分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型河南杞县2017高考英语阅读理解一轮选练及参考答案 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:547521
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南杞县2017高考英语阅读理解一轮选练及参考答案 WORD版含解析 河南 杞县 2017 高考 英语 阅读 理解 一轮 参考答案 WORD 解析
    资源描述:

    1、河南杞县2017高考英语阅读理解一轮选练及参考答案2016高考英语训练-阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。Going on holiday not only makes you feel good while youre there - you gain the health benefits for months, new research shows. Jetting off to exotic destinations such as the Maldives cuts your blood pressure, helps you sleep

    2、 better and bounce back from stress, it found. The benefits last at least a fortnight longer than the vacation and can be felt for months in some cases where it is claimed. Experts say workers should always take their full holiday entitlement each year - as many as one in three dont - to get the ben

    3、efits.The study compared key health markers in holidaymakers visiting Thailand, Peru or the Maldives, with people who stayed at home and continued working. The average blood pressure of those on holiday dropped by six percent while the workers saw their blood pressure rise by two percent over the sa

    4、me period. The sleep quality of holidaymakers improved by 17 percent while that of the non-holidaymakers deteriorated by 14 percent.The study also found the ability of vacationers to recover from stress - known as the stress-resilience test - improved by 29 percent. There was a 71 percent fall in st

    5、ress resilience scores among workers. Tests showed a fall in blood glucose levels, reducing the risk of diabetes, trimmer waistlines and enhanced mood and energy levels, with the effects sustained for at least two weeks after returning home. The Holiday Health Experiment was conducted by tour operat

    6、or Kuoni and Nuffield Health, the UKs largest healthcare charity.1. According to the passage, how many people go on holiday?A. One third.B. Two thirds.C. 17 percent. D. A quarter.2. Which of the following can we infer from the passage?A. The further you go, the better the benefits.B. Most people lik

    7、e to stay at home during the holiday. C. Holiday makers are more adaptable than non-holidaymakers.D. The result of the study is mostly based on the description from the people involved.3. The author intends to tell us that _.A. we have to go on holiday as much as possibleB. youll certainly get depre

    8、ssed if you dont go on holidayC. it is best to go to foreign countries like MaldivesD. we had better go on holiday for the benefit of health4. The best title of the passage is _ .A. Health Benefits from Holiday B. A Holiday Health ExperimentC. Health Problems of Having HolidayD. Key Health Markers i

    9、n Holidaymakers1.B细节理解题。根据Experts say workers should always take their full holiday entitlement each year - as many as one in three dont - to get the benefits.2/1的人去度假,故选B。2.C推理判断题。根据Jetting off to exotic destinations such as the Maldives cuts your blood pressure, helps you sleep better and bounce b

    10、ack from stress, it found.可以推出度假的人比不度假人更具有适应性,因为缓解了压力和度假有利于身体健康,故选C。3.D细节理解题。根据Going on holiday not only makes you feel good while youre there - you gain the health benefits for months,为了身体的健康我们最好去度假,故选D。4.A标题归纳题。根据全文的内容旅游带来了身体的健康,故选A。2016高考英语*阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 After a terribl

    11、e electrical accident, which caused him to become both blind and deaf, the whole world became completely dark and quiet for Robert Edwards for almost ten years. The loss of sight and hearing threw him into such sorrow that he tried a few times to put an end to his life. His family, especially his wi

    12、fe, did their best to tend and comfort him and finally he regained the will to live.One hot summer afternoon, he was taking a walk with a stick near his house when a thunderstorm started all at once. He stood under a large tree to avoid getting wet, but he was struck by the lightning. Witnesses thou

    13、ght he was dead but he woke up some 20 minutes later lying face down in muddy water at the base of the tree. He was trembling badly, but when he opened his eyes, he could hardly believe what he saw: a plough and a wall. When Mrs. Edwards came running up to him, shouting to their neighbors to call fo

    14、r help, he could see her and hear her voice for the first time in nearly ten years. The news of Robert regaining his sight and hearing quickly spread, and many doctors came to examine him. Most of them said that he regained his sight and hearing from the shock he got from the lightning. However, non

    15、e of them could give a convincing answer as to why this should have happened. The only reasonable explanation given by one doctor was that, since Robert lost his sight and hearing as a result of a sudden shock, perhaps, the only way for him to regain them was by another sudden shock. 1.The reason fo

    16、r Roberts attempts to kill himself was that _.A. a terrible traffic accident happened to himB. he had to live in a dark and silent worldC. he was struck by the lightning once moreD. nobody in the world cared about him2.What was Robert doing when he was struck by the lightning?A. Sheltering from the

    17、rain under a tree. B. Driving a car. C. Taking a walk with a stick. D. Lying on the ground.3.We can infer from the text that _.A. there was no accurate explanation for Roberts recoveryB. many doctors came because Robert was badly injuredC. Roberts wife sent for doctors immediately after the shockD.

    18、a sudden injury in the head led to Roberts recovery4.Whats the best title of the whole passage?A. A Terrible Electrical AccidentB. Robert Edwards and His WifeC. What a Sudden ShockD. An Unforgettable Experience参考答案14 BAAC 【2014三诊考试】阅读下面短文, 从每题所给的四个选项(A, B, C 和D)中, 选出最佳选项。For many parents, raising a

    19、teenager is like fighting a long war, but years go by without any clear winner. Like a border conflict between neighboring countries, the parent-teen war is about boundaries: Where is the line between what I control and what you do?Both sides want peace, but neither feels it has any power to stop th

    20、e conflict. In part, this is because neither is willing to admit any responsibility for starting it. From the parents point of view, the only cause of their fight is their adolescents complete unreasonableness. And of course, the teens see it in exactly the same way, except oppositely. Both feel tra

    21、pped.In this article, Ill describe three no-win situations that commonly arise between teens and parents and then suggest some ways out of the trap. The first no-win situation is quarrels over unimportant things. Examples include the color of the teens hair, the cleanliness of the bedroom, the prefe

    22、rred style of clothing, the childs failure to eat a good breakfast before school or his tendency to sleep until noon on the weekends. Second, blaming. The goal of a blaming battle is to make the other admit that his bad attitude is the reason why everything goes wrong. Third, needing to be right. It

    23、 doesnt matter what the topic ispolitics, the laws of physics, or the proper way to break an egghe point of these arguments is to prove that you are right and the other person is wrong, for both wish to be considered an authoritysomeone who actually knows somethingand therefore to command respect. U

    24、nfortunately, as long as parents and teens continue to assume that they know more than the other, theyll continue to fight these battles forever and never make any real progress.35. Why does the author compare the parent-teen war to a border conflict?A. Both can continue for generations. B. Both are

    25、 about where to draw the line. C. Neither has any clear winner. D. Neither can be put to an end. 36. What does the underlined part in Paragraph 2 mean?A. The teens blame their parents for starting the conflict.B. The teens agree with their parents on the cause of the conflict. C. The teens accuse th

    26、eir parents of misleading them. D. The teens tend to have a full understanding of their parents. 37. Parents and teens want to be right because they want to _.A. give orders to the other B. know more than the other C. gain respect from the other D. get the other to behave properly38. What will the a

    27、uthor most probably discuss in the paragraph that follows?A. Causes for the parent teen conflicts. B. Examples of the parent teen war. C. Solutions for the parent teen problems.D. Future of the parent-teen relationship.【参考答案】35-38 BACC 【2014三诊考试】阅读下面短文, 从每题所给的四个选项(A, B, C 和D)中, 选出最佳选项。A new study ha

    28、s found no evidence that sunscreen, commonly used to reduce the risk of skin cancer, actually increases the risk.Researchers from the University of Iowa based their findings on a review of 18 earlier studies that looked at the association between sunscreen use and melanoma(黑素瘤). They said that they

    29、found flaws in studies that had reported associations between sunscreen use and higher risk of melanoma.Most health experts believe that by protecting the skin from the harmful effects of the sun, sunscreen helps prevent skin cancer, which is increasing in incidence(发生率)faster than any other cancer

    30、in the United States.But questions have been raised about sunscreen and whether it may have the opposite effect, perhaps by allowing people to remain exposed to the sun longer without burning.The researchers said that among the problems with some earlier studies is that they often failed to take int

    31、o account that those people most at risk for skin cancerpeople with fair skin and freckles(雀斑), for exampleare more likely to use sunscreen. As a result, it may appear that sunscreen users get cancer more often.The studies, which generally relied on volunteers to recall their sunscreen use, were als

    32、o unable to prove how well the products had been applied, said the new study.39. The underlined word “flaws” in the 2nd paragraph most probably means .A. evidencesB. factsC. faults D. failures40. People with fair skin and freckles .A. seldom use sunscreen B. are more in danger of skin cancerC. can b

    33、e free from the harm of the sun D. often expose themselves to the sun41. We can learn from the passage that .A. sunscreen users get skin cancer more oftenB. the volunteers have proved the effect of sunscreenC. the new study was based on the experiences of volunteersD. the number of skin cancer patie

    34、nts is increasing in America42. Which of the following can be the best title for this passage?A. Sunscreen to Prevent Skin Cancer B. Sunscreen to Increase Skin CancerC. Skin Cancer Caused by Sunscreen D. Skin Cancer Caused by Freckles【参考答案】39-42 CBDA 【2014三诊考试】阅读下面短文, 从每题所给的四个选项(A, B, C 和D)中, 选出最佳选项

    35、。Celebrity(名人) has become one of the most important representatives of popular culture. Fans used to be crazy about a specific film, but now the public tends to base its consumption(消费) on the interest of celebrity attached to any given product. Besides, fashion magazines have almost abandoned the p

    36、ractice of putting models on the cover because they dont sell nearly as well as famous faces. As a result, celebrities have realized their unbelievably powerful market potential, moving from advertising for others products to developing their own.Celebrity clothing lines arent a completely new pheno

    37、menon, but in the past they were typically aimed at the ordinary consumers, and limited to a few TV actresses. Today theyre started by first-class stars whose products enjoy equal fame with some world top brands. The most successful start-ups have been those by celebrities with specific personal sty

    38、le. As celebrities become more and more experienced at the market, they expand their production scale rapidly, covering almost all the products of daily life.However, for every success story, theres a related warning tale of a celebrity who overvalued his consumer appeal. No matter how famous the pr

    39、oducts origin is, if it fails to impress consumers with its own qualities, it begins to resemble an exercise in self-promotional marketing. And once the initial(最初的) attention dies down, consumer interest might fade, loyalty(忠诚) returning to tried-and-true labels.Today, celebrities face even more se

    40、vere embarrassment. The pop-cultural circle might be bigger than ever, but its rate of turnover has speeded up as well. Each misstep threatens to reduce a celebritys shelf life, and the same newspaper or magazine that once brought him fame has no problem picking him to pieces when the opportunity ap

    41、pears. Still, the egos(自我的) potential for expansion is limitless. Having already achieved great wealth and public recognition, many celebrities see fashion as the next frontier to be conquered. As the saying goes, success and failure always go hand in hand. Their success as designers might last only

    42、 a short time, but fashionlike celebrityhas always been temporary.43. Fashion magazines today .A. seldom put models on the coverB. no longer put models on the coverC. need not worry about celebrities market potentialD. judge the market potential of every celebrity correctly44. A change in the consum

    43、er market can be found today that .A. price rather than brand name is more concernedB. producers prefer models to celebrities for advertisementsC. producers prefer TV actresses to film stars for advertisementsD. quality rather than the outside of products is more concerned45. The underlined sentence

    44、 in Paragraph 4 indicates that any wrong step will possibly .A. decrease the popularity of a celebrity and the sales of his productsB. damage the image of a celebrity in the eyes of the general publicC. cut short the artistic career of a celebrity in show businessD. influence the price of a celebritys products46. The passage is mainly about .A. celebrity and personal styleB. celebrity and market potentialC. celebrity and fashion designD. celebrity and clothing industry【参考答案】43-46ADAB

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南杞县2017高考英语阅读理解一轮选练及参考答案 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547521.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1