2022高考英语一轮复习 Module 2 小说、戏剧、诗歌、传记、文学简史、经典演讲、文学名著等训练(含解析)外研版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022高考英语一轮复习 Module 小说、戏剧、诗歌、传记、文学简史、经典演讲、文学名著等训练含解析外研版选修6 2022 高考 英语 一轮 复习 小说 戏剧 诗歌 传记 文学 简史 经典 演讲
- 资源描述:
-
1、小说、戏剧、诗歌、传记、文学简史、经典演讲、文学名著等.阅读理解Head Kid Kindle Editionby David Baddiel (Author), Steven Lenton (Illustrator) (插图画家);6 Sept. 2018Print list price:12.99Kindle price:7.99, save 5.00From the millioncopy bestselling author of THE PARENT AGENCY and BIRTHDAY BOY comes a wildly entertaining adventure that
2、asks the question:What would happen to the school to be visited by the school inspectors if the strictest head teacher, Mr Carter, exchanged bodies with the naughtiest kid?Birthday Boy Kindle Editionby David Baddiel (Author), Jim Field (Illustrator);7 Sept. 2017Print list price:6.99Kindle price:2.99
3、, save 4.00This is the story of Sam Green, who really loves birthdays. He is so excited about his 11th birthday, in fact, that he wishes it was his birthday every day. But its not long before things start to go wrong. Soon, a dangerous adventure begins.AniMalcolm Kindle Editionby David Baddiel (Auth
4、or), Jim Field (Illustrator); 29 Sept. 2016Print list price:6.99Kindle price:4.49, save 2.50This is a laughoutloud adventure for every child who ever wondered what it might be like to be a bit of an animal. Malcolm doesnt like animals. During the Year Six school trip, he changes.The Person Controlle
5、r Kindle Edition 4by David Baddiel (Author), Jim Field (Illustrator); 25 Feb. 2016Print list price:6.99Kindle price:4.24, save 2.75This is a thrilling, funny and touching new adventure. Fred and Ellie are twins, who do like video games. They arent that good, however, at much else like football, or d
6、ealing with the school bullies (恶霸学生). Then, they meet the Mystery Man, who sends them a video game controller.When they find out what it does control, though, it seems like the answer to all their problems.语篇解读:本文是一篇应用文。文章主要介绍了儿童作家David Baddiel近年来出版的四本书。内容包括每本书的价格、Kindle版折扣、出版年份以及每本书的内容简介。1Which bo
7、ok has the lowest percentage of the discount for its Kindle Edition?AHead Kid.BBirthday Boy.CAniMalcolm. DThe Person Controller.解析:选C数字计算题。根据四本书的Kindle版价格和节省的钱,算出这四本书(按选项顺序)折扣比例依次为38%、57%、36%、39%,由此可知,答案选C。2What can we know about David Baddiel?AHe was a school inspector.BHe is an animal lover.CHe dr
8、aws cartoons for children.DHe published books 3 years in a row.解析:选D细节理解题。根据这四本书出版的时间可知,David Baddiel从2016年到2018年每年都出版书,故选D。3What are the four books about?AChildrens favorite games.BChildrens unusual experiences.CChildrens school life.DChildrens fertile imagination.解析:选B细节理解题。Head Kid介绍中的“comes a wi
9、ldly entertaining adventure”; Birthday Boy介绍中的“a dangerous adventure begins”; AniMalcolm 介绍中的“a laughoutloud adventure”; The Person Controller 介绍中的“a thrilling, funny and touching new adventure” 这些信息说明这四本书均写的是儿童的冒险经历。.完形填空My brother Gene was four years older than me. By the time I turned four, I was
10、 upset that he could read but I couldnt. I burned with _1_to read a book like my brother. I begged, “Teach me to read, Mom! Please, please?!” Finally, Mom set aside time after lunch _2_reading lessons, and soon after my fifth birthday, I was reading.I longed for my father, who was a great storytelle
11、r, to read me the books that I couldnt yet read on my own. But my father did three jobs to feed the family. He didnt have the time or _3_ in the evening to read to me. _4_, every Sunday morning, my brother and I lay next to him in bed, waiting for him to tell stories about his _5_. I can still hear
12、my fathers voice _6_ the cold winters on the family farm in Poland. His family didnt have enough money to burn wood in the fireplace all night. He told us that he always volunteered to help with _7_. I can smell the soup made by my grandma and _8_ my father cutting onions, carrots and tomatoes for s
13、alad, and when no one was looking, putting a piece into his mouth. “I was always _9_,” he explained. Hearing my fathers stories _10_ me closer to the books and the stories they held.One Saturday afternoon when I was seven, we walked two blocks to the small _11_ in our neighborhood, and my dad filled
14、 out forms for a card. That Saturday _12_ my life: I met Mrs Schwartz, the librarian, and my dad said,“Youre _13_ enough to walk to the library yourself.” And so I did almost every afternoon.In my mind, Mrs Schwartz was “the keeper of books and guardian of stories”. Some days she read aloud to a sma
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-555939.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级下册语文课件-3丁丁冬冬学识字(一)1_北师大版.ppt
