新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册课时评价:UNIT 3 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册课时评价:UNIT 3USING LANGUAGE WORD版含解析 新教材 2021
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。八Unit 3Using language. 单句语法填空1. Every few years, the coal workers have (have) their lungs X-rayed to ensure their health. 2. I know a little about Thailand, as I went (go) there three years ago. 3. Hurry up, kids! The school bus is waitin
2、g (wait) for us! 4. What time is it? I have no idea. But just a minute, I will check (check) it for you. 5. Dr. Jackson is not in the office at the moment. All right. I will call (call) him later. 6. The real reason why prices were (be), and still are, too high is complex, and no short discussion ca
3、n satisfactorily explain this problem. 7. He has learnt (learn) English since he was 6 years old. 8. Is Peter coming? No, he changed (change) his mind after a phone call at the last minute. 9. The little girl is very happy, because she has sold (sell) out all the flowers. 10. As you go through this
4、book, you will find (find) that each of the millions of people who lived through World War had a different experience. . 完成句子1. All the students here belong to No. 1 Middle School. 这里所有的学生都来自一中。2. When he was young, he took cold baths regularly. 他年轻时经常洗凉水澡。3. If you are to go to a key college, your
5、English must be excellent. 如果你想上重点大学, 你的英语必须很优秀。4. The summer holiday is coming. Im going to have a good rest. 暑假就要到了, 我打算好好休息一下。5. He moved here in 2017 and he has lived here ever since. 他2017年搬到这里, 自那之后他一直住在这里。6. She entered the room, picked up a magazine and looked through it carefully. 她走进房间, 拿起
6、一本杂志, 认真地翻阅了起来。7. Next month we will have our school open day. 下个月我们将迎来学校开放日。8. Tweener promised that he would come back in an hour. 特威纳答应他会在一个小时之后回来。9. Most of the guests had left when he arrived at the party. 当他到达晚会现场时, 大多数客人已经离开了。10. The bus leaves London at 6 oclock in the afternoon. 汽车将在下午6点钟离开
7、伦敦。. 阅读理解(2021北京高一检测)Strangers Under the Same RoofDoes every dinner with your parents seem to turn into an argument? Have your once warm and open conversations become cold and guarded? Do you feel that you just cannot see eye to eye with them on anything? You are not alone. Heated arguments and cold
8、 silences are common between teenagers and their parents. Teenagers physical changes may result in such family tensions. You may feel anxious that you are developing at a different rate to your friends, shooting up in height or getting left far behind. You might worry about your changing voice, weig
9、ht problems or spots(粉刺). When it all gets too much, your parents are often the first targets of your anger. It can be a big headache to balance your developing mental needs too. You enter a strange middle groundno longer a small child but not quite an adult. You have both a new desire for independe
10、nce and a continued need for your parents love and support. You feel ready to be more responsible and make decisions on your own. Unfortunately, your parents do not always agree and that makes you feel unhappy. “Why cant they just let me go? ” you may wonder. On the other hand, when you are struggli
11、ng to control your feelings, you wish they could be more caring and patientsometimes they forget that growing up is a rough ride. It can be difficult when your parents treat you like a child but expect you to act like an adult. All of this can lead to a breakdown in your relationship. Although somet
12、imes it may seem impossible to get along as a family, you can take action to improve the situation. The key to keeping the peace is regular and honest communication. When you disagree with your parents, take a minute to calm down and try to understand the situation from their point of view. Perhaps
13、they have experienced something similar and do not want you to go through the same pain. After you have thought it through, explain your actions and feelings calmly, listen carefully, and address their concerns. Through this kind of healthy discussion, you will learn when to back down and when to as
14、k your parents to relax their control. Just remember that it is completely a common thing to struggle with the stress that parent-child tensions create, and that you and your parents can work together to improve your relationship. The good news is that this stormy period will not last. Everything wi
15、ll turn out all right in the end, and the changes and challenges of your teenage years will prepare you for adulthood. 【文章大意】本文是一篇议论文。激烈的争论和冷冷的沉默在青少年和他们的父母之间很常见。文章论述了如何看待青少年和父母之间的紧张关系以及解决的方法。1. The first paragraph is mainly introducing _. A. the importance of close family relationshipsB. the quarrel
16、s between teenagers and their parentsC. the wall of trust between parents and their teenagersD. the common conversations between parents and children【解析】选B。段落大意题。根据第一段Heated arguments and cold silences are common between teenagers and their parents. 可知第一段主要介绍了青少年和父母之间的争吵。2. What mainly causes the te
17、enagers family tensions according to the author? A. Their parents attitude towards them. B. Parents strict control over their teenagers. C. Parents expectation on their childrens development. D. Teenagers physical changes and their mental needs. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段第一句Teenagers physical changes may re
18、sult in such family tensions. 和第三段第一句It can be a big headache to balance your developing mental needs too. 可知, 青少年的身体变化和心理需求是造成青少年家庭关系紧张的主要原因。3. What would the author agree according to the passage? A. Parents should let go of the control over their teenagers. B. Teenagers should always follow their
19、 parents points of view. C. Parents and teenagers should always keep open conversations. D. Teenagers should not depend on their parents love and support. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段The key to keeping the peace is regular and honest communication. 和After you have thought it through, explain your actions and
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547592.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
