分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型江苏沭阳县2017高考英语一轮阅读理解学生自练(一)及答案 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:552180
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:184KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏沭阳县2017高考英语一轮阅读理解学生自练一及答案 WORD版含解析 江苏 沭阳县 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 学生 答案 WORD 解析
    资源描述:

    1、江苏沭阳县2017高考英语一轮阅读理解学生自练(一)及答案(2017高考训练)阅读理解。(2016河南省适应性测试)Over the years, the recommendations of my friend Philip have led me to work with three of my favorite clients (客户). I am certain that my relationships with these three clients have helped me meet many other wonderful people. Needless to say,

    2、I owe Philip a lot. Without him, these relationships wouldnt have happened.Philip is bright, friendly, and inspiring. Sometimes his ideas pay off in a huge way. He is very successful. But this brilliant, creative, friendly man has a bit of difficulty when it comes to small commitments. These little

    3、behaviors are annoying things lastminute cancellations, missed phone calls, and the like. While they do trouble my life a little bit, its nothing really major that would make me back out of the relationship. Philip always apologizes for these minor defects. I always accept his apology. When I take a

    4、ll the good things and weigh them against the times hes let me down, he is so far ahead that he gets a “lifetime pass”. And, I tell him so. When I do, he feels good and I feel better for forgiving him. To this day, we are friends. I am his friend because when I consider someones actions, I ask mysel

    5、f, “Am I better off or worse off because of having this person in my life?”With Philip, the answer has always been, and will always be, in his favor. Philip has been such a good friend and having him in my life has been such a good thing that I am grateful. This will always override (忽略) any of his

    6、“negative” behaviors. Thats a lifetime pass. How many people do you have in your life to whom you have given a lifetime pass? Is the number high or low in your opinion? Most people want a higher number.1.Why does the writer owe Philip a lot?A.Because Philip has never troubled him as a good friend.B.

    7、Because Philip has solved many of his annoying problems.C.Because Philip has helped him meet many wonderful people.D.Because Philip has offered him many good ideas that work well.2.Which of the following can best describe Philip?A.Every dog has its day.B.All that glitters is not gold.C.There are spo

    8、ts even on the sun.D.A friend in need is a friend indeed.3.What does the underlined word “defects” in Para. 2 mean?A.Praise that you give to someone for something they have done.B.A fault or a lack of something that means that something is not perfect.C.Something that you wear to change your appeara

    9、nce and hide who you are.D.A very strong feeling that almost makes you sick, caused by something unpleasant.4.Whats the best title for the text?A.Thanks and ApologizesB.A Higher Number for Most PeopleC.A Good Friends Negative BehaviorsD.My Friend Philip and the Lifetime Pass1解析:选C细节理解题。根据第一段第一、二句“Ov

    10、er the years, the recommendations . meet many other wonderful people.”可知,因为Philip,“我”遇到了许多极棒的人。故答案选C。2解析:选C推理判断题。A项意为“凡人都有得意日”;B项意为“闪光的不都是金子”;C项意为“人无完人”;D项意为“患难之交才是真朋友”。根据第二段中的“Philip is bright . missed phone calls, and the like.”可知,Philip有优点也有缺点。由此可推知,人无完人。故答案选C。3解析:选B词义猜测题。根据第二段“These little behav

    11、iors are annoying things lastminute cancellations, missed phone calls, and the like.”以及本词所在的句子可知,他总是为这些小缺点道歉。所以defect意为“瑕疵,缺点”。故答案选B。4解析:选D标题归纳题。纵观全文可知,文章主要讲述了“我”的朋友Philip在“我”的生活中所起的作用。D项概括了文章主旨。故答案选D。阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。【2014高考英语综合能力测试题】When Charles Keller learns of a child who is sick an

    12、d weak, hell do whatever he can to make that kid feel as strong and powerful as a superhero. After the successful businessman made a killing with an investment in the 1990s, Keller decided to allow himself to enjoy one of his favorite hobbies and bought a $65,000 Batmobile replica (复制版蝙蝠车). But the

    13、film aficionado wasnt interested in just treating his two children to some rides in the vehicle fit for a Hollywood film set. He decided to use the car to lift the spirits of children battling serious illnesses. “I cant cure cancer or any diseases,” Keller said. “But I can give them a moment, a nigh

    14、t when kids and parents can enjoy the same thing.” Since he purchased the Batmobile in 2009, Keller has invited a number of families with sick kids to take the car out for a spin. But it was in 2011, when a 4-year-old boy, Tony, who had just got a serious disease asked to go to the Batcave, that Kel

    15、ler decided to take his mission to the next level. He transformed his 5,000-square-foot warehouse into Batmans headquarters. Kenyon Antone, a 9-year-old boy battling a respiratory(呼吸的) illness, recently enjoyed a full Batman experience, The happy kid had the honor of pressing the green “button of co

    16、urage” and gained entrance to Batmans hideout where he slid down a pole, toyed with the superheros gadgets (小机械) and rode around in the Batmobile. “Its the thing that gets me up and gets me going in the morning,” Keller said. “This has now really become what I do as my profession and I have the grea

    17、test job in the whole world.”26. What happened to Charles Keller in the 1990s? A. He made lots of money. B. He became a superhero. C. He took on a new hobby. D. His sons were sick.27. The underlined word “aficionado” in Paragraph 2 probably means “_”. A. actorB. director C. loverD. writer28. What di

    18、d Keller do to help the sick children? A. He helped cure them of the disease. B. He bought Batmobile replicas for them. C. He brought them to see Hollywood films. D. He gave them rides in the Batmobile replica.29. What c5an we learn from Paragraph 3? A. Keller bought the Batmobile replica in 2011. B

    19、. Tony enjoyed his ride in the Batcave. C. Kenyon had a full Batman experience. D. Keller built Batmans headquarters for all the kids.30. In Kellers opinion, what is the greatest job for him? A. To earn lots of money. B. To act like a superhero. C. To get professional skills. D. To make the sick kid

    20、s happy.【参考答案】26-30 ACDCD 本文是一篇新闻报道,讲述Charles Keller购买复制版蝙蝠车,并把自己的货仓改建成蝙蝠侠总部,让身患重病的孩子们实现做蝙蝠超人的梦想的事迹。26. A。细节理解题。由第二段第一句前半句After the successful businessman made a killing with an investment in the 1990s可知答案;made a killing的意思是赚了一大笔钱。27. C。词义猜测题。根据第二段第一句后半句,讲到Keller decided to allow himself to enjoy on

    21、e of his favorite hobbies and bought a $65,000 Batmobile replica,可以判断出他是电影爱好者。28. D。细节理解题。由第二段最后两句话和第三段的第一句话可知,Charles Keller请生重病的孩子和他们的家人坐复制版蝙蝠车,让他们快乐。29. C。细节理解题。由第三段提到Kenyon. recently enjoyed a full Batman experience,之后的两句话还做了详细的描述。30. D。细节理解题。由文章第一段和最后一段可知,Charles Keller认为他最伟大的工作就是让生重病的孩子们快乐。社会生

    22、活类 The garden city was largely the invention of Ebenezer Howard(18501928). After immigrating from England to the USA, and an unsuccessful attempt to make a living as a farmer,he moved to Chicago,where he saw the reconstruction of the city after the disastrous fire of 1871. In those days,it was nickn

    23、amed “the Garden City”,almost certainly the source of Howards name for his later building plan of towns. Returning to London,Howard developed his design in the 1880s and 1890s,drawing on ideas that were popular at the time,but creating a unique combination of designs.The nineteenth-century poor city

    24、 was in many ways a terrible place,dirty and crowded;but it offered economic and social opportunities. At the same time,the British countryside was in fact equally unattractive:though it promised fresh air and nature,it suffered from agricultural depression(萧条) and it offered neither enough work and

    25、 wages,nor much social life. Howards idea was to combine the best of town and country in a new kind of settlement,the garden city. Howards idea was that a group of people should set up a company,borrowing money to establish a garden city in the depressed countryside,far enough from existing cities t

    26、o make sure that the land was bought at the bottom price.Garden cities would provide a central public open space,radial avenues and connecting industries. They would be surrounded by a much larger area of green belt,also owned by the company,containing not merely farms but also some industrial insti

    27、tutions. As more and more people moved in,the garden city would reach its planned limitHoward suggested 32,000 people;then,another would be started a short distance away. Thus,over time,there would develop a vast planned house collection,extending almost without limit;within it,each garden city woul

    28、d offer a wide range of jobs and services,but each would also be connected to the others by a rapid transportation system,thus giving all the economic and social opportunities of a big city.1. How did Howard get the name for his building plan of garden cities?A. Through his observation of the countr

    29、y life.B. Through the combination of different ideas.C. By taking other peoples advice.D. By using the nickname of the reconstructed Chicago.2. The underlined phrase “drawing on” in Paragraph 1 probably means.A. making use of B. making comments onC. giving an explanation ofD. giving a description of

    30、3. According to Howard,garden cities should be built.A. as far as possible from existing citiesB. in the countryside where the land was cheapC. in the countryside where agriculture was developedD. near cities where employment opportunities already existed4. What can we learn about garden cities from

    31、 the last paragraph?A. Their number would continue to rise.B. Each one would continue to become larger.C. People would live and work in the same place.D. Each one would contain a certain type of business.5. What could be the best title for the passage?A. City and CountrysideB. The Invention of the G

    32、arden CityC. A New City in ChicagoD. A Famous Garden City in England【参考答案】69.1-5 DABAB 阅读理解-BGetting into the CityFrom John F. Kennedy International AirportQueens:(718)244-4444Distance to midtown:15 milesTime to midtown:50-60 minutesHours of operation:24Travelers Aid:(718)656-4870MTA-New York City T

    33、ransit Authority130 Livingston St., Brooklyn 11201;(718)330-1234, 21世纪教育网mta.info. Buses from the airport connect with subway stops in Queens and Brooklyn: a free shuttle goes from JFK terminals to the A line; the Q3 bus goes to the F line; and the B15 goes to the 3 line. Also, the Q10, operated by

    34、Green Bus Lines(718 995-4700), connects to the E,F, J, and Z lines. Bus/ subway fare is 1.5, paid in exact change, with a token, or with a MetroCard. Reader card#67.Ad on p.43.New York Airport Service(718)8758200, 21世纪教育网. Operates bus shuttle every 2030 minutes to NYCs Penn Station, Port Authority,

    35、 and Grand Central Terminal(13) and to Manhattan hotels between 33rd and 57th Sts. (15). Reader card #230. Ad on p.25.SuperShuttle5215 11th St., Long Island City, Queens 11101;(212)2097000,(800)2583826, 21世纪教育网. Doortodoor transportation, 24 hours, 365 days. Look for the blue van. Reader card #123.

    36、Ad on p.39.1. If you want to know more about the MetroCard, you can .A. visit 21世纪教育网.B. telephone (212)2097000 or (800) 2583826C. read the ad on page 43 of the bookD. visit 21世纪教育网 答案解析:答案为C。本题为细节题。广告类的文章,可运用查读法。题干对MetroCard提问,查找文章的New York City Transit Authority部分,发现最后的内容提到了MetroCard,并且从最后一句话 “Rea

    37、der card#67.Ad on p.43.”可知,答案为C。2. What do you know about New York City subway lines from the reading?A. They supply door to door transportation.B. They are directly connected with the airport.C. They run 24 hours, 365 days, marked with colors.D. They are marked with either numbers or letters. 答案解析:

    38、答案为D。本题为细节题。本题需要细看文章,先定位题干的 “New York City subway lines”, 而后从文章的 “New York City Transit Authority” 部分看到 “subway stops in Queens and Brooklyn: a free shuttle goes from JFK terminals to the A line; the Q3 bus goes to the F line; and the B15 goes to the 3 line. Also, the Q10, connects to the E,F, J, an

    39、d Z lines.”, 其中,“A line”、“the F line” 和 “3 line.” 都是地铁线路,有字母和数字,故答案为D。 3. Suppose you want to get to a Manhattan hotel in 23rd Street from the airport, youd better .A. take a bus shuttleB. take a bus by Green Bus LineC. take SuperShuttleD. take a subway 答案解析:答案为C。本题为细节题。要从机场去Manhattan hotel in 23rd Street,查读第二部分, 在New York Airport Service中提到了Manhattan hotels,接下来的SuperShuttle介绍了5215 11th St., Long Island City,” 故答案为C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏沭阳县2017高考英语一轮阅读理解学生自练(一)及答案 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552180.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1