分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型江苏省2014届准高三英语 完形 阅读 暑假限时训练5.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:553350
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:133.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省2014届准高三英语 完形 阅读 暑假限时训练5 江苏省 2014 届准高三 英语 暑假 限时 训练
    资源描述:

    1、江苏省2014届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练5I. 完形When I was in the ninth grade, my parents started fighting. I could hear them_1_at each other at night. It always seemed like they were fighting about me. I started to_2_and couldnt fall asleep. Some nights I didnt feel like I_3_at all. My grades really started to_4_

    2、too. It was hard to pay attention during class because I felt so_5_all the time.My mom had to take me to see a therapist (治疗专家). On the way, I_6_to worry even more. What would my friends_7_me if they knew I was going to see a therapist? What if the therapist couldnt_8_me?It was not that_9_. My thera

    3、pist asked me a lot of questions and then we talked about how my life might_10_if I was able to get more sleep._11_I understood how the future could be better, I felt really_12_to try new things. At the end of the session, I was sent home with a piece of paper called a sleep diary. When I woke up ea

    4、ch morning, I had to answer all these questions about my sleep._13_, she gave me homework related to my sleep. I wasnt_14_to text or be on my computer after 8 pm. If I couldnt fall asleep after about ten minutes, she wanted me to get up and do something in another room that would help me to_15_and f

    5、eel sleepy.During the therapy sessions, she was a cheerleader for my life and kept_16_out all the things I was doing right. With her help, it was so much easier to notice the_17_ things that were happening all around me.After about two months of seeing my therapist, I was sleeping at least eight hou

    6、rs a night, sometimes even nine! I felt happier. I could_18_. My grades got better. Basically, I felt like myself! It was so much better to admit that something was _19_and to do som8ething to fix it_20_just watch my whole life get worse and worse.1. A. laughing B. shooting C. knocking D. screaming2

    7、. A. doubt B. worry C. protest D. quarrel3. A. slept B. ate C. spoke D. dreamed4. A. reduce B. change C. drop D. influence5. A. bored B. tired C. upset D. shy6. A. refused B. happened C. ended D. started7. A. think about B. worry about C. get on with D. agree with8. A. teach B. fix C. answer D. reco

    8、gnize9. A. helpful B. interesting C. awful D. practical10. A. improve B. develop C. benefit D. adjust11. A. If B. Unless C. Though D. Once12. A. nervous B. surprised C. excited D. calm13. A. Therefore B. Besides C. However D. Instead14. A. allowed B. reminded C. asked D. persuaded15. A. study B. rel

    9、ax C. respond D. recover16. A. picking B. trying C. leaving D. pointing17. A. tiny B. exciting C. positive D. important18. A. forgive B. concentrate C. appreciate D. understand19. A. wrong B. significant C. acceptable D. realistic20. A. instead of B. as well as C. rather than D. other thanII. 阅读(A)I

    10、 looked at my beautiful Christmas tree and sighed. It was time. The New Year was a week old and my tree still stood in the corner of our room with its collection of memories proudly displayed in a shower of colorful lights. Id procrastinated long enough.I got up, went to the garage and dragged all t

    11、he boxes into the room. The garland was the first to come down. The tree looked naked already. I took the large ornaments off next. They made a large pile on our bed. An hour later, our bed was covered with Christmas memories. Each pile contained an ornament along with its matching brothers and sist

    12、ers from sets purchased many years ago.I prepared the boxes and carefully placed ornaments in their protective packaging, pausing every few minutes to admire a favorite. “Hey, little Santa!” I held the Santa from my childhood. “Thanks for being my friend for almost fifty years.” He was a little ragg

    13、ed but still gives me a flood of wonderful memories. “Until next year, my dear friend.”There was a collection of handmade ones. My children made in their first years of school, more than twenty years ago. Made by tiny hands, they are far from perfect in design, but every year they go on my memory tr

    14、ee memories of young giggles (咯咯地笑) on Christmas morning and a smiling face when they handed them to me when I came home from work. “Look what we made, Daddy!”“Oh! It is beautiful. Lets find a special spot on the tree for it.” Every year since, they are displayed.A few hours after I started, the fil

    15、led boxes were back in the garage, the room was vacuumed (用吸尘器清扫) and I sat staring at a barren (空荡荡的) corner. The room seemed so empty. It took me two days of work to assemble and decorate my tree, but only a few hours to take it apart.My tree is a good marriage or a great friendship. Like the tree

    16、, they take a long time to assemble and decorate with memories, but can be torn down quickly.Every year I have to put my tree away, but not my marriage or friendships. I take great care of those. They get to glow in the corner of my life for as long as I live. I get to analyze my tree and find memor

    17、ies for a few weeks every year. I can do the same with the loves in my life every day. Take great care of your friendships and your marriage. Once they come down, they arent as easy to put back together as a Christmas tree. Stand them in that special spot in the corner of your heart and admire their

    18、 glow.21. In the authors eyes, the Christmas tree _.A. is a collection of childhood memoriesB. is a symbol of long-lasting relationsC. takes too much time to decorateD. is full of out-of-date ornaments22. The underlined word “procrastinated” probably means _.A. reflected B. celebrated C. decorated D

    19、. delayed23. To the author, a Christmas tree is similar to a good marriage in that _.A. both take time to build but fall apart easilyB. both remind him of bittersweet memoriesC. both need to be admired for some timeD. both get less attractive over the years24. What is the main theme of the article?A

    20、. Wed better put away Christmas decorations and recycle them each year.B. Friendships and marriages should be valued and managed carefully.C. Memories with friends and family should be cherished and relived.D. We should decorate Christmas trees with personal stuff and recycle.(B)Rising numbers of st

    21、udents from crisis-hit European countries are flocking to British universities to flee economic chaos at home, according to research. Figures suggest that the demand for courses abroad has increased by more than 150 percent among students from Greece, Italy, Spain and Portugal.Britain is the most po

    22、pular destination for young people educated in southern European countries which have been hardest hit by the sovereign-debt (政府债务) crisis. The rise may lead to concerns that British students will face added competition in the race for degree courses at top universities this summer.According to the

    23、statistics, the number of enquiries made through websites by Greek, Italian, Spanish and Portuguese students is 80,000 higher in 2012 than in 2011. Demand to study outside their own country is up by more than 180 percent among Italian students, 162 percent among Greeks, 157 percent among Spaniards a

    24、nd 140 percent among Portuguese students. The study said the figures reflected the link “between students economic perspectives at home and their ambition to study and ultimately work in better performing economies”.The four countries have higher youth unemployment rates than almost anywhere else in

    25、 Europe, with the proportion of jobless young people ranging from more than a third in Portugal to 52 percent in Greece.According to researchers, Britain is the most popular destination for these students. British universities accounted for 26 percent of total enquiries from the four countries, it w

    26、as revealed. This compared with a fifth of enquiries being made to Dutch universities and less than one-in-10 enquiries made to German and Swedish institutions.The increase recorded in the study comes despite evidence that the total number of applications made to Britain from across the EU has dropp

    27、ed this year. Last month, the Universities and Colleges Admissions Service (UCAS) said that total demand was down by 13 percent this year compared with 2011, although the data failed to provide a country-by-country breakdown. This suggests that southern European countries may be bucking the trend in

    28、 the EU. The fall in interest coincides with the introduction of higher tuition fees in September, with students paying up to 9,000 a year almost three times maximum in 2011.25. Why do students from southern European countries choose to study abroad?A. They want to pursue education of a higher quali

    29、ty.B. They want to escape the crisis at home.C. Its more difficult to enter universities at home.D. It has become a fashion to study overseas there.26. With the rise of applications to study in Britain from southern European countries, _.A. the youth unemployment rates in those countries might riseB

    30、. economic difficulties will be eased in the coming few yearsC. college students in Britain will have to pay much higher tuition feesD. British students might face more competition in entering top universities27. The underlined phrase “bucking” probably means _.A. going against B. going after C. pre

    31、dicting D. setting28. Which of the following figures best supports the main idea of the article?A. The youth unemployment rate is up to 52 percent in Greece.B. The total number of applications made to Britain from across the EU was down by 13 percent.C. British universities accounted for 26 percent

    32、of total enquiries from the four countries.D. The proportion of jobless young people ranges from more than a third in Portugal to 52 percent in Greece.(C)Teenage years can be confusing for both teenagers and parents. At about 15, many teens become introspective and moody. They start thinking about h

    33、ow they feel about themselves and figuring out how this matches or mismatches what others think of them. Most teens work through this phase (阶段) by the age of 16 or 17.Often teenagers are treated like slightly bigger children, but young adults will never become independent and responsible if they ar

    34、e not allowed to make some decisions for themselves. The role of a parent must change from that of protector and keeper to that of friend and guide.Even the most caring parents misunderstand their children sometimes, and some think of teenagers as insecure, stubborn and disrespectful. As a result, t

    35、eenagers can distance themselves from their parents. Teens often complain that their parents repeat the same things over and over again. Parents must understand that teens need to be allowed to present their side of any problem and express their point of view.If parents forbid their child from doing

    36、 something, chances are that they will do it behind their backs anyway. Teens who deal best with their problems usually have parents who take time to listen and discuss, parents who respect them and who are respected in return. If parents remain calm, teens will do the same. This will encourage more

    37、 open, level-headed communication.Praise is a good thing too; teens are not always the best at accepting compliments, but that doesnt mean they dont need them. Parents need to make sure that praise is meaningful.It is especially important that parents watch for signs of depression, such as noticeabl

    38、e changes in grades, eating and sleeping habits. These could be symptoms of stress and even alcohol or drug use.Every parent should try to schedule time to be alone with their child, whether going shopping or to the movies, or taking a walk in the park or a short trip. This time allows parents to ta

    39、lk and listen without interruption from work or other family members. It might also be good to encourage teens to discuss important issues at dinner. Discussion time shows teens that parents are interested in them and their lives.Finally, parents must accept that teens may not want to talk about eve

    40、rything. Their need for privacy should be respected and they must feel and see that their parents are there for them.A persons teenage years are a time for them to identify their own values and learn to justify and defend them. Handling and improving communication with teenagers is not easy, but suc

    41、cess will be rewarding for parents and teens alike.29. What does the underlined word “introspective” mean?A. stubborn B. disrespectfulC. sure about oneself D. analytical about oneself30. To make their children independent and responsible, parents are advised _.A. not to forbid them from doing things

    42、B. not to keep a distance from themC. to allow them room for growthD. to praise them whenever it is necessary31. Whats the benefit of parents spending time alone with children?A. They can respect each others privacy.B. They can easily notice signs of depression.C. They can talk about everything they

    43、 want.D. They can communicate without being interrupted.32. What is the main point of the article?A. Advice for parents to deal with teenage years.B. How teenagers communicate with parents.C. The characteristics of teenage years.D. The difficulties of teenage years.(D)This week, researchers who look

    44、ed through the results of five recent studies on the link between staying seated and health outcomes came out with a new conclusion: sitting for more than three hours per day cuts about two years off your life expectancy (预期寿命).They added that watching more than two hours of TV per day will cut your

    45、 life expectancy down another year or so. An even bleaker (无望的) discovery? Moderate exercise doesnt seem to offset the effects of this excessive sitting either.“Its not just about getting physical activity in your life,” lead author Dr Peter T Katzmarzyk of Pennington Biomedical Research Center in B

    46、aton Rouge, Louisiana, told Businessweek. “Just because youre doing 30 minutes of physical activity, what about the other 23.5 hours. Dont just sit the rest of the day.”The study, published in BMJ Open, follows a long line of unsurprising “sitting is bad for you” literature, emphasizes that increasi

    47、ngly sedentary (久坐的) lifestyles are a deserved topic of major focus in recent years.Previous studies have already told us that staying perched (坐) on our derrieres (臀部) all day isnt great for our health, linking lots of illnesses from cancer to diabetes and more to staying seated for any number of h

    48、ours per day.So whats the solution for those of us whose jobs involve lots of sitting time in front of a computer, writing an article about how its bad to be seated in front of a computer?The good folks over at HuffPo tried out a treadmill (跑步机) desk last summer. Standing desks are gaining popularit

    49、y too.There are also some little things you can do every day, like taking the stairs instead of the elevator, standing while you eat lunch, and even walking over to your colleagues instead of sending off an email. It may sound as obvious as Gawkers mockery that “In other breaking news, you should tr

    50、y harder to eat fruits and vegetables,” but lets face it, sometimes we all need a reminder to get up.33. The main conclusion of the studies is that _.A. diseases like cancers are linked to sitting all day longB. the amount of time spent sitting affects how long you can liveC. watching TV for too lon

    51、g is bad for your healthD. people are spending more and more time seated34. The underlined word “offset” is closest in meaning to _.A. do good to B. get rid of C. balance D. increase35. What should people in sedentary jobs do, according to the article?A. They should break up their time spent sitting

    52、.B. They should pay special attention to physical health.C. They should increase the time they exercise every day.D. They should eat fruits and vegetables to keep healthy.36. Which of the following statements is TRUE according to the text?A. Scientists are concerned about sedentary lifestyles.B. Doi

    53、ng exercise doesnt do much good for your health.C. Its better to remain seated while eating food.D. Something should be done to change sedentary jobs.(E)The lorry driver taking kit to the football pitch was so knackered he pulled into the lay-by near the petrol station for a quick kip.Huh?For Americ

    54、an readers, that translates as: The truck driver delivering uniforms to the soccer field was so tired he pulled into the rest area near the gas station for a nap.As George Bernard Shaw once observed, England and America are two countries divided by a common language. That difference between their tw

    55、o kinds of English were clear in the summer of 2012 when about 250,000 Americans came to London for the Olympic Games.Yes, the Internet, television, movies, global travel and business have blurred language differences, and many people in the US and UK are familiar with those strange figures of speec

    56、h from both sides of the pond.FOOD AND DRINKThose are “chips” that go with your burger, instead of fries. Youd like some potato chips? Those are “crisps”.If the waiter asks if youd like “pudding”, hes referring to dessert in general, not necessarily the soft treat that Bill Cosby once pitched (推销) i

    57、n TV ads. By the way, if you see “black pudding” or “blood pudding” on the menu well, thats not dessert at all. Its sausage.A “cracker” isnt only what you put cheese on. Its also a very good thing, as in “That goal was a cracker!” It can be an adjective, too: “London will put on a cracking (meaning

    58、great) opening ceremony.”OLYMPIC LINGOGoing to watch the finish of the marathon or cycling road race? Yes, the venue is the “Mall”. No, thats not a shopping center. Its that iconic (标志性的) boulevard (林荫大道) leading from Buckingham Palace to Trafalgar Square. And, its pronounced the “mal”.EXPRESS YOURS

    59、ELFIf someone is feeling “chuffed”, dont worry. That means theyre delighted, as in, “Im chuffed to bits that I got tickets for the closing ceremony.”If someone says theyre “gutted”, it has nothing to do with fish. Theyre just disappointed, as in the British Olympic sprinter (短跑运动员) whos “gutted” aft

    60、er failing to qualify for the 200-meter final. On the contrary, hell be “over the moon” if he makes it.Youll hear “Cheers” a lot, and not just in the pub. Its a term for thank you. So is “Ta”.37. What is the article mainly about?A. A guide to British English for the London Olympics.B. The language d

    61、ifferences between the UK and the US.C. How globalization blurred differences in the English language.D. Some useful tips on Olympic lingo.38. The underlined word “blurred” could be replaced by _.A. reduced B. solved C. made noticeable D. made less clear39. When people say they are “over the moon”,

    62、it means _.A. they are very disappointedB. they are extremely pleasedC. they have failed unexpectedlyD. they have achieved what they wanted40. Which of the following is TRUE according to the text?A. “Black pudding” on the British menu refers to a kind of dessert.B. “Lorry” and “football pitch” are b

    63、oth American English.C. British people say “Cheers” to show they are grateful.D. “Chips” means the same in Britain and America.III. 书面表达 假设你是新华中学的学生李华,不久前在学校举办的英语竞赛中获得一等奖。校报请你写一篇稿件刊登在英文版面上,介绍你课外学习英语的经验。请根据以下提示用英语写一篇短文:1. 参加英语角的益处;2. 坚持写英语日记的作用;3. 英文阅读网站(Enjoy Reading) 对你的帮助。注意:1. 词数:120-150;2. 可适当增加

    64、细节,以使行文连贯。Keys: 1-5 DBACB 6-10 DABCA 11-15 DCBAB 16-20 DCBAC1. D。晚上父母争吵时,作者能听到他们对彼此_。laugh at 嘲笑;shoot at 向射击;knock at 敲,捶,通常后面不接人;scream at 对尖叫。根据语境可知D为最佳选项。2. B。父母很多时候因为自己而吵架,作者因此而开始_并无法入睡。doubt怀疑;worry 担忧;protest 抗议;quarrel争吵,只有B符合语境。3. A。由下文可知,这里作者主要讲的是自己的睡眠问题,有时候会感到自己整晚都没睡着.4. C。由文中“hard to pay

    65、 attention during class”可知作者的成绩肯定会因此而下滑(drop)。Change没有体现成绩的下滑趋势,所以不对;成绩是被影响的,所以influence要用被动语态才对。5. B。上文提到了作者的睡眠问题,作者无法集中注意力主要是因为睡眠不足而感到疲惫,故选B。6. D。由下文描述的问题可知,在去看治疗专家的路上,作者除了睡眠问题,开始有了新的担忧。happen to do sth 碰巧做某事,不符合语境。7. A。作者担心的是如果同学们知道了自己去看心理治疗专家,会怎么看自己,故选A。get on with 与相处,(某事)进展。8. B。作者还担心如果治疗专家不能_

    66、她,她该怎么办。fix 处理,解决(问题等);recognize 认出,意识到。只有B选项符合语境。9. C。作者有很多的担忧,但是由下文可知事情并没有那么糟糕(awful)。10. A。上文提到了作者因为缺乏睡眠而疲惫不堪,上课无法集中注意力,所以治疗专家谈到如果她改善了睡眠质量,她的生活就会得到相应改善(improve)。Benefit的用法是:sth benefits sb或者sb benefits from sth, 所以只能说 I might benefit if;adjust的主语通常是人。11. D。句意为:当我意识到我可以怎样改善自己的将来时,我感到很兴奋,乐于去尝试新事物。O

    67、nce表示“at the moment when, as soon as”。12. C。作者本来很苦恼,治疗专家给她信心后,她当然是感到兴奋了。13. B。除了上面的a sleep diary,治疗专家还给作者布置了一些与睡眠相关的家庭作业,这里是递进关系,故选B。14. A。八点后(治疗专家)不允许我发短信或者玩电脑。allow 允许;remind 提醒;persuade 说服。15. B。睡不着的时候,作者被建议去做一些能让她放松(relax),且能让她产生睡意的事情,而不是去做有利于她学习、反应(respond)或者恢复(recover)的事情,故选C。16. D。该治疗专家像是作者的拉

    68、拉队,帮助她_所有她做得正确的事情。pick out 挑选出;try out 试验,测验;leave out 遗漏,省略;point out 指出。由下文的“it was so much easier to notice”可知,正是她指出了这些正确的事情,作者更容易发现自己身边的_事情,D为最佳选项。17. C。此处对应上文的“things I was doing right”,重要的、令人兴奋的事情本来就容易注意,故不能选B或D。该专家让作者关注自己做的正确的事,是让作者去发现生活中值得肯定的事情,故选C,positive 积极的,肯定的。18. B。这里对应第一段的“It was hard

    69、 to pay attention”。本文重点不涉及原谅(forgive)、欣赏或感激(appreciate),以及理解(understand)。19. A。作者以前被睡眠问题困扰,所以这里的意思是:承认自己有某方面的问题,并做一些事情去改善它,比看着自己的生活越变越差要好得多。20. C。参见上题。Instead of 而不是,后面要接动词-ing形式;as well as 除之外(也),此外;rather than 而不是;other than 除了以外。21. B。作者一边收拾圣诞树,一边回忆:“our bed was covered with Christmas memories”,“

    70、He was a little ragged but still gives me a flood of wonderful memories”和“every year they go on my memory tree”,以及后文作者把圣诞树比成友谊和婚姻看出,圣诞树对作者来说代表着长久的关系,而非仅仅是儿时的记忆。22. D。从前文“It was time. The New Year was a week old and my tree still stood in the corner of our room”看出作者认为早该把圣诞树收拾掉了,却一直拖着,“procrastinate”为

    71、“拖延,耽搁”的意思。23. A。从倒数第三段“Like the tree, they take a long time to assemble and decorate with memories, but can be torn down quickly”可看出,作者认为圣诞树和婚姻的相似之处在于,两者都需要时间来积累,但都很容易被破坏。24. B。文章的最后一段点题“Take great care of your friendships and your marriage”应当珍惜并好好经营友谊和婚姻。选项C中所提到的memories并不是文章的主旨。25. B。文章第一段“Rising

    72、 numbers of students from crisis-hit European countries are flocking to British universities to flee economic chaos at home”就说明了南欧学生打算去英国求学的最主要原因。选项A,C,D看起来似乎都有道理,但文中都没有明确提到。26. D。文章第二段“The rise may lead to concerns that British students will face added competition in the race for degree courses at

    73、top universities this summer”明确指出了越来越多的南欧学生的到来,会导致英国学生面临更大的竞争。从“between students economic perspectives at home and their ambition to study and ultimately work in better performing economies”可知,这些学生希望能在英国学习之后留在英国工作,所以A选项认为这些国家年轻人的就业率会上升是错误的。选项B这些国家的经济状况会缓解文中没有依据。南欧学生申请的增加并不是学费提高的原因,两者不存在因果关系,选项C错误。27

    74、. A。文中说到“the total number of applications made to Britain from across the EU has dropped this year”整个欧盟的学生申请英国大学的人数在下降,而南欧国家却在上升,可推测,buck是“和潮流相反,逆潮流”的意思。28. C。事实细节题,可从文章第五段找出答案。29. D。从下一句话“They start thinking about how they feel about themselves and figuring out how this matches or mismatches what o

    75、thers think of them”可推测出,introspective意为“内省的,分析自我的,思考自我的”。30. C。从第二段“young adults will never become independent and responsible if they are not allowed to make some decisions for themselves”可判断,父母不给孩子成长的空间,自己做决定的机会的话,孩子永远无法独立。31. D。从“Every parent should try to schedule time to be alone with their ch

    76、ild without interruption from work or other family members”可判断D正确。32. A。文章开篇就指明了本文的主要话题“Teenage years can be confusing for both teenagers and parents”,给父母们介绍了处理孩子们青少年阶段的一些建议。33. B。文章第一段就指明这个研究的新结论是“sitting for more than three hours per day cuts about two years off your life expectancy”,坐的时间的长短会影响人的寿

    77、命。34. C。文章的第三段解释了“Just because youre doing 30 minutes of physical activity, what about the other 23.5 hours. Dont just sit the rest of the day”每天只能锻炼一小会儿,剩下的时间都坐着不动的话,对身体不利,锻炼不能抵消长时间坐着给身体带来的害处。Offset意为“抵消,弥补,平衡”的意思。35. A。文章最后一段坐作者给出的建议是“some little things you can do every day, like taking the stairs

    78、 instead of the elevator, standing while you eat lunch, and even walking over to your colleagues instead of sending off an email”以及“sometimes we all need a reminder to get up”,即把时不时站起来活动一下。36. A。从文章第一段研究人员对各种研究的总结,以及第五段提到的previous study,以及后文科学家们提出的建议可得出结论,科学家们很关注久坐的生活方式。37. B。本文的主旨是介绍英式英语和美式英语的不同。38

    79、. D。从下一句话“many people in the US and UK are familiar with those strange figures of speech from both sides of the pond”可判断,两种语言的不同已经越来越模糊,两国人很熟悉彼此不同的用法。39. B。当人们说,they are gutted表示很失望,而“On the contrary, hell be over the moon if he makes it”可推测,over the moon表示“非常高兴,狂喜”。40. C。从“Youll hear Cheers a lot Its a term for thank you”可知C正确。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省2014届准高三英语 完形 阅读 暑假限时训练5.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-553350.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1