新教材2021-2022学年人教版英语必修第一册课时检测:WELCOME UNIT PERIOD 1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年人教版英语必修第一册课时检测:WELCOME UNITPERIOD WORD版含解析 新教材 2021 2022
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养检测 一Welcome UnitPeriod 1. 阅读理解AIts school time again! Youre probably feeling excited and maybe a little sad that summer vacation is over. Some kids feel nervous or a little scared on the first day of school because of all the new thin
2、gs: new teachers, new friends, and even a new school. Luckily, these “new” worries only stick around for a little while. Lets find out more about going to a new school. Most teachers kick off the new school year by introducing themselves and talking about all the things youll be doing this year. Som
3、e teachers give students a chance to tell something about themselves to the rest of the class, too. When teachers do the talking on the first day, they often go over classroom rules and school rules so youll know whats allowed and whats not. Please pay close attention. You might already know a lot o
4、f people in your class on the first day, but its a great day to make a new friend, so try to say hello to kids you know and new ones that you dont. Make the first move and youll be glad about what you did, and so will your new friends! Seeing friends you havent seen in a while can make the first day
5、 a good one. You can make the day feel special by wearing clothes that you really like. Maybe you got a great T-shirt on one of your vacations, or a pair of sneakers(运动鞋). It can also make you feel good to be prepared and have all the things you need, such as pencils, folders, and whatever else youl
6、l be needing. But make sure that you pack them the night before in case you dont have time in the morning. 【语篇概述】本文是一篇说明文。主要讲述如何尽快适应新学校的生活。1. The underlined phrase “kick off” in the second paragraph probably means “_”. A. startB. studyC. findD. teach【解析】选A。词义猜测题。第二段叙述在新学年开始时大多数老师会向学生作自我介绍, 向新生介绍开学后要
7、做的事情等, 据此可推知答案为A项。2. According to the passage you usually do everything on the first day of school EXCEPT _. A. introduce yourselfB. learn about the school rulesC. make new friendsD. go over your new lessons【解析】选D。细节理解题。在文中第二、三段中可找到A、B、C三项的有关信息。D项在文中并未提到。3. The last paragraph mainly tells us about _
8、. A. what to know about a new schoolB. how to prepare for a new schoolC. what to do on your first day of schoolD. how to spend your first day of school【解析】选B。段落大意题。根据最后一段的内容可知这段讲述了为迎接开学第一天应做的准备。4. The main idea of the passage is _. A. how to be used to a new school quicklyB. how to make new friends
9、in a new schoolC. what to wear on the first day of the new schoolD. what to prepare for the first day of the new school【解析】选A。主旨大意题。通读全文内容可知, 本文主要讲述如何尽快适应新学校的生活, 故A项最为全面。B、C、D三项皆比较片面。BI remember my mother as a strong woman. She came to America when she was 12 old enough to remember her language. She
10、 achieved scores and grades high enough to be admitted to Duke University. With a degree in computer science, she finally became the manager of a company in New York. My mother could give fluent speeches, and say “wolves” correctly. It was my mother who always stressed the importance of language. Fr
11、om the time I was born, I was read to. I would fall asleep to the sound of my parents voices, whether it was my dads softly accented, or my mothers clear English. The flow of language was unbroken, and whether in Chinese or English, the stream of communication flowed through our house. One October m
12、orning in sixth grade, after my mother had left to catch the train to the city, I left the house for the bus stop. I was surprised when I saw our car, the door hanging open. As I drew closer, I saw my mother lying on the ground. In the hospital, it was hard to believe that the lady who lay before me
13、 was my mom. My mother could not remember my name. As the leaves changed colors, it became clear that the stroke had created a wall between my mothers mind and mouth: her mind was not any less clear, but the words she spoke were not what she meant. The battle my mother faced taught me the importance
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546056.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
