新教材2022新高考英语人教版一轮总复习训练:选择性必修第四册 UNIT 5 LAUNCHING YOUR CAREER WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2022新高考英语人教版一轮总复习训练:选择性必修第四册 UNIT 5LAUNCHING YOUR CAREER WORD版含解
- 资源描述:
-
1、A卷小题夯基练学生用书P479(单独成册).语境填词1In October, a national student information database was established, which contains a profile(简介) of basic information, education history, previous assessment results and specialties (特长) in sports and arts.2A greedy(贪婪的) and selfish man is never satisfied with what he pos
2、sesses and always complains about everything.3While applying, make sure you enclose all the relevant certificates(证书)4Health has become a priority(首选) for Chinese consumers. This is why they want to consume more natural ingredients and less fat.5The detective(警探), pretending to be reading a newspape
3、r, actually was keeping a close watch on the man suspected of committing the crime.6Through the test of time, Batman, also known as the Dark Knight, became a timeless symbol of bravery and justice(正义)7Many people experience difficulty in paying off their debts(债务)8At that time, Nelson Mandela was a
4、lawyer(律师), who often offered black people legal advice and help.词形转换和动词的形式变换(用所给词的正确形式填空)1(2018全国卷)I chose a red rubber ballsimple, universally available. We passed it, he tried to put it in his mouth, he tried bouncing(bounce) it, rolling it, sitting on it, throwing it.2Only 18 percent of teenager
5、s believe that they will be financially(financial) independent before they are 20.3Mr.Yang was_accused(accuse) of accepting others money illegally, but he denied having done so.4The conclusion(conclude) had been reached based on an analysis of satellite data carried out by an investigation company.5
6、In order to be a healthcare professional, dedication(dedicate) is crucial.6According to a Swedish education company, Chinas English proficiency(proficient) has reached its highest level since 2011, ranking 36th among 80 countries and regions.7When the tomatoes are turned into ketchup(番茄酱), it is the
7、 responsibility of the quality supervision(supervise) and inspection department to oversee production.固定用法和搭配(在空白处填入1个适当的单词)1(2019江苏卷)In modern man, the brain accounts for about 23% of total body weight, but it consumes 25% of the bodys energy when the body is at rest.2Im sorry, but there are more p
8、ressing matters to be attended to today.3Since his mother has been ill for a long time, he is heavilyin debt.4He was so greedy for power and money that he committed a crime.5We suggest you do not purchase air tickets prior to the visa being issued.选词填空bounce around, accuse sb. of., out of greed, com
9、e to a conclusion, attend to, be employed in, head start1I suggest you attend_to the most urgent matters and let the rest wait.2She was_employed_in making a list of all the jobs to be done.3We cannot come_to_a_conclusion until all the evidence has been examined.4Being able to speak French gave her a
10、 head_start over the other candidates.5This fable teaches us not to destroy the source of something good out_of_greed. 完成句子/一句多译1(全国卷)如你所知,要想学好唐诗,你应该多了解唐朝的历史。As you know,to_acquire_a_good_knowledge_of_Tang_poems,_you should learn more about the history of the Tang Dynasty.2能够读懂他人心思有助于孩子避免误解情况和匆忙下错误的
11、结论。Being able to read people helps kids from misreading a situation and jumping_to_false_conclusions3企求不可能的事情是徒劳无益的。Its no use wishing_for_the_impossible4(2019全国卷)这次展览有创纪录的出席人数,表明人们对中国的影响有巨大的兴趣。The exhibition_had_record_attendance,_showing that there is huge interest in Chinese influences.(v.ing作状语)
12、The exhibition had_record_attendance,_which_showed that there is huge interest in Chinese influences. (非限制性定语从句)5我参加的主要原因是我想碰碰运气,来挑战一下自己。The_main_reason_for_my_participation is that I want to take a chance to challenge myself. (介词for;participation n)The_main_reason_why_I_participate is that I want t
13、o take a chance to challenge myself. (定语从句;participate v)B卷大题提能练学生用书P480(单独成册).阅读理解A(2021福建高三联盟)Growing up, “family” meant something very different to Bianca Jones Marlin. Her biological parents provided attendance to multiple children, giving Marlin the joy of having many brothers and sisters from
14、different backgrounds. On occasions, she would stay up late listening to the stories from their past homesstories filled with suffering and sadness. These stories had a lasting impact on Marlin. “There were stories of abuse, of not getting the proper nutrition or proper care that a child would need,
15、” Marlin says. “Taking my passion for science and what Ive learned from the stories, and putting them together is what I really want to do.”Today as a neurobiologist, Marlin researches how suffering can be passed down from generation to generation. At Columbia Universitys Zuckerman Institute, she st
16、udies the molecular mechanisms of stresses in parents that can affect the brain structure and the sensory experiences of their future generations.Marlins investigations examine a process known as epigenetic inheritance, in which biochemical markers acquired from experiences or environmental conditio
17、ns can change how our genes are expressed inside of cells. In the case of the mice she works with, Marlin creates a stressful association with a particular smell, which in turn increases the number of olfactory cells inside the mices brains used to detect that specific smell. She then looks at wheth
18、er or not the children are born with more of these olfactory cells as a result of their parents suffering. If that proves to be true, Marlin plans to find and potentially even affect the epigenetic switches responsible for changing the childrens biology or behavioreventually improving the outcomes f
19、or the children.“The passion of my work stems from my desire to apply neurobiology and the science of learning to understand how both positive and negative experiences in life influence brain health.” says Marlin.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了比安卡琼斯马林因为小时候受到来自不同背景的兄弟姐妹的故事的影响,决定把对科学的热情和从故事中学到的东西结合起来,于是今天,作为一名
20、神经生物学家,马林研究痛苦是如何代代相传的。文章介绍了她的研究过程以及她对自己工作的看法。1What is the main idea of paragraph 1?AMarlins interest in science.BMarlins suffering in children.CThe influence of the stories on Marlin.DThe brief introduction to Marlins family.C解析:段落大意题。根据第一段内容可知,比安卡琼斯马林在成长过程中对“家庭”有着截然不同的理解。她的亲生父母养育了多个孩子,这让马林感到很高兴,因为她
21、有很多来自不同背景的兄弟姐妹。有时,她会熬夜听他们过去的故事充满痛苦和悲伤的故事。这些故事对马林产生了持久的影响。由此可知,第一段的主要思想是故事对马林的影响。故选C。2What is the function of olfactory cells?ATo sense specific stress.BTo lessen the mices suffering.CTo change epigenetic inheritance.DTo discover some particular smell.D解析:细节理解题。根据第三段中的“In the case of the mice she wor
22、ks with, Marlin creates a stressful association with a particular smell, which in turn increases the number of olfactory cells inside the mices brains used to detect that specific smell.(在她研究的老鼠身上,马林创造了一种与特定气味有关的压力,这反过来增加了老鼠大脑中用来检测特定气味的嗅觉细胞的数量)”可知,嗅觉细胞的功能是发现某种特殊的气味。故选D。3What can be learned from para
23、graph 3?AOlfactory cells decrease in the mice in the test.BMarlin has improved the outcomes for the children.CBiochemical markers are likely to change gene expression.DParents suffering cant be passed down to their children.C解析:推理判断题。根据第三段中的“Marlins investigations examine a process known as epigenet
24、ic inheritance, in which biochemical markers acquired from experiences or environmental conditions can change how our genes are expressed inside of cells.(马林的研究考察了一种被称为表观遗传的过程,即从经验或环境条件中获得的生化标记可以改变我们的基因在细胞内的表达方式)”可知,生化标记可能改变基因表达。故选C。4Where is the text probably from?AA science magazine.BA travel jour
25、nal.CAn exhibition guidebook.DA literature review.A解析:文章出处题。文章主要介绍了比安卡琼斯马林因为小时候受到来自不同背景的兄弟姐妹的故事的影响,决定把对科学的热情和从故事中学到的东西结合起来,于是今天,作为一名神经生物学家,马林研究痛苦是如何代代相传的。文章介绍了她的研究过程以及她对自己工作的看法。由此可推知,本文可能选自科学杂志。故选A。B(2021浙江镇海中学高三月考)The boss turned down a raise and gave it to his staff instead. Tony Bennett, the head
26、 coach of the University of Virginia (UVA) mens basketball team, was offered a large pay raise after his team won the national championship in 2019. But to everyones surprise, he turned the offer down and requested that the money go to his staff and the basketball program instead. Whats more, he don
27、ated $500,000 to the basketball players.The boss bought an employee a new car. On the night before Alabama student Walter Carrs first day at Bellhops Moving company, his car broke down. Nobody could give him a ride to work, so Carr decided to walk the 20mile distance overnight. After seven hours, he
28、 arrived right on time. When the boss heard about Carrs unbelievable story, he drove from Tennessee to Alabama to give the young student a Ford Escape.The boss forgave a costly mistake. A diner at a British steakhouse had a stroke of luck when he was accidentally served an expensive bottle of red wi
29、ne. Instead of blaming the server who made the mistake, as some might, the boss decided to laugh it off. “To the customer who accidentally got given a bottle of wine, which is 4,500 last night, hope you enjoyed your evening!” the steakhouse tweeted. “To the server who accidentally gave it away, chee
30、r up! We love you anyway.”The boss gave his staff a free trip to Hawaii. Imagine drinking a cocktail on a sunny, warm beach with 500 of your closest employees. Thats how Brian Scudamore, the founder and CEO of home service provider O2E Brands, chose to spend his vacation in 2017. Back in 2012, Scuda
31、more promised his employees that if they could double the companys income in five years, he would take them on an allexpensespaid trip to Hawaii. Needless to say, they achieved the goal.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了四位善待员工的老板的故事。5Which of the following best describes Tony Bennett?AHonest. BProfessional.CWealt
32、hy. DGenerous.D解析:细节理解题。根据第一段中的“he turned the offer down and requested that the money.to the basketball players.”可知,托尼班尼特得到了大幅加薪,但出乎意料的是,他拒绝了,并要求把这笔钱给他的员工并用于篮球项目。此外,他还捐赠了50万美元给篮球运动员。由此可知,托尼班尼特很慷慨。故选D。6Why did the boss buy a new car to Walter Carr?ATo make up his long walk.BTo praise his moving actio
33、n.CTo solve his financial problem.DTo call on others to learn from him.B解析:细节理解题。根据第二段可知,在去公司的第一天,沃尔特卡尔的车坏了, 他连夜步行20英里去上班。老板听说了这个令人难以置信的故事后,给了他一辆新车,是为了表扬他感人的行为。故选B。7Why did the diner at a British steakhouse enjoy expensive wine?AHe got it as a reward.BHe liked it very much.CHe acquired it by acciden
34、t.DHe met with a generous boss.C解析:细节理解题。根据第三段中的“A diner at a British steakhouse had a stroke of luck when he was accidentally served an expensive bottle of red wine.”可知,在一家英国牛排餐厅,由于服务员的错误,给用餐的人端上了一瓶昂贵的红酒。由此可知,用餐者是偶然地机会享用了一瓶昂贵的红酒。故选C。8What did the four bosses mentioned in the text have in common?ATh
35、ey did a nice thing to their employees.BThey forgave their employees mistakes.CThey hoped to double the companys income.DThey fulfilled their promises to their employees.A解析:推理判断题。文章提到了四位老板的所作所为:第一位老板放弃加薪,慷慨地将钱给了员工;第二位老板给步行20英里上班的员工奖励了一辆新车;第三位老板对员工的错误一笑了之,而不是责备;第四位老板承诺员工如果公司的收入翻番,就让员工免费去夏威夷旅行。由此可以推断
36、,这四位老板的共同之处是他们对员工做了件好事。故选A。.完形填空(2021日照校际联考)Minh Best, born without arms, loves to paint and shes found a unique way to approach her work. To _1_ her paintings, she uses her foot to hold the brush. The girl has not let anything _2_ her back, especially from doing what she loves: painting.Her paintin
37、gs have _3_ from an artistic hobby into a way for Minh and her parents, Sarah Best and Justin Best, to raise money for her to _4_ Camp No Limits. “Camp No Limits is a camp for children with limb (肢体)differences,” Sarah Best said. “We are trying to _5_ to West next year as there are campers like Minh
38、 and we want her to _6_ them.”Online and direct messages with specific requests are _7_ ways Minhs paintings have been sold. “Several people have told us, with tears in their eyes, how _8_ they are to get to see her do what she loves,” Sarah Best said.The family has already raised more than $ 5,000,
39、 helping pay for travel _9_ to two camps just this year. “_10_ she attends these camps, shell know shes just one of the crowd,” Sarah Best remarked.As her drawings continue to _11_ the shelves, Minhs family would love to be able to help other kids attend these camps and offer financial assistance th
40、rough these _12_. “Attending these camps, shes already _13_ others as well,” Best said. “Again, her love for life is just catching and it gives people of all ages _14_, even at these camps.”Minh will continue to paint, cook, dance and do everything that brings her joy _15_ limitations.【解题导语】本文是一篇记叙文
41、。文章讲述了喜欢绘画的明贝斯特通过售卖自己的画作来参加夏令营的故事。1A.sellBenjoyCpromote DmakeD解析:考查动词词义辨析。句意:为了作画,她用脚握画笔。sell意为“售卖”,enjoy意为“享受”,promote意为“提升”,make意为“制作”。根据下文“she uses her foot to hold the brush”可知,她用脚握画笔是为了完成自己的画作。故选D。2A.hold BcallCbring DgiveA解析:考查固定搭配。句意:这个女孩没有让任何事情阻碍她,尤其是阻碍她做她喜欢做的事情:绘画。hold意为“持有”,call意为“打电话”,bri
42、ng意为“带来”,give意为“给予”。根据上文“she uses her foot to hold the brush”可知,明贝斯特不顾一切都要画画,没什么能阻止她。hold back为固定短语,意为“阻止”。故选A。3A.risen BgrownCranged DstayedB解析:考查动词词义辨析。句意:她的画作已经从一种艺术爱好发展成了明和她的父母莎拉贝斯特和贾斯汀贝斯特为她筹钱参加夏令营的一种方式。rise意为“上升”,grow意为“发展、成长”,range意为“变化”,stay意为“停留”。根据下文可知,画画发展成了一种筹钱的方式。故选B。4A.attend BwitnessCe
43、xperience DdeliverA解析:考查动词词义辨析。句意同上。attend意为“参加”,witness意为“目睹”,experience意为“经历”,deliver意为“运送”。根据下文“she attends these camps”可知,筹钱是为了让明想参加这个夏令营。故选A。5A.move BwalkCtravel DcycleC解析:考查动词词义辨析。句意:我们正试图明年前往西部,因为有像明这样的露营者,我们希望她能融入其中。move意为“移动”,walk意为“行走”,travel意为“行进、长途旅行”,cycle意为“使循环”。根据下文“helping pay for tr
44、avel”可知,明要去西部旅行。故选C。6A.argue with Bcatch up withCfit in with Dagree withC解析:考查动词短语辨析。句意同上。argue with意为“争论”,catch up with意为“赶上”,fit in with意为“融入”,agree with意为“同意”。根据上文“there are campers like Minh”可知,这个夏令营的孩子都和明一样,所以他们希望明能够融入其中。故选C。7A.normal BcommonCoriginal DuniqueB解析:考查形容词词义辨析。句意:网上销售和有具体要求的销售是明作品的常
45、见销售方式。normal意为“正常的”,common意为“常见的”,original意为“原始的”,unique意为“独特的”。根据下文“As her drawings continue to _ the shelves”可知明会将绘画作品放在网络平台售卖,所以推断出这是她最常见的销售方法。故选B。8A.blessed BannoyedCconsiderate DadorableA解析:考查形容词词义辨析。句意:有几个人含泪告诉我们,看到她做她爱做的事,他们是多么幸运。blessed意为“幸运的、受祝福的”,annoyed意为“生气的”,considerate意为“体贴的”,adorable意
46、为“可爱的”。前文说到残疾的明画画很不容易,所以能看见她的作品是非常幸运的。故选A。9A.plans BbooksCaims DexpensesD解析:考查名词词义辨析。句意:这个家庭已经筹集了5 000多美元,以帮助支付今年前往两个营地的旅费。plan意为“计划”,book意为“书籍”,aim意为“目的”,expense意为“费用”。根据上文的5 000多美元可知,此处讲的是此次旅行的花费。故选D。10A.Since BThoughCWhen DBecauseC解析:考查连词词义辨析。句意:当她参加这些夏令营时,她就会知道自己会是人群中的一员。since意为“因为”,though意为“尽管”
47、,when意为“当的时候”,because意为“因为”。上文说到明参加的夏令营有很多和明一样的孩子,所以当她参加这些夏令营时就会知道自己只是其中一员。故选C。11A.run into Bpass downCapply for Dfly offD解析:考查动词短语辨析。句意:随着她的画作不断地从货架上飞走,明的家人很希望能够帮助其他孩子参加这些夏令营,并通过这些捐款以提供经济援助。run into意为“陷入”,pass down意为“传下来”,apply for意为“申请”,fly off意为“飞出”。根据下文“help other kids attend these camps and off
48、er financial assistance”可知,明的家人想要帮助其他的孩子是因为明的画卖出去了,才能够帮助其他人。fly off意为“飞走”,这里指画被卖出去了。故选D。12A.lessons BclassesCdonations DcommentsC解析:考查名词词义辨析。句意同上。lesson意为“课程”,class意为“班级”,donation意为“捐赠”,comment意为“评论”。上文说到明的家人想帮助其他的孩子,所以是要把多余的钱捐赠出来。故选C。13A.hurt BinspiredCprevented DoffendedB解析:考查动词词义辨析。句意:参加这些夏令营,她已经
49、激励了其他人。hurt意为“伤害”,inspire意为“激励”,prevent意为“阻止”,offend意为“冒犯”。根据下文“her love for life is just catching”。可知,这个行为已经鼓励了许多人。故选B。14A.money BhopeCexperiences DpaintingsB解析:考查名词词义辨析。句意:她对生活的热爱是有感染力的,它给了所有年龄段的人希望,即使是在这些夏令营中。money意为“金钱”,hope意为“希望”,experience意为“经历”,painting意为“绘画”。上文讲到她对生活的热爱激励了其他人,由此可知明让许多像她一样的人重
50、新燃起了对生活的希望。故选B。15A.without BdespiteCover DthroughA解析:考查介词词义辨析。句意:明将继续画画、做饭、跳舞,做一切能带给她无限欢乐的事情。without意为“没有”,despite意为“尽管”,over意为“超过”,through意为“通过”。without limitations为固定搭配,意为“没有限制”。上文说到明克服残疾做自己最喜欢的事情,所以她希望能够享受生活中可以给她无限快乐的一切事情。故选A。.语法填空(2021深圳二模)After college I wanted to make a difference in the world
51、, so I became a volunteer teacher and 1._(send) to Namibia. Honestly, my first choice wasnt Africa, but I am extremely grateful that I had the chance. So with a group of 2._(equal) eager young graduates, I went on my journey.Schools were quite bare, and the students 3._(have) tiring days, walking mi
52、les to get to school often barefoot. With their mountains 4._ work at home, few 5._(possession) and little opportunity, these children were joyful, which I admired.This 6._(be) my first time living abroad in a different culture, simply getting used to the living conditions was 7._ big adjustment. I
53、had no electricity, running water, phone or the Internet. Imagine no airconditioning at a place 8._ the temperature often goes beyond 38 degrees Celsius! Some days it was just too hot to move.However, I could end each day with a 9._(glory) African sunset. And at night, I had a lightpollutionfree vie
54、w of the entire Milky Way. Before Namibia, I never thought I would survive in such an environment. My experience awakened me to not only the limitations 10._(place) on ourselves, but also our amazing ability to adapt. Stepping out of your comfort zone in another culture will certainly make your life
55、 worthwhile.【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述了作者大学毕业后到非洲当志愿者老师的经历以及作者的感悟。1was sent解析:考查动词的时态和语态。句意:大学毕业后,我想改变世界,所以我成为一名志愿者教师,并被派往纳米比亚。根据语境可知,叙述过去的经历,用一般过去时,主语I与谓语send为被动关系。故填was sent。2equally解析:考查副词。句意:和一群同样热切的年轻毕业生一起,我踏上了我的旅程。所给词在句中修饰形容词eager,此处用副词equally表示“同样地”。故填equally。3had解析:考查动词的时态。句意:学校里光秃秃的,学生们整天都很累,常常光着脚走好
56、几里路去上学。根据“Schools were quite bare”可知,此处用一般过去时叙述过去发生的动作。故填had。4of解析:考查介词。句意:他们在家里有堆积如山的工作,没有什么财产和机会,但这些孩子都很快乐,这让我钦佩。mountains of意为“堆积如山的”。故填of。5possessions解析:考查名词的数。句意同上。few修饰名词的复数形式。故填possessions。6being解析:考查独立主格结构。句意:这是我第一次生活在一种不同的文化中,仅仅适应生活条件已经是一个很大的调整。两个句子之间没有连词,使用独立主格结构,本空提示词与主语This之间为主动关系,因此填v.i
57、ng 形式。故填being。7a解析:考查冠词。句意同上。一个很大的调整,表示泛指,且big的发音为辅音音素开头,所以用不定冠词a。故填a。8where解析:考查关系副词。句意:想象一下在一个温度经常超过38摄氏度且没有空调的地方!分析句子结构可知,place为先行词,后面的连接词在从句中作状语表示地点,因此填where。9glorious解析:考查形容词。句意:然而,我可以用非洲壮丽的日落来结束每一天。形容词glorious作定语,意为“美丽的、灿烂的”。故填glorious。10placed解析:考查非谓语动词。句意:我的经历不仅让我意识到我们自身的局限性,也让我意识到我们惊人的适应能力。
58、过去分词作定语,此处表示“被安放在我们自己身上的局限性”。故填placed。写作新题型(十四)学生用书P482(单独成册).应用文写作假定你是李华,你正在为高考紧张复习,但最近你遇到了一些问题以至于学习效率低。于是你给你校的外籍心理老师Charlie写一封求助信寻求帮助。要点如下: 1.写信意图; 2.存在的问题; 3.希望得到帮助。注意:1.词数80左右;2可适当增加细节,使行文流畅;3开头和结尾已写好,不计入总词数。Dear Charlie,_Yours sincerely,Li HuaOne possible version:Dear_Charlie,I am Li Hua, a Sen
59、ior 3 student. Lately, I find it quite hard to be concentrated. So Im writing to you for guidance.First, I have to spend so much time on my homework that I hardly have time to take sports. Moreover, the high expectation from the teachers and my parents makes me extremely stressful because I dont wan
60、t to let them down. What troubles me most is that its difficult for me to enjoy a sound sleep every night.I wonder if you can help me with those difficulties. Your precious advice will be much appreciated.Yours_sincerely,Li_Hua.读后续写阅读下面的材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。In her seventeen years on this
61、 earth, Shreyaa Venkat has done more to help the planet and the people than many adults two, three, and four times her age. The nonprofit organization she founded, NEST4US, has helped tens of thousands of people in the United States.Venkats enthusiasm for helping others started as soon as she could
62、walk, as her parents, active volunteers themselves, brought her along on their various projects. By fifth grade, she started organizing her own service projects in her community.“I like doing good things but Id rather do them with friends,” she explains. “It brings me so much joy to help.”NEST4US wa
63、s born when she realized how much food waste there was, how many hungry people there were.“There was a homeless man standing on a corner inDC. and he was holding a sign that said Hungry Need Food,” she remembers. “So I gave him my lunchit was just a banana, and a bottle of waterand his whole face ju
64、st lit up. I found out he hadnt eaten in a week! It was so easy, it only took me 30 seconds, and it really helped him.”Hunger is just one of the many harsh realities of living on the streets. But the ease of this small act inspired her to find a way to get food to the people who need it the most. Tr
65、ue, this is a question of politicians, community and religious leaders, and others have been wrestling with for thousands of years. But she didnt overthink it; she decided to just act.注意:续写词数应为150左右。How would she accomplish this huge task?_As much as she has helped others, they have helped her too,
66、she says._One possible version:How would she accomplish this huge task? Many kids of her age have a hard time just talking on the phone but talking to strangers is not a problem for Venkat, who says she emails, calls, and talks to business owners in person to ask for donations. From there, volunteer
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-548064.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
迎“七一”不忘初心抓扶贫决战决胜.pdf
