《名师一号》2015-2016学年高一英语人教版必修4双基限时练4 WARMING UP & READING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师一号 名师一号2015-2016学年高一英语人教版必修4双基限时练4 WARMING UP READING WORD版含解析 名
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家双基限时练(四)Unit 2Part .单句语法填空1The prisoner _ (struggle) against the guard, but couldnt escape.答案struggled2The soldiers were well _ (equip) with weapons (武器) and ready to start.答案equipped3Many great events _(take) place in the past.答案have took4Put on a hat to protect yourself from sun or
2、 youll get _ (sunburn)答案sunburnt5The news of his death _ (circulate) all over the village.答案circulated6Some of the violent scenes in the film are very _ (disturb)答案disturbing7A balloon _ (expand) when you let air into it.答案will expand8Thanks _ the success of the business, we can afford a flat this y
3、ear.答案to9The government provided coats, quilts, carpets to the school to help rid the students _ cold.答案of10The rural pupils are _ (satisfy) with the textbooks which are free of charge for them.答案satisfied11Will you have a free evening tonight? _ so, lets have a dinner together.答案If12I dont think _
4、possible to master a foreign language without much memory work.答案it.阅读理解ALet us consider what we can do for the food problem.The simple way to increase food production, one might suppose, is to bring more land into farmland and put more people to work on it.But it is proved in some developing countr
5、ies that this will bring some problems. It will quickly make the soil poorer there and destroy forest growth. Further more, the people there will always find they need more people to work on this land to produce more food.During the past twenty years, some developing countries have increased a lot m
6、ore farmland in their countries, but their populations have in the meantime grown faster; therefore they are farther than before. And their food increase has been gained at the cost of using up the rich lands. Many of the lands have become poor lands and are producing less food now.Meanwhile, farmin
7、g in the developed countries has produced more food through improved technology. Since 1940, farmland has been reduced 7 percent in the United States but cereal (谷物) production has jumped 60 percent. The increase in the corn output, thanks to hybrid corn (杂交玉米), has been even greater.The secret is s
8、cientific ways, of course. And compared to the developing countries, the populations in developed countries have increased just a little larger than twenty years ago.On the whole,world population today is increasing at the speed higher than ever before. Every year the population is two percent large
9、r, so that the 6,000,000,000 people on the earth today will present another 120,000,000 mouths to be fed by the time next year. It is a fearsome thought that this time tomorrow there will be added to this world population some 360,000 persons.What can we do about the increase of population,or the la
10、ck of food to feed such a large, increasing population? That is a very important problem before everyone on the earth, young or old,men or women.1. In the authors opinion, _ seems to be the most serious problem today.A. pollutionB. lack of foodC. poor farmlandD. the increase of world population答案与解析
11、D由最后一段“What can we do about the increase of population .”,及倒数第二段人口增长的几个数据可知。2. To get enough food for the world population,_.A. we should develop farming science and technologyB. we should get more land into farmlandC. developed countries should produce more foodD. developing countries should stop m
12、aking forests into farmland答案与解析A由第五段“Meanwhile,farming . through improved technology.”可知。3. From the agriculture history in US, we can conclude that _.A. the more population there is,the less food there isB. the richer a country is,the richer it will becomeC. science will be helpful in feeding the
13、world populationD. developing countries cannot settle their food problem答案与解析C由倒数第四段“Since 1940 . has been . even greater.”及倒数第三段“The secret is scientific ways .”可知。4. The author seems to suggest that the food problem cannot be settled unless _.A. we stop getting more land into farmlandB. everyone r
14、ealizes how serious the problem isC. pollution is stoppedD. there is no more room for more people答案与解析B文章最后一句“That is a very important problem before everyone on the earth .”可知。BPolly Jones lived on a farm. She had lived there all her life,all twelve years of it. Her father, who managed the farm,had
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-556604.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
星火阅读组合训练一年级语文答案.pdf
