新教材2021-2022学年人教版英语必修第三册课时作业:UNIT 3 DIVERSE CULTURES 9 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年人教版英语必修第三册课时作业:UNIT DIVERSE CULTURES WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 人教版 英语 必修 第三 课时 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九).阅读理解AVisitors to Britain may find a traditional pub is the best place to sample local culture. But these friendly pubs can be dangerous places of potential gaffes (失礼) for the newcomers.A team of researchers have discovered some of the unknown customs of British pubsstarting with the diffi
2、culty of getting a drink. Most pubs have no waitersyou have to go to the bar to buy drinks. A group of Italian youths waited 45 minutes before they realized they would have to fetch their own. This may sound inconvenient, but there is a hidden purpose.Pub culture is designed to promote sociability i
3、n a society known for its reserve. Standing at the bar for service allows you to chat with others waiting to be served.The bar counter is possibly the only site in the British Isles in which friendly conversation with strangers is considered entirely suitable and really quite normal behavior. “If yo
4、u havent been to a pub, you havent been to Britain.” This tip can be found in a booklet, Passport to the Pub:“The Tourists Guide to Pub Etiquette, a customers rule of conduct for those wanting to sample a central part of British life and culture”The trouble is that if you do not follow the local rul
5、es, the experience may fall flat. For example, if you are in a big group, it is best if only one or two people go to buy the drinks. Nothing annoys the regular customers and bar staff more than a group of strangers blocking all access to the bar while they chat and hesitate about what to order.【语篇解读
6、】本文是一篇说明文。在英国,酒吧是体验当地文化的最佳去处,本文介绍了在酒吧你需要遵守的一些规则。1The underlined word “sample” in the first paragraph probably means “ ”AdefenceBexperienceCtestDrecordB词义猜测题。根据第一段中的“Visitors to Britain may find a traditional pub is the best place to sample local culture.(到英国的游客也许会发现,传统酒吧是体验当地文化的最佳场所。)”可知画线词的含义是“体验”。
7、故选B。2The culture of pubs in Britain is so developed to Aencourage people to communicate with each otherBencourage more people to consume drinksCattract more tourists to the pubsDform its own character of cultureA细节理解题。根据第三段中的“Pub culture is designed to promote sociability in a society known for its
8、reserve.(在一个以保守著称的社会里,酒吧文化旨在促进社交。)”可知,酒吧的目的是鼓励人们交际,故选A。3What does the author mean by giving the example of a group of Italian youths in Paragraph 2?ABritish pubs dont always have waiters or waitresses.BThere is always a hidden purpose in most British pubs.CIt is quite convenient for people to get a
9、drink in British pubs.DNot knowing the customs of British pubs may cause inconvenience.D推理判断题。根据第二段最后一句“This may sound inconvenient,but there is a hidden purpose.”可知,不知道英国酒吧的习俗会造成不便,故选D。BOne side effect of globalization and the related phenomenon of greatly increased mobility (流动性) is that the tradi
10、tional definition of “foreigner” has passed its “bestbefore date”Is a European who has lived in China longer than in his home country, becoming fluent in the language and knowing the culture well in the process, still a foreigner in China, or has he become more of a foreigner in his own hometown? Wh
11、at about a Beijinger who had her schooling in Canada and then lived and worked there for another 20 years while raising a family who has no intention of returning to China?Does she think and act like a foreigner? What do we mean by this label(标签)?When I grew up in the suburbs of Chicago, the faces I
12、 would see during a walk through a local shopping mall back in the 1960s and 1970s included almost none of Asian descent(血统)Today the local malls are full of Asian faces, and a glance at the ranks of topscoring students in local schools reveals lots of Asian surnames.To some extent, this is no great
13、 surprise in the American context, because America is a land of immigrants, and a cultural melting pot. Apart from the native American Indians,Americans are (or were),in some way, all foreigners anyway.Absorbing a large number of immigrants is an established pattern in American history.In most place
14、s, the traditional foreigners were people who didnt speak or read the local languages well and were unfamiliar with local customs and lifestyles. But, nowadays, a foreigner walking down the street may have better SAT scores than you, or a higher degree from a better university.The traditional role m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546108.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
