分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型河南省新乡市2021届高三第二模拟考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:554899
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:23
  • 大小:108KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南省新乡市2021届高三第二模拟考试英语试题 WORD版含解析 河南省 新乡市 2021 届高三 第二 模拟考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、新乡市高三第二次模拟考试英 语考生注意:1.本试卷共150分。考试时间120分钟。2.请将各题答案填写在答题卡上。3.本试卷主要考试内容:高考全部内容。.第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷.上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一-小题。每段对话仅读一遍。1. Why is the woman going in there?A. To get her

    2、 access code. B. To talk to her boss. C. To find her uniform.2. What is the man doing?A. Moving his car. B. Waiting for his wife. C. Looking for a customer.3. Where is the woman ordering her food?A. From her car. . B. On her phone. C. From inside the restaurant.4. Who is the man probably talking wit

    3、h?A. His high school teacher. B. His classmate. C. His college professor.5. What does the man really need?A. An app to buy a laptop. B. A way to store his passwords. C. A new user name to use online.第二节(共15小题;每小题1.5 分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A.B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5

    4、秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6.7题。6. Where did the woman go last night?A. To the theater. B. To the Starbucks. C. To the gym.7. What did the woman forget to do?A. Fill up the tank. B. Take out her purse. C. Turn off the inside light.听第7段材料,回答第8、9题。8. What is the man trying to offer?A.

    5、A place to stay. . B. Money to rent an apartment, C. The insurance to repair the damage.9. What do we know about the result of the fire?A. Nobody was hurt.B. The womans apartment was affected.C. Some people were given money for new furniture.听第8段材料,回答第10至12题。10. Where are the speakers?A. At a book s

    6、hop. B. At a clothing shop. C. At a business meeting.11. What does the woman think changes often?A. Price. B. Quality. . C. Style.12. How does the woman feel about the black suit?A. It is informal. B. It is too serious. C. It is quite nice.听第9段材料,回答第13至16题。13. What are overweight people advised to d

    7、o?A. Do more daily exercise. B. Have a strict diet. C. Give up dessert.14. What does the man say about soda?A. There is no nutrition in it.B. There are some vitamins in it.C. It wont make people gain weight.15. What did the man often do in the past?A. He ate much chocolate. B. He drank Diet Coke, C.

    8、 He took vitamins.16. What does the man mean in the end?A. He is still very fat. B. He has always been slim. C. He is much thinner than before.听第10段材料,回答第17至20题。17. How has social media changed our life?A. People are more confused than ever.B. People are more connected than before.C. People are not

    9、as happy as they used to be.18. Why might social media be an effective tool for small companies?A. It encourages social discussions.B. It changes the way we get our news.C. It provides a cheap way to advertise.19. What is one of the negative aspects of social media?A. Spreading incorrect information

    10、.B. No honest talks between people.C. The damages to peoples computers.20. What is the speakers attitude towards social media?A. Objective. B. Negative. C. Positive.第二部分 阅读理解(共两节 ,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A.B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A Good Schools to Learn EnglishAtlanta English Institute (A

    11、EI)It is designed for academically oriented, non-native speaking adults from beginners levels to those seeking mastery. Each program in the school is specially designed for our students and based on their current English levels and their goals. a student may register anytime, not merely at the begin

    12、ning of a course. But at the middle of the course, registration time depends on the availability of space in the classrooms.Atlanta International Language Institute (AILI)It provides the opportunity to learn how to read, write and speak English as a second language for those who have little knowledg

    13、e of the English language. Courses include ten continuous weekly classes and the classes meet once a week for two hours. The curriculum of this language program is built for groups of three or more students who can complete the material in ten weeks.TALK Atlanta English School (TAES)Located in the h

    14、eart of Atlantas Midtown Center area on Peachtree Street, it opened in 2011. Atlanta is home to numerous industries, making the Midtown location perfectly suited for corporate programs. With ample covered street parking space, the school is designed in the popular Atlanta loft style and has 10 large

    15、 classrooms, a large and welcoming reception area, devoted full-time teachers and staff for teenagers and adults.Language Institute of Georgia (LIG)It is a well-established school in Atlanta that offers English classes using Graded Reader Method. Our maximum class size is eight students. Class meets

    16、 once a week for two hours for six weeks. Please check our schedule section for start dates. Refunds (退款) have to be requested within a week of the start date of the class.1. How many hours does it take students to finish the courses at AILI?A. Ten.B. Twelve.C. Twenty.D. Twenty-four.2. What should s

    17、tudents who need a refund pay attention to at LIG?A. The limited courses there.B. The location of its reception area.C. The deadline for a refund demand.D. The requested levels of the students.3. What do the four schools have in common?A. They are located in the same city.B. They all use Graded Read

    18、er Method.C. They have the same registration time.D. They are all intended for adult learners.【答案】1. C 2. C 3. A【解析】【分析】这是一篇应用文。文章介绍了四个学好英语的学校以及他们的课程。【1题详解】细节理解题。根据 “Atlanta International Language Institute (AILI)” 中提及的“Courses include ten continuous weekly classes and the classes meet once a week f

    19、or two hours.”(课程包括连续的每周十节课,每周上课一次,每次两个小时。)可知,总共需要二十个小时才能修完AILI的课程。故选C项。【2题详解】细节理解题。根据“Language Institute of Georgia (LIG)”所提及的内容“Refunds (退款) have to be requested within a week of the start date of the class.”(必须在课程开始日期的一周内要求退款。)可知,学生应特别注意退款的最后期限。故选C项。【3题详解】推理判断题。根据文章前三个学校的名字中分别都提到了一个地方“Atlanta”(亚特

    20、兰大)以及最后学校“Language Institute of Georgia (LIG)”在介绍的内容中“It is a well-established school in Atlanta that offers English classes using Graded Reader Method.”(这是一所在亚特兰大建立起来的学校,提供使用分级阅读方法的英语课程。)可知,这个四所学校都有一个共同点即都位于亚特兰大。故选A项。BI decided at 10 that I was going to be a teacher because I had a burning desire f

    21、or superpowers. As a boy, I could clearly see some of my teachers had extraordinary powers.There was an English teacher in fifth grade who could magically transport us to different worlds every day by telling us stories and reading to us from books we would otherwise never pick up. This was our secr

    22、et and fun time because fifth graders were considered too old to have stories read out to them.It was even shocking that my teacher could see the invisible. I was one of those who lacked insight. Yet my teacher would notice me and the unspoken message in her eyes suggested that she could see me thro

    23、ugh. She had another superpower and even after four decades, I could still vividly remember her lessons about the great masters of art and great geographers, expanding our horizons. She did this even though her major was not art, nor geography. Her lessons went beyond the textbook. 1 knew 1 wanted t

    24、o be one of those all-seeing ones with superpowers that made children feel safe and valued.I know being a teacher isnt the easiest or the most financially rewarding of jobs. And there are occupational risks- your knees can become worn out from years of carrying piles of notebooks up and down the sch

    25、ool staircase, your voice can give in from too much talking. But despite all that, there are those choosing this cause. To them, teaching is not just a job-it is a science, an art and a craft, and it demands emotional labour and investment.All my life for three decades now, Ive gone to work early ea

    26、ch day with a spring in my step. Occasionally, I meet my former students. Their obvious love for me and fond memories of our time together are my rewards. When I meet others who thirst for superpowers, like the brand new teacher struggling to perfect her skills with a brave face on, or the one in a

    27、remote, rural school travelling 70 kilometers each day just for his pupils, I feel proud to belong to the same group.4. What can be inferred about the stories from paragraph 2?A. They were told in a magic way.B. They were written by the teacher.C. They contained some students fun secrets.D. They lef

    28、t the students with happy memories.5. Which of the following best describes the English teacher?A. Well-informed and observant.B. Hard-working and courageous.C. Ambitious and aggressive.D. Caring and demanding,6. What do we know about the author as a teacher?A. He suffered a lot in his knees and voi

    29、ce.B. He thought teaching was more than spreading knowledge.C. He had some ideas of how to be a teacher at a young age.D. He was rewarded with much money for his devotion at school.7. What can be concluded about being a teacher from the text?A. Learning without a teacher is hard to gain.B. In schola

    30、rship there is no difference of age.C. Teachers lead the door, progress in the individual.D. With one thousand times for the peach garden sweet.【答案】4. D 5. A 6. B 7. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。作者回忆了童年时期对老师的敬佩,认为老师有超能力。后来作者梦想成真,做了老师,很快乐,很骄傲。【4题详解】推理判断题。根据第二段“who could magically transport us to different worlds

    31、 every day by telling us stories and reading to us from books we would otherwise never pick up.”(每天他都可以通过讲故事还有给我们读一些我们一般都读不到的书,神奇的把我们带进不同的世界。)”可知,作者认为他的老师神奇的通过讲故事把他们带到了各种不同的世界里;及第二句“This was our secret and fun time because .”(那是我们的秘密和快乐时光,因为)”可以推断老师讲的那些故事给学生们留下快乐的回忆。故选D项。【5题详解】推理判断题。根据第二段第一句“There w

    32、as an English teacher in fifth grade who could magically transport us to different worlds every day by telling us stories and reading to us from books we would otherwise never pick up.”(五年级时我有一位英语老师,每天他都可以通过讲故事还有给我们读一些我们一般都读不到的书,神奇的把我们带进不同的世界).可知,这位英语老师读书很多。及第三段“Yet my teacher would notice me and th

    33、e unspoken message in her eyes suggested that she could see me through.”(这位老师会注意到我,那眼神表明她把我看看透了).。综上可以推理这位老师读书多知识渊博(well- informed),善于观察(observant)。故选A项。【6题详解】推理判断题。根据第三段“. To them, teaching is not just a job-it is a science, an art and a craft, and it demands emotional labour and investment.”(对于选择教

    34、师这个职业的那些人来说,教学不仅仅是一份工作,还是一门艺术,要求情感方面的付出).”;结合最后一段末句“I feel proud to belong to the same group.”(我很自豪我也属于这个群体-教师).可知作者也当了老师,他应该也是认为教学比仅仅是传播知识,还应该是一门艺术,应该有情感付出。故选B项。【7题详解】主旨大意题。A. Learning without a teacher is hard to gain.(没有师傅引领,学问终究难成。) B. In scholarship there is no difference of age. (作学问不分老幼。)C. T

    35、eachers lead the door, progress in the individual. (师傅领进门,修行在个人。)D. With one thousand times for the peach garden sweet.( 用千百倍的耕耘,换来桃李满园香。)综合全文,作者认为做老师多读书,多观察,多用心,多付出,终究会有收获的。故选D项。CThere are many therapies (疗法) for depression, including medical treatment, psychotherapy and talk therapy. Having a rang

    36、e of treatment choices is a good idea because no single treatment works equally well for each of millions of sufferers. Choosing the most suitable treatment is important to them. Now researchers say a new therapy proven to relieve depression should be added to the established treatments. Its called

    37、nature therapy. Interacting with nature can have positive effects on those with depression, says Ethan Kross, PhD, an expert who has studied the nature depression link.A little exposure to nature helps all of us get our energy back, and it may have special benefit for those who are depressed.“It see

    38、ms that, from our work, the restorative effect of nature seems to be stronger for individuals with depression, says Marc Berman, PhD, an assistant professor of psychology at the University of Chicago. That might be because they feel mentally exhausted, and being in nature re energizes them. However,

    39、 Dr Berman has a strong warning. “Were not arguing that interacting with nature should replace clinically proven treatments for depression, he says, “Nor should those with clinical depression try to treat themselves.”However, Berman and others say, interactions with nature could serve as a very effe

    40、ctive supplementary treatment. Compared to adults with depression walking for 50 minutes in an urban setting, those who took a 50 minute walk in a natural setting were less depressed and had better memory skills.Why does nature hold this special effect? Berman says, “In a natural environment, we can

    41、 choose to think or not, and this choice is believed to help us rest our brains. You can then pay attention later, when you need to.”He adds, “It gives people more ability to concentrate, which is a big problem for those with depression. ”Nature provides an effective setting for resting our brains,

    42、unlike urban setting. Even in the most peaceful urban environment, you have to pay attention to such things as traffic and stoplights.8. What can we learn about depression therapies from paragraph 1?A. They focus on physical activity.B. They pay no attention to interactions.C. They mainly depend on

    43、natural environment.D. They need to be tailored to different patients.9. How does nature benefit patients with depression?A. By making them feel energetic.B. By reminding them to rest in time.C. By taking the place of clinic treatment.D. By covering up their mental problems.10. What does the underli

    44、ned word “supplementary in paragraph 3 probably mean?A. Additional.B. Traditional.C. Controversial.D. Essential.11. What is the text mainly about?A. An urban setting of restoring energy.B. The positive role of nature in treating depression.C. The popularity of using multiple ways to treat diseases.D

    45、. An effective replacement of clinical therapy for depression.【答案】8. D 9. A 10. A 11. B【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一种新型治疗抑郁症的方法自然疗法。大自然为我们的大脑提供了一个有效的休息环境。【8题详解】细节理解题。根据第一段“Having a range of treatment choices is a good idea because no single treatment works equally well for each of millions of sufferers.

    46、 Choosing the most suitable treatment is important to them.”(有一系列的治疗选择是一个好主意,因为没有一种单一的治疗方法对数百万患者都同样有效。选择最合适的治疗方法对他们来说很重要。)可知,对于抑郁症的治疗方法需要为不同的病人量身定制。故选D项。【9题详解】细节理解题。根据第二段“A little exposure to nature helps all of us get our energy back, and it may have special benefit for those who are depressed.”(接触

    47、一下大自然有助于我们恢复精力,对那些抑郁的人可能有特别的好处。)可知,自然通过让他们感到精力充沛来帮助抑郁症患者。故选A项。【10题详解】词义猜测题。根据倒数第二段伯曼博士的警告“Were not arguing that interacting with nature should replace clinically proven treatments for depression, he says, “Nor should those with clinical depression try to treat themselves.”(他说:“我们并不是说与自然互动应该取代临床证明的治疗

    48、抑郁症的方法,临床抑郁症患者也不应该尝试自我治疗。”)以及第三段开头的However可知,与自然的互动可以作为一种非常有效的辅助治疗。所以supplementary指的是额外的辅助的意思。故选A项。【11题详解】主旨大意题。根据第一段“Interacting with nature can have positive effects on those with depression, says Ethan Kross, PhD, an expert who has studied the nature depression link.”(“与自然互动对抑郁症患者有积极的影响,”Ethan Kr

    49、oss博士说,他是一位研究自然抑郁症联系的专家。)及全文可知,本文主要讲述的是自然在治疗抑郁症中的积极作用。故选B项。DThe United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) included on December 17, 2020 Chinas Tai Chi on the Representative List of the Intangible(无形的)Cultural Heritage of Humanity. The decision was announced during the

    50、 online meeting of the UNESCO Intergovernmental Committee for the Safeguarding of the Intangible Cultural Heritage held from December 14 to 19 in Kingston, capital of Jamaica.“Born in the mid-17th century in a small village named Chenjiagou located in Central Chinas Henan province, Tai Chi is not on

    51、ly a kind of traditional Wushu integrated with slow movements and deep breathing, but is also deeply rooted in many areas of Chinese culture, such as medicine and philosophy,”Zhu Xianghua says, who is the son of the famous Tai Chi master Zhu Tiancai.Although it has spread to more than 150 countries

    52、and regions, attracting more than 100 million people to practice, the idea that Tai Chi is for the elderly has stopped many young people practicing the ancient Wushu. They think of it as a slow exercise, which is specially made and better suited for their grandparents. Instead, many young people are

    53、 turning to the Indian practice of yoga(瑜伽)to relieve stress, which was placed on the UNESCOs List in 2019.In order to promote Tai Chi, joint efforts have been made from individuals and the Chinese government in the last decades. Xian Jiaotong University requires students to learn Tai Chi. Wang Yunb

    54、ing, a professor in the universitys sports center, stressed that Tai Chi is not only good physical exercise-researchers from the American College of Rheumatology find that it can help manage several diseases but is also conned ted to ancient Chinese eivilization. Since 2014, the World Tai Chi Champi

    55、onships have been held every two years by the International Wushu Federation. It provides a platform for communication and learning between the Tai Chi masters and Tai Chi lovers around the globe. In January 2020, Tai Chi became an official event in the 2026 Dakar Youth Olympic Games.12. What does Z

    56、hu Xianghua say about Tai Chi in paragraph 2?A. It originated from fast Kung Fu action.B. It was born around the 1750s in a village.C. It is related to other cultural fields of China.D. It integrates Chinese medicine and western philosophy.13. Why do some young people choose to practice yoga instead

    57、 of Tai Chi?A. They think it easier to practice yoga to keep fit.B. The elderly stop young people practicing Tai Chi.C. They consider Tai Chi is custom-built for old people.D. Yoga was included in the world culture earlier than Tai Chi.14. What is the main purpose of the last paragraph?A. To promote

    58、 contemporary Chinese civilization.B. To show many efforts made to popularize Tai Chi.C. To stress the importance of Chinese Tai Chi masters.D. To advise people to practise Tai Chi to cure diseases.15. Which of the following isthe best title for the passage?A. Tai Chi Steps on the UNESCOs List.B. Ta

    59、i Chi is Competing against Yoga.C. Tai Chi Has Regained populate Globally.D. Opinions Greatly Differ on Tai Chi and Yoga.【答案】12. C 13. C 14. B 15. A【解析】【分析】这是一篇说明文。文章讲述了联合国教科文卫组织将中国的太极拳列入非物质文化遗产的名录中。同时文章还介绍了个人和组织如何推广太极拳的。【12题详解】推理判断题。根据文章第二段“Born in the mid-17th century in a small village named Chen

    60、jiagou located in Central Chinas Henan province, Tai Chi is not only a kind of traditional Wushu integrated with slow movements and deep breathing, but is also deeply rooted in many areas of Chinese culture, such as medicine and philosophy,”Zhu Xianghua says, who is the son of the famous Tai Chi mas

    61、ter Zhu Tiancai.”(“太极拳诞生于17世纪中叶,位于中国中部河南省一个名叫陈家沟的小村庄里,它不仅是一种融合了缓慢动作和深呼吸的传统武术,而且还深深植根于中国文化的许多领域。 “例如医学和哲学。”朱香华说,他是著名的太极拳大师朱天才的儿子。)可知,太极拳和中国文化的其他领域相互结合。故选C项。【13题详解】细节理解题。根据文章第三段“Although it has spread to more than 150 countries and regions, attracting more than 100 million people to practice, the idea

    62、 that Tai Chi is for the elderly has stopped many young people practicing the ancient Wushu. They think of it as a slow exercise, which is specially made and better suited for their grandparents.”(尽管太极拳已经传播到150多个国家和地区,吸引了1亿多人练习,但是太极拳是为老年人而设计的,这使许多年轻人停止了练习古老的武术。 他们认为这是一种慢运动,它是特制的,更适合其祖父母。)可知,很多年轻人误认为

    63、太极拳只适合老年人练习,故而转身去练习瑜伽。故选C项。【14题详解】推理判断题。根据文章最后一段“In order to promote Tai Chi, joint efforts have been made from individuals and the Chinese government in the last decades. Xian Jiaotong University requires students to learn Tai Chi. Wang Yunbing, a professor in the universitys sports center, stresse

    64、d that Tai Chi is not only good physical exercise-researchers from the American College of Rheumatology find that it can help manage several diseases but is also conned ted to ancient Chinese eivilization. Since 2014, the World Tai Chi Championships have been held every two years by the Internationa

    65、l Wushu Federation. It provides a platform for communication and learning between the Tai Chi masters and Tai Chi lovers around the globe. In January 2020, Tai Chi became an official event in the 2026 Dakar Youth Olympic Games.”(为了推广太极拳,在过去的几十年里,个人和中国政府共同努力。西安交通大学要求学生学习太极。该校体育中心教授王云冰强调,太极不仅是一种很好的体育锻

    66、炼美国风湿病学会的研究人员发现,太极拳有助于控制多种疾病,而且与中国古代文明息息相关。自2014年以来,世界太极锦标赛每两年由国际武术联合会举办一次。它为全球太极大师和太极爱好者提供了一个交流和学习的平台。2020年1月,太极拳成为2026年达喀尔青年奥运会的正式比赛项目。)可知,文章在最后一段介绍了个人和组织为推广太极而做出的努力。故选B项。【15题详解】主旨大意题。根据文章第一段“The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) included on December 17, 202

    67、0 Chinas Tai Chi on the Representative List of the Intangible (无形的) Cultural Heritage of Humanity. The decision was announced during the online meeting of the UNESCO Intergovernmental Committee for the Safeguarding of the Intangible Cultural Heritage held from December 14 to 19 in Kingston, capital

    68、of Jamaica.”(联合国教育,科学及文化组织(UNESCO)于2020年12月17日将中国的太极拳列入人类无形的文化遗产代表作名录。 这项决定是在12月14日至19日在牙买加首都金斯敦举行的联合国教科文组织保护非物质文化遗产政府间委员会在线会议上宣布的。)和后文对太极拳的介绍可知,本文主要讲述联合国教科文卫组织将中国的太极拳列入非物质文化遗产保护名录。A项符合题意。故选A项。第二节(共5小题;每小题2 分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。There was a time when I was very concerned a

    69、bout what other people thought of me especially when I was misunderstood and labeled incorrectly._16_ Of course, you need to do something to let go of that mental suffering if you are stuck in such a similar situation.Identify and understand why you care. What makes what other people think of you so

    70、 important? If other peoples opinions cause you to worry, chances are that you have a tendency to be pleased. Being favored might be a winning formula for you in the past. _17_ But if it doesnt come as expected, just be yourself.Understand you cant control others. The reality is that you cannot cont

    71、rol what another person thinks of you. What most people dont understand is that we often form opinions of others based on associations we had in the past. And the bottom line is that its none of your business what another person thinks of you. _18_Practice daily self-love and acceptance. Your situat

    72、ion may come from a concept that we are not as worthy as another person and our needs are not as important as theirs. Recognize you are equal to every other person. _19_ We all have different roles but that does not make anyone more valuable as a human being.Live a life that pleases you. Constant wo

    73、rry about what others think of you must create considerable stress and will impact your relationships, your health, and your peace of mind._20_ You will not need to be concerned with the few people who just dont seem to understand you. You can live your fulfilling life and they can live theirs.A. Th

    74、ats his or her private views.B. Dont take your role to your heart.C. Everyone deserves respect and admiration.D. Stay true to your values and do your own thing.E. Thats to say, there is no one above or below you.F. Certainly there are advantages to having someones high regard.G. Caring too much abou

    75、t their views was energy-consuming and unnecessary.【答案】16. G 17. F 18. A 19. E 20. D【解析】【分析】本文是说明文。讲述我们经常被别人误解,对于这种情况我们应该做些什么来释放精神痛苦。文章给出了几点建议。【16题详解】后文“Of course, you need to do something to let go of that mental suffering if you are stuck in such a similar situation.”提及,陷入类似情况要做一些事情来释放精神痛苦,所以说明过分关

    76、注他们的观点是一件耗精力,不必要的事,故选G。【17题详解】下文“But if it doesnt come as expected, just be yourself.”说明但是事与愿违,表转折,说明此空应填好的事情,F项“当然,有人高度尊重是有好处的。”符合语境,certainly说明与上文“被青睐可能是你过去成功定式。”一致,故选F。【18题详解】本段首句“Understand you cant control others.”说明你不能控制别人,以及空前一句“And the bottom line is that its none of your business what anoth

    77、er person thinks of you.”说明别人对你的看法与你无关,可知那是他或她的个人观点,故选A。【19题详解】上文“Recognize you are equal to every other person.”说明要认识到你与别人是平等的,E项中“there is no one above or below you(没有人比你好或者比你差)”与此处语境相符,Thats to say说明前后内容一致。故选E。【20题详解】此空为总领句,应为动词开头。以及后文的“You will not need to be concerned with the few people who ju

    78、st dont seem to understand you.(你不需要关心那些似乎不理解你的少数人)”可知你应该坚持你的价值观,做你自己的事。故选D。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题 1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Sandra was a businesswoman in Orlando. Approaching her 50th birthday, she decided to_21_ her love of cats and her work experience to

    79、start the Orlando Cat Cafe.As a lifelong cat fan, Sandras main goal in opening the cafe was to help _22_ cats up for adoption with proper pet parents. What she didnt _23_at the time was that her caf would help human visitors as much as the cats!“The most_24_thing in the cafe is that they always have

    80、 new cats and cats need socialization, so both sides _25_!”says Laurie, who is one_26_guest. She, like many other cat lovers, who _27_have pets at home because of allergies (过敏反应) in the family, often comes to the cafe to experience the benefits of _28_with cute animals whenever she likes.Plus, Sand

    81、ras cat-adoption _29_arent the only charitable initiative happening at the cafe! The coffee and food_30_for visitors are made by Axum Coffee, a company that was also started to_31_others. Axum is a city in Ethiopia where fresh water is _32_and even poverty is widely visible. In fact, the coffee and

    82、food are sold at a low price at the cafe, some of whose_33_go to the people of Axum, Ethiopia, to help improve their_34_ of life.“My cafe and Axum Coffee have a(n)_35_ mission to reach out to others. We hit it off and became partners ”says Sandra.Maybe the next time you visit Orlando,youll_36_Sandra

    83、s cafe, and hit it off with one of the cats up for_37_ ! Adoption specialists are always on-site to help match the personalities of potential _38_ with those of the cats in the play area. And it _39_ ! More than 80 cats have been adopted since Sandra_40_ her business in 2016.21. A. compareB. combine

    84、C. confirmD. clarify22. A. matchB. cutC. holdD. wake23. A. manageB. understandC. realizeD. expand24. A. controversialB. awkwardC. optionalD. wonderful25. A. disapproveB. winC. compromiseD. leave26. A. carelessB. generousC. mysteriousD. regular27. A. unlikelyB. occasionallyC. permanentlyD. merely28.

    85、A. interactingB. competingC. reasoningD. agreeing29. A. influences ,B. effortsC. difficultiesD. reasons30. A. in debtB. out of dateC. on saleD. in no way31. A. helpB. changeC. rewardD. praise32. A. cheapB. widespreadC. scarceD. accessible33. A. risksB. costsC. resourcesD. profits34. A. qualityB. eff

    86、iciencyC. stagesD. theories35. A. falseB. easyC. similarD. debatable36. A. clean upB. seek outC. set upD. point out37. A. trade :B. discussionC. checkD. adoption38. A. foundersB. expertsC. ownersD. pets39. A. endsB. failsC. appearsD. works40. A. abandonedB. ranC. reducedD. switched【答案】21. B 22. A 23

    87、. C 24. D 25. B 26. D 27. A 28. A 29. B 30. C 31. A 32. C 33. D 34. A 35. C 36. B 37. D 38. C 39. D 40. B【解析】【分析】这是一篇记叙文。讲述了女商人Sandra把自己对猫咪的爱和她的工作经验结合起来,开了一家猫咪主题咖啡馆。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:在她50岁生日来临之际,她决定把自己对猫咪的爱与自己的工作经历结合在一起,开办了这家奥兰多猫咪咖啡馆。A. compare比较;B. combine结合;C. confirm确认,证明;D. clarify简化。由下文“ start

    88、 the Orlando Cat Cafe.”可知,Sandra开了猫咪主题咖啡馆,是把喜欢猫这个爱好和她的工作结合了,既收留猫为它们找收养家庭,又卖咖啡,有收入,combineand 。故选B项。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:爱了一辈子猫,Sandra开这家咖啡馆的主要目标是帮助这些猫咪匹配为他们找到最合适的养父母。A. match匹配,搭配;B. cut切割;C. hold持有,拿着;D.wake弄醒。Sandra爱猫,那么为猫找收养家庭,不会随随便便让人领走,肯定是要为每只猫找到条件合适的收养父母,进行匹配。18空所在句子“!Adoption specialists are al

    89、ways on-site to help match the personalities of potential _18_ with those of the cats in the play area.”中match原词重现,前后呼应。故选A项。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:当初她并没有意识到,她的咖啡馆在帮助了猫咪的同时,也帮助了很多人类的客户。A. manage经营,设法做到;B. understand理解;C. realize意识到;D. expand膨胀,扩张。上文“As a lifelong cat fan, Sandras main goal in opening th

    90、e cafe was to help match cats up for adoption with proper pet parents.”可知,开猫咪咖啡馆的初衷是帮助猫咪,后来帮助到了一些爱猫之人是她一开始没有想到的。故选C项。【24题详解】考查形容词词义辨析。句意:咖啡馆里最奇妙的事情是,他们客人们总是有带新的猫咪来临,并且猫需要社交,所以这是双赢的事情。A. controversial自相矛盾的;B. awkward尴尬的,笨拙的;C. optional可选择的;D. wonderful美好的,神奇的,精彩的。来喝咖啡的人们总是带来新的猫,和店里的猫咪一起玩耍。对爱猫之人来说真是一件

    91、好极了的事儿,用wonderful形容最合适了。故选D项。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:,并且猫需要社交,所以这是双赢的事情。A. disapprove不赞成;B. win获胜;C. compromise妥协退让,折中;D. leave离开。来喝咖啡的人们总是带来新的猫,和店里的猫咪一起玩耍。对咖啡馆和客人双方都是好事儿,双赢。故选B项。【26题详解】考查形容词词义辨析。句意:“”Laurie说到,她是咖啡店的一个常客。A. careless粗心马虎的;B. generous慷慨大方的;C. mysterious神秘的;D. regular定期有规律,常来的。由下文“often com

    92、es to the cafe to experience the benefits of interacting with cute animals whenever she likes.”可知她常来咖啡馆和猫咪们玩耍,a regular guest 意思是常客。 故选D项。【27题详解】考查副词词义辨析。句意:像许多其他猫咪爱好者一样,她因为家中有人对猫咪过敏,在家中不可能养宠物,所以她经常来咖啡馆体验与这种可爱的小动物互动的好处,无论什么时候想来就来。A. unlikely不可能地;B. occasionally偶尔有时;C. permanently永久地;D. merely只是,仅仅。家

    93、中有人过敏,家里肯定不可能养猫。故选A项。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:,所以她经常来咖啡馆体验与这种可爱的小动物互动的好处,无论什么时候想来就来。A. interacting互动交流; B. competing竞争比赛;C. reasoning推理,思考;D. agreeing赞同同意。她喜欢猫,家中不能养,来和咖啡馆的猫儿们玩耍互动。故选择A项。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:此外,Sandra为猫咪们被收养所做的努力在这个咖啡馆里,不是唯一的慈善创举。A. influences 影响,;B. efforts努力付出;C. difficulties困难;D. reasons理

    94、由。上文“As a lifelong cat fan, Sandras main goal in opening the cafe was to help _2_ cats up for adoption with proper pet parents.”,Sandra开了咖啡馆是为了猫儿们有个家在做努力。故选B项。【30题详解】考查介词短语辨析。句意:咖啡馆售卖的咖啡和食物是由Axum Coffee公司生产的,这也是一家为帮助他人被创办的一家公司。A. in debt负债;B. out of date过期,过时;C. on sale出售,售卖;D. in no way绝不。该小题应该是cof

    95、fee and food 的定语,咖啡馆的咖啡和食物肯定是用来卖的。故选C项。【31题详解】考查动词词义辨析。句意:,这也是一家为帮助他人而创办的一家公司。A. help帮助;B. change改变;C. reward回报;D. praise夸奖赞扬。上文“Sandras cat-adoption efforts arent the only charitable initiative happening at the cafe!”Sandra的努力不是唯一的善举,意指,下面的咖啡公司也是做慈善的,结合下文“reach out to others(向别人施以援手,帮助别人)”。故选A项。【32

    96、题详解】考查形容词词义辨析。句意:Axum是Ethiopia的一个城市,在那里干净的淡水也是缺乏的,甚至贫穷景象随处可见。A. cheap便宜的;B. widespread广为传播的;C. scarce缺少的,不足的;D. accessible可得到的,可到达的。由语境可知。这个地方是贫穷的,咖啡馆的利润一部分就是捐给这个地方,说明生活条件很差。故选C项。【33题详解】考查名词词义辨析。句意:事实上,这家咖啡馆售卖的咖啡和食物价位很低,其中一些利润是捐给这个地区的人们的,去帮助改善他们的生活质量。A. risks风险;B. costs成本;C. resources资源;D. profits利润

    97、利益。下文第15空后“reach out to others”可知,该咖啡馆和咖啡公司都是做慈善,帮助别人的,所以利润应该是有一些捐给Axum, Ethiopia,的人们,下文“help improve their quality of life.”改善生活质量需要的是钱。故选D项。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:,其中一些利润是捐给这个地区的人们的,去帮助改善他们的生活质量。A. quality质量;B. efficiency效率;C. stages步骤舞台;D. theories理论。这个地方很穷,干净水都喝不到,生活质量很差,咖啡馆和咖啡公司捐钱是为提高人们生活质量。故选A项。【3

    98、5题详解】考查形容词词义辨析。句意:我的咖啡馆和Axum Coffee公司有一个相似的使命,那就是去向别人伸出援手。A. false错误的,假的;B. easy容易的;C. similar相似的,类似的;D. debatable有争议的,有疑问的。该咖啡馆的咖啡公司都在做善举,为猫儿们找收养家庭,给贫困地区捐钱,所以说他们有着相似任务。故选C项。【36题详解】考查动词短语辨析。句意:或许下次你去参观奥兰多的时候,你可以找到Sandra的咖啡馆,与其中一个猫咪一见如故收养了它。A. clean up清理,打扫;B. seek out寻找找出;C. set up创立创建;D. point out指

    99、出。Orlando是一个城市,去到一个陌生城市,一家咖啡馆是要寻找才能到的,作者建议你去了这个城市要找一下这个咖啡馆,或许会收养一只自己喜欢的猫。故选B项。【37题详解】考查名词词义辨析。句意:或许下次你去参观奥兰多的时候,你可以找到Sandra的咖啡馆,与其中一个猫咪一见如故收养了它。A. trade 贸易,交易;B. discussion讨论;C. check检查;D. adoption收养。上文“hit it off with one of the cats”是指有可能和一只小猫一见如故,喜欢上就可能想收养。毕竟这个咖啡馆也是为猫找养父母的。故选D项。【38题详解】考查名词词义辨析。句意

    100、:收养方面的专业人士也在场帮助匹配潜在的猫主人与在玩耍的猫儿们的性格。A. founders创建者,奠基人;B. experts专家;C. owners主人;D. pets宠物。该咖啡馆旨在于为猫儿找领养他们的主人,这里指专家们帮着建议猫咪的性格与即将成为主人的人是否合适。故选C项。【39题详解】考查动词词义辨析。句意:并且这做法很管用,效果很好。A. ends结束;B. fails失败;C. appears出现;D. works工作,起作用,奏效,管用。空前it 指的是专家们做的猫与收养人指的match工作,结合下文“More than 80 cats have been adopted s

    101、ince Sandra_ her business in 2016.”可知,这种做法很奏效,很管用,已经很多猫找到收养人。故选D项。【40题详解】考查动词词义辨析。句意:自从2016年Sandra开始创办这个生意以来,80多只猫已经被收养了。A. abandoned放弃,遗弃;B. ran跑,经营管理;C. reduced减少; D. switched改变,转变。Sandra开办咖啡馆一直经营管理。故选B项。第二节(共10小题; 每小题1. 5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。While not everyone will have been de

    102、ep in thought about the subject while staring out of the window during a flight, the question as to why aeroplanes have circular windows rather than square ones_41_(be) interesting. Over the years, aerospace engineering_42_ (make) great advances in aeroplane technology, meaning planes can carry more

    103、 _43_(passenger) and go faster. The planes have also changed shape and many other things to increase safety, the windows_44_(include). There was a time_45_jets became the mainstream, and the De Havilland Comet came into fashion. With a pressurized cabin (加压舱), it was able to go higher and faster_46_

    104、 other aircrafts.However, the plane had square windows and in 1953 two planes fell apart in the air, killing 56 people in total._47_did the plane crash? As for the windows, where theres a corner, theres a weak spot. Windows,_48_(have) four corners have four potential weak spots, making them likely t

    105、o crash under stress, like air pressure. By curving the window, the stress that would_49_(eventual) crack the window corner is distributed and the likelihood of_50_(it) breaking is reduced.【答案】41. is 42. has made/has been making 43. passengers 44. included 45. when 46. than 47. Why 48. having 49. ev

    106、entually 50. its【解析】【分析】本文是一篇科普文。文章向我们解答了飞机的窗户是圆形而不是方形的疑惑。【41题详解】考查谓语。句意:但为什么飞机的窗户是圆形而不是方形的这个问题还是很有趣的。逻辑主语为the question,且是在陈述事实。故填is。【42题详解】考查时态。句意:多年来,航空航天工程在飞机技术方面取得了巨大的进步。时间状语over the years可知,用现在完成时。航天事业在飞机技术上取得的进步可以是已经实现的也可以理解为一直持续进行的,所以也可用现在完成进行时。故填has made/has been making。【43题详解】考查名词的数。句意:这意味着

    107、飞机可以搭载更多的乘客,运行得更快。根据文中的more可知,应使用名词复数。故填passengers。【44题详解】考查非谓语动词。句意:飞机也改变了形状和其他许多东西来提高安全性,包括窗户。名词the windows与动词include是被动关系,所以用动词过去式作后置定语。故填included。【45题详解】考查定语从句。句意:喷气式飞机曾一度成为主流,哈维兰彗星也开始流行起来。句中先行词为time,在定语从句中作时间状语,所以用关系副词when引导定语从句。故填when。【46题详解】考查介词。句意:由于有一个增压舱,它能够比其他飞机飞得更高更快。根据句中的形容词比较级higher和fa

    108、ster,所以是it和other aircrafts的比较。故填than。【47题详解】考查疑问副词。句意:飞机为什么会坠毁?根据后文“As for the windows, where theres a corner, theres a weak spot.”可知,这个问句是在询问坠机的原因。故填Why。【48题详解】考查非谓语动词。句意:有四个角的窗户有四个潜在的弱点,这使得它们在压力下,比如气压下,很可能会崩溃。名词Windows与动词have是主动关系,所以用现在分词作状语。故填having。【49题详解】考查副词。句意:通过弯曲窗户,最终会使窗户角落破裂的应力得到了分布,从而降低了窗

    109、户破裂的可能性。动词crack前用副词修饰。故填eventually。【50题详解】考查代词。句意:通过弯曲窗户,最终会使窗户角落破裂的应力得到了分布,从而降低了窗户破裂的可能性。修饰名词breaking,前it要改为形容词性物主代词。故填its。第四部分 写作(共两节 ,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及-个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号( ),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:

    110、在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。My exchange year was a great experience for me. I successfully enhanced their language skills. To be precise, my speech experience helped me develop my English speaking skills, thus allow me to understand more about how to make pres

    111、entations in the public. Besides, I meet all kinds of helpful people there and had fun. I thanked those people which helped me. I learned to think about things from a different point view. Meanwhile, I learned to give back to societies and serve others without expect anything in return. In shortly,

    112、I did gain something value from the trip abroad.【答案】1.theirmy2.allowallowing3.去掉public前的the4.meetmet5.whichwho/that6.在view前加of7.societiessociety8.expectexpecting9.shortlyshort10.valuevaluable【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章记述了作者在国外的交换留学生经历和所得到的收获。【详解】1.考查形容词性物主代词。句意:我成功地提高了我的语言能力。根据后文“ To be precise, my speech ex

    113、perience helped me develop my English speaking skills”可知,此处是指“我”的语言能力。故将their改为my。2.考查现在分词。句意:准确地说,我的演讲经历帮助我提高了我的英语演讲技能,从而让我对如何在公众场合演讲了解得更多。thus不是连词,所以此处应用非谓语动词。allow和主句构成主动关系,所以应用现在分词作结果状语。故将allow改为allowing。3.考查固定搭配。句意:准确地说,我的演讲经历帮助我提高了我的英语演讲技能,从而让我对如何当众演讲了解了更多。in public为固定搭配,意为“公开地,当众”。故将public前的t

    114、he去掉。4.考查一般过去时。句意:此外,我在那里遇到了各种各样乐于助人的人,玩得很开心。讲述过去的事应用一般过去时。故将meet改为met。5.考查定语从句。句意:我感谢那些帮助过我的人。定语从句中缺少主语,先行词为people,所以应用关系代词who或者that。故将which改为who/that。6.考查固定搭配。句意:我学会了从不同的角度思考问题。point of view意为“立场”,为固定搭配。故在view前加of。7.考查专有名词和零冠词。句意:同时,我学会了回馈社会,不求回报地服务他人。此处表示“社会”应用单数形式,且零冠词。故将societies改为society。8.考查动

    115、名词。句意:同时,我学会了回馈社会,不求回报地服务他人。介词without后应用动名词作宾语。故将expect改为expecting。9.考查固定搭配。句意:总之,我确实从这次出国旅行中获得了一些有价值的东西。in short意为“总之”,为固定搭配。故将shortly改为short。10.考查形容词。句意:总之,我确实从这次出国旅行中获得了一些有价值的东西。修饰something应用形容词,置于不定代词之后。故将value改为valuable。第二节 书面表达(满分 25分)52. 假定你是李华,上周日你班在老师的带领下进行了一次帮助附近的小区清扫、消毒的义务活动。请以A Meaningfu

    116、l Cleanup为题写一篇英语短文,内容包括:1.活动时间、地点和目的;2.活动过程;3.你的感受。注意:1.词数100左右;2.短文题目已为你写好。参考词汇:消毒disinfect (vt. )_【答案】One possible version:A Meaningful CleanupIn order to encourage us students to participate in volunteer activities and prevent virus spreading, our class organized a meaningful cleanup in a nearby

    117、community last Sunday morning. We gathered on the playground and then we walked in a line to the community. Under the guidance of our teachers, we were divided into two groups. Students in Group One did some cleaning, like sweeping floors and mopping stairs. Meanwhile, students in Group Two disinfec

    118、ted the buildings. With everyones efforts, we finished the task successfully. Ive benefited a lot from the activity. It makes me learn teamwork and Ive realized community health is crucial and that I can also do something worthwhile for our community.【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生以A Meaningful Cleanup为题写一

    119、篇英语短文。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要为一般过去时和少量现在完成时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1.活动时间、地点和目的;2.活动过程;3.你的感受。第二步:列提纲 (重点词组)encourage sb. to do sth.; participate in; organize a meaningful cleanup; under the guidance of; with everyones efforts divide into第三步:连词成句(包含关键句,至少3句)1. In order to e

    120、ncourage us students to participate in volunteer activities and prevent virus spreading our class organized a meaningful cleanup in a nearby community last Sunday morning. 2. We gathered on the playground and then we walked in a line to the community.3. Under the guidance of our teachers, we were di

    121、vided into two groups. 4. Students in Group One did some cleaning, like sweeping floors and mopping stairs.5. Meanwhile, students in Group Two disinfected the buildings. With everyones efforts, we finished the task successfully. 根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)1.表文章结构顺序:First of all, Firs

    122、tly/First, Secondly/Second And then, Finally, In the end, At last(供参考)2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not onlybut (also), including(供参考)3.表转折对比关系:However, On the contrary, but, Although+clause(从句), In spite of+n/doing,On the one hand,On the other hand

    123、Some,while others,as for, sothat(供参考) 4.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result(供参考)连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰【点睛】高分句型1 In order to encourage us students to participate in volunteer activities and prevent virus spreading, our class organized a meaningful cleanup in a nearby community last Sunday morning. (运用In order to、participate in等高级短语,且起到开门见山的作用,使文章更高级)高分句型2 It makes me learn teamwork and Ive realized community health is crucial and that I can also do something worthwhile for our community.(运用宾语从句,使句子更加高级)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南省新乡市2021届高三第二模拟考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554899.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1