新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册学案:UNIT 3 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年高中外研2019英语选择性必修第三册学案:UNIT 理解 课文精研读 WORD版含解析 新教材 2020 2021 学年 中外 2019 英语 选择性 必修 第三 册学案
- 资源描述:
-
1、速读P2627教材课文,完成下列任务。.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确,还是错误,还是没有提及。1By spring 1944,Allied troops gathered along the south coast of England in large numbers.ARight.BWrong.CNot mentioned.2At dawn on 6 June,thousands journeyed across the English Channel to Normandy.ARight. BWrong. CNot mentioned.3Most of the Allied tr
2、oops were prepared for the violence and horror they would experience there.ARight. BWrong. CNot mentioned.4The DDay landings were a success because there were few deaths in the battle.ARight. BWrong. CNot mentioned.5Laurence Binyon was a survivor of the DDay landings.ARight. BWrong. CNot mentioned.答
3、案15AABBB.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信息。Aissued by Supreme Allied CommanderBmoving in from the eastCmade up mainly of British,Canadian and American soldiersDringing in their earsEprotected by fighter planes in the skies above themFfalling all around him1Allied troops _ were gathering in large numbers.2
4、An order _General Eisenhower to the troops read:“Your task will not be an easy one.”3The Allied forces then prepared to enter Germany,where they would meet up with the Soviet military _4Meanwhile,thousands more were journeying across the English Channel to Normandy,_5With these words _,Allied soldie
5、rs prepared for what would become known as DDay.6One soldier recalled how he barely made it with bombs _.答案16CABEDF.表格填空The DDAY LANDINGSSpring 1944Allied troops 1.gathered in large numbers along the south coast of England.The aim of codenamed“Operation Overlord”is 2.to free northwest Europe from Ge
6、rman occupation.6 June 1944Thousands landed 3.by parachute behind enemy lines in northern France.Thousands more 4.journeyed across the English Channel to Normandy.Hundreds 5.lay dead in the water and amongst the tanks on the beach.August 1944The Allies 6.liberated Paris.The Germans was 7.removed fro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545035.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
