新教材2021-2022版外研版英语必修第二册测评:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 2 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022版外研版英语必修第二册测评:UNIT 1FOOD FOR THOUGHT PERIOD 2USING LANGUAGE WORD版
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 1Food for thoughtPeriod 2Using language.选词填空1.As there was no bus,we had to(had to;should) walk home.2.I want to go to the office,but you need not go(need not to go;need not go) with me.3.The manager is so hot-tempered that I dare no
2、t tell(to tell;tell) him the bad news.4.You neednt fetch(to fetch;fetch) four;two will do.5.I have no bike,so I have to go(have to go;must go) to the office on foot.6.She recommended that I take(take;took) some time off.7.Must(Must;Can) I hand in my paper within 2 hours? No, you dont have to.8.The p
3、atient has been able to be(can be;has been able to be )operated on by the end of this month.9.Youd better get (get; to get) there before it gets dark.10.Must I finish the work today?No, you neednt (neednt; mustnt).用合适的情态动词或所给动词的正确形式填空1.We can choose between staying at home and taking a trip.2.Some c
4、lassmates suggest we should go to places of interest nearby.3.I neednt have worried before I came to the new school,for my classmates here are very friendly to me.4.I knew she didnt dare to say(say) that to him.5.Youd better do (do) it all by yourself.6.Need I hand in my paper now?Yes,you must.7.The
5、 car is so dirty.It needs cleaning/to be cleaned(clean).8.She doesnt need to come(come) to school at present.9.The little boy has to do lots of housework, for his parents are suffering from illness.10.She dares not say(say)what she thinks.根据汉语提示补全句子1.I will be able to speak English in three years.三年
6、后我将能讲英语。2.Im afraid you dare not do/ dont dare to do such a thing.我恐怕你不敢做这样的事。3.Do I need to leave my telephone number and address?我有必要把我的电话和地址留下吗?4.Given his health condition,we had better not let him go there.考虑到他的健康状况,我们最好不要让他去那里了。5.It was raining outside;we had to stay at home.外面在下雨,我们不得不待在家里。6.
7、If you must smoke,please go outside.如果你非得抽烟,请去外面。.语法填空(黑体为本单元生词)Healthy eating habits are very important for our health. We are used to 1(enjoy) typical Chinese food,such 2 hot pot, chicken feet,pigs ears and stinky tofu.It is a custom 3(drink) a cup of Chinese oolong tea in 4 fine china cup.In othe
8、rs view,theres nothing 5(good) than English food.Eating sausages,toast with butter, roast beef and vegetables is a sort 6 enjoyment.Besides,we should focus on a balanced diet,7 assures us the necessary vitamins and nutrition.Most 8(important),cooking at home and 9(make) our meals from fresh,seasonal
9、 fruit and vegetables give us a chance 10(relax).1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.1.【解析】enjoying。be used to doing sth.“习惯于做某事”。2.【解析】as。such as 是固定短语,“例如,诸如之类”。3.【解析】to drink。It是形式主语,动词不定式是真正的主语。4.【解析】a。修饰可数名词cup,用不定冠词,表示任意“一个”。5.【解析】better。nothing better than.“没有比更好的了”,表示最高级含义。6.【解析】of。a sort of意为 “一种,一类”。7.【解
10、析】which。which引导非限定性定语从句,指代先行词a balanced diet,在从句中作主语。8.【解析】importantly。Most importantly在句中作状语,用副词形式。9.【解析】making。and连接并列主语,前一个主语是cooking at home,故本空也应该用动名词形式。10.【解析】to relax。本句已经有谓语give,所填单词应该是非谓语形式,give sb.a chance to do. “给某人做的机会”,动词不定式作宾语补足语。.阅读理解 A话题体裁词数建议用时节约食物,帮助他人说明文3117分钟(2021中山高一检测)As an el
11、ementary school student in New York City, Robert Lee would stare in disbelief at his classmates throwing away half-eaten sandwiches after lunch.His parents had taught him not to waste any food.While studying finance and accounting at New York University, Robert remembered this lesson all the time.Wh
12、en Robert and his friend Louisa Chen entered a college entrepreneurship (创业) competition, they came up with an idea for a food-rescue nonprofit group:Their program would deliver leftovers from the dining hall to homeless shelters seven days a week all by volunteers.Their idea won the competition.Wit
13、h the $1,000 prize, they founded Rescuing Leftover Cuisine (RLC) in July 2013.In just the first few weeks, Roberts team delivered a donation of enough spaghetti and meatballs to feed 20 people at a New York City homeless shelter.Robert, who had taken a job as an engineer at J.P.Morgan, devoted his s
14、pare time to creating a network of New York City restaurants, from small delis to large chains like Starbucks and Panera Bread, agreeing to donate food, and he enlisted(招募) volunteers to make food deliveries.After RLC received national press attention, homeless shelters and soup kitchens in Portland
15、, Oregon, Washington, DC and other cities reached out to Robert for partnership advice.The organization now reaches 16 cities around the country.Only a year into his finance job,Robert gave up his six-figure salary to focus on RLC.“I compared one hour of impact at J.P.Morgan to one hour at RLC, and
16、the difference was great,” he says.“One shelter told us that our donations allowed them to provide entire dinners for more than 300 people, three nights a week,” Robert says.“Things like that make me gladly quit my job.”【语篇概述】本文是一篇说明文。文章主要讲述了Robert Lee 放弃高薪工作,建立了RLC为无家可归的人筹集食物的故事。1.How did Robert fe
17、el when his classmates threw away food?A.Interested.B.Astonished.C.Embarrassed.D.Disappointed.【解析】选B。推理判断题。根据第一段中的Robert Lee would stare in disbelief at his classmates throwing away half-eaten sandwiches after lunch.(Robert Lee总是难以置信地看着午餐之后他的同学们把未吃完的三明治扔掉。)由此可推断出他当时对这种行为是感到吃惊的。interested感兴趣的;astonis
18、hed惊讶的;embarrassed尴尬的;disappointed失望的。故选B。2.What do we know about the RLC?A.It won $1,000 prize.B.It has branches all over the world.C.It got supported by many restaurants.D.It asked the homeless shelters for advice.【解析】选C。细节理解题。根据第三段中的from small delis to large chains like Starbucks and Panera Bread
19、,agreeing to donate food.(从小的熟食店到大的连锁店,像Starbucks和Panera Bread,都同意捐赠食物给RLC.)可知RLC得到了很多餐馆的支持,故选C。3.Why did Robert leave his job at J.P.Morgan?A.One shelter spoke highly of him.B.RLC offered him six-figure salary.C.He could make a bigger difference in society.D.The work at J.P.Morgan was not suitable
20、for him.【解析】选C。推理判断题。根据最后一段中的最后三句(他说:“我把在J.P.Morgan和RLC的一个小时的影响进行了比较,发现差别非常大。”罗伯特说:“一个收容所告诉我们,我们的捐款使他们每周三个晚上为300多人提供完整的晚餐。”这样的事情让我很乐意辞职。)可知,Robert 辞去在 J.P.Morgan 的工作的原因是能为社会做出更大的贡献。故选C。4.Which of the following best describes Robert?A.Modest.B.Selfless.C.Confident.D.Humorous.【解析】选B。推理判断题。文章介绍了 Robert
21、为了帮助无家可归的人,宁愿放弃六位数的高薪工作,全身心投入到RLC的工作中,所以推断他是“无私的”。 modest谦虚的;selfless无私的; confident自信的;humorous幽默的。故选B。B话题体裁词数建议用时学习与锻炼说明文2857分钟What do classrooms, computer desks, cafeterias(自助食堂),and libraries have in common? Thats the places where students spend so much of their time.Although hours of studying bu
22、rn mental energy,both your body and mind need physical exercise to function efficiently.The importance of exercise is nothing new.Thomas Jefferson once wrote that to be successful in academic studies,a person should spend two hours on exercise every day,for health must not be sacrificed(牺牲) for lear
23、ning.A strong body makes the mind strong.It turns out Jefferson was on to something.A study by researchers at Tufts University found that students who said they exercised at least 3 days a week were more likely to report a better state of physical health and greater happiness than those who didnt ex
24、ercise.This and other evidence suggest that the real benefits of exercise may not come right after a workout but from a longer commitment to regular activity.But experts today do not demand 2 hours of daily exercise.The U.S.Department of Health and Human Services recommends that people get at least
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547824.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋八年级语文(毕节)上册课件:第2单元达标测试题 (共29张PPT).ppt
