新教材2021-2022外研版英语选择性必修第一册检测:UNIT 2 ONWARDS AND UPWARDS (三) DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022外研版英语选择性必修第一册检测:UNIT ONWARDS AND UPWARDS 三 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析 新教材 2021 2022 外研版
- 资源描述:
-
1、Unit2 课下题型练(三) Developing ideas.阅读理解AJosh Morrison, 17, dreamed of raising $100,000 to build a home for a lowincome family.After years of hard work, his dream has come true.The house is now in the early stages of building.Six years ago, Josh and his dad went into a Habitat for Humanity Restore, a ho
2、me improvement store and donation center run by the nonprofit organization.They were there to buy a sink.Josh, then 11, also noticed a collection of pennies.“I instantly felt the urge to help out with that,” he said.Josh set a fundraising deadline of four years.Many people doubted whether he could r
3、each his goal of $100,000, but it didnt shake his faith.He raised money at his school and other nearby schools.He collected money from neighbours, got publicity from local newspapers, and placed cans in stores so that people could donate extra change.Joshs fundraising efforts began to produce result
4、s.Still, there were challenges.Four months before his deadline, he was $30, 000 short.He decided to hold Family Fun Fair and Spaghetti Dinner in Uxbridge, which is in the province of Ontario.The event raised $19,000.“I didnt care how long it took me,” Josh said.“I would raise $100,000.” With three w
5、eeks left, a company called Joshs house, offering to donate $18,000.Eventually, Josh reached a total of $134,000 before the deadline.“The momentum just kept going, and we decided to do more,” he said.“Joshs Penny House” is being built by Habitat for Humanity in the city of Oshawa, along with 24 new
6、town houses.Josh has helped with some of the construction, as have other volunteers.He will choose the family that moves into the unit.Next year, the 17yearold will head to college in British Columbia, Canadas westernmost province.As an 11yearold kid when starting fundraising, Josh was able to send
7、a powerful message across the world.No matter how old you are, if you have a dream and are willing to do anything to achieve it, it can come true.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了乔什莫里森11岁时梦想筹集100,000美元,为低收入家庭建造家园。经过多年的努力,他的梦想终于实现。1Which word can best describe Josh Morrison in Paragraph 2?ACautious.BStraightforwar
8、d.COpenminded. DDetermined.解析:选D推理判断题。文中第二段讲述六年前,乔什提出四年的筹资期限,许多人怀疑他是否能实现筹到100,000美元的目标,但这并没有动摇他的信念,他开始到处筹资,因此可以看出乔什是信心坚定的、不可动摇的,因此用determined最恰当。2Why was the Family Fun Fair and Spaghetti Dinner event held in Uxbridge?ATo attain his goal.BTo call for more attention.CTo win approval from the locals.D
9、To find sponsors for a family.解析:选A细节理解题。根据第三段内容可知, 在他的最后期限前4个月,他还缺少30,000美元。他决定在Uxbridge举办家庭娱乐博览会和意大利面晚餐。这是为了实现他的目标(筹集100,000美元)。3What does the underlined sentence in Paragraph 4 mean?AHe received continuous donations.BHis project became more popular.CHe got more support from his family.DThe result
10、 was beyond expectations.解析:选A句意猜测题。根据文中的Eventually, Josh reached a total of $134,000 before the deadline.“The momentum just kept going, and we decided to do more,”he said.可知,乔什的筹资梦想实现了,并且他还在持续收到捐款,所以他决定要做更多。由此推测句意为“他收到持续的捐款”。4What can be the best title for the text?AKindness from a CompanyBThe Penn
11、y House DreamCAn Astonishing FundraiserDA Boy with a Warm Heart解析:选B标题归纳题。根据第一段中的Josh Morrison, 17, dreamed of raising $100,000 to build a home for a lowincome family.After years of hard work, his dream has come true.可知,本文主要讲述了17岁的乔什莫里森曾经梦想筹集100, 000美元,为低收入家庭建造家园,他的梦想最终实现。B选项符合文章主题,而且有新意。BYour perso
12、nal image, the views that people have about you, affects your success in every aspect of life your career, your social life, even your personal relationships with others.Your personal image has a number of elements, including the way you dress and the colors you choose.Lets first look at an example
13、from an article published in The New York Times.It reported on what happened when two young men attempted to get an online service executive (主管) to give them $500,000 for their surfing website.The young men bought new suits for the meeting and their presentation was equally buttoned up (寡言少语的)After
14、 just five minutes, the executive ended the meeting, saying “They are real surfers?”A couple of months later they came back for another presentation.How were they dressed this time?Like surfers with Hawaiian shirts, shorts and sandals (凉鞋)In addition, they acted the part in everything they said and
15、did.But they didnt change their presentation at all.This time, they walked out with the $500,000 order.This isnt the only example that shows the importance of dressing correctly.In a famous experiment, two men approached 50 secretaries each in the same building to see which one could best get past t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545855.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
