河北省石家庄精英中学2020届高三第三次调研考试英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河北省石家庄精英中学2020届高三第三次调研考试英语试题 WORD版含解析 河北省 石家庄 精英 中学 2020 届高三 第三次 调研 考试 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、2019-2020学年度高三下学期第三次调研考试高三英语第I卷第一部分 听力(共两节,每题1分满分20分)该部分分为第一、第二两节。注意:回答听力部分时,请先将答案标在试卷上。听力部分结束前,你将有两分钟的时间将你的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.How will the weather be on Sunday?A.Sunny. B.Cloudy. C.Rainy.2.What cour
2、se did the woman take before?A.Art B.History. C.Math.3.What is the woman going to do first?A.Get the paper. B.Go shopping. C.Do the cooking.4.Where are the speakers?A.In a library. B.In a bookstore. C.In a classroom.5.What does the man mean?A.He doesnt plan to move.B.He is eager to move back home.C.
3、He is still looking for an apartment.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.In what aspect does the man care about the electric heater?A.The brand. B.The price. C.The model.7.What can we le
4、arn from the conversation?A.The man will pay $ 250.B.The man wont buy the electric heater.C.The man wont get an additional discount at last.听第7段材料,回答第8、9题。8.What would the man like to do?A.Rest and have something to eat. B.Find some animals. C.Enjoy the fresh air.9.What does the woman ask the man to
5、 do?A.Camp in the forest.B.Pick up his rubbish.C.Throw his rubbish into a dustbin.听第8段材料,回答第10至12题。10.What is the probable relationship between the speakers?A.Waitress and customer. B.Salesman and buyer. C.Schoolmates.11.How long will the man wait for the cafe to open?A.15 minutes. B.30 minutes. C.4
6、5 minutes12.What does the woman advise the man to have?A.Drinks. B.Cakes. C.Pies.听第9段材料,回答第13 至16题。13.What are the speakers mainly discussing?A.What to buy for a wedding. B.When to get to a wedding. C.How to hold a wedding.14.When is the wedding?A.On Wednesday. B.On Friday. C.On Saturday.15.What can
7、 we learn about the woman?A.She knows Tony and Jill better than the man.B.She went to university with Tony.C.She came to know Jill last year.16.What kind of wedding does the woman like?A.A big one. B.A small one. C.An amusing one.听第10段材料,回答第17 至20题。17.What do we know about RA Summer Exhibition?A.All
8、 its exhibits are selected by experts.B.More than 250 works will be on show.C.There wont be any large-scale works.18.Who is the author of the figure paintings?A.Anthony Caro. B. Alex Katz. C.Ron Arad.19.What does the speaker say about Pompeii?A.It was rediscovered in the year 1700.B.It used to be in
9、 northern Italy.C.It was lost in AD 79.20.Why does the speaker give the talk?A.To introduce some artworks for sale.B.To help visitors learn about the daily life of Italians.C.To recommend some great exhibition in London.第二部分 阅读理解 (共两节)第一节(共19小题;每小题2分,满分38分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AAlcantara
10、 Boat TripThis sailing trip begins on the reservoir of Alcantara, located in the northwest of Extremadura, near the border of Portugal and within the Tajo Natural Park25,000 hectares of park which spreads across Spain and Portugal.Price:23 per adult and 19 per child (2-11 years old)Duration: 3.5 hou
11、rsMeeting point on the Alcantara reservoirHistoric Cceres Walking TourThe old town of Cceres has one of the most impressive artistic and huge collections of buildings. One of the best preserved in Europe, this ancient walled city was declared a World Heritage Site by UNESCO in 1986. Walking around t
12、he historic centre you will discover ancient walls, palaces, squares and streets all still in good condition.Price: 54 per personDuration: 1.5 hoursMeeting point at Plaza MayorDeparture at 11:00, 17:00 or 20:00 (summer only)Trujillo Cultural Walking TourThis guided walk visits the most outstanding m
13、onuments of Trujillo, a town in history, where its castle, palaces, towers and houses have a glorious past. You will discover the development of Trujillos history, its people and its most beautiful spots. From the point of Trujills castle you will be able to capture the best shots, which during the
14、evening tour are bathed by the light of the sunset.Price: 54 per personDuration: 2 hoursMeeting point at Calle TiendasDeparture at 11:30, 17:00, 18:00Wildlife Tour in the Monfrage Nat ional ParkTravelling in a 6-seater car, within the Monfrage National Park, you will enter one of the best well-conse
15、rved Mediterranean forests in the world with a large variety of birds, deer and other animals.Price: 46 per personDuration: 3 hoursDeparture at 10:00 (return at 16:00)Meeting point in the town of Malpartida1. How much should a couple with a 13-year-old kid pay for Alcantara Boat Trip?A. 19.B. 46.C.
16、65.D. 69.2. What can we learn about the town of Cceres?A. It has the oldest walls in Europe.B. It has the most impressive buildings.C. It attracts many visitors in winter.D. It has well- preserved old buildings.3. Which touring activity lasts the longest time?A. Alcantara Boat Trip.B. Historie Ccere
17、s Walking Tour.C. Trujillo Cultural Walking Tour.D. Wildlife Tour in the Monfrage National Park.【答案】1. D 2. D 3. A【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了四个旅游路线的具体行程安排、价格和时间等相关信息。【1题详解】细节理解题。由题干关键词Alcantara Boat Trip可将答案定位在第一部分Alcantara Boat Trip下。由本部分第二段句子“Price:23 per adult and 19 per child (2-11 years old)”可知,每个成年人
18、23英镑,2-11岁孩子每个人19英镑,可推测出13岁的孩子票价与成年人一样,故两个大人和一个13岁的孩子,总票价69英镑。故选D项。【2题详解】细节理解题。由题干关键词Cceres可将答案定位在第二部分Historic Cceres Walking Tour下。由本部分第一段句子“One of the best preserved in Europe, this ancient walled city was declared a World Heritage Site by UNESCO in 1986.”可知,这座有城墙的古城是欧洲保存最完好的古城之一,1986年被联合国教科文组织宣布为
19、世界遗产,D项切题,并未说是欧洲最古老的墙,排除A项;由本部分第一段句子“The old town of Cceres has one of the most impressive artistic and huge collections of buildings.”可知,Cceres老城拥有最令人印象深刻的艺术和巨大的建筑收藏,不是最令人印象深刻的建筑,排除B项;由本部分的最后一句“Departure at 11:00, 17 :00 or 20 :00 ( summer only)”可知,只有夏天可以去,排除C项。故选D项。【3题详解】细节理解题。由题干关键词time可将答案定位于每部分
20、的Duration处。由Alcantara Boat Trip (Duration: 3.5 hours),Historic Cceres Walking Tour (Duration: 1.5 hours),Trujillo Cultural Walking Tour(Duration: 2 hours)和Wildlife Tour in the Monfrage Nat ional Park(Duration: 3 hours)可知,持续时间最长的是3.5小时,是Alcantara Boat Trip。故选A项。【点睛】在高考中,细节理解题为频繁常考题型,集中考查文中细节。在做此类题型时,
21、同学们可以先从问题中找到关键词,然后以此为线索,运用略读和查阅技巧迅速在文中找到这一细节,把这部分内容仔细读一遍,比较所给选项与文中细节细微差别。如在第1小题中,分析问题,得到关键词Alcantara Boat Trip,迅速定位到第一部分Alcantara Boat Trip下,找到句子“Price:23 per adult and 19 per child (2-11 years old)”可知,每个成年人23英镑,2-11岁孩子每个人19英镑,可推测出13岁的孩子票价与成年人一样,故两个大人和一个13岁的孩子,总票价69英镑。故选D项。BHave you ever made a mist
22、ake while trying to print from a computer? That paper probably went right into the recycling bin. From there, it is taken to a waste-handling plant to be eventually broken down and remade. But what if you could simply erase your mistake and reuse that paper? It may become available, thanks to a new
23、technology.Its a new type of rewritable paper that can be used more than 100 times. Words and pictures remain visible on it for at least half a year. This is nearly the first rewritable paper. But the marks on those earlier versions tended to fade away in less than three months.Luzhuo Chen led the g
24、roup that made the new rewritable paper. His team was inspired by pens that contain erasable ink. That ink disappears when heated. To make its new rewritable paper, Chens group switched the ink from the pen to the paper. They covered one side of regular paper with the ink used in those erasable pens
25、. Using a heated pen or printer, they can now write or print on this paper. That warmth makes the ink disappear.This is the opposite of how writing usually works, where ink is applied to paper. With the new system, the spots where you write become white instead of colored because that heat makes the
26、 ink covering the white paper disappear.Qiang Zhao has a creative mind behind another type of rewritable paper. He thinks Chens paper is simple and doesnt cost much to make, so it should be easy and fairly inexpensive to produce. However, the paper will need a lot of ink. In large doses(剂量),chemical
27、s in the ink can be bad for the environment and peoples health. Zhao would like scientists to develop a safer ink. Still, he thinks this paper will have wide applications.4. Why does the author raise the questions in the first paragraph?A. To prove the necessity of recycling paper.B. To introduce th
28、e importance of rewritable paper.C. To draw readers attention to the new technology.D. To show the development of paper-making technology.5. Whats the advantage of the new rewritable paper over earlier versions?A. It can be reused for a lot more times.B. The costs of producing it are much lower.C. I
29、t can be produced in a much easier way.D. The contents on it can be more long-lasting.6. Which of the following reflects Qiang Zhaos opinion on Chens paper?A. It still needs improving.B. Its somewhat impractical.C. It does no harm to its users.D. Its worth promoting right away.7. What can we know ab
30、out Luzhuo Chens new paper from the text?A. It shows colored words or pictures.B. It doesnt require ink to write on it.C. It will replace ordinary writing paper soon.D. It has no requirement on the writing tool.【答案】4. C 5. D 6. A 7. B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章讲述了,打印犯错,浪费纸张很可惜,但现在有了一项新技术可重写纸能让废纸重新被利用;文章介绍了发明
31、可重写纸的过程、它的优点和可能存在的问题。【4题详解】推理判断题。由第一段的两个问题“Have you ever made a mistake while trying to print from a computer?”(你用电脑打印时犯过错误吗?)和“But what if you could simply erase your mistake and reuse that paper?”(但如果你能简单地抹去你的错误并重新使用那张纸呢?)可以推断出,如果读者发现打印出错还可以重新使用打印错的那张纸的话,读者的兴趣和注意力就会集中到可重写纸这项技术上。因此作者提出这些问题是为了吸引读者关注
32、新技术。故选C项。【5题详解】细节理解题。由题干关键词the new rewritable paper可将答案定位于第二段。由第二段的前两句“Its a new type of rewritable paper that can be used more than 100 times. Words and pictures remain visible on it for at least half a year.”和最后一句“But the marks on those earlier versions tended to fade away in less than three month
33、s.”可知,新型的可重写纸,可以使用100多次,文字和图片至少半年内保持可见,但这些早期版本上的印记往往在不到三个月的时间里就消失了,所以新型的可重写纸上的内容能保留更长时间。故选D项。【6题详解】推理判断题。由题干关键词Qiang Zhaos opinion on Chens paper可将答案定位在最后一段。由最后一段句子“However, the paper will need a lot of ink. In large doses(剂量),chemicals in the ink can be bad for the environment and peoples health. Z
34、hao would like scientists to develop a safer ink.”可知,这张纸需要很多墨水,大剂量使用时,墨水中的化学物质会对环境和人体健康有害,赵希望科学家们开发出一种更安全的墨水,说明可复写纸还需提升。故选A项。【7题详解】推理判断题。由题干关键词Luzhuo Chens new paper可将答案定位于三四两段。由第三段的句子“They covered one side of regular paper with the ink used in those erasable pens. Using a heated pen or printer, the
35、y can now write or print on this paper.”和第四段的句子“This is the opposite of how writing usually works, where ink is applied to paper. With the new system, the spots where you write become white instead of colored because that heat makes the ink covering the white paper disappear.”可知,他们用可擦笔上的墨水盖住普通纸的一面,使
36、用加热笔或打印机可以在这张纸上书写或打印,这与书写通常的工作方式相反,即在纸上涂墨水,在新系统中,你书写的地方会变成白色而不是有色,因为高温会使覆盖在白纸上的墨水消失,说明Luzhuo Chen的新纸是不需要墨水的。故选B项。【点睛】推理判断题不仅要求考生读懂文章中的每个句子的意思还要推理它们之间的关系,结合自己的生活常识和经验,再通过逻辑推理和判断,理解文章的言外之意,从而揭示文章的深层涵义。推理判断题的答案不可能在文章中直接找到,因此推理时我们务必要忠于原文,在文章中寻找并确定可推论的依据,即:已知部分-推论的前提,从中推测出未知部分-推理的结论,切忌妄加评论,把自己的观点当成作者的观点。
37、如在第3小题中,最后一段中的句子“However, the paper will need a lot of ink. In large doses(剂量),chemicals in the ink can be bad for the environment and peoples health. Zhao would like scientists to develop a safer ink.”,是已知部分,通过结合原文进行合理地逻辑判断,可以得出可复写纸还需提升。故选A项。CWhen Wilbur and Orville Wright finished their flight at
38、Kitty Hawk, Americans celebrated the brotherly bond. The brothers had grown up playing together, they had been in the newspaper business together, and they had built an airplane together. They even said they thought together. However, when the Wright brothers said they thought together, what they re
39、ally meant is that they argued together. After long arguments we often found ourselves in the position of each having been pulled to the others side,Orville reflected. I dont think they really got mad, their mechanic (机械师) remembered, but they sure got awfully hot.The skill to get hot without gettin
40、g mad is critical in life. But its one that few parents teach to their kids. We want to give kids a stable home, so we t blng (兄弟姐妹) from qurrlng and we have our own arguments behind closed doors. Yet if kids never get exposed to disagreement, well end up limiting their creativity. As the psychologi
41、st Robert Albert put it, the creative person-to-be comes from a family that is anything but harmonious, one with a “wobble (摇晃).”Orville Wright came from a wobbly family. The brothers often watched their father Milton Wright fight with school authorities who werent fond of his decision to let his ki
42、ds miss a half-day of school from time to time to learn on their own.The Wright brothers werent t alone. The Beatles fought over instruments and tunes. Steve Jobs and Steve Wozniak argued constantly while designing the first Apple computer. Brainstorming groups generate16 percent more ideas when the
43、 members are encouraged to criticize one another. The most creative ideas in Chinese technology companies come from teams that have real disagreement early on.Children need to learn the value of thoughtful disagreement. We should teach kids that silence is bad manners. It disrespects the value of yo
44、ur own view point and your own voice. Its a sign of respect to care enough about someones opinion that youre willing to challenge it. Good arguments are wobbly: a team or family might rock back and forth but it never tips over. If kids dont learn to wobble, they never learn to walk; they end up stan
45、ding still.8. What does the author say about the Wright brothers?A. They always took advice from their mechanic.B. They knew little about the newspaper business.C. They often held conflicting opinions.D. They kept a very tense relationship.9. What sort of father was Milton Wright?A. Untraditional.B.
46、 Generous.C. Scholarly.D. Sensitive.10. What does the author intend to do in Paragraph 3?A. Summarize the previous paragraphs.B. Add some background information.C. Introduce a new topic for discussion.D. Provide more examples to support his idea.11. What is the best title for the text? A. Conversati
47、on matter in a family kidsB. Uncomfortable silence harms Kids.C. Kids, would you please start fighting:D. Parents, would you please stop arguing?【答案】8. C 9. A 10. D 11. C【解析】这是一篇说明文。文章从怀特兄弟在建造飞机时常有不同意见但他们不会真的生气、披头士乐队为乐器和曲调而斗争和乔布斯与Steve Wozniak常就第一部苹果电脑的设计争论等事件,告诉我们要让孩子们学会争论,产生不同意见,而不是保持沉默。【8题详解】推理判断
48、题。由第一段中的句子“They even said they thought together. However, when the Wright brothers said they thought together, what they really meant is that they argued together.”可知,他们说“一起想”时,他们真正的意思是,他们在一起争论,说明他们持有冲突的意见。故选C项。【9题详解】推理判断题。由第三段中的句子“The brothers often watched their father Milton Wright fight with sch
49、ool authorities who weren t fond of his decision to let his kids miss a half-day of school from time to time to learn on their own.”可知,兄弟俩经常看到他们的父亲Milton Wright与校方发生冲突,因为校方不喜欢Milton Wright让孩子们时不时地旷课半天自学的决定,说明Milton Wright不是一个遵循传统的父亲。故选A项。【10题详解】推理判断题。由第三段的句子“Yet if kids never get exposed to disagree
50、ment, well end up limiting their creativity.”可知,作者认为如果孩子们永远不会暴露在分歧中,我们最终会限制他们的创造力;因此作者在本段后文举例心理学家Robert Albert说的话“the creative person-to-be comes from a family that is anything but harmonious, one with a “wobble(摇晃).”(有创造力的人来自一个不和谐的家庭,一个“摇摆不定”的家庭)和Milton Wright这位不传统的父亲的教育方式,通过举例来佐证作者的观点。故选D项。【11题详解】
51、主旨大意题。由第一至四段列举怀特兄弟、披头士乐队、乔布斯和头脑风暴小组有关争论的例子,和第三段的句子“Yet if kids never get exposed to disagreement, well end up limiting their creativity.”(如果孩子们永远不会暴露在分歧中,我们最终会限制他们的创造力)及最后一段“Children need to learn the value of thoughtful disagreement.”(孩子们需要学习深思熟虑的分歧的价值)可知,作者是提倡父母要让孩子们学会争论和反抗,产生不同意见。故选C项。DWeve certa
52、inly seen a dog nursing a wound, or a deer calling out in pain. But many animals suffer in silence. The most silent sufferers in the animal world may be fish.Do fish feel pain? A new study from the University of Liverpool has found that fish feel pain in a way thats strikingly similar to humans. For
53、 the study, Lynne Sneddon, from the universitys Institute of Integrative Biology, reviewed the existing body of research 98 studies in all and concluded that they feel pain just as sharply as we do.When subject to a potentially painful event, fish show changes in behavior such as stopping feeding an
54、d reduced activity, which are prevented when a pain-relieving drug is provided. In fact, like us, they breathe heavily and stop eating when theyre hurting. They will even rub the part of their body that aches. Sneddon notes in a university release.To understand pain in other species, scientists look
55、 at nociceptors (疼痛感受器), which send signals to the brain when the body is being damaged. Humans have them throughout their skin, bones and muscles. Nociceptors have also been found in many other species, including even those tiny fruit flies.Fish have the same means to detect pain signals and the eq
56、uipment to receive them. Besides, the fishermens opinion that fish feel no pain just doesnt add up from an evolutionary view. Pain is an efficient messenger that tells, us that weve got a problem. An animal that cant feel it wont get that memo (ER), even if it hurts itself.If we accept fish experien
57、ce pain, then this has great significance for how we treat them, Sneddon says. Care should be taken when handling fish to avoid damaging theirs sensitive skin and they should be humanely caught and killed.12. What can we learn about fish?A. They are insensitive to pain.B. They are able to sense pain
58、.C. They wont react to painkillers.D. Their brain is the first to send pain signals.13. What will a fish do when its lips get hurt?A. It might rub its lips.B. It will keep its mouth open.C. It will swim around like crazy.D. It will keep eating to forget pain.14. What is the significance of the study
59、 according to Sneddon?A. People will treat fish in a kinder way.B. People can understand evolution better.C. People can develop more drugs to save fish.D. People will think of more ways to catch fish.15. What does the underlined part add up probably mean?A. Disappear.B. Put forward.C Make sense.D. H
60、appen.【答案】12. B 13. A 14. A 15. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章讲述了一项研究,研究表明鱼可以感觉疼痛,鱼感到疼痛后做法与人相似,会停止进食和减少活动;科学家们观察了其它物种疼痛感受器,了解了疼痛感受器是如何运作的,Sneddon呼吁人们人道主义地对待鱼。【12题详解】细节理解题。由第二段的句子“For the study, Lynne Sneddon, from the universitys Institute of Integrative Biology, reviewed the existing body of research 98 studi
61、es in all and concluded that they feel pain just as sharply as we do.”可知,在这项研究中,从现有的98项研究得出结论,鱼类和我们一样感到疼痛,说明鱼能感受疼痛,B项切题,A项排除;由第三段的句子“When subject to a potentially painful event, fish show changes in behavior such as stopping feeding and reduced activity, which are prevented when a pain-relieving dru
62、g is provided.”可知,鱼受伤会停止进食和减少活动,而当提供止痛药物时,这些都会被阻止,所以对止疼药有反应,排除C项;由第四段的第一句“To understand pain in other species, scientists look at nociceptors (疼痛感受器), which send signals to the brain when the body is being damaged.”可知,当身体受到损伤时,疼痛感受器会向大脑发送信号,不是大脑发送的,排除D项。故选B项。【13题详解】推理判断题。由第三段地句子“In fact, like us, th
63、ey breathe heavily and stop eating when they re hurting. They will even rub the part of their body that aches.”可知,鱼受伤时和我们一样,呼吸沉重,停止进食,甚至会摩擦身体疼痛的部位,可以推理出鱼的嘴唇受伤时鱼会摩擦自己的嘴唇。故选A项。【14题详解】推理判断题。由最后一段“If we accept fish experience pain, then this has great significance for how we treat them, Sneddon says. Ca
64、re should be taken when handling fish to avoid damaging theirs sensitive skin and they should be humanely caught and killed.”可知,Sneddon说:“如果我们接受鱼的痛苦,那么这对我们如何对待它们有着重要意义。”在处理鱼类时应小心,避免损坏它们敏感的皮肤,并应人道地捕获和杀死它们。”说明研究鱼会让我们更小心地对待鱼,尽量避免鱼感受痛苦。故选A项。【15题详解】词句猜测题。add up本意意为“相加、合乎情理、说得通、积少成多”。由倒数第二段的句子“Besides, th
65、e fishermens opinion that fish feel no pain just doesnt add up from an evolutionary view.”可知,另外,渔民们认为鱼不会感到疼痛的观点,从进化论的角度说不通,所以add up在此处意为make sense(说得通)。故选C项。【点睛】词义猜测是应用英语的重要能力,也是高考中必考的题型。它不但需要准确无误地理解上下文,而且要有较大的泛读量,掌握或认识较多的课外词汇。做这种类型的技巧之一:要根据词、词组、句子所在的语境上下文来判断其意义,上下文语境是判断该词或短语意义的主要依据。命题者在出这类题时惯用常规词义来
66、麻痹考生,我们要特别注意熟词生义,切不可脱离语境主观臆断。在第4小题中,同学们要把add up带入“Besides, the fishermens opinion that fish feel no pain just doesnt add up from an evolutionary view.”这句话的语境中,才可得知add up在此处意为make sense(说得通)。故选C项。EGretchen Altman is smiling, leaning back casually,a cup of coffee in hand Hills Bros. Coffee, to be prec
67、ise. It looks like a casual shot, but if you hit like, leave a comment, and tag a friend, you can get three different cups of coffee, for free. Altman is part of a growing trend of micro-influencers. She has a small following around 6,000 on Instagram(社交平台). Her going rate is $300 to $800 to promote
68、 something. She does some posts in exchange for free goods, as long as its stuff she believes in. As a micro-influencer she has a much closer relationship with her followers than a big social media star. Im just living a normal life and peoplerelate to that, she says. They just feel like Im a friend
69、 of theirs.But it worries consumer rights groups. Severalrecent studieshavefound that young audiencesare largely unable to understand when something is sponsored content.In some cases, its clear. When a big star takes to a social media to advertise Coca-Cola, for example, the assumption is that he o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
