新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT 6 PERIOD 2 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册学案:UNIT PERIOD 2USING LANGUAGE WORD版含解析 新教材 2
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。 Unit 6At one with naturePeriod 2Using language. 用适当的介词填空1. Do you know the girl to/with whom our teacher is talking? 2. He handed me a pen with which I wrote down his phone number. 3. The university in which my brother once studied is ve
2、ry famous. 4. Yesterday we visited the West Lake for which Hangzhou is famous. 5. Ill never forget the time during which I spent my childhood in the country. 6. The colorless gas without which we cant live is called oxygen. 7. The reason for which he refused the invitation is not clear. 8. Great cha
3、nges have taken place in the city in which I was born. 9. They do experiments in a lab, of which the windows face south. 10. The old man has three sons, all of whom care about him. . 用“介词+关系代词”引导的定语从句把下面两个句子合并成一个句子1. Can you think of a situation? This word is used in it. Can you think of a situation
4、 in which this word is used? 2. This was the real reason. He was respected by all of us for the reason. This was the real reason for which he was respected by all of us. 3. Can you tell me the way? The alarm works in the way. Can you tell me the way in which the alarm works? 4. The person is Mr Ball
5、. You should deliver this letter to him. The person to whom you should deliver this letter is Mr Ball. 5. He is a respectable singer. We are proud of him. He is a respectable singer of whom we are proud. 6. The boy was often late for school. The reason is obvious. The reason for which the boy was of
6、ten late for school is obvious. 7. Johnson has now moved back to the former house. He was born there. Johnson has now moved back to the former house in which he was born. 8. The pen is broken. I do my homework with it every day. The pen with which I do my homework every day is broken. 9. I joined th
7、e organization that day. I will never forget the day. I will never forget the day on which I joined the organization. 10. There is a time in history. Black slaves could be bought and sold in America then. There is a time in history during which black slaves could be bought and sold in America. . 用“介
8、词+关系代词”引导的定语从句补全下列句子1. 我永远都不会忘记开始上高中的那一天。Ill never forget the day on which I started high school. 2. 我对这所我工作了20年的学校很熟悉。I am very familiar with the school in which I have worked for twenty years. 3. 他们是你总是可以向其求助的人。They are the people to whom you can always turn for help. 4. 他疏远了经常借给他钱的亲戚。He distanced
9、 himself from his relatives from whom he often borrowed money. 5. 这就是救了我儿子的那位专家。This is the expert by whom my son was saved. . 语法填空Who is the first person that comes to mind when you think of a great artist? Many people agree that one of the most influential artists of the 20th century1(be) Pablo Pi
10、casso. Picasso was2Spanish artist who is best known for creating the style of Cubism(立体主义). Cubism uses geometric(几何的) shapes3 (create) abstract images. After4(grow) bored of classical artistic styles, Picasso decided to dedicate his life to experimenting with new styles. With each new style, he use
11、d all sorts of materials5(particular) paper products to express himself. Earlier this year, an art exhibit(展览) 6 (title) Picasso and Paper was held at the Royal Academy of Arts, London. This exhibit explored the world of Pablo Picasso through the many sketchbooks and scraps(碎片) of paper7the great ar
12、tist left behind. Picasso once 8 (recall): “When I was a child, my mother said to me: If you become a soldier, youll be a general. If you become a monk(修道士), youll end up as the pope(教皇). ” The great artist reflected9this memory, “Instead, I became a10 (paint) and wound up as Picasso. ”1. is2. a3. t
13、o create4. growing5. particularly6. titled7. that/which8. recalled9. on10. painter. 阅读理解 A话题体裁词数建议用时奥克兰的四个旅游景点应用文2515分钟(2021河北高一检测)Best Tours in AucklandWaiheke IslandWith the best of the islands two selling points nature and wine this tour will have you cross through the islands bushland, and drink
14、 award-winning wines. Youll see New Zealands famously shy wildlife and native plants. Tour: Waiheke Island Vineyards and Bush WalkMoney: $ 130 for a family of threeCoromandelThis day tour allows you to get to some of the areas places far away. Your guide will drop you off at Stony Bay where you will
15、 begin the 10-kilometre hike to Fletcher Bay, where you will be collected. You can enjoy its natural beauty, with the shining ocean alongside you. Dont forget your bathing suit to make the most of the place at the end of the route. Tour: Coromandel Coastal Walkway Day TourMoney: $ 45 per personHamil
16、tonExplore endangered species of flora and fauna at Sanctuary Mountain. Its a place where at-risk species can grow without human nearing them. Your guide will explain the species and the reasons theyre endangered to you. Tour: Guided Forest Tour of Sanctuary MountainMoney: $ 42 per personWaitomoPut
17、on your boots and helmet, and prepare to go down underground, hiking among rocks and streams. The tour is limited to six people, allowing you a much more comfortable and personalized experience. Tour: Glow-worm Caving AdventureMoney: $55 per adult & $ 25 per child【语篇概述】本文为广告布告类文章。文章说明了奥克兰的四个景点的旅游细节和
18、旅游费用。1. Where can a person go for swimming according to the passage? A. Waiheke Island. B. Coromandel. C. Hamilton. D. Waitomo. 【解析】选B。细节理解题。根据Coromandel所在段落“You can enjoy its natural beauty, with the shining ocean alongside you. Dont forget your bathing suit to make the most of the place at the end
19、 of the route. (你可以欣赏它的自然美景, 有闪亮的大海陪伴着你。不要忘了你的游泳衣, 以便在路线尽头的地方充分享受。)”可知, 在科罗曼德尔之旅中有闪亮的大海, 可以带泳衣去游泳。故选B项。2. Which tour is the cheapest for a couple with a child? A. Waiheke Island Vineyards and Bush Walk. B. Coromandel Coastal Walkway Day Tour. C. Guided Forest Tour of Sanctuary Mountain. D. Glow-worm
20、 Caving Adventure. 【解析】选C。细节理解题。根据Waiheke Island所在段落“Tour: Waiheke Island Vineyards and Bush Walk. Money: $ 130 for a family of three. (旅行: 怀赫科岛葡萄园和丛林步行。费用: 一家三口130美元。)”可知, 一家三口需要130美元; 根据 Coromandel所在段落“Tour: Coromandel Coastal Walkway Day Tour. Money: $ 45 per person. (旅行: 科罗曼德尔海岸人行道一日游。费用: 每人45美元
21、。)”可知, 三个人需要135美元(45*3=135); 根据 Hamilton所在段落 “Tour: Guided Forest Tour of Sanctuary Mountain. Money: $ 42 per person. (旅行: 带导游的圣殿山森林之旅。费用: 每人42美元。)”可知, 一家三口人需要花费42*3=126美元; 根据 Waitomo所在段落“Tour: Glow-worm Caving Adventure. Money: $55 per adult & $ 25 per child. (旅行: 萤火虫洞探险。费用: 每个成年人55美元 & 每个孩子25美元。)”
22、可知, 两个大人110美元, 小孩25美元, 一共135美元。通过比较, C选项的旅游费用最便宜。故选C项。3. What is special about Glow-worm Caving Adventure? A. People can hike a long distance. B. Endangered animals can be seen. C. The number of tourists is limited. D. Tourists can drink award-winning wines. 【解析】选C。推理判断题。根据Waitomo所在段落“The tour is li
23、mited to six people, allowing you a much more comfortable and personalized experience. (参观人数限制在六人, 让您有更舒适和个性化的体验。)”可知, Glow-worm Caving Adventure(萤火虫洞穴探险)特殊的地方在于, 旅游团有人数限制。故选C项。B话题体裁词数建议用时旅行途中结识好友记叙文3317分钟The bus screamed to a stop in Nazareth, Israel. Five Australian backpackers boarded and struck
24、up a conversation with me. They asked typical travelers questionswhere was I going and why was I traveling alone? My plan was to travel with a friend, I explained, but when I called her that morning, she didnt pick up and I had no other way to reach her. My stomach was in knots, but I decided to hea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547580.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
