新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 3 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT PERIOD 3DEVELOPING IDEAS WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 高中英语 外研版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 3Family mattersPeriod 3Developing ideas. 单句语法填空1. I observed the bird caught (catch) by the boy. 2. She observed a man approaching (approach) her quietly. 3. Harry apologized to his teacher for coming to school late. 4. I should make
2、 an apology (apologize) to you. 5. Diet and exercise are obviously (obvious) important if you want to lose weight. 6. After the excitement I tried to settle myself down. 7. It is obvious to us that he is not responsible for this mistake. 8. They want $2, 500 for it, but they might settle for $2, 000
3、. 9. He came round for a coffee and we ended up having (have) a meal together. 10. He ended his speech with a poem. . 用适当的介词或副词填空1. In times of crisis I know which friends I can turn to. 2. What Im going to do in this lecture is focus on something very specific. 3. The father raised his voice in sur
4、prise. 4. Whats wrong with being a lawyer? 5. Yes, but Im not interested in law. I want to work in a studio, not a court. 6. The grandfather asked them to calm down. 7. But in the end, you just advised me to think carefully. 8. I am so proud of you. Your son is proud of you, too. 9. Why dont you tak
5、e my advice and think carefully before jumping in with both feet? 10. If you go to university and play music at the same time, you will have two options for your future. . 翻译句子1. 我喜欢做运动, 比如打篮球、跑步、游泳等。 I like doing sports, such as playing basketball, running, swimming, etc. 2. 考试前有点焦虑对我们而言是很正常的。Its n
6、ormal for us to have a little anxiety before the exam. 3. 比起咖啡, 我更喜欢茶。I prefer tea to coffee. 4. 老师们应该对他们的学生有耐心。Teachers should be patient with their students. 5. 即使碰到了巨大的困难, 他依然对自己的工作充满热情。Even in the face of great difficulties, he is still full of enthusiasm for his work. . 语法填空On Friday night, Gra
7、ndfather and Father, who 1 (seat)at the table, were playing chess 2 Son came back home. 3 (nervous)approaching the table, he turned to his father for a chat. He told his father he didnt want to go to university and 4 he wanted to play in a band. But his father wanted him to be a lawyer, a respectabl
8、e career 5 a good income. Grandfather remembered Fathers adolescence. Father wanted to be a 6 (profession)football player, but Grandfather just wanted him to be a happy engineer. But in the end, Grandfather suggested 7 (think)carefully. And Father found the career 8 suited his talents. Turning to So
9、n, Grandfather advised him 9 (go)to university and play music at the same time. With two 10(option)for his future, Son could make lots of new friends at university. 1. were seated2. when3. Nervously4. that5. with6. professional7. thinking8. that/which9. to go10. options. 阅读理解 话题体裁词数建议用时亲子关系夹叙夹议文3126
10、分钟Special family bonds(纽带)are not created by big ship vacations or buying your child a new toy, a bicycle or expensive clothes. Great families are formed by making time for each other, and by listening and caring. The good news is that it costs nothing to do these things. Last weekend my kids and I
11、were sitting outside the front steps of our house enjoying some sunshine after washing the car and playing with the neighbours kids. As we sat there I had an idea that I thought would be fun. “Anne, Liz, usually on Wednesday you come home from school for lunch. What about having a picnic in the park
12、 instead? ”I asked. Both Anne and Liz lit up and smiled. “Yeah, Daddy! Then wed even have more time to play in the school yard after! ”they shouted. So thats our little plan today for a simple Wednesday. I hope it will become one more of a huge collection of special family moments, when we make time
13、 for each other and do something special together. A picnic in the park is something that works for us. My kids go to school close to the house and I work for myself in my study. Im not saying that you should do exactly the same thing. It might not fit into your family situation. But something will
14、fit, and its up to you to find out what those things are and do them. Then keep doing them. Find special things that you can do with your kids. Make it a habit. Youll love the results. When your kids are older, they wont remember the iPad you bought them, or the stuffed animal for their collection.
15、They will remember the time you spent with them. 【语篇概述】这是一篇夹叙夹议文。作者通过自己和女儿们野餐的例子, 来建议父母多花些时间和孩子们做一些小但是特别的事情来增进感情。这样当孩子们长大后, 他们会记得父母和他们一起度过的时光。1. What would the writer most probably advise parents to do? A. Take big ship vacations with their kids. B. Do small but special things with their kids. C. Sp
16、end as little money as possible on their kids. D. Give their kids new toys and expensive clothes. 【解析】选B。推理判断题。根据第三段So thats our little plan today for a simple Wednesday. I hope it will become one more of a huge collection of special family moments, when we make time for each other and do something
17、special together. , 再结合上文第二段所举的和女儿们野餐的例子可推断, 作者建议父母花些时间和孩子们做一些小但是特别的事情来增进感情。故选B。2. When the writer suggested going on a picnic in the park, his daughters were _. A. disappointedB. worriedC. excitedD. calm【解析】选C。推理判断题。根据第二段中Both Anne and Liz lit up and smiled. “Yeah, Daddy! Then wed even have more ti
18、me to play in the school yard after! ”they shouted. 可推断, 作者的两个女儿听到关于野餐的提议后都很兴奋。故选C。3. What do we know about the writer? A. He works far from home. B. He works for himself at home. C. He often has lunch in a restaurant. D. He hardly cooks for his daughters. 【解析】选B。细节理解题。根据第四段的“My kids go to school cl
19、ose to the house and I work for myself in my study. ”可知, 作者在家里为自己工作。故选B。4. What is the writers purpose in writing this passage? A. To explain why listening and caring are important. B. To advise that parents spend less money on their kids. C. To prove that he gets on well with his daughters. D. To t
20、ell parents how to form special bonds with their kids. 【解析】选D。推理判断题。根据第一段中Special family bonds are not created by big ship vacations or buying your child a new toy, a bicycle or expensive clothes. Great families are formed by making time for each other, and by listening and caring. 及下文可知, 作者的主要目的是告诉
21、父母如何与孩子建立特别的关系。故选D。. 阅读填句话题体裁词数建议用时营造快乐家庭氛围的建议说明文2766分钟Make Your Home a Happier PlaceHave you ever had a dream to make your home a happier place? Maybe there are some points you can follow. 1 When you want to dress in a modern way, your mum doesnt like you wearing a mini-skirt. When you are making p
22、hone calls to friends, they ask whether youre speaking to a boy or a girl. Sometimes it seems that youre not as close to your parents as you used to be. How can you become close again? Closing the Gap by American writer Jay McGraw gives advice on how to have a better relationship with your parents.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547565.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
