, when he had four strings.(由省略关系词引导的定语从句,由that引导的定语从句和when引导的时间状语从句)听力答案:15CABAC 610BCABC 1115BABAA 1620CBCAC

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:云南省师范大学附属中学2022-2023学年高二英语下学期期中试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-535651.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1