江苏丹阳市2017高考英语阅读理解一轮学生版训练及答案 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏丹阳市2017高考英语阅读理解一轮学生版训练及答案 WORD版含答案 江苏 丹阳市 2017 高考 英语 阅读 理解 一轮 学生 训练 答案 WORD
- 资源描述:
-
1、江苏丹阳市2017高考英语阅读理解一轮学生版训练及答案阅读理解。Are you looking for some new and exciting places to take your kids to? Try some of these places:Visit art museums. They offer a variety of activities to excite your kids interest. Many offer workshops for making handmade pieces, traveling exhibits, book signings(签名) b
2、y childrens favorite writers, and even musical performances and other arts.Head to a natural history museum. This is where kids can discover the past from dinosaur models to rock collections and pictures of stars in the sky. Also, ask what kind of workshops and educational programs are prepared for
3、kids and any special events that are coming up.Go to a Youtheater. Look for one in your area offering plays for child and family visitors. Preshow play shops are conducted by area artists and educators where kids can discover the secret about performing arts. Puppet (木偶) making and stage makeup are
4、just a couple of the special offerings you might find.Try handson_science. Visit one of the many handson science museums around the country. These science playlands are great fun for kids and grownups alike. Theyll keep your child mentally and physically active the whole day through while pushing bu
5、ttons, experimenting, and building. When everyone is tired, enjoy a fun family science show, commonly found in these museums.1If a child is interested in the universe, he probably will visit _.Aa Youtheater Ban art museumCa natural history museum Da handson science museum2What can kids do at a Youth
6、eater?ALook at rock collections. BSee dinosaur models.CWatch puppet making. DGive performances.3What does “handson science” mean in the last paragraph?AScience games designed by kids. BLearning science by doing things.CA show of kids science work. DReading science books.4Where does this text probabl
7、y come from?AA science textbook. BA tourist map.CA museum guide. DA news report.【要点综述】这是一篇应用文。本文介绍了4则关于博物馆信息的广告。第一则:艺术博物馆;第二则:自然历史博物馆;第三则:木偶剧院;第四则:自己动手科学博物馆。1C细节理解题。如果孩子对宇宙感兴趣,那你就得带孩子去“自然历史博物馆”。宇宙的内容是自然历史博物馆的一部分。根据第二则广告中的“This is where kids can discover the past from dinosaur models to rock collecti
8、ons and pictures of stars in the sky.”可知C正确。2. C细节理解题。根据第三则广告中的“Puppet(木偶)making and stage makeup are just a couple of the special offerings you might find.”可知C正确。3. B词义猜测题。根据文章中最后一则广告中的“Theyll keep your child mentally and physically active the whole day through while pushing buttons, experimenting,
9、 and building.”可知在这种博物馆中,孩子们通过按按钮、做实验和建东西去体验。所以B正确。4. C推理判断题。根据文章的第一句话“Are you looking for some new and exciting places to take your kids to? Try some of these places:”和四则广告全是有关博物馆的内容可知,这是一则博物馆广告介绍,所以这取材于博物馆指南。 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。【2014高考英语综合能力测试题】When we consider the large number of peopl
10、e who need help, being part of the solution can seem overwhelming. There are hundreds of thousands of kids trapped in quitting schools in the U.S. alone. There are many millions of starving children around the world. How can a single person who isnt a billionaire have an impact? Where do you start?
11、Start with one small act. When Hilde Back was a schoolteacher in Sweden, she decided to sponsor (赞助) one childs education in Kenya. Hildes sponsorship of Chris cost about $15 per month. Most poor children in Kenya cannot afford to pay secondary school tuition. Unfortunately, without an education, an
12、 extremely difficult and poor life is practically guaranteed. Thanks to Hildes generosity, Chris avoided that fate.Chris graduated from high school, went to University of Nairobi and then attended Harvard Law School. He became a U.N. Human Rights Advocate, and he started a charity. He got the name o
13、f his anonymous (匿名的) sponsor through the Swedish embassy and named his nonprofit organization the Hilde Back Education Fund (HBEF) after the sponsor he never met. HBEF pays tuition for poor students in Kenya. Since the charitys start, 350 children have been supported. Three hundred and fifty lives
14、have been changed directly so far. That doesnt even include the impact on their families. And who knows how many of these students will be inspired, as Chris was, to give back.When talking about why he started HBEF to educate poor children, he said, I think I want to see a world in which children ha
15、ve equal opportunity and are not robbed of their future by poverty, like so many of my friends in the village were.Its interesting that the only reason why Hilde Back was even alive to support Chris was because of a strangers kindness. This is a reminder that we can all make a difference, and you ne
16、ver know what a big impact a small act of kindness can have.26. Whats the function of the first paragraph? A. To tell a story. B. To give an example. C. To introduce the topic. D. To list some questions.27. Which of the following best describes Hilde Back? A. She used to be a poor student in Kenya.
17、B. She did a small act to make a big difference. C. She offered something great to a poor student. D. She did a small act to get a fund named after her.28. What can be inferred from the passage? A. Chris named his fund after meeting Hilde Back. B. Chris would have a fate of poverty without an educat
18、ion. C. Chris fund is aimed to help poor children in his village. D. Chris knew the name of his sponsor before graduation.29. How is the passage organized? A. Topic- Examples - Conclusion B. Topic - Argument - Explanation C. Introduction - Comparison - Discussion D. Introduction- Description- Explan
19、ation30. What might be the best title of this passage? A. Help the poor B. Learn from Hilde Back C. To be a generous sponsor D. Start with one small act【参考答案】26-30 CBBAD Hilde Back曾受过陌生人的帮助,也曾帮助过陌生人Chris, Chris后来成功了并成立了一个教育基金(HBEF)来帮助更多需要帮助的人。有时候,一个小小的善举可以产生巨大的影响。26. C。作者意图题。第一段前面的铺垫是为了引出这段的最后一句Star
20、t with one small act,这句话也是整篇文章的主题。27. B。推理判断题。第二段介绍了Hilde Back资助Chris的故事,而Chris成立基金会可以帮助更多的人。所以,Hilde Back的善举产生了很大的影响。28. B。推理判断题。根据第二段中Unfortunately, without an education, an extremely difficult and poor life is practically guaranteed. Thanks to Hildes generosity, Chris avoided that fate.可知答案。29. A
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
