江苏省2019届高三英语2月联考试题(含解析).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省 2019 届高三 英语 联考 试题 解析
- 资源描述:
-
1、江苏省2019届高三英语2月联考试题(含解析)第一部分听力(共两节,满分20分)第一节(共5小题;每小题1分,满分5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Who is coming for tea?A.Mark. B.John. C.Tracy.2.What will the man do next?A.Stay for dinner. B.Go to the railway station. C.Prepare for the din
2、ner.3.What does the man come for?A.A dinner. B.A meeting. C.A party.4.What size does the man want?A.9. B.35. C.39.5.What are the speakers talking about?A.Life in Southeast Asia. B.Weather conditions. C.A holiday plan.第二节(共15小题;每小题1分,满分15分)听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置.听每
3、段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟(听完后.,各小题将给出5秒钟的作答时间.。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Why doesnt the man want to book the seats downstairs?A.They are too expensive. B.They are uncomfortable. C.They are too close to the stage.7.When does the man plan to see the performance?A.On October 1st. B.On October 21st.
4、C.On October 25th.听第7段材料,回答第8、9题.8.Whats the complaint of the mans neighbor?A.Loud noise. B.Bad sleeping room. C.An important meeting.9.What were the man and his friends about to do?A.Change a room. B.Apologize to their neighbor. C.End their activity.听第8段材料,回答第10至12题。10.What is Miss Lan going to wor
5、k as in Ola city?A.A doctor. B.A nurse. C.A teacher.11.What worries Miss Lan so much?A.She no friends in Ola. B.The work in Ola is hard to do. C.The people in Ola are not friendly.12.How will Miss Lan keep in touch with Mr.Huang after she arrives in Ola?A.By e-mail. B.By phone. C.By letter.听第9段材料,回答
6、第13至16题。13.Why did the man miss the womans phone call yesterday?A.His phone was turned off. B.He was taking a shower. C.He didnt take his phone with him.14.What did the woman do yesterday?A.She went shopping. B.She went to a concert. C.She played computer games.15.Why did the woman call the man?A.To
7、 invite him to her wedding. B.To ask something about Megan. C.To invite him to her sisters wedding.16.When will the woman pick up the man next Saturday?A.At 13:00. B.At 13:20. C.At 14:00.听第10段材料,回答第17至20 题。17.What does Alexandra Grace work for?A.New Zealand Embassy Beijing.B.QS World University Rank
8、ing System.C.The Multi-cultural Environment Organization.18.What stops some students choosing New Zealand for study?A.Its environment. B.Its size. C.Its population.19.Whats the total yearly cost for a Chinese student to study in a New Zealand university?A.20,000 dollars. B.25,000 dollars. C.45,000 d
9、ollars.20.What message about New Zealand does the speaker mainly convey?A.Its multi-cultural environment is good for tourists.B.Its higher education is suitable for Chinese students.C Its breath-taking scenery is absolutely worth seeing.第二部分 英语知识运用(共两节,满分35分)第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)请认真阅读下面各题,从题中所
10、给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并将答案填在答题卷上。1. Fred let _ that he was prepared to leave company when the new manager took office.A secretB. slipC. promiseD. standard【答案】B【解析】考查短语搭配。let slip意为偶然说出,偶然泄露(秘密)等,后面常跟that从句说明偶然泄露的内容,其他选项均不能与let搭配。故选B。2. Chinese tourists made 83 million overseas travels._ Malaysia,Tha
11、iland and South Korea ranked the top of their favorites.A. among whichB. among whoseC. of whomD. of whose【答案】A【解析】考查定语从句中的介词+which。横线后面是个完整的句子,并不缺句子成分,只是对前面的travels进行修饰和限制,说明在travels当中后面所述几个地方是游客的最爱,综上,B, C, D选项均不符合题意。故选A。3. How much do you charge for the iPhone? Well,it cost me $ 400,but Ill _ 20%
12、as its no longer new.A. reduce toB. decrease toC. knock offD. cut off【答案】C【解析】考查短语辨析。A. reduce to减少至;B. decrease to 降低至;C. knock off减少;D. cut off切断,剪下。题意为因为手机不是新的,所以价格减少20。故选C。4. I wonder what makes you a good salesperson. I _ as a waiter for three years, which contributes a lot to my todays work.A.
13、 serveB. servedC. have servedD. had served【答案】B【解析】【详解】考查时态。句意:我想知道你怎样成为一名优秀的销售人员的。我曾经当过三年服务员,这对我现在的工作很有帮助。根据题意,“我”当服务员这件事是发生在过去的,所以要用一般过去式。故选B。5. Someone wants you on the phone. _ nobody knows I am here.A. AlthoughB. AndC. SoD. But【答案】D【解析】考查连词辨析。 有人打电话找你。_没人知道我在这里。四个选项的含义分别为A. Although尽管;B. And和,及
14、;C. So因此;D. But但是。根据句意可知,上下句为转折关系。故选D。6. An increasing number of learners are buying online courses in the belief _ they are much convenient and cheaper.A. whichB. ifC. whetherD. that【答案】D【解析】考查同位语从句。that引导的同位语从句是对前面的抽象名词进行解释说明。此句中横线后的句子便是对前面抽象名词belief的解释说明也不缺成分。故选D。7. What about the protection of t
15、hese new machines? Lets keep the surface _ dust by putting a cover over them.A. far fromB. apart fromC. free fromD. away from【答案】C【解析】【详解】考查介词短语辨析。句意:-对这些机器的有什么保护吗?-让我们通过在上面盖上机器来保持机器表面远离尘土。A,B,D选项的意思均为使远离,只有A项意思为使免受。根据句意“让我们盖上机器,以免蒙尘。”。故选C。8. What do you think of the professors speech?I was listenin
16、g carefully but I could not everything he said. He spoke too many local idioms.A. take onB. take inC. take upD. takeover【答案】B【解析】考查短语辨析。A. take on承担,呈现;B. take in理解,接受;C. take up拿起,从事; D. take over接任,接管。根据句意“我很认真地听,但我一点也不理解他说的话。他说了太多的当地俗语了”可知,B选项合适。故选B。9. The 90s people seem to have enjoyed the grea
17、t benefits _ about by the great level of cultural andeconomic development.A. broughtB. bringingC. to be broughtD. having brought【答案】A【解析】考查定语从句。在定语从句中,对先行词的解释说明可以省略连接词和系动词,例如,本题未省略前的句子应为The 90s people seem to have enjoyed the great benefits (which is)_ about by the great level of cultural and econom
18、ic development.,所以此处应填的动词是被动式,排除B和D选项,而此处的benefits是已经产生的,不是将要产生,所以排除C项。故选A。10. It is widely acknowledged in foreign companies that employees should be _ in terms of innovation capability.A. examinedB. evolvedC. evaluatedD. encouraged【答案】C【解析】考查动词辨析。A. examined测试;B. evolved进化,发展;C. evaluated评估,评价;D.
19、encouraged鼓励。根据句意“在外企,众所周知,应从创新能力这一方面来评估员工”。故选C。11. Why did you miss the interview yesterday? Terribly sorry. My pet dog got seriously injured and I _ it all the day.A. attendB. was attendingC. had attendedD. have attended【答案】B【解析】【详解】考查动词时态。你昨天为什么错过面试?很抱歉。我宠物狗受了重伤,我一整天都在照料它。根据后面的时间状语all the day可知,这
20、件事情是在过去持续进行的,应用过去进行时。故选B。12. David is a green hand at such things. But I believe he is quite _ to the task.A. relevantB. accessibleC. equalD. unique【答案】C【解析】考查形容词辨析。四个选项与beto搭配后的意思分别为A. relevant与相关;B. accessible易受影响的;C. equal与相等;等于 D. unique 只有才有。根据题意“但是我相信他能胜任这项任务”可知,C项合适。故选C。13. Frank, Ive learned
21、 about your plan.May I make some suggestions? _.A. Just for funB. Take it easyC. With pleasureD. Go right ahead【答案】D【解析】考情景对话。A. Just for fun只是为了消遣;B. Take it easy放轻松;C. With pleasure很乐意(一般是对“谢谢”等客套话的回应);D. Go right ahead直接说吧。根据句意“弗兰克,我听说了你的计划。我可以提些建议吗?”可知,D项符合题意。故选D。14. Helen,are you going Io the a
22、irport to pick up Jack the day after tomorrow? _ tomorrow night.I would go.A. Were he to come backB. If he was about to come backC. Had he come backD. If he would come back【答案】A【解析】考查虚拟语气的倒装形式。此句是虚拟语气if sb. were , sb. would do sth.的变形,当if引导的虚拟状语从句中如有were/had/should,if省略后,从句要部分倒装。故选A。15. It really an
23、noys me when ones smart phone goes off during a meeting! Yeah,me too.It really _.A. beats my brains outB. pulls my legC. gets on my nervesD. hangs in here【答案】C【解析】考查俗语辨析。A. beats my brains out绞尽脑汁;B. pulls my leg开玩笑;C. gets on my nerves让我心烦;D. hangs in here坚持住,忍耐一下。根据句意“开会的时候有手机响起真让人心烦!我觉得也是,真让人心烦。”
24、第二节完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)请认处阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并将答案填在答题卷上。When Mercado dreamed of becoming a professional model,she surfed the Internet for someone with a physical disability in the modeling world.That was eight years ago,when disabled models were_16_.Thus,her search_17_empty.“I di
25、dnt think it was a_18_.Thats not because I wasnt worthy of it,but because I didnt see_19_else like me out there.” However,Mercado,who was diagnosed with spastic muscular dystrophy(肌肉萎缩症)as a teen,has helped_20_that reality because of not giving up.Last year,Mercado signed with IMG Models,the powerho
26、use agency that_21_top supermodels,“Theres_22_been a problem with the team not getting what they need to get from me.Theres never been a(n)_23_- she has a disability,this is not going to work because the photos wont look nice. ” She says.“If Im a_24_,a clothing company wants to display their clothes
27、_25_me.Thats all it should be.”Her small body has more than a dozen surgical_26_and she felt both nervous and ex-cited when she decided last year to_27_them for a lingerie(内衣) company.“_28_Im very outspoken with what I believe in.Im very much of a_29_person still at heart.But I wanted to_30_a new ch
28、allenge.”She liked_31_people that everyone can feel attractive in their own skin,“You shouldnt be ashamed of your own_32_.In the meantime,shes focused on using her blog to encourage those who want to follow her example.She _33_her success to confidence,faith and never_34_.“I turned my weakness into
29、my strength.Im a(n)_35_that you can do what you want,because ” she pauses,“Just because! Thats it.You just can!”16. A. popularB. commonC. reservedD. scarce17. A. came upB. put upC. held upD. looked up18. A. responsibilityB. possibilityC. stabilityD. flexibility19. A. nothingB. nobodyC. anythingD. an
30、yone20. A. escapeB. proveC. changeD. avoid21. A. rejectsB. representsC. praisesD. complains22. A. everB. justC. neverD. even23. A. suggestionB. excuseC. assessmentD. notice24. A. modelB. directorC. designerD. manager25. A. onB. inC. aroundD. beside26. A. symptomsB. marksC. scarsD. wounds27. A. growB
31、. bareC. hideD. cover28. A. As thoughB. As usualC. Ever sinceD. Even though29. A. ambitiousB. kindC. shyD. active30. A. resistB. abandonC. runD. meet31. A. observingB. remindingC. informingD. warning32. A. bodyB. failureC. misfortuneD. strength33. A. considersB. tendsC. owesD. admits34. A. blowing u
32、pB. giving upC. calling offD. putting off35. A. exampleB. advisorC. professorD. motivator【答案】16. D 17. A 18. B 19. D 20. C 21. B 22. C 23. B 24. A 25. A 26. C 27. B 28. D 29. C 30. D 31. B 32. A 33. C 34. B 35. A【解析】本文是一篇记叙文。主要讲述了一位名叫Mercado的女生即使在青少年时代得了肌肉萎缩症,但仍不放弃自己的模特梦想,最终进入了一家顶级模特公司,随后又用自己的故事激励其他
33、像她一样的女生。【16题详解】A. popular流行的;B. common共同的;C. reserved保守的;D. scarce稀少的。根据后文可知,8年前,身有残疾的模特很少,所以D选项符合题意。故选D。【17题详解】A. came up出现;B. put up张贴;C. held up举起;D. looked up寻找。此题与上题相照应,因为身有残疾的模特少之又少,几乎没有,所以她搜索的结果显示为空的。故选A。【18题详解】A. responsibility责任;B. possibility可能性;C. stability稳定性;D. flexibility灵活性。“I didnt t
34、hink it was a_3_.”“我认为这不可能。”根据下文可知,Mercado觉得自己当不了模特,因为之前没有这种先例。故选B。【19题详解】A. nothing没有;B. nobody没有人;C. anything任何事;D. anyone任何人。与小题3相照应,觉得不可能的原因在于之前没有像她一样的人当模特。故选D。【20题详解】A. escape逃脱;B. prove证明;C. change改变;D. avoid避免。“has helped_5_that reality because of not giving up.”“由于她的不放弃,她改变了那个事实”。故选C。【21题详解】
35、A. rejects拒绝;B. represents代表;C. praises赞美;D. complains抱怨。根据题意,IMG模特公司是一个代表顶级模特的机构。故选B。【22题详解】A. ever永远;B. just只是,正好;C. never永不;D. even甚至。通过下文的描述可知,公司并没有因为Mercado身有残疾就歧视她,也没有说一些伤害她的话。故选C。【23题详解】A. suggestion建议;B. excuse借口;C. assessment评估;D. notice通知。根据“Theres never been a(n)_8_- she has a disability,
36、this is not going to work because the photos wont look nice. ”可知,后面单引号里是Mercado不能当模特的借口。故选B。【24题详解】A. model模特;B. director导演;C. designer设计者;D. manager经理。If Im a_9_,a clothing company wants to display their clothes_10_me.Thats all it should be.根据下文可知,服装公司在模特身上展示衣服。故选A。【25题详解】A. on在上;B. in在里;C. around围
37、绕;D. beside在旁边“a clothing company wants to display their clothes_10_me.”“在我身上展示衣服”。故选A。【26题详解】A. symptoms症状;B. marks标记;C. scars伤疤;D. wounds伤口。前文说到她得了肌肉萎缩症,身上有无数的手术伤疤。故选C。【27题详解】A. grow伸展;B. bare裸露;C. hide隐藏;D. cover覆盖。“she felt both nervous and ex-cited when she decided last year to_12_them for a li
38、ngerie(内衣) company.”,既然是内衣广告,肯定会裸露出身上的伤疤。故选B。【28题详解】A. As though仿佛,好像;B. As usual像往常一样;C. Ever since自以后;D. Even though即使。“_13_Im very outspoken with what I believe in”“即使我对于自己相信的东西直言不讳”。故选D。【29题详解】A. ambitious有雄心的;B. kind仁慈的;C. shy害羞的;D. active活跃的。“Im very much of a_14_person”“我还是个很害羞的人”。故选C。【30题详解】
39、A. resist抵制;B. abandon抛弃;C. run运转,运营;D. meet遇见。“But I wanted to_15_a new challenge.”根据前文,虽然我很害羞,但我还是想迎接挑战。故选D。【31题详解】A. observing观察;B. reminding提醒;C. informing通知;D. warning警告。“She liked_16_people that everyone can feel attractive in their own skin”“她喜欢提醒人们,每个人都可以觉得自己的皮肤有吸引力”。故选B。【32题详解】A. body身体;B.
40、failure失败;C. misfortune不幸;D. strength力量。“You shouldnt be ashamed of your own_17_.”前文讲到Mercado因为疾病使得身体上到处都是伤疤,所以此处应是说不应因自己的身体而觉得羞耻。故选A。【33题详解】A. considers认为;B. tends倾向于;C. owes归因于;D. admits承认。“She _18_her success to confidence,faith and never_19_.”“她把自己的成功归因于”。故选C。【34题详解】A. blowing up爆炸,大怒;B. giving
41、up放弃;C. calling off取消,把注意力转移;D. putting off推迟。与文章开头相照应,正是因为Mercado的不放弃,才使她终有成就。故选B。【35题详解】A. example榜样;B. advisor导师;C. professor教授;D. motivator动力。“Im a(n)_20_that you can do what you want,” Mercado是一个榜样,为千千万万像她一样的人树立了榜样。故选A。【名师点睛】完形填空题旨在考查学生综合运用语言知识的能力。做此题时必须通篇考虑,先掌握大意,再综合运用所学词汇、语法及常识进行推理判断。要想取得高分,重
42、点在于以下两点:通读全文,了解大意,紧紧抓住上下文语境所提供的信息,充分利用各种线索作答。通过阅读上述文章,我们不难概括出该文的主旨为:。然后在做题的过程中,便可利用这些信息。例如,第17小题,“You shouldnt be ashamed of your own_17_.”前文讲到Mercado因为疾病使得身体上到处都是伤疤,所以此处应是说不应因自己的身体而觉得羞耻。故选A。第三部分阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并将答案填在答卷上。AInspiring Archaeological Study T
43、ours across the World in 2017An Archaeological Tours getaway is an archaeology lovers vacation like no other.We have an exciting selection of tours departing in 2017 with unsurpassed service.Heres a small selection of what we have to offer.Also a code for you: Never allow (Jogs to run freely there t
44、o keep the plants and animals live in peace and get rid of rubbish properly.Be careful to bury your toilet waste and keep to the designed tracks.Guatemala & BelizeCo on the trail of Mesoamerican civilizations in the lush forests,rugged foothills(丘陵地带),and modern cities of these fascinating sites in
45、central America.January 6-20,2017l$6,495Ghana,Togo & BeninWitness the meeting of thriving traditions,ancient past,and forward-looking present in incomparable West Africa.February 7-22,20171$7,495Ancient EgyptFrom the pyramids of Giza to the Valleys of the Kings and Queens,discover the glorious splen
46、dors of ancient Egypt.February & November 2017l$5,995Central MexicoFollow the ancient civilizations of the Toltec,Aztec,Zapotec,Olmec and Mixtec across the centre of magnificent Mexico in North America.March 11-24,2017l$5,795IranDiscover the beauty and majesty of Irans long-passed empires,early mode
47、m dynasties,and timeless scenery.April,September & October 2017l$7,995Malta,Sardinia & CorsicaExplore the characteristic geological environments and unique cultural and political histories of these three islands in South Europe.April 19-May 4,20171$7,49536. According to the travel leaflet,visitors s
48、hould tour _.A. with calmness and curiosityB. with self-defence and honourC. with convention and religionD. with self-discipline and protection37. Tom is keen on early modern dynasty while his wife enjoys Africa traditions.Which places are their best choices?A. Ancient Egypt and Central Mexico.B. Gu
49、atemala,Belize and Iran.C. Ghana,Benin,Toga and Iran.D. Malta,Sardinia and Corsica.【答案】36. D 37. C【解析】本文是一篇广告,主要介绍了穿越世界的考古之旅。【36题详解】细节理解题。根据文中的“Never allow (Jogs to run freely there to keep the plants and animals live in peace and get rid of rubbish properly.Be careful to bury your toilet waste and
50、keep to the designed tracks.”可知,这场旅行需要游客有自律精神及保护意识。故选D。【37题详解】细节理解题。根据文中的“Witness the meeting of thriving traditions,ancient past,and forward-looking present in incomparable West Africa.”以及“Discover the beauty and majesty of Irans long-passed empires,early modem dynasties,and timeless scenery.”可知,Gh
51、ana,Togo & Benin展示非洲景观,而Iran则是展示王朝的更迭,正好适合两人的爱好。故选C。【名师点睛】细节理解题:细节题的发问具体,涉及内容五花八门,通常采用以疑问词开头的特殊疑问句或不完全句的形式,有时即便不是以what,which,how等疑问词引导的问句,也是以变相的问句对这类事实或细节进行提问。如:本文的第2题,是以which疑问词引导的问句,根据文中的“Witness the meeting of thriving traditions,ancient past,and forward-looking present in incomparable West Afric
52、a.”以及“Discover the beauty and majesty of Irans long-passed empires,early modem dynasties,and timeless scenery.”可知,Ghana,Togo & Benin展示非洲景观,而Iran则是展示王朝的更迭,正好适合两人的爱好。故选C。BFrauds (诈骗犯)play complex psychological tricks to fool others, says Colin Barras. And that means anyone can be cheated unless they k
53、now what to look for.None of us likes to be cheated. and David Modic has done some researches on it. Its the personal passion that has convinced Modic to study the psychology of cheating. Hes not alone: the field is thriving, and the information that researchers are uncovering is ) valuable to us al
54、l-from those single in search of love to the technology wizards (人才) in charge of the worlds online security.Modic is particularly interested in w hat makes people easy to fraud. Its common to imagine that only the foolish or poorly educated might fall victim but even hard evidence suggests this is
55、not the case. Take Paul Frampton, an Oxbridge educated academic professor of physics for example. In 2012 Frampton was given almost 5 years in prison for drug smuggling in Argentina, after falling victim to an online dating fraud. And then theres John Worley, As a psychotherapist, Worley knows more
56、than most of us about controlling lifes right ways. But in 2005 he was put on trial for bank fraud after becoming a victim of a fraud. This fraud sees people contacted by someone claiming to be a Nigerian government official appealing for help moving large sums of money out of the countrywho just re
57、quires a little money upfront (预付的)to release the fortune. Worley was found guilty and sentenced to two years in prison.Intelligence and experience offer no protection against cheaters, says Modic. “If it did, then better educated people and older people would be less likely to fall for scams(骗局). A
58、nd that is not supported by my research.”To look for answers to that question, Modic and Frank Stajano have quizzed thousands of people, asking them first whether they think various frauds are reasonableand whether they have fallen victim to thembefore asking them to perform a personality test. The
59、research has identified a number of characteristics that people who are victims of frauds seem to in common. Some of these traits like a lack of self-controlwe would probably recognize as dangerous. But othersa trust in authority, a desire to act in the same way as our friends, or a tendency to act
60、in a consistent way we might think of as good characteristics.38. According to the passage, the frauds may .A. threaten the worlds online securityB. play their tricks in a consistent wayC. receive much education of psychologyD. have high intelligence to help cheating39. Paragraph 3 mainly tells us t
61、hat .A. who and what makes people easy to fraudB. all walks of life would be likely to fall for scamsC. the poorly educated may be easier to be cheatedD. government officials should be responsible for frauds40. Modic and Frank Stajanos researches find out that the victims .A. often follow friends ac
62、tionsB. are considered to be dangerousC. also share good characteristicsD. shouldnt have a trust in authority【答案】38. A 39. B 40. C【解析】本文是一篇说明文。主要说明了Colin Barras对于诈骗犯及其行为进行的研究。【38题详解】细节理解题。根据文中的“from those single in search of love to the technology wizards(人才) in charge of the worlds online security.
63、”可知,任何人都有可能受到诈骗犯的欺骗,这会影响到世界网络安全。故选A。【39题详解】总结概括题。根据文中的“Its common to imagine that only the foolish or poorly educated might fall victim-but even hard evidence suggests this is not the ease.”可知,不只是些愚蠢或者文化程度不高的人会实施诈骗,有些受到过高等教育的人也会实施诈骗。故选B。【40题详解】细节理解题。根据文中的“But othersa trust in authority,a desire to a
64、ct in the same way as our friends,or a tendency to act in a consistent waywe might think of as good characteristics.”可知,受害者不仅有坏毛病,同时也存在一些好的品质。故选B。CElectronic sensors built into paper could be used in a range of ways from information storage to touch screens and more.Electronic sensors built into car
65、tons(纸盒)may make it easier to tell when its time to throw out rotten milk or orange juice. And thats just the start. At least thats the goal for researchers working on putting electronics into paper. Theyre trying to figure out how to combine the flexibility, low-cost and recyclability of paper with
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册英语课件-Module 4 Unit 7 What did you do yesterday2_教科版(广州深圳).ppt
