新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 5 WORKING THE LAND SECTION 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021人教版英语选择性必修1练习:UNIT 5WORKING THE LAND SECTION WORD版含解析 新教材 2020
- 资源描述:
-
1、Unit 5Section 一、语言基础训练.单词拼写1When not directly assisting the staff, I listened attentively to the patients concerns and helped to _alleviate_(缓解)their fears.2The flowers are in need of _fertiliser_(肥料)3As in all experimental sciences, we still do not know every thing about _nutrition_(营养)4He died in
2、loneliness and _poverty_(贫困)5_Organic_(有机的) farming is expanding everywhere.6Food shortages are _widespread_(普遍的)7You should allow a little time after a meal for the food to _digest_(消化)8Experience is _essential_(极其重要的) for this job.9The rock is rich in _mineral_(矿物) salts.10Tree _roots_(根) can caus
3、e damage to buildings.单句语法填空1They had no alternative but _to put_(put) the meeting off.2It is essential _that_ you have some experience.3Some ready-made meals are _nutritious_(nutrition) and very easy to prepare.4_Bacteria_ (bacterium)reproduce by dividing and making copies of themselves.5_Alleviati
4、ng_(alleviate) and eliminating poverty remains a long-term historical task for China.6No liquids are served with meals because they interfere with _digestion_(digest)7Water was found _at_ a depth of 30 metres.8We should take effective measures to stop the wild animals _from_ being killed.9I was too
5、glad _to receive_(receive) your gift.10About 300 tons of Peruvian mangoes(芒果)were kept from _entering_(enter)France.选词填空1People try to avoid transportation delays by using their own cars, and this _in turn_ creates further problems.2Once people begin to volunteer, what leads them to remain in their
6、positions _over time_?3Most of us are more _focused on_ our tasks in the morning than we are later in the day.4All these experiments _are carried out_ with practical rather than scientific aims in view.5The organization _was set up_ to preserve endangered species from extinction.6In no way can teach
7、ing in school _be separated from_ practice.二、培优提升训练.阅读理解LONDON (Reuters)Organic fruit is delivered right to the doorstep.That is what Gabriel Gold prefers, and he is willing to pay for it.If this is not possible, the 26-year-old computer technician will spend the extra money at the supermarket buyin
8、g organic food.“Organic product is always better,” Gold said.“The food is free of pesticides, and you are generally supporting family farms instead of large farms.And more often than not it is locally grown and seasonal, so it is tasty.” Gold is one of the growing number of shoppers buying into the
9、organic trend,and supermarkets across Britain are counting on more like him as they grow their organic food business.But how many shoppers really know what they are getting, and why are they willing to pay a higher price for organic product? Market research shows that Gold and others who buy organic
10、 food can generally give clear reasons for their preferencesbut their knowledge of organic food is far from complete.For example, small quantities of pesticides can be used on organic products.And about three quarters of organic food in Britain is not local but imported to meet the growing demand.“T
11、he demand for organic food is increasing by about one third every year, so it is a very fast-growing market,” said Sue Flock, a specialist in this line of business.文章大意:本文是一篇议论文。有机农产品到底是更环保更健康呢,还是仅仅是因价格高而受到人们的青睐呢?本文就此做了一些报道。1More and more people in Britain are buying organic food because _C_.Athey a
12、re getting richerBthey can get the food anywhereCthey consider the food free of pollutionDthey like home-grown fruit解析:细节理解题。根据第二段中的“Organic product is always better.The food is free of pesticides (杀虫剂).”可知,人们认为有机农产品不用农药,没有污染。2Which of the following statements is TRUE about most organic products sol
13、d in Britain?_B_AIt grows indoors all year round.BIt is produced outside Britain.CIt is grown on family farms.DIt is produced on large farms.解析:细节理解题。根据第二段中的“And about three quarters of organic food in Britain is not local but imported to meet the growing demand.”可知,英国有四分之三的有机农产品是从国外进口的。故选B。3What is
14、 the meaning of the underlined words “the organic trend” in the second paragraph?_A_AGrowing interest in organic food.BBetter quality of organic food.CRising markets for organic food.DHigher prices of organic food.解析:词义猜测题。根据第二段中的“Gold is one of the growing number of shoppers buying into the organic
15、 trend.”可知,越来越多的人对有机农产品感兴趣,并选择购买有机农产品,这成了一种潮流。故选A。4What is the best title for this news story?_A_AOrganic foodhealthy, or just for the wealthy?BThe making of organic food in BritainCOrganic foodto import or not?DGood quality of organic food解析:标题归纳题。纵观全文可知,本文报道了有机农产品是否真的因为无污染、更健康而受到人们的青睐,还是因为其价格更高而受到
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-544089.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级下语文课件-习作五 话说端午节1_苏教版.ppt
