2022秋新教材高中英语 Unit 2 Success Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Success Period Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第一册 2022 新教材 高中英语 Talk 课时 作业 北师大 选择性 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 2Period OneTopic Talk题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1Ten _(雇员) were praised by the president at the meeting yesterday.2Im quite grateful for your _(合作) and support in the past few years.3Mr Brown was highly praised at the meeting for his _(奉献) to his work.4To gain a successful _(事业), youll have to spare
2、 no effort in your daily work.5Watching screen too much has done a lot of _(损害) to his eyes.6Im very _(感激的) of what you have done in the past months.7Mr Li is so _(有雄心的) that he wont lose heart in time of difficulty.8It is clear that my brother is very _(热心的) about the voluntary activities.9I hope t
3、hat I will be a(n) _(宇航员) when I grow up.10Though he has failed many times, he is still _(乐观的) in his work.【答案】1.employees2.cooperationmitment4career5.injuries6.appreciative7.ambitious8.enthusiastic9.astronaut10.optimistic.单句语法填空1Mrs Wu is a woman worker, but she is _(determine) in her work.2My brot
4、her is a young man with great _(ambitious)3Thank you for your _(commit) to your duty.4It is said that Mr Li is likely _(return) to his office next month.5You _(work) on the computer for three hours now. Why not stop to take a break?6Please remind my grandfather _ his medicine after each meal.7_ his
5、failure, he didnt lose heart in his work.8After years of hard work, he finally stood out and gained a _(success) life.9We must have confidence and believe in _(we) in our life and work.10_(collect) stamps is my favorite in my spare time.【答案】1.determined2.ambitionmitment4to return5.have been working6
6、.of7.Despite8successful9.ourselves10.Collecting.完成句子1Finally, they _ _ _ a plan for their work.最后,他们终于制订出了一个工作计划。【答案】came up with2She is very _ _ this activity.她对这个活动非常热心。【答案】enthusiastic about3It _ _ _ to argue with the old man.同这位老人争吵毫无意义。【答案】makes no sense4He is now out of work and _ _ _ _.他失业了,过
7、着非常贫困的生活。【答案】lives a poor life5Can you tell me _ _ _ _ this problem?你能告诉我怎么处理这个问题吗?【答案】how to deal with题组B提升练(建议用时:30分钟).阅读理解Horsemen will always tell you that horses sense emotions(情感),especially fear. Now a new small study says not only can horses sense human emotions, they can also read human exp
8、ressions and remember them for later.Researchers at the universities in the UK held experiments in which horses were shown large photos of either an angry or a happy person. Several hours later, the horses met that man in person but with no expression.However, the horses reacted based on how they sa
9、w the man in the photo, turning their look in a certain direction. When horses saw the person they had seen wearing an angry look in the photo, they spent more time looking with the left eye. They also showed signs of anxiety(焦虑). But when the horses saw the person they had seen smiling in the photo
10、, they spent more time looking with the right eye.“What weve found is that horses can not only read human facial expressions, but they can also remember a persons previous (先前的) emotional state when they meet them later that day, and, importantly, that they change their behavior accordingly,” Profes
11、sor Karen McComb from the University of Sussex said in a statement.The horses seemed to have made a quick judgment on the person based only on the expression in the photo. The researchers believe having this ability helps horses with social bonding and avoid possible dangers.“It is quite an amazing
12、result really,” McComb told The Guardian. “It is really interesting that animals are picking up on the detailed emotional expressions that humans are showing on a momenttomoment basis.Importantly in taking that information in, they dont forget it,_but they use itthey have a memory for the emotional
13、states that they have seen in humans and they use that information.”1What can be learned about the experiment?AHorses looked at previously happy people with the right eye.BHorses refused to see people with no expression.CHorses showed curiosity about unhappy expressions.DHorses preferred to see the
14、photos of happy people.2How can horses benefit from the ability mentioned in the text?AThey can run much faster.BThey can better protect themselves.CThey can have a smarter brain.DThey can better express themselves.3What does the underlined word “it” in the last paragraph refer to?AThe information.B
15、The ability.CThe moment.DThe result.4What is mainly talked about in the passage?AHorses have a talent for judging photos.BHorses have the same emotions just as human beings.CHorses can read human expressions and learn from them.DHorses can remember and react to peoples previous look.【语篇解读】这是一篇说明文。短文
16、介绍了一项新的研究:马不仅能感知人类的情感,它们还能读懂人类的表情,并记住它们以备日后之用。1A细节理解题。根据第三段“But when the horses saw the person they had seen smiling in the photo, they spent more time looking with the right eye.”由此可知,我们能从这个实验中学到马用右眼看以前快乐的人。故选A项。2B细节理解题。根据倒数第二段“The horses seemed to have made a quick judgment on the person based onl
17、y on the expression in the photo. The researchers believe having this ability helps horses with social bonding and avoid possible dangers.”由此可知,马以这种能力可以更好地保护自己。故选B项。3A词义猜测题。根据最后一段“Importantly in taking that information in”可知,重要的是,在接受这些信息时,他们不会忘记这些信息。由此可知,it指代的是上文的“信息”。故选A项。4D主旨大意题。根据第一段“Now a new sm
18、all study says not only can horses sense human emotions, they can also read human expressions and remember them for later.”和最后一段“Importantly in taking that information in, they dont forget it, but they use itthey have a memory for the emotional states that they have seen in humans and they use that
19、information.”可知,短文主要在说马能记住并对人以前的表情做出反应。故选D项。阅读加油站accordingly adv. 相应地 in person 亲自base on 基于;以为依据emotional state 情绪状态;兴奋状态social bonding 社会联系momenttomoment时时刻刻的The Guardian 卫报(是英国的全国性综合内容日报。与泰晤士报每日电讯报被合称为英国三大报。由约翰爱德华泰勒创办于1821年5月5日。因总部设于曼彻斯特而称为曼彻斯特卫报。1959年8月24日改为现名。其总部在1964年迁至首都伦敦)Importantly in taki
20、ng that information in, they dont forget it, but they use itthey have a memory for the emotional states that they have seen in humans and they use that information.重要的是,在吸取信息方面,他们不会忘记,而是使用信息对他们已经在人们脸上看到的情绪状态,他们会记住,并会运用这个信息。.完形填空Deng couldnt sleep. Tomorrow was English class. Everyone was supposed to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554188.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022春二年级数学下册 第9单元 数学广角——推理第1课时 推理(1)习题课件 新人教版.ppt
