2022八年级英语上册 Unit 2 How often do you exercise单元阅读专练 (新版)人教新目标版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022八年级英语上册 Unit How often do you exercise单元阅读专练 新版人教新目标版 2022 年级 英语 上册 exercise 单元 阅读 新版 新目标
- 资源描述:
-
1、Unit 2单元阅读专练Day 1Do you love fast food? How often do you eat it? 200 people joined in our survey (调查). And here is the result.Chart 1:How often do you eat fast food?Chart 2:Why do you love fast food? ()1._ of the people eat fast food once a week.A14% B28% C44% D8%()2.6% of the people eat fast food _
2、.Atwice a week. Bthree times a weekCmore than three times a week Devery day()3.44 people love fast food because it is _.Acheap Bdelicious Chealthy Dconvenient()4._ of the people like fast food because they can take it away.A12% B14% C22% D24%()5.What can we learn from the result?AAll people love fas
3、t food.BFast food makes people fat.CPeople eat fast food on weekends.DSome people dont know what food is healthier.【文章大意】这是一篇用图表展示的调查报告。两个图表分别是关于多久吃一次快餐和为什么喜欢快餐的调查结果。1C细节理解题。根据图1中的“Once a week 44%”可知,44%的人每周吃一次快餐食品。2D细节理解题。根据图1中的“Every day 6%”可知,6%的人每天吃一次快餐食品。3B细节理解题。根据图2中的“It tastes good.”可知,有44个人喜
4、欢吃快餐食品是因为快餐食品好吃。4A数字计算题。根据图2可知,调查人数中有24个人喜欢吃快餐食品是因为快餐食品可以被带走,所占比例为24/200100%12%。5D推理判断题。根据图2可知,有14个人给出了“我不知道什么食物更健康”这个原因。Day 2“Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and wise.”This is an old English saying. It means that we should go to bed early at night and get up early in the
5、 morning. If we do, we shall be healthy, rich and smart.Is this true? Maybe it is. The body must have enough sleep. Children at the age of six to thirteen need at least nine hours sleep every night. If you go to bed late, you cant have enough sleep. Then you cant think carefully (仔细地). You will not
6、be smart and you may not be healthy!Some people go to bed late at night and get up late in the morning. This is not good for them. We should sleep at night when it is dark. The dark helps us sleep well. When the daylight comes, we should get up. This is the time for exercise. If the body is not used
7、, people will be in bad health. Exercise can keep it strong (强壮的). So we should do some exercise regularly (有规律地).Exercise helps the blood (血液) to move around in the body. Blood takes nutrition (营养) to all parts of our bodies. The brains (大脑) in our heads also need blood. We think with our brains. I
8、f we keep our bodies healthy, and take exercise often, we can think better!Our bodies also need fresh air. Without air, we will die. We should get up early in the morning to exercise so that we can have lots of clean and fresh air. That will keep us healthy and happy.()1.What does the old English sa
9、ying in Paragraph 1 mean?AWe should go to bed late at night and get up early in the morning.BWe should go to bed early at night and get up late in the morning.CWe should go to bed early at night and get up early in the morning.DWe should go to bed late at night and get up late in the morning.()2.How
10、 long does an eightyearold child need to sleep according to the passage?AFor at least 7 hours. BFor at least 8 hours.CFor at least 9 hours. DFor at least 10 hours.()3.Which of the following can make our bodies strong?AExercise often. BSleep more. CGet up early. DGo to bed early.()4.What can blood ta
11、ke to all parts of our bodies?AFood. BAir. CWater. DNutrition.()5.Which of the following statements is TRUE?AEnough sleep makes you think carefully.BThe brains in peoples heads dont need blood.CA dark room is not a good place for sleeping.DPeople can live a happy live without air.【文章大意】本文主要介绍了早睡早起以及
12、锻炼对身体的好处。1C细节理解题。根据文章第二段中的“This is an old English saying. It means that we should go to bed early at night and get up early in the morning.”可知,谚语的意思是“我们应该早睡早起”。2C细节理解题。根据文章第三段中的“Children at the age of six to thirteen need at least nine hours sleep every night.”可知,613岁的孩子需要每晚至少九小时的睡眠时间。3A细节理解题。根据文章倒数
13、第三段中的“Exercise can keep it strong. So we should do some exercise regularly.”可知,经常锻炼会使我们身体强壮。4D细节理解题。根据文章倒数第二段中的“Blood takes nutrition to all parts of our bodies.”可知,血液把营养送到我们身体的各个部位。5A推理判断题。根据文章第三段中的“If you go to bed late, you cant have enough sleep. Then you cant think carefully.”可知,充足的睡眠会让人仔细思考。Da
14、y 3Some young people may like to spend their free time on relaxing activities. But a young man spent a lot of time _1_ lots of lost family members (成员) together.Eric Schubert is from New Jersey. He is talented in genealogy (在家谱方面有天赋). He tries his best to help people find their lost family members _
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-540930.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021高考语文二轮复习课件:第1部分 专题8 写作 学案24 微写作——强化文学名著阅读准确表达观点 .ppt
