新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3 FASCINATING PARKS SECTION 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 3FASCINATING PARKS SECTION WORD版含解析 新教材 2020
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3Section 一、语言基础训练.单词拼写1A long _corridor_(通道)enables visitors to enjoy the wetlands scenery while going to the museums main building.2Recently Ive started to do a lot of walking and _cycling_(骑自行车)3She had been _pedaling_(踩踏板) her exercise bike all morning.4The _fountain_(喷泉) was
2、 comprised of three stone basins.5Researchers are trying to get at the same information through an indirect _route_(途径)6The hotel was _incredible_(极好的)7The childs mother made an emotional _appeal_ (恳求) on TV for his return.8_Pirate_(盗版) copies of the video are already said to be in Britain.9She love
3、s her puppy, and the puppy really is _adorable_(讨人喜爱的)10I always read her _column_(专栏) in the local paper.单句语法填空1A _cyclist_(cycle) crashed when he touched wheels with another rider.2The design has to appeal _to_ all ages and social groups.3Thanks to your help, we accomplished the task _ahead_ of sc
4、hedule.4Guests were _rarely_(rare) entertained in the library.5There will be live _entertainment_(entertain) at the party.6My husband and I take turns _doing/to do_(do) the dishes every night.7They were _entertained_(entertain) by top singers, dancers and celebrities.8Hes very inexperienced.Do you t
5、hink hes up _to_ it?9The police turned the whole house upside _down_ looking for clues.10At weekends,some people usually stay at home,while _others_ would go out.选词填空1It was one of those dreams and Im thankful it _came true_.2At some colleges, the amount of work you will do is left entirely _up to_
6、you.3A Japanese native opened the shop late last year and has quickly _appealed to_ Chinese residents by selling out 200 bowls a day.4If you turn the envelope _upside down_,the key will fall out.5The band is hoping to _put on_ a UK show before the end of the year.6If you have a job, you should _have
7、 fun_ with some of the money.7Despite his unconventional methods, he has inspired pupils _more than_ anyone else.8Ive only just come here.Im still not _familiar with_ the work.二、培优提升训练.阅读理解The UKs Best Theme ParksDrayton Manor Theme Park, StaffordshireThe new Tamarin Trail takes adventurers through
8、beautiful gardens, allowing kids and adults to come face-to-face with a troop of monkeys.The park is also home to Europes only Thomas Land, which last year underwent a 2.5 million expansion, including new rides.There are thrilling rides, including the stand-up roller coaster, Shockwave, and the 54-m
9、etre drop tower, Apocalypse.Adults from 15, children from 10(under 2 free)Thorpe Park, SurreyAll aboard Derren Browns Ghost Train which opened in July 2016.This 1015 minute train journey includes exciting live-action performances, 4D special effects and so on.Also new is “Im a Celebrity.Maze(迷宫)”,an
10、d there are some of the highest and fastest rides in Europe here too.Adults from 28, children from 24 (under 3 free)Warwick Castle, WarwickshireAlthough not officially a theme park, this medieval castle offers history, magic, myth and adventure to suit all ages, and is now home to the UKs first full
11、y interactive and multi-sensory Horrible Histories Maze, giving visitors a fascinating experience of getting lost in time.From July, you can sleep over in the new riverside Middle-Ages-themed woodland cottages of Knights Village.From 31 (under 3 free)Chessington World of Adventures, SurreyFollowing
12、the Pandamonium live show in 2016, last year saw The Gruffalo River Ride Adventure open at Chessington, which has over 40 rides and attractions.Rides include Dragon Falls, Safari Skyway, Toadies Crazy Cars and Runaway Train.From 29 (under 3 free)文章大意:本文是一篇应用文。英国有许多著名的主题公园,本文向大家介绍了其中的四个主题公园。1Where ar
13、e animal-loving children probably advised to go?_C_AWarwick Castle.BThorpe Park.CDrayton Manor Theme Park.DChessington World of Adventures.解析:细节理解题。根据第一则广告的首句“The new Tamarin Trail takes adventurers through beautiful gardens, allowing kids and adults to come face-to-face with a troop of monkeys.”,我们
14、可以知道,Drayton Manor Theme Park里有许多猴子,喜爱动物的孩子可以去那里玩。2How much should a couple with their two-year-old son pay at least in Thorpe Park?_A_A56.B52.C40.D30.解析:细节理解题。根据第二则广告中最后的价格说明“Adults from 28,children from 24(under 3 free)”,我们可以知道,在Thorpe Park,成人票价最低28英镑起,而年龄在3岁以下的孩子免费。因此,这对带着两岁孩子的夫妇最低要支付56英镑的门票钱。3Wh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-544073.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
