新教材2020-2021学年英语人教版必修第三册学案:单元素养提升 UNIT 5 THE VALUE OF MONEY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年英语人教版必修第三册学案:单元素养提升 UNIT 5THE VALUE OF MONEY WORD版含解析 新
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养提升(五) Unit 5. 单词拼写1. Your art class is very impressive because of your patience(耐心) and active atmosphere. 2. Should you need any more help, please dont hesitate(犹豫) to contact me. 3. I looked at many jackets and eventually(最终) chose
2、a heavy blue one. 4. Firefighters were on the scene (现场)immediately after the fire. 5. It is considered bad manners(礼貌) to play with chopsticks or click them together. 6. I am indeed(确实) very sorry that I cant go to Beijing with you next week, though I have promised. 7. Though our school makes it cl
3、ear that phones are not allowed, a minority of students tend to ignore(忽视) it. 8. I am sorry to postpone(推迟) our appointment because I caught a cold yesterday. 9. Only in this way will they lead a normal(正常) life and study happily. 10. We should understand the good intentions(意图) of parents. . 单句语法填
4、空1. I liked it very much, so I used it without her permission(permit). 2. Shall we give a helping hand to the old who fall on the ground? 3. I sincerely hope you can accept my apology(apologise) and understand my situation. 4. Smile at others and you are sure to get a smile in return. 5. Remember th
5、at popular courses might not be suitable for everyone. 6. Internet voting, to some extent, is unfair. 7. As a native speaker, you must have some good suggestions about English reading. 8. We should help each other and get along with each other to improve our lives. 9. Scout didnt know she was going
6、to America and would not be returning. 10. Mrs Green always discusses questions with us students in a gentle manner. . 完成句子1. They were about to hold a party when a suicide bomb exploded. 他们正要举办聚会这时一起自杀式爆炸发生了。2. I should have told you in advance, but something happened beyond my expectation. 我本应该提前告
7、诉你, 但是发生了出乎意料的事情。3. He walked around as if searching for something he had lost. 他四处走着好像正在找丢的东西。4. He came back home, only to find his house broken into. 他回到家, 结果发现房子被闯入了。5. It seemed that there was nothing to worry her at all on the earth! 似乎地球上没有什么可让她担心的! 6. He said that their class were going to h
8、ave a picnic next weekend. 他说他们班下周末将去野餐。7. No matter how far away we are, we will try to come home for the celebration. 无论我们离得多远, 我们都会尽量回家庆祝。. 阅读理解(2020杭州高一检测)Heres an idea whose time has come: A flu shot that doesnt require an actual shot. For the first time, researchers have tested a flu vaccine p
9、atch(疫苗贴) in a human clinical trial and found that it delivered as much protection as a traditional injection with a needle. Doctors and public health experts have high hopes that it will increase the number of people who get immunized(免疫的) against the flu. Seasonal flu is responsible for up to half
10、 a million deaths around the world each year according to the World Health Organization. A team led by Georgia Tech engineer Mark Prausnitz has come up with an alternative method that uses “microneedles”. These tiny needles are so small that 100 of them, arranged in order on a patch, can fit under y
11、our thumb(拇指). Yet theyre big enough to hold vaccine for three types of flu. None of the study volunteers had serious side effects. The groups that got patches had mild skin reactions that were not seen in the regular needle group, while the volunteers in the regular needle group were more likely to
12、 experience pain. Overall, 70 percent of the volunteers who got vaccine patches said theyd rather use them again than get a traditional flu shot. The study authors declared it a success on all fronts. The biggest beneficiaries could be people in low-and-middle-income countries, where flu vaccines ar
13、e hard to come by. Reducing pain is nice, but other benefitsthe patch costs less, is easier to transport, doesnt require refrigeration, can be self-administered and doesnt cause waste of needlesare even better. “Microneedle patches have the potential to become ideal candidates for vaccination progra
14、ms, ” wrote Katja Hoschler and Maria Zambon of Public Health England. 【文章大意】本文是说明文, 介绍的是一种不需要实际注射, 并且效果很好、易于操作、成本低、易于运输、无需冷藏的流感疫苗贴。1. What is the passage mainly about? A. A vaccine patch that cures people of their flu. B. A clinical study that protects people from disease. C. A patch that makes flu
15、shots a thing of the past. D. A method that makes traditional flu shots painless. 【解析】选C。主旨大意题。根据第一段中的“A flu shot that doesnt require an actual shot”、第三段中的“These tiny needles are so small that 100 of them, arranged in order on a patch, can fit under your thumb. Yet theyre big enough to hold vaccine
16、for three types of flu. ”及第四段最后一句等内容可知, 本文介绍的是一种不需要实际注射并且效果很好的流感疫苗贴, 这个新发明使以往的疫苗注射成为了过去。故选C。2. What do we know about the vaccine patch? A. It is produced by the WHO. B. It causes slight side effects. C. It delivers vaccine to the little finger. D. It works badly on 30% of the volunteers. 【解析】选B。细节理解
17、题。根据第四段可知, 疫苗实验过程中, 志愿者只是有轻微的副作用反应。故选B。3. The new patch has all the following benefits EXCEPT that . A. it is provided free of chargeB. it can be used without a doctorC. it can be kept at room temperatureD. it needs less care in transportation【解析】选A。细节理解题。根据文章内容可知这种疫苗贴的优点: 易于操作, 成本低, 易于运输, 不需冷藏, 没有针
18、头的浪费等, A项没有明确提到。故选A。4. What is Katja and Marias attitude towards the new shot? A. Cautious. B. Favorable. C Ambiguous. D. Disapproving. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段可知, Katja Hoschler和 Maria Zambon认为这种疫苗贴有可能成为疫苗接种项目的理想候选, 由此可见他们对疫苗贴是赞成的。故选B。 【方法技巧】解答主旨大意题的主要方法是寻找主题句。寻找主题句的方法是略读法, 即快速浏览首尾段、每段的首尾句, 以及表达句段关系的连接性
19、词(短)语, 特别是but, however, though (adv. 然而), in fact, therefore等。有时, 没有体现段落或文章主旨的主题句, 我们就要根据文章所述内容进行归纳和概括。 本题中的第1小题为主旨大意题, 根据文章首句就可以判断。. 阅读填句How to Stay Active Living in a City? Staying in a city is a great way to live a safer and easier lifestyle. 1 And you can try finding ways to stay active in your
20、everyday life. Here are some suggestions for you. Travel by bike instead of by car to get to placesThough cars seem faster, you can see more of the city by riding a bike. Check and see if your city has any bike roads that allow you to travel more safely. 2 Join a local sports club to stay healthySea
21、rch online or look through your local newspaper to see if theres a sports club near you. Although sports clubs are a bit expensive, you can use some special equipment to keep healthy. Run to stay in shape3 Running can also be a great choice for going from place to place. Whenever you go out, make su
22、re that youre running in comfortable shoes. Join in city activities to meet new peopleSearch online or look at your local community center to see what events are going on, like yoga classes or cooking classes. 4 Search for green spaces to spend time regularlyCheck the area near your home to see if y
23、ou have any city green spaces, such as community gardens, public parks, or sports fields. 5A. Take advantage of the Internet to help you. B. Staying in the countryside is more peaceful. C. Traveling by bike can make you more active. D. If you dont feel like driving or biking, it doesnt matter. E. Ci
24、ty living provides you with a lot of chances to stay healthy. F. Just keep in mind that these events can make you meet new people. G. Try to visit green spaces at least once a week to increase your happiness and be active. 【文章大意】本文属于说明文阅读, 作者通过这篇文章主要向我们描述了在城市中保持积极生活的一些方法。1. 【解析】选E。根据前文Staying in a c
25、ity is a great way to live a safer and easier lifestyle. 可知, E选项“城市生活给你提供了很多保持健康的机会。”符合上下文语境。2. 【解析】选C。根据前文Though cars seem faster, you can see more of the city by riding a bike. Check and see if your city has any bike roads that allow you to travel more safely. 可知, 是在说明用骑自行车的方式出行, 本句承接上文继续说明骑自行车这一出
26、行方式。故C选项“骑自行车出行可以使你更活跃。”符合上下文语境。3. 【解析】选D。根据后文Running can also be a great choice for going from place to place. 可知, 是在说明除了开车或骑自行车之外的另一种出行方式: 跑步。故D选项“如果你不想开车或骑自行车, 那没关系。”符合上下文语境。4. 【解析】选F。根据本段小标题Join in city activities to meet new people(参加城市活动, 结识新朋友)以及前文Search online or look at your local community
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-544583.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
