2022秋新教材高中英语 Unit 11 Conflict and Compromise Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit 11 Conflict and Compromise Period Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第
- 资源描述:
-
1、UNIT 11Period One题组A基础练(建议用时:6分钟). 单词拼写1Western governments have this week urged him to _(谈判) and avoid force. 2He went to the desk to _(询问) and make a reservation. 3She _(决定) to report the matter to the hospitals nursing supervisor just now. 4Her most _(讨厌的) habit is eating with her mouth open. 5We
2、 are trying to _(察觉) and understand how the climates change. 6We apologize for any _(不便) caused during the repairs. 7Ive never told this to anyone, but its true. I was terribly _(内疚) of my mom. 8Her speech showed great _(成熟) and humanity. 【答案】1negotiate2inquire3resolved4annoying5detect6inconvenience
3、7ashamed8maturity. 单句语法填空1They agreed to try to settle their dispute by _(negotiate). 2Expect the agency hearing can give us a good _(resolve). 3Circle what people do when _(annoy) things happen. 4A smoke _(detect) is on the ceiling in your room. 【答案】1negotiation2resolvent3annoying4detector. 完成句子1_
4、to insure your camera against loss or damage. 一定要给你的照相机投保,以防丢失或损坏。2There is a warm flowing into my heart. I _ _ him with a smile. 有一股暖流淌进我的心田,我微笑着回应他。3It is not clear whether the president is willing to _ the Democrats. 尚不清楚总统是否愿意与民主党人进行谈判。【答案】1Make sure2respond to3negotiate with题组B提升练(建议用时:30分钟). 阅
5、读理解One ambitious high school student knew exactly how to show his family that he got accepted into his dream collegeby surprising them on Christmas Day. Barrington Lincoln, class president at Lutheran High School North in Ferguson, got accepted into Morehouse College in Atlanta back on Dec. 15 But f
6、or months, he knew he wanted to make the news known in a big way to his mother and aunt, Lincoln told ABC News. “I thought of the surprise in October,” he said, adding that once he got accepted, he would purchase two school T-shirts from Morehouses online store. On Christmas Day, in a now video on T
7、witter, Lincoln, 17, gifted his mom Lisa McDonald and his aunt Shirley Gray the T-shirts with the schools name on it. When the two sisters opened the gifts, they had no idea what they meant. In the video, Lincoln nudges (用肘轻推) his family, “You know what that means, right? I got in!” While McDonald f
8、alls heavily on the couch in delight, Gray asks, “Youve been holding out on us. ”“I didnt expect anything like that,” McDonald told ABC News. “Its so satisfying to see him get the return on his studying. ” “He always wanted to be the first in line and help everybody stay in line,” his mother added.
9、McDonald said its especially sweet since she had to work an extra job to afford his private school after his father, a former Marine, passed away in 2015 when Lincoln was only 15()1 What did Lincoln choose two T-shirts for his mother and aunt mainly for?ATo give them a Christmas gift. BTo tell them
10、his academic success. CTo show he loves them forever. DTo show he had grown up already. ()2 How did Lincolns mother and aunt feel when they saw his presents?AEmbarrassed.BDisappointed. CSatisfied.DPuzzled. ()3 Which of the following can replace the underlined part “Youve been holding out on us”?AYou
11、ve been keeping it a secret from us. BYouve been telling a lie to the two of us. CYouve been playing a joke with two of us. DYouve been longing to tell us the truth. ()4 What can we infer from the text?AThe video had been popular before Dec. 15th. BLincoln bought the T-shirts in the local supermarke
12、t. CLincolns mother felt her efforts paid off at last. DLincolns parents could hardly afford his education. 【语篇解读】这是一篇新闻报道。文章讲述了Lincoln被心仪的大学录取。但是他守住这个秘密几个月,直到圣诞节他才以令人惊讶的方式将这个消息告诉了家人。1B细节理解题。由第二段中的“ I thought of the surprise in October, he said, adding that once he got accepted, he would purchase tw
13、o school T-shirts from Morehouses online store(他说 我在10月份就想到了这个惊喜,并补充说一旦他被录取,他就会从莫尔豪斯的网上商店购买两件学校T恤)”可知,他购买了两件上面有这所大学名字的T恤,是想以这种方式告诉他妈妈和阿姨,他被心仪的大学录取的消息,告诉她们他的学术成就。故选B项。2D推理判断题。由第三段中的“When the two sisters opened the gifts, they had no idea what they meant. ”当两姐妹打开礼物时,她们不知道那是什么意思。可知,当Barrington Lincoln的
14、妈妈和阿姨打开Barrington Lincoln送给她们的礼物时,她们不知道这件礼物是什么意思。由此可以推知,她们非常困惑。故选D项。3A句意理解题。由第四段 “While McDonald falls heavily on the couch in delight”可知,而McDonald高兴得重重地倒在沙发上。所以当Lincoln告诉他的家人他被录取的消息之前,他的家人一直被蒙在鼓里,不知道这个消息。所以Lincoln以令人惊讶的方式告诉她们这个消息后,她们都很高兴。所以画线句的意思是“你一直瞒着我们这个消息”。故选A项。4C推理判断题。由倒数第一段“McDonald said its
15、especially sweet since she had to work an extra job to afford his private school after his father, a former Marine, passed away in 2015 when Lincoln was only 15 (McDonald说,他的父亲是一名前海军陆战队员,2015年也就是Lincoln15岁的时候去世了,为了供他上私立学校,她不得不多做一份工作,这让她感觉特别窝心)”可知,Barrington Lincoln15岁的时候,他的父亲去世。他的母亲不得不多做一份工作来支付Barri
16、ngton Lincoln的教育费用。所以她对于Barrington Lincoln被大学录取感到非常高兴。由此可以推知,她感觉自己的努力没有白费。故选C项。. 完形填空Most people get rid of their leftover foods, but in Nigerian-born visual artist Haneefah Adams kitchen, theyre put to good use. Adam, 28, is famous for _1_ food in creative ways, using it to make portraits and other
17、 works of art. She has _2_ been artistic. Her mother said she had a _3_ for art. Now, shes building a career out of changing food into art. “I do _4_ portraits and also often sew and paint, but what _5_ me the most is food,” she says. Adam is inspired by _6_ things, including life experiences and cu
18、lture. She _7_ everything around her as something that can be made into art. In 2016, she _8_ the TechMeetsArtNG exhibition, which was _9_ and funded by Samsung Nigeria and Rele Gallery. The _10_ was a culinary(烹饪的) exhibition aimed at _11_ the artistic presentation of some of Nigerias local _12_. H
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554162.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
