新教材2020-2021学年译林版高中英语必修第三册课时作业:3 UNIT 1 NATURE IN THE BALANCE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年译林版高中英语必修第三册课时作业:3 UNIT NATURE IN THE BALANCE WORD版含解析 新教材 2020 2021 学年 译林版 高中英语 必修 第三
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三).阅读理解ALive in the CityMany of us yearn to live in the country,so we can be closer to nature and enjoy peace and quiet.However,when we do this there are less wild areas for wildlife.We need to develop a new environmental theory,which encourages people to stay in the cities.We have to make ci
2、ties more livable and leave the remaining wild areas for the wildlife.Support Strict ZoningLand use zoning(土地用途分区管制)is one of the few tools the government can use to protect wetlands,natural areas and environmental corridors.Unfortunately,such zoning is often opposed by powerful land developers or p
3、olitical forces.Its important for citizens to show support for zoning to offset these negative pressures.Support Organizations Preserving Rare PropertiesSeveral groups specialize in buying and keeping pieces of important wildlife habitat which are threatened with development.Create Habitat in Your B
4、ackyardYou can make your own backyard habitat for wildlife by planting native plants,putting nest boxes in the trees and so on.Save EnergyWe must work together to use less energy.This is important to stop climate change and global warming.Saving energy also reduces direct habitat losses and air and
5、water pollution,all of which threaten wildlife.Limit Your Family SizeEach person requires space and natural resources to live.The human population is rapidly rising to levels which make it difficult to provide enough resources for humans while maintaining a healthy environment for wildlife.If each c
6、ouple limited themselves to no more than 2 children,the worlds population would stabilize(稳定)and be able to support everyone without conflict or suffering.Get Involved and Talk to Law MakersMany of our laws are not helpful for preserving wildlife habitat or saving energy,and some policies actually r
7、eward large energy users.Citizens need to contact their law makers and ask for better policies.【语篇解读】本文主要介绍了我们普通人可以做哪些事情来保护野生动物。1What would be the best title for this passage?AWhere Should We Live in the Future?BHow to Protect Our Environment?CWhy Should We Save Energy?DWhat Can We Do to Help Wildli
8、fe?D标题归纳题。本文中的几项内容都是关于我们普通人可以做哪些事情保护野生动物的。2The underlined word “yearn” in paragraph 1 probably means “_”AhopeBfearChate DfailA词义猜测题。根据后半句的内容,居住在乡下能使人们亲近大自然,享受平和安静的生活,所以人们希望到乡下居住。3Which of the following actions will NOT destroy the homes of wildlife?ABuilding houses in the country.BPutting nest boxes
9、 in the backyard.CReleasing dirty water into a river.DCouples having many children.B细节理解题。根据文章内容可知,居住在乡下、污染水资源和增加人口都会威胁到野生动物的家园,而人工放置鸟巢是保护野生动物的一种方式,所以选B项。BEvery year,over 7.72 trillion kilograms of plastic is washed into the oceans.There are five huge areas in the worlds oceans that are a “soup” of
10、floating rubbish.One of these areas,the Great Pacific Garbage Patch (GPGP),is three times as large as France.Over a year ago,a group called Ocean Cleanup began using a huge floating screen to try to clean up plastic pollution in the ocean.After several failures,the group is now collecting plastic in
11、 the Great Pacific Garbage Patch.But the plastic is spreading out over a large area,so its impossible to collect it piece by piece.So,the Ocean Cleanup had a plan.They got a long floating Ushaped tube with a screen hanging below it.As the tube and screen are pushed by the water and the winds,the U i
12、s meant to collect plastic rubbish,making it easy for a ship to collect and remove the plastic.The system uses the power of the wind and ocean,so it doesnt need fuel.The group began testing the first version,called “System 001”,last September.But it soon became clear that the screen was just moving
13、with the plastic,not collecting it.Sometimes plastic would wash over the top of the tube.Even worse,“System 001” got broken by surging seas and had to be towed to Hawaii for repairs.But Mr.Slat,who got the idea for the Ocean Cleanup system,sees the project as an experiment,which means a failure is a
14、 chance to learn.The team collected and studied lots of information about what worked well and what didnt.Then they changed the design.In June,an improved version,called “System001/B” was towed back to the GPGP.The new version has a parachute (降落伞)attached to it.This makes the system move slightly s
15、lower than the plastic,allowing the plastic to be collected inside,as planned.But this success is still just the beginning of the work of the Ocean Cleanup.They want a better and larger system.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章讲述每年有大量塑料垃圾被冲入海洋并漂浮在海面上,一个叫做Ocean Cleanup的团队研制出了收集塑料垃圾的工具并不断地进行完善。4What does the author wa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-544780.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
湖南省株洲市第四中学高中英语(牛津译林版必修4)同课异构课件 :UNIT 1《SECTION SIX PROJECT》 2.ppt
