分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型新教材2021-2022人教版英语选择性必修第一册检测:UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT (三) USING LANGUAGE WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:545773
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:49.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022人教版英语选择性必修第一册检测:UNIT PEOPLE OF ACHIEVEMENT 三USING LANGUAGE WORD版含解析 新教材 2021 2022 人教版
    资源描述:

    1、UNIT 1 课下题型练(三)Using Language.阅读理解AModern medicine and the latest technology can save many lives. If you live in a country where healthcare is readily available and accessible, then your chances of recovering from illnesses or accidents are very good. But for many people in the US who are uninsured

    2、(无保险的), they cant afford these new medical treatments. Thats why Doctor Demetrio Aguila in Norfolk lets poor patients pay for surgery (外科手术) through volunteer work.“For years I had been doing surgery for patients and taking care of their health problems. Then I would find out months later, sometimes

    3、 years later, that I had caused their financial ruin,” Aguila said. Serious illnesses can completely deplete a familys savings, leaving them no choice but to go bankrupt (破产).Then he formed Healing Hands M25 as a way to give poor patients the medical fees they need by donating their time to communit

    4、y service. The process is pretty simple. They practice partners with local charitable organizations. The patient picks the charity and donates his time and sweat; Aguila determines the amount of volunteer hours the patient has to complete. “Weve lowered the cost of healthcare. Weve made it fair for

    5、everybody involved,” Aguila said.The first patient to participate in the program was Jeffrey Jenson who worked for 560 hours to pay for surgery on his leg. Jenson asked his friends and family to help him complete the hours. Jenson said that his volunteer work greatly affected his life as much as the

    6、 surgery. “The M25 program is not about money its about if people come together to help other people, then the community becomes better,” said Jenson.This program is a big win for the patients, the local community, and Dr Aguila who knows he has done everything he could to help his patients.语篇解读:本文是

    7、一篇说明文。文章主要介绍了Aguila医生成立Healing Hands M25帮助患者通过做志愿者工作来支付手术费用。1How does Aguila make poor patients pay for surgery?AIn cash.BThrough an insurance company.CBy doing volunteer work.DBy serving the doctor.解析:选C细节理解题。根据第一段的“Thats why Doctor Demetrio Aguila in Norfolk lets poor patients pay for surgery (外科手

    8、术) through volunteer work.”可知,Aguila让贫困患者通过做志愿者工作来支付手术费用。2What does the underlined word “deplete” in Paragraph 2 mean?ASet aside.BUse up.CCut down. DAdd to.解析:选B词义猜测题。根据画线词后的 leaving them no choice but to go bankrupt 可知,一个家庭之所以破产是因为严重的疾病会完全耗尽他们所有的积蓄,故deplete意为“耗尽”,故选B项。3What is the third paragraph m

    9、ainly about?AWhat Healing Hands M25 does.BHow Healing Hands M25 works.CWhy Aguila runs Healing Hands M25.DWhy patients choose Healing Hands M25.解析:选B段落大意题。根据第三段的内容可知,本段主要讲述了Healing Hands M25这一项目是如何运行的。4What is Jensons attitude towards the M25 program?APositive. BNegative.CObjective. DUnconcerned.解析:

    10、选A观点态度题。根据倒数第二段Jenson 所说的话可知,Jenson对Healing Hands M25这个项目持肯定态度。BMartha Graham, born in 1894, was one of the most famous dancers and creators of dance, whose influence on dance has been compared with the influence Picasso had on the modern visual arts, Stravinsky had on music, or Frank Lloyd Wright h

    11、ad on architecture.She created almost two hundred dance pieces.She is often called the Mother of Modern Dance.Earlier in her life, however, Martha did not know that she would become a dancer.At that time, the dancers were looked down on.So Marthas parents didnt approve of her desire to dance at the

    12、beginning.Until 1916, she began her studies at the newly created Denishawn School of Dancing and Related Arts, founded by Ruth St.Denis and Ted Shawn, where Graham worked very hard to improve her ability to dance because she was considered too old to begin dancing.In 1936, Graham made her defining w

    13、ork,“Chronicle”, which signaled the beginning of a new era in modern dance.The dance brought serious issues to the stage for the general public in a dramatic manner.Influenced by the Wall Street Crash of 1929, the Great Depression that followed, and the Spanish Civil War, it focused on depression an

    14、d isolation, reflected in the dark nature of both the set and costumes.Graham continued to dance past the age of seventy.Once again, she was met with criticism from people who came to watch her shows.But she didnt give up.Her last completed ballet was 1990s Maple Leaf Rag.“A Dancers World” is an int

    15、roduction to Graham and her work.She tells about her dances and her dance group shows some of their methods.Martha Graham received many awards during her lifetime, including the Presidential Medal of Freedom in 1976.She was the first dancer to receive the countrys highest civilian honor.She died in

    16、1991 at the age of ninetysix.In 1998, Time magazine listed her as the “Dancer of the Century” and as one of the most important people of the twentieth century.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要介绍了现代舞之母玛莎葛兰姆和她所取得的成就。5Some famous artists mentioned in Paragraph 1 show Martha Graham Awas influenced greatly by themBkept

    17、 in touch with them regularlyChad a great effect on modern danceDliked to make more friends with them解析:选C推理判断题。第一段中讲到玛莎葛兰姆对舞蹈的影响可与其他的一些伟大的人物在其相关领域产生的影响相匹敌,目的是说明她对现代舞的影响比较大。故选C。6When Martha Graham continued to dance in her 70s, she Awas warmly welcomed by the youthBachieved huge success once againCr

    18、eceived many awards for her ageDwas attacked by people解析:选D细节理解题。根据第三段中的“Graham continued to dance past the age of seventy.Once again, she was met with criticism from people who came to watch her shows.”可知,她70多岁演出时,受到一些人的批评,也就是受到一些人的抨击,故选D。7The text is mainly about Athe background of modern dance in

    19、 AmericaBthe development of modern dance in AmericaCMartha Graham and her achievements in danceDthe awards Martha Graham won in her life解析:选C主旨大意题。根据文章内容可知,本文按时间顺序叙述了现代舞之母玛莎葛兰姆的一生以及她在舞蹈方面的成就。故选C。.阅读七选五Audrey Hepburn was born in Belgium in 1929. She liked to spend time with her father. Perhaps he was

    20、 not a warm father, but he was joyous and joked a lot. He had his horses, spoke 13 languages, and would take her gliding (滑翔). 1 When she was six, Audreys father walked out.It was the first major blow in her life. From then on, Audreys childhood was unsettled. Her mother decided that it might be a g

    21、ood idea for her to learn English, so she sent her to a boarding school. 2 She felt like an outsider, but she learned English.Very soon the war broke out. Audreys mother sent for Audrey to join her in Holland. They were taken in by Audreys wealthy grandfather. Within a year, the Nazis turned against

    22、 the Dutch. Then there was no heating, no school and no food. 3 She showed remarkable resilience (迅速恢复的能力) during the war.Audrey made her performance debut (初次表演) by dancing in wartime Holland. She didnt know how long the war was going to last, so she went to ballet (芭蕾舞) school and learned to dance

    23、. 4 After the war ended, Audrey carried on with her ballet training. In 1951, a famous French writer was looking for a leading lady for her bestloved novel. 5 Audrey was to take America by storm.AAnd then everything changed.BYet, Audreys spirit shone through.CBut it was difficult for Audrey to fit i

    24、n.DWhen she saw Audrey, she famously said, “Ive found my Gigi!”EIt played an important role in making her more famous than ever.FAbout a year before the end of the war, she became quite an excellent performer.GIn May 1940, Audrey and her family crossed the border and went into Holland.语篇解读:本文是一篇记叙文。

    25、文章主要讲述了奥黛丽赫本成名前的故事。1选A由下文中的 Audreys father walked out 和“It was the first major blow in her life.From then on, Audreys childhood was unsettled.”和上文中的“She liked to spend time with her father . and would take her gliding (滑翔).”对比可知,一切都改变了。2选C由下文中的She felt like an outsider可知,她感到很难融入。3选BB项和上文中的“Then ther

    26、e was no heating, no school and no food.”构成转折,用Yet连接符合语境。下文中的“She showed remarkable resilience (迅速恢复的能力) during the war.”是对B项的进一步解释。4选FF项中的About a year before the end of the war 呼应下文中的After the war ended。5选DD项中的she saw Audrey呼应上文中的 a famous French writer was looking for a leading lady。.应用文写作请根据以下信息写

    27、一篇80词左右的短文介绍郎平。11960年12月10日出生于天津市;213岁时开始练习打排球;3从1980年起,郎平获得了很多荣誉及奖励;4退役后,成为排球教练。2016年带领中国女排在里约奥运会(the Rio Olympic Games)上获得金牌; 5是中国第一位作为球员和教练员均夺取奥运会冠军的排球运动员。参考范文:Lang Ping, born on 10 December 1960 in Tianjin City, is a famous volleyball player and coach.She began to practise playing volleyball whe

    28、n she was at the age of 13.She has won a lot of awards since 1980.After she retired from the volleyball team, she became a volleyball coach.In 2016, she took the Chinese Women Volleyball Team to take part in the Rio Olympic Games and won the gold medal.She is the first Chinese volleyball player to win the Olympic championship as a player and as a coach in the history of volleyball in China.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022人教版英语选择性必修第一册检测:UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT (三) USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545773.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1