分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型揭阳市2016高考英语阅读理解暑假练习(12)及答案(含短文语法填空).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:548126
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:146KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    揭阳市 2016 高考 英语 阅读 理解 暑假 练习 12 答案 短文 语法 填空
    资源描述:

    1、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。Jane:How did you feel taking part in Turandot?Singer:It was a real opportunity for me to be cast. _1_ has always been one of my strongest desires to have a part in Turandot.Jane: How were you hired for the job?Singer:Well, Im a musical performer, _2_ there was

    2、a short period when I was not working, and was just _3_(collect)unemployment benefits. One day, I saw a poster put up by the production companys Personnel Department, saying they were looking for singers.I _4_(apply)for the job, and they sent me _5_ invitation to try out for a part in the chorus.Jan

    3、e:Was it difficult to try out?Singer:Yes, it was difficult. They asked me to sing a tune, and at the time I had a sore throat, so I was afraid I _6_ get the job.Jane: What did you like best about participating in Turandot?Singer: The _7_(good)part was visiting Beijing because the performance was _8_

    4、(stage)in the Forbidden City. It was my first _9_ to Beijing.Jane: Would you like to visit Beijing again?Singer: Yes, I would like to visit Beijing again.Jane: Well, its been fun talking to you. I thank you _10_ your time.Singer: Youre welcome.【参考答案】1.It2.but3.collecting4.applied5.an6.wouldnt7.best8

    5、.staged9.visit10.for语篇完形。阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。 Li Daiyu and her cousin Liu Qian were 1. _ a trip to Canada to visit their cousins in Montreal on the Atlantic coast. Rather than 2. _ (take)the aeroplane all the way, they decided to take the train from west to east 3. _ Canada. They

    6、first arrived in Vancouver, the most beautiful city of Canada, 4. _ they would catch“The True North”, the cross-Canada train. Some people 5. _ (usual)have the idea that one can cross Canada in less than five days. 6. _ in fact, there is a fact 7. _Canada is 5, 500 kilometres from coast to coast. Aft

    7、er they were aboard the train, they began their train journey across the country. When 8. _ (cross)the Rocky Mountains, they 9. _ (manage)to catch sight of some typical animals there. During their travel, they realized that Canada is an empty country. They were also surprised at the fact that ocean

    8、ships can sail up the Great Lakes, because of 10. _ Canada has more fresh water than any other country in the world. 【参考答案】: 1. on 2. take 3. across 4. where 5. usually 6. But 7. that 8. crossing 9. managed 10. which 【2015高考复习】阅读理解For my grandmothers 70th birthday,my family and I visited South Korea

    9、.While there,I was attentive to Korean high schools and students.I was surprised by how different Koreas public high schools are from Americas.Korean high schools can be allgirls,allboys or coed (男女同校的) unlike our standard coed high schools.There are three grades:“go 1(10th)”,“go 2(11th)” and “go 3(

    10、12th)”“Go” is the first syllable of the word “godeunghakkyo”,which,simply translated,is “high school”In America,unless you want to go to a private school,you dont have to take an entrance exam.In Korea,however,students must take a test to get in because of the many choices of schools.Another differe

    11、nce I couldnt help but notice was the students appearance.With very few exceptions,all wear uniforms.A name tag (标牌) with the students name,grade and homeroom number must also be worn.Girls skirts cant be above the upper part of the knee,and it is forbidden to dye(染) your hair or wear accessories (装

    12、饰品) except small earrings.There are strict regulations for appearance to achieve neatness,and it seems the only freedom students have is with their choices of hair style,socks and shoes.The final difference was the setup of the classes.There may be 40 students in a classroom,but the number can be le

    13、ss or even more,depending on the population of the town or city.Although there are many students per classroom,they are very close,which I think is a result of not changing classrooms for different subjects.There are no levels in the subjects and the teachers are the ones who switch classrooms.They

    14、just have tenminute breaks between subjects.In each class,students are ranked by their grades.This causes strict competition,and Korean students do a lot of studying.To help them,all schools have extra study classes after school.One other fact that helped me appreciate living in America is that Kore

    15、ans have school on Saturdays.Although its only a half day,I think I speak for most Americans when I say we could never imagine ourselves in school on a Saturday.Koreas public high schools are clearly different from Americas.I had imagined them to be just like our schools,but now I have a clear pictu

    16、re of how different they are.【语篇解读】本文主要介绍了在作者眼中韩国高中和美国高中的不同之处。1How many main differences are mentioned between Koreas public high school and Americas?A3.B4.C5.D6.解析细节理解题。本文主要说明了美国和韩国高中的不同点,作者采用的总分总的文章结构,第二、三、四、五这四段分别说明他们的不同之处,总共有4处。答案B2It seems that the writer_.Ais familiar with the education system

    17、 of high schools in KoreaBis fond of Korean students appearanceCprefers the high school life of America to the one of KoreaDfeels it common to have lessons on weekends解析推理判断题。根据倒数第二段中倒数第二句中“One other fact that helped me appreciate living in America.”可知,作者喜欢在美国中学的生活,因为韩国高中星期六还要去学校,而美国不用。答案C3What does

    18、 the underlined word “setup” in paragraph 5 probably mean?AArrangement.BSize.CNumber.DOutline.解析词义猜测题。第一句话为本段的中心句。根据其后的内容可知,本段主要介绍了韩、美两国高中在班级人数、作息等方面组织(方式)、安排的不同之处,因此选A。答案A4According to the rules,the students of Korea can_.Ago to different high schools without examsBwear any clothes except uniforms

    19、at schoolCattend different classes as they likeDhave different hair styles 解析细节理解题。根据第四段的最后一句话“.it seems the only freedom students have is with their choices of hair style,socks and shoes.”可知,韩国学生唯一的自由就是可以选择发型、袜子、鞋子,故答案选D,即他们可以有不同的发型。答案D。阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项。 The 400 phone messages said it

    20、all. Veterans(老兵) wanted to talk, and Jeff Beers, a military history buff and the son of a retired Navy man, was ready to listen. Beers had volunteered for the Veterans History Project, a program at the Library of Congress dedicated to preserving the oral histories of Americans 19 million veterans.

    21、Local newspapers listed Beers number, and the response was tremendous. Hes videotaped 52 vets ever since. “Most of them are shocked that anyone would be interested in their small story,” says Beers, 33, an assistant engineer for the city of Poway, Calif. “They ask, Why now? But it has to be now, bef

    22、ore its too late.” The U.S. Department of Veterans Affairs estimates that 1,847 veterans die each day. Beers and the other volunteers are collecting the I-was-there detail. One of the most moving came from a World War II POW (prisoner of war): “He had to march 500 miles through the Black Forest in w

    23、inter. They ate bark soup and slept at local farm.” The WW II generation comprises(包含) most of the 700 histories gathered since the program began in 2001. But, says director Ellen Lovell, they want to hear from vets of every war. “I interviewed my brother-in-law, an army surgeon in Vietnam,” she say

    24、s. “He said he shared things with me that hes never told anyone.”1. What do we know from the text about the veterans?A. They live a very happy life after the war.B. They often told their stories to others.C. They were highly respected by people.D. They are becoming fewer and fewer in numbers.答案解析:答案

    25、为D。本题为细节推理题。由第二段最后一句话 “The U.S. Department of Veterans Affairs estimates that 1,847 veterans die each day.”可知,每天有1847位老兵死去,也就意味着老兵的数目越来越少,故D选项正确。2. How did the veterans feel when they were interviewed?A. Happy. B. Sad. C. Surprised.D. Disappointed.答案解析:答案为C。本题为细节题。由第二段首句 “Most of them are shocked th

    26、at anyone would be interested in their small story,” 可知,老兵对于有人对他们的故事感兴趣感到非常吃惊,故答案为C。 3. What does the underlined word “it” (Paragraph 1) refer to?A. Veterans wanted to talk.B. Jeff Beers was ready to listen.C. The veterans had many stories.D. There were many phone messages.答案解析:答案为A。本题为词义推断题。由第一段前面的

    27、内容 “The 400 phone messages said it all. Veterans wanted to talk, and Jeff Beers, a military history buff and the son of a retired Navy man, was ready to listen.”可知,“it”指代的是紧跟着它后面的内容“Veterans wanted to talk”,故答案为A。4. What kind of stories is Jeff Beers most interested in?A. Historical records of World

    28、 War II.B. Stories written by newspaper reporters.C. Stories most talked about by public.D. Personal experiences of people during different wars.答案解析:答案为D。本题为细节推理题。由倒数第二段 “One of the most moving came from a World War II POW (prisoner of war): He had to march 500 miles through the Black Forest in win

    29、ter. They ate bark soup and slept at local farm.”可知,Jeff Beers最感兴趣的是战争期间人们的个人经历,故答案为D。【浙江省金华十校2014高考英语模拟试题】 For years I fought with the birds nest that sat on top of my head-my Medusa(神话中的蛇发女妖) hairNo matter what I did and how hard I tried, in no way could I make my unruly (乱蓬蓬)hair to my satisfacti

    30、on Growing up in a Russian-Jewish home with parents who thought North American styling products were something illegal such as drugs, I was never allowed to put them in :my hair Why buy hair gel? Your hair is so beautiful naturally, my mother would sayThe teens at school did not agreeFrom boys not w

    31、anting to kiss me when we played spin the bottle in Grade 7 to being called the mop, I suffered from my hair When I got to university, I believed my hair was a wall that stood between me and everything-finding a part-time job, getting a boyfriend, etc If only I could find a way to manage the curls a

    32、nd put it behind bars, I told myself, I would feel secure and sexyI tried everything: rollers, hairspray, gels and, at one point, an ironThen, in my second year, a miracle happenedI was asked to be a hair model for Japanese hair straightening, a process by which the molecules(分子)of my curls would be

    33、 broken and reset in a bone-straight positionI was the perfect candidate, the hairdresser told me Although they said how hair relaxing could damage the :scalp (头皮),for the next five years I didnt find them to be true All of the hairdressers promises were fulfilled: With my hair straight and smooth,

    34、I was no longer the mop However, there was extreme damage done to my wallet To keep up the straightening cost $ 700 every six months, and that was considered cheapWhile some people thought I was crazy, I was willing to do anything to never again feel like that anxious, curly-headed girl in Grade 7Bu

    35、t when I moved out of my parents house at age 26 and rented an apartment, the upkeep of my new image became too costly I couldnt hide from my inner Medusa any longerIt was time to hug her and let her flySeeking a choice, I turned to the Internet, GoogleAfter hours of searching, I hit upon a“ curly h

    36、aired salon, a place designed for girls like meI doubted these so-called “Curl Ambassadors could do anythingwithout using machine of some sort, and though I bought the service called the “Curly-Doo, I suspected Id have the same unruly mop at the end of the appointment I dragged my feet so hard getti

    37、ng there that I arrived 45 minutes late I secretly hoped they would turn me awayInstead, my stylist simply said :You are very late Let me see your hair At that moment, my world and beliefs about myself were turned upside down along with my hair As my head was in a basin full of freezing-cold water,

    38、then covered with a jelly-like jam, I wondered what I had got myself into Do you really think this will work? I asked the stylist, Jones“ My curls are a disaster“No curly hair is hopeless, she replied“They just havent found a way to work with it, thats all After the hour was over, Jones had complete

    39、d her work She had styled my hair using only her hands, water and a mixture of organic jam I couldnt believe what I was seeing in the mirror: a naturally curly, Medusa-free meYou could argue that hair is just hair Yet, it is just such physical features that have such a large influence on how we view

    40、 ourselves According to Jones,75 percent of the population have a wave or curl in their hair and dont know what to do with it Men cut theirs short Women flat-iron theirs to death When I read through a beauty magazine or take the subway to work, it makes me sad to see so many people repressing their

    41、natural beauty Since then, my world has changed I have always been outgoing, but these days I seem to be more outspoken and confident than ever On top of that, friends and co-workers tell me I am looking better than ever, but they dont know the source of the change I dont need to tell them* My Medus

    42、a hair speaks for herself55What can we learn about the writers hair in the first place? A Her parents considered it was birds nest B Teens at school laughed at it as Medusa hair C She hated it because it couldnt be straightened D North American styling products harmed her hair56Japanese hair straigh

    43、tening caused a problem for the writer that A her wish to feel secure and sexy didnt come true B her hair was seriously damaged after the straightening C the cost to keep her hair straight was too high for her D she was called the mop with her hair straight and smooth57The writer was when she went t

    44、o the “curly haired salon A hesitatedB excitedC disappointed D determined58What was the reaction of the stylist in the salon when she saw the writer? A She was very angry because the writer was late B She thought totally the writers hair was a disaster C She was calm and sure of her work D She thoug

    45、ht there was no way to fix the writers hair59The writers world has changed because she A has removed her inner MedusaB has removed her curls on her headC has found a way to straighten her hair in the stylish salonD has found the admiration for her from her friends and co-workers60The best title of t

    46、he passage can be A A Successful Stylist C Road to BeautyB My Medusa HairD Accept the Way We Are【参考答案】55、C 5660、CACAB 【山东省2014仿真模拟冲刺卷】There were smiling children all the wayClearly they knew at what time the train passed their homes and they made it their business to stand along the railway,wave to

    47、complete strangers and cheer them up as they rushed towards PenangOften whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favorite relativesThis is the simple village people of MaiaysiaI was movedI had always traveled to Malaysia by plane or car,so th

    48、is was the first time I was on a trainI did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen magazines to read and rereadI looked about the trainThere was not one familiar faceI sighed and sat down to read my EconomicsIt was not long before the train was across the Causew

    49、ay and in MalaysiaJohore Baru was just another city like Singapore,so I was tired of looking at the crowds of people as they hurried pastAs we went beyond the city,I watched the straight rows of rubber trees and miles and miles of greenThen the first village came into sightImmediately I came aliveI

    50、decided to wave hackFrom then on my journey became interestingI threw my magazines into the waste basket and decided to join in Malaysian lifeThen everything came aliveThe mountains seemed to speak to meEven the trees were smilingI stared at everything as if I was looking at it for the first timeThe

    51、 day passed fast and I even forgot to have my lunch until I felt hungryI looked at my watch and was surprised that it was 3:00 pmSoon the train pulled up at ButterworthI looked at the people all around meThey all looked beautifulWhen my uncle arrived with a smile,I threw my arms around him to give h

    52、im a warm hug (拥抱)I had never done this beforeHe seemed surprised and then his weather-beaten face warmed up with a huge smileWe walked arm in arm to his carI looked forward to the return journey51The author expected the train trip to be _Aadventurous Bpleasant CexcitingDdull52What did the author re

    53、member most fondly of her train trip?AThe friendly country people BThe mountains along the wayCThe crowds of people in the streets DThe simple lunch served on the train53Which of the following words can best take the place of the word “relish” in the second paragraph?Achoose Benjoy Cprepare for Dcar

    54、ry on54Where was the writer going?AJohore Baru BThe CausewayCButterworth DSingapore55What can we learn from the story?AComfort in traveling by t rain BPleasure of living in the countryCReading gives people delight DSmiles brighten people up【参考答案】5155 DABCD 【浙江省2014高考英语模拟冲刺卷】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D

    55、)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该选项标号涂黑。Change is everything in the case of mobile phones. Recent research indicates that the mobile phone is changing not only our culture, but our very bodies as well. First, lets talk about culture. The difference between the mobile phone and its parent, the fixed-line phone, is

    56、that a mobile number corresponds to a person, while a landline goes to a place. If you call my mobile, you get me. If you call my fixed-line phone, you get whoever answers it. This has several implications(含义). The most common one, however, and perhaps the thing that has changed our culture forever,

    57、 is the “meeting” influence. People no longer need to make firm plans about when and where to meet. Twenty years ago, a Friday night would need to be arranged in advance. You needed enough time to allow everyone to get from their place of work to the first meeting place. Now, however, a night out ca

    58、n be arranged on the run. It is no longer “see you there at 8”,but “text me around 8 and well see where we all are.” Texting changes people as well. In their paper, “Insights into the Social and Psychological Effects of SMS (Short Message Service) Text Messaging, two British researchers distinguishe

    59、d between two types of mobile phone users: the “talkers” and the “texters”those who prefer voice to text messages and those who prefer text to voice. They found that the mobile phones individuality and privacy gave texters the ability to express a whole new outer personality. Texters were likely to

    60、report that their family would be surprised if they were to read their texts. This suggests that texting allowed texters to present a self-image that differed from the one familiar to those who knew them well. Another scientist wrote of the changes that mobiles have brought to body language. There a

    61、re two kinds that people use while speaking on the phone. There is the “speakeasy”: the head is held high, in a self-confident way, chatting away. And there is the “spacemaker”: these people focus on themselves and keep out other people. Who can blame them? Phone meetings get cancelled or reformed a

    62、nd camera- phones intrude(侵入)on peoples privacy. So, it is understandable if your mobile makes you nervous. But perhaps you neednt worry so much. After all, it is good to talk.41. The “meeting” influence of a mobile phone refers to the fact that _.A. people can arrange their meeting place and time m

    63、ore flexiblyB. people have to make a firm plan about when and where to meetC. people are able to meet someone at any place and any timeD. people have to attend phone meetings than ever before42. According to the two British researchers, the Social and Psychological Effects are most likely to be seen

    64、 on _. A. talkersB. the “speakeasy”C. the “spacemaker” D. texters43.Wecaninferfromthepassagethatthetextssentbytextersare_. A. showing or making known B.wellwrittenC.unacceptablebyothersD.shockingtoothers44. According to the passage, who is afraid of being heard while talking on the mobile? A. talker

    65、sB. the “speakeasy”C. the “spacemaker” D. texters45. Which of the following can be the best title of the passage?A. The Influence of Short Message ServiceB. Changes Caused by Mobile Phone UseC. Changes in the Use of the MobileD. Body Language and the Mobile Phone41. A 从第三段People no longer need to make firm plans about when and where to meet.可知。42. D 从第四五段可知43. A 从第五段可知。44. C 从第六段最后一句可知45. B 从第一段可知

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:揭阳市2016高考英语阅读理解暑假练习(12)及答案(含短文语法填空).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-548126.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1