新教材2021-2022外研版英语选择性必修第一册检测:UNIT 5 REVEALING NATURE (四) WRITING ABOUT A COMEDIAN WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022外研版英语选择性必修第一册检测:UNIT REVEALING NATURE 四 WRITING ABOUT COMEDIAN WORD
- 资源描述:
-
1、Unit5 课下题型练(四) Writing about a comedian.阅读理解With bushfires continuing to swallow different parts of Australia,a local zoo in New South Wales, the state which is the easiest to catch fire has hit the headlines with a heartwarming story.Right within the range of a bushfire, the keepers of Mogo Wildlif
2、e Park managed to protect all 200 animals from harm after they received evacuation (撤离) orders according to reports.Netizens were quick to react on social media and praised the bravery of the zoo keepers, as they stayed and managed to protect animals from uncontrolled fires and even sheltered some a
3、t their own house.The 40yearold zoo keeper, Chad Staples, described the situation as the worst catastrophe, which felt like Armageddon (大决战) here.Luckily, his team had made a precise plan ahead of time including moving everything flammable (易燃的) from the area and the larger animals to safe places.Wh
4、ats remarkable is that as the smaller ones needed extra shelter,Staples decided to take them to his own house.“Right now in my house there are animals of all descriptions in all the different rooms.They are safe and protected .not a single animal is lost,” he said.BBC news also mentioned that “there
5、s a tiger to the back of the house”Some media outlets highlighted the“heroic job” in their headlines.Online users also reacted with thumbsup and were glad to see all the staff and animals coming through the horrific fire.Located in the southern coast of New South Wales, Mogo Wildlife Park houses Aus
6、tralias largest collection of primates, and many different and unique animals such as zebras, giraffes, rhinos and red pandas.语篇解读:本文是一篇记叙文。澳大利亚森林大火持续蔓延,Mogo野生动物园的饲养员们想方设法保护园内动物免遭大火侵害。1New South Wales hits the headlines because of _.Aits famous zooBits endangered animalsCthe heartwarming eventDbeing
7、 easy to catch fire解析:选C细节理解题。根据第一段中的a local zoo in New South Wales .a heartwarming story可知,位于最易着火的新南威尔士州的一家动物园以一则暖心的故事成为新闻焦点。2Which of the following is TRUE about Mogo Wildlife Park?AIt belongs to Chad Staples.BNone of the animals is missing.CIt merely holds rare animal species.DExtra shelters were
8、 built for emergencies.解析:选B细节理解题。根据第六段中的not a single animal is lost可知,B项(没有一只动物失踪)正确。3Which word can probably describe Chad Staples?AIrresponsible.BConsiderate.CSelfish. DEnergetic.解析:选B推理判断题。根据第五段内容可知,因为较小的动物需要额外的避难所,Staples决定把它们带回自己的家。由此可推知,Chad Staples是体贴的。4Which of the following can be the best
9、 title for the passage?AThe Heroic JobBThe Horrific FireCThe Extinct AnimalsDThe Brave Zoo Keepers解析:选D标题归纳题。本文主要颂扬了Mogo野生动物园的饲养员在森林大火持续蔓延之际,将较大的动物们转移到安全的地方,将较小的动物带到自己家里,从而保护它们免遭大火侵害的英勇事迹,故D项最适合作文章标题。.完形填空An old man lives in a nice cottage with a large garden.The old man is _1_pruning (修剪), watering
10、 or fertilizing his flowers all the time.The colourful flowers blossoming all year around are so welltended that every passerby cannot but stop for a _2_with admiration.One day a young_3_ went by the garden.Then, all of a sudden he found the old gardener was _4_.Greatly shocked, the young painter _5
11、_ that old man, asking “Why are you busy_6_these flowers which you cant see?” The blind gardener smiled, explaining,“First, I was a gardener when I was young, and I _7_ like this job.Second, while I cant see these flowers I can _8_ them.Third, I can smell the sweetness of them.And_9_ the last one, t
12、hats you.”“Me? But you dont know me.” responded the young painter.“Yeah.But I know flowers are angels which everyone knows and would never _10_.I know many people who show _11_for life would stop by and the beauty of my garden will get them into a good _12_.In the meantime, it also gives a _13_ to m
13、e to have a word with you here and to enjoy the happiness these flowers have brought us.”The old man cant see the beauty that hes created._14_,every flower has eyes _15_ which they can see the beauty of the old mans heart.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了一位老人虽然失明了,可是他依然把花园照顾得很好,因为他在用心种花。1A.leftBkeptCseen Dmade解析:
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545878.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
