2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Admirable Period 6 Viewing Workshop-Check Your Progress课时作业 北师大版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit The Admirable Period Viewing WorkshopCheck Your Progress课时作业 北师大
- 资源描述:
-
1、UNIT 6Period Six题组A基础练(建议用时:5分钟).单句语法填空1The earth in Iceland was _ (terrible) polluted.2Wang Yaping has become the second Chinese woman astronaut _ (work) in space.3While _ (wash),she saw her face was reflected in the basin of water.4Many words have been added to the language since it _ (publish)5Th
2、e school was _ (original) very small.【答案】1.terribly2.to work3.washing4was published5.originally.完成句子1The girl is _ _ _ _ charge of the company.这个女孩太小以至于不能掌管这家公司。2Nowadays Chinese is becoming more and more popular_ _ _ _.当今,汉语在全世界正变得越来越受欢迎。3Environment pollution has become _ _ _ _ _ problems.环境污染已经成为
3、最严重的问题之一。4They went out to work _ _ _ the rain.尽管下着雨,他们还是出去上班了。【答案】1.too young to take2.all over the world3one of the most serious4.in spite of题组B提升练(建议用时:20分钟).阅读理解 Derek Rabelo is not the only surfer to conquer Hawaiis famous Pipeline big wave break, but while all others use their sight to do it,
4、this young professional surfer must rely only on his other senses.Thats because he is completely blind.When Derek was born, over 24 years ago, he got his name from Derek Ho, the first Hawaiian surfing world champion.A surfing enthusiast himself, Ernesto dreamed that his son would share the talent of
5、 his uncle, a professional surfer.Unfortunately, Derek was born completely blind, but this didnt stop his family from believing that he could do anything he wanted, even if that meant becoming a surfer.At age 2, Derek received a bodyboard and the beaches of Guarapari, Brazil, became his backyard.He
6、was always comfortable in the water and surfing was in his blood, but he didnt actually try riding a wave until he turned 17, when his father bought him a surfboard.His father taught him the basics and encouraged him to keep practicing, but after successfully standing up on the surfboard, Derek knew
7、 he needed to become much better if he was going to achieve Ernestos dream and become a professional surfer.So he joined the Praia do Moroo surf school, where he studied under coach Fabio Maru.Standing up on a surfboard and conquering small waves is one thing, while gathering the courage to take on
8、Hawaiis board-breaking Pipeline is another.But thats exactly what Derek Rabelo set out to do just months after learning how to surf.Everyone told him it was too dangerous, but he felt he could do it.And he did, earning the praise of famous professional surfers like Kelly Slater and Mick Fanning.Now
9、24, Rabelo has been surfing the Pipeline every winter since.()1.What does the first paragraph tell us?AGood eyesight is necessary for becoming good suffers.BNobody has ever conquered Hawaiis big wave break.CDerek Rabelo dreams to conquer Hawaiis big wave break.DDerek Rabelo is the only blind profess
10、ional surfer to conquer Hawaiis big wave break.()2.How did Ernesto behave after Derek was born?AHe named him after his uncle.BHe never lost confidence in him.CHe sent him to a surfing champion.DHe started his own interest in surfing.()3.After Derek was able to stand up on the surfboard, he_.Abegan t
11、o try riding a waveBwas no longer afraid of waterCrealized he still had a long way to goDknew his fathers dream had come true()4.Which of the following words can best describe Derek according to the last paragraph?ABrave and confident.BSkillful but proud.CThoughtful and modest.DCourageous but stubbo
12、rn.【语篇解读】本文主要讲述了一位盲人职业冲浪者的励志故事。1D段落大意题。根据第一段主要讲述了虽然Derek Rabclo不是唯一征服了夏威夷的巨浪职业冲浪者,但他是唯一一位盲人职业冲浪者,他征服了夏威夷的巨浪。故选D项。2B细节理解题。根据第二段“but this didnt stop his family from believing that he could do anything he wanted,even if that meant becoming a surfer.”可知,Ernesto自从Derek出生就从没有对他失去过信心。故选B项。3C细节理解题。根据第三段可知,当
13、Derek站到冲浪板上之后,他知道他还有很远的路要走。故选C项。4A推理判断题。根据最后一段可知,每个人都告诉他这太危险了,但他觉得自己能做到。他做到了,赢得了像凯利斯莱特和米克范宁这样的著名职业冲浪者的赞扬。所以可以推断出他是勇敢而且自信的。故选A项。阅读加油站wave break 大波浪rely on 依靠;依赖stop sb.from doing sth.阻止某人做某事ride a wave 乘浪前行;借助某事从中收益encourage sb.to do sth.鼓励某人做某事 Unfortunately, Derek was born completely blind, but thi
14、s didnt stop his family from believing that he could do anything he wanted, even if that meant becoming a surfer.不幸的是,德里克出生时双目失明,但是,这并没有阻止他的家人坚信:他可以做到他想做的任何事情,即使是成为一名冲浪者。.完形填空My son Joey was born with disability.The doctors _1_ us that with treatment he would be able to walk _2_ but would never run
15、very well.By the time he was eight, you wouldnt know he had a _3_when you saw him walk.The children in our _4_ ran around as most children do during game play, and Joey would _5_ and run and play, too.We never told him the _6_ that he probably wouldnt be able to run as well as other children.In seve
16、nth grade he _7_ his mind to go out for the cross-country team.Every day he trained with the team.He made great_8_ and ran more than any of the others.The entire team ran._9_, only the top seven runners had the _10_ to score points for the school.He continued to run four to five miles every dayeven
17、the day he had a high fever.After school, I found him running _11_ himself.I asked him how he felt.“Okay,”he said.The sweat _12_ down his face and his eyes were glassy from his fever.Yet he looked straight ahead and kept running.Two weeks later, the names of the team runners were _13_.Joey was numbe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554291.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
名优专供河北省衡水中学高一化学1_1_2第1节化学实验基本方法第2课时蒸馏萃取分馏学案pdf无答案.pdf
