2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Admirable Period 2 Lesson 1 A medical pioneer课时作业 北师大版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit The Admirable Period Lesson medical pioneer课时作业 北师大版必修第二册 2022 新教材 高中英语 pioneer 课时
- 资源描述:
-
1、UNIT 6Period Two题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1Shops have a very _ (有限的) selection.2We must make the most efficient use of the available financial _ (资源)3He had a _ (全体职员) of six salespeople working for him.4Our flight _ (最后) left five hours late.5He was voted the most _ (有前途的) new actor for his part in the
2、 movie.6She was good at physics _ (尽管) the fact that she found it boring.7I question the _ (智慧) of giving a child so much money.8All children should be encouraged to realize their full _ (潜力)【答案】1.limited2.resources3.staff4.eventually5promising6.despite7.wisdom8.potential.语法填空1They are produced in _
3、(limit) quantities.2Most of our staff _ (be) based in Beijing.3The two people _(eventual) paired off last year.4We all look on him as a very _(promise) young man.5They might have the _(wise) of life.6My father was very keen that I should fulfill my _(potential)7The fact _ he won the first prize in t
4、he race surprised us.【答案】1.limited2.are3.eventually4promising5.wisdom6.potential7.that.完成句子1The speaker explained these questions _ _ _.报告人对这些问题逐一做了说明。2This city _ _ _ its various bridges.这个城市因为各种桥梁而著称。3Is there a _ _ clean the kitchen for me? 有没有人自愿帮我清理厨房?4You should eat up _ _ _ the food.你应该把剩余的食物
5、吃完。5He is _ _ _ _ _newspaper writers in the city.他是本市最有影响力的报刊作者之一。【答案】1.one by one2.is noted for3.volunteer to4the rest of5.one of the most influential题组B提升练 (建议用时:20分钟).阅读理解Jim Denevan is an amazing artist whose work is admired by all, but owned by nonethats because all of Jims art is created on an
6、 unusual canvas (画布)the soft sand.He sometimes spends days working on a piece, only to see it washed away by the sea or a storm and that is just the way he likes it.Denevan discovered his artistic talents about ten years ago, when he was wandering aimlessly on the beach with a stick.He ended up draw
7、ing a 12-foot-long fish.Since then, Jim has traveled over 1,800 miles while creating over 600 pieces of sand art.Over the years, his drawings have become bigger, but the tools he uses havent changedAll he needs is a stick, a garden rake (耙) and most importantly, his lively imagination!Just like any
8、good artist, Jim is quite particular about the “quality” of his canvas, sometimes walking for miles, in search of perfect sand.His latest piece of work, which is also the worlds largest freelance drawing(自由绘画), was created in the desert sands of Nevada.It took Jim three trips, eight days and over 10
9、0 miles of walking to create this 3-mile work of art.It took the storm just one night to destroy it! However, Jim says he actually enjoys watching the waves or rain wash his paintings away.Jims art has become very popular over the years and was even the topic of a documentary named “Sandman” in 2005
10、.Jim Denevan is not just about art in the sandhe is also an excellent chef (厨师) and founder of an organization called “Outstanding in the Field”, whose motto is to celebrate food at its source.Accordingly, group dining events are held outdoors on farms, with the diners being treated to a delicious m
11、eal.The events, which are held in different farms throughout America, are always sold out the minute the schedule is announced.()1.It can be learnt from the text that_.ADenevan walks a lot to complete his workBit is not hard for Denevan to find suitable sand to draw onCit usually takes long for the
12、storm to destroy Denevans workDDenevan is very particular about his drawing tools()2.What does Denevan enjoy about his work according to the text?AWalking a long distance.BWaiting for the storm to come.CLooking for a suitable canvas.DWatching his work being destroyed by nature.()3.Which of the follo
13、wing can best describe Denevan?AGenerous. BOpen-minded.CImaginative. DTraditional.()4.What can we learn from the last paragraph?ADenevan loses his interest in art soon.BDenevan is also popular as a chef.CBeing a happy chef is Denevans final goal in life.DDenevans fame helps him with his chef job.【语篇
14、解读】本文是一篇人物传记。Jim Denevan是一个了不起的艺术家,但没有一个人拥有他的作品,那是因为他所有的艺术是创作在一个不寻常的画布上柔软的沙子。1A细节理解题。根据第二段、第四段 “sometimes walking for miles,in search of perfect sand”和 “It took Jim three trips,eight days and over 100 miles of walking to create this 3-mile work of art.”可知,Denevan走了很多路来完成他的工作。故选A项。2D细节理解题。根据第四段中 “It
15、took the storm just one night to destroy it! However,Jim says he actually enjoys watching the waves or rain wash his paintings away.”可知,Denevan喜欢看着他的作品被大自然破坏。故选D项。3C细节理解题。根据第三段 “Over the years,his drawings have become bigger,but the tools he uses havent changedAll he needs is a stick,a garden rake (
16、耙)and most importantly,his lively imagination!”可知,Denevan是富于想像的。故选C项。4B推理判断题。根据最后一段可知,Denevan作为厨师也很受欢迎。故选B项。阅读加油站aimlesslyadv.漫无目的地wash away 冲走;洗掉;忘却sell out 卖光;售罄sand art沙滩艺术in search of寻找;搜寻All he needs is a stick, a garden rake and most importantly, his lively imagination!他所需要的是一根木棍,一把钉耙,最重要的是,他那
17、可爱的想象力!.完形填空When the 28-year-old farmer Ureta met 17-year-old Graciela in his hometown Pampa, they fell in love.Two years later, they _1_ and settled down (定居) on the farm where Ureta had been brought up.Graciela had many big _2_ for the farm in her mind.One day when she was on a _3_ over Pampa, Gra
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554282.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
