2022高考英语一轮复习 必修⑤ Unit 4单元主题语篇训练(含解析)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022高考英语一轮复习 必修 Unit 4单元主题语篇训练含解析新人教版 2022 高考 英语 一轮 复习 必修 单元 主题 训练 解析 新人
- 资源描述:
-
1、必修 Unit 4 单元主题语篇训练.阅读理解AIf you are interested in the news, it means you care about what is happening in your community and the world. But sometimes news can be upsetting. If you find out about sad news and it makes you feel worried or upset, what should you do? Dr. Harold Koplewicz, president of the
2、 Child Mind Institute, has some suggestions.Sometimes, the news you watch on TV is not completely accurate. The news on TV is fastpaced. When bad news affects our nation, all of us need time to understand and process it. Your parents and your teachers can be your first sources to get information.Eve
3、n someone who is strong and powerful weeps when hes very sad. Its part of being a human that sad events make us feel sad. That doesnt mean that we need to fall apart. It means that we just have to admit that were sad and move forward.People respond in different ways when facing sad news. There are c
4、ertain kids who are very private and dont want anyone to see how they feel. But if you feel worried, talk to your parents and teachers, which can help you feel more comfortable.If you still feel very nervous, another way to feel better is to take part in activities that are helpful to others. Go wit
5、h your parents to the childrens welfare institutions, or think of ways that you or your class can help others.On the other hand, remember to go to sleep at the right time, play with your friends or go to the movies. It is okay to feel sad, but its not good to stop doing the things you usually do.语篇解
6、读:新闻对孩子会产生影响。对于孩子接触到了负面新闻而变得情绪低落、忧虑这一问题,本文给出了相关建议。1. The passage is written for .Anews reportersBschool kidsCteachers Dparents解析:选B推理判断题。根据第一段中Dr. Harold Koplewicz的身份是 president of the Child Mind Institute以及第二段中的“Your parents and your teachers can be your first sources to get information.”可知,本文的阅读对象
7、应该是学校的孩子。2. What does the underlined phrase “fall apart” mean in Paragraph 3?ACheer up. BAsk for help.CStop being nervous. DHave a mental breakdown.解析:选D词义推测题。根据第三段中的“It means that we just have to admit that were sad and move forward.”并结合上下文语境可推断出,fall apart是指“精神崩溃”的意思。3. What can be inferred from t
8、he passage?AMore sleep is helpful for sad people.BTo admit we are sad will leave us nervous.CDont let sadness disturb your normal life.DChildren should not watch too much news.解析:选C推理判断题。根据最后一段的“It is okay to feel sad, but its not good to stop doing the things you usually do.”可知,即便是悲伤的时候,也不要打乱自己的生活规
9、律。BAlong with the progress of reform and opening up, the Chinese film industry has also made remarkable achievements and become in a flourishing (繁荣的) state in economic growth. It has recorded social changes in the past decades through the medium of the film. The film market of China has been much b
10、etter than that of North America, becoming the largest in the world during the first season of 2019.In the original stage of reform and opening up, old Chinese movies were rescreened and foreign movies dubbed (译制). Audiences enthusiasm for movies was lighted up by both these practices. In 1979, the
11、attendance of Chinese moviegoers reached a record high of 29.3 billion. However, televisions and other entertainment activities sprang up in the late 1980s and drew many audiences away from movies when the film market faced a danger.The employment of a socialist market economy in China in 1992 broug
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-556132.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
广西钦州市大寺中学2021届高三数学下学期4月模拟试题6理PDF.pdf
