新课标2019_2020学年高中英语Unit5Themeparks课后作业15新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新课 2019 _2020 学年 高中英语 Unit5Themeparks 课后 作业 15 新人 必修
- 资源描述:
-
1、课后作业(十五).单句语法填空1He spoiled my_(enjoy) of the film by talking all the time.2It was totally_(understand) that you stayed home when you were sick.3We need to find a_(solve) to the problem as soon as possible.4He always talks in such a rude way that everyone _ (like) him.5Were going to change our suppli
2、ers as they became very _ (rely) last year.6Her dress is too long.She must have it_(short)7Detroit is famous for the_(product) of cars.8He was injured in the first game and_(luck) missed the final.答案1.enjoyment2.understandable3.solution4.dislikes5.unreliable6.shortened7.production8.unluckily.完成句子1As
3、 we all know,Australia is_.我们都知道澳大利亚是个讲英语的国家。2China will be_in the middle of the 21st century.在21世纪中叶中国将是一个高度发达的国家。3He found a large number of_.他发现很多过路人都是成年人。4She is_lady that all of us respect her.她是一个如此热心而慷慨的女士,我们都尊重她。5He is _and he gets along well with everyone.他脾气好而且和大家相处得很好。答案1.an Englishspeaki
4、ng country2a highlydeveloped country3passersby were grownups/adults4such a warmhearted and generous5goodtempered.阅读理解AWalt Disney once said,“It was all started by a mouse”, but in fact,Disneyland started with a problem. Sitting on a bench in Griffith Park watching his daughters on the carousel (旋转木马
5、),he wondered “why isnt there some sort of amusement experience that the entire family can enjoy together?”His idea for displaying Disney characters in a fantasy setting was far away from amusement parks and carnivals(狂欢节) that offered rides, games and inexpensive food. Instead Disneyland was though
6、t of as an extension(扩展) of the Disney brand, and would be the first “theme park” built in the United States.When Disney decided that he would be building a place that told a story, he knew that he would need people and technology to help create the magic and tell the stories. In 1952, Disney collec
7、ted together a staff of designers, planners and artists and formed WED business, standing for Walter Elias Disney. The WED group began a long time of creative brainstorming. Its members designed and reworked Walts broad ideas. They visited other amusement attractions around the country to gather dat
8、a and impressions and improved development plans, and created a rough construction(建设) timetable.Construction for Disneyland began on July 21,1954,just 12 months before the park was scheduled to open.Construction companies worked busily to meet the tight schedule and completed the project on time, D
9、isneyland was formally opened a year later,on July 17,1955, to excited visitors. Unlike other amusement parks of the day,Disneyland was developed and constructed to be instantly recognizable as an extension of the Disney brand and the Disney idea. The rides used a wide range(范围) of Disney themes, co
10、stumed Disney characters wandered around the park, and Sleeping Beauty Castle,the attraction at the heart of the park,was instantly recognized by millions of people since it was seen every Sunday night of ABC television.Out of Walt Disneys unpleasant experience as a father taking his daughters to an
11、 amusement park has come the multibillion dollar industry of modern theme parks. Disneys theme parks dominate(占优势)tourism on both coasts, as well as in Paris and in Tokyo.Disneyland became,in a way, the top of Walt Disneys career.语篇解读:本文是一篇记叙文。短文主要讲述了迪斯尼乐园的诞生过程以及相比其他乐园的独特之处。1What led Walt Disney to
12、build Disneyland according to the writer?AHis love for the Mickey Mouse.BHis love for his lovely daughters.CHis unpleasant childhood.DHis unpleasant experience in a park.解析细节理解题。由第一段第二句“Sitting on a bench in Griffith Park watching his daughters on the carousel(旋转木马),he wondered why isnt there some s
13、ort of amusement experience that the entire family can enjoy together?”和最后一段第一句“Out of Walt Disneys unpleasant experience as a father taking his daughters to an amusement park has come the multibillion dollar industry of modern theme parks.”可知,D项正确。答案D2The WED group was formed in order _.Ato improve
14、 DisneylandBto design a creative new parkCto make a construction timetableDto organize activities in amusement parks解析细节理解题。由第三段中的“.Disney collected together a staff of designers,planners and artists and formed WED business.The WED group began a long time of creative brainstorming.Its members design
15、ed and reworked Walts broad ideas.”可知,WED团队的成立是为了设计出一家有创意的公园,故选B项。答案B3We can learn from the fourth paragraph that Disneyland was _.Aa big successBa poorlybuilt projectCthe largest amusement parkDa park with lots of castles解析细节理解题。由第四段的“Disneyland was formally opened a year later,on July 17,1955,to e
16、xcited visitors.Unlike other amusement parks of the day,Disneyland was developed and constructed to be instantly recognizable as an extension of the Disney brand and the Disney idea.”可知,迪斯尼乐园非常成功,故选A项。答案A4Which of the following can be concluded from the passage?ADisneyland is the most important achi
17、evement of Walt Disney.BDisneyland was deigned by Walt Disney himself.CDisneyland was built in a hurry and with a problem.DDisneyland is full of storytellers and Disney characters. 解析推理判断题。由最后一段最后一句“Disneyland became,in a way,the top of Walt Disneys career.”可推知,A项正确。B项错在Walt Disney himself,应为the WED
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552514.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级下册英语课件- Unit 2 At the airport |牛津上海版 (共30张PPT).ppt
