《师说》2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 3 MY FIRST RIDE ON A TRAIN MODULE 3验收检测 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 师说 师说2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 3MY FIRST RIDE ON TRAIN 3验收检测 WORD版
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 3验收检测时间:120分钟满分:150分第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What is the man going to do this evening?AMeet a hero.BSee a film.CGo to a famous country.2What does the woman think of
2、professor Johnsons talk?AJust soso. BVery bad.CGreat.3What kind of bicycle does the man suggest the woman buy?AA second one. BA used one.CA new one.4What kind of person is Richard?AA troublemaker. BA helpful person.CA selfish person.5How did the woman feel about the books?AShe thought they were expe
3、nsive.BShe thought they were cheap.CShe liked them.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6Whats the mans idea about TV plays?AHe thinks that TV plays are very interesting.BHe thin
4、ks that films are better than TV plays.CHe thinks that there are too many advertisements during TV plays.7What is the man going to do this evening?AWatch TV. BGo to a concert.CGo to the cinema.听第7段材料,回答第8至10题。8Where did Peter study after leaving school?AAt home. BAt school again.CAt college.9What di
5、d his friends decide to do?AHave a motorcycle.BDrive up to the USA.CDrive down to Mexico.10How long was it before Peter got away from the terrible experience?AOne year. BTwo years.CThree years.听第8段材料,回答第11至12题。11Whats the theme of the movie?AMartial arts. BLove.CWar.12What does the woman like about
6、the movie?AThe story. BThe dancing scene.CThe actor.听第9段材料,回答第13至16题。13What film are the speakers going to see?AThe Trouble with Happy.BThe Lions in the Winter.CThe Love Story.14When will the film begin?ASaturday at 3:30 pm.BSaturday at 6:15 pm.CSunday at 6:15 pm.15Why does the woman want to go and
7、see the film?AShe is very interested in it.BShe doesnt want to stay home alone.CShe hasnt seen a film for a long time.16What is the probable relationship between the two speakers?ACouple. BFriends.CNeighbours.听第10段材料,回答第17至20题。17How many films has Hepburn made?A5. B15.CMore than 50.18How can one bec
8、ome famous in a film?ATo be in an important role in a good film.BTo choose a famous director.CTo play with famous actors.19What role did Hepburn play in On Golden Pond?AA wife facing the problems of bringing up too many children.BA retired woman facing the problems of old age.CA woman out of a job.2
9、0What is Hepburn famous for?AHer skillful acting in different roles.BHer beauty and hard work.CHer nature to win the love of the audience.听力材料Text 1W:Do you know whats on tonight?M:Hero. It is said that many famous actors and actresses act in this film. And it is quite popular in our country.W:Are y
10、ou going to see it this evening?M:Yes, I will.Text 2M:How do you like Professor Johnsons talk?W:Wonderful! His classroom is always full of students.Text 3W:I cant decide whether to buy a new bicycle or try to find a secondhand one.M:A new bicycle will cost you a lot of money. I dont think it is wort
11、h doing that.Text 4M:What do you think of Richard?W:He always helps us whenever we are in trouble.Text 5M:I paid twenty dollars for three books and I think theyre very expensive.W:Expensive? I would have paid thirty dollars.Text 6W:I hear there is a very good play on TV this evening. Are you going t
12、o watch it?M:Me? I would rather go to the cinema than watch TV.W:How is that? Arent you interested in TV plays?M:I dont enjoy TV plays at all. There are always too many advertisements on TV.W:Are you going to see a film at the cinema?M:Of course.Text 7W:So Peter, youre going to tell us how to make a
13、 million.M:Well, to go back to the beginning, I went to study design after leaving school. And I was there for two years, and when I left college I decided to see a bit of the world.W:Where did you go?M:Well, a friend of mine got a job in Brazil, so I decided to go and have a look at Brazil. And I h
14、ad a wonderful time. The social life was very good, and I made a lot of wonderful friends. Some of these friends then decided to drive up to the USA. It seemed like a very good opportunity to see some more of the world, so I joined them. But we had a terrible experience in Central America. We were s
15、tolen away by force by bad men, believe it or not, and it was two years before I got away from it.W:What an extraordinary experience!Text 8M:What did you think of the movie?W:I thought it was great. I loved it.M:You did? I thought it was terrible.W:Why didnt you like it?M:For one thing, it was too v
16、iolent. There was too much fighting.W:But, Curtis, it was a martial arts movie!M:I know, but the story was silly, too.W:The stories are always silly in those movies.M:Then why do you like them?W:Theyre exciting. And I like the star.M:Yeah, but he cant act!W:He doesnt have to act. Those guys are in g
17、reat condition. Really! Its almost like watching ballet!M:I just had a great idea! His next movie should be Swan Lake!Text 9M:Im tired of the TV these days, too much fighting and killing. I really would like a change.W:How about going to see the films? Recently there is a series of American classic
18、films in the Grand Cinema. Most of the films are the great ones produced between the 1930s and the 1940s.M:Oh? Thats interesting. Anything worth seeing?W:Let me see. Today is Saturday. Yes, at 3:30 p. m. there is a film The Lions in the Winter. How about that?M:Well, Im not interested in it. I prefe
19、r something closer to real life.W:In that case, I think that this one might interest you, The Trouble with Happy. It is a love story about a couple, with a happy ending that pleases everybody.M:That sounds nice. When is it being shown?W:Tomorrow at 6:15 pm. in the Grand Cinema. Actually Im not parti
20、cularly interested in it. Anyway, Ill go with you, for I dont want to be alone at home.M:OK, lets go then.Text 10Movies are the favourite entertainment of many people. When a person becomes a movie star, everyone knows that person. Some movie stars are known for a few films and others for many films
21、. Katherine Hepburn has made more than 50 films. Just being in a film does not make a person famous. It must be a good film and the part must be a major role. Katherine starred in the film On Golden Pond with Henry Fonda and his daughter Jane Fonda. In the film she was a retired mother and wife faci
22、ng the problems of old age. It was a perfect performance. In many films Katherines acting skills are so good that she becomes just like the person she is acting, and thats the reason why the audience like her so much even today.【答案】15BCBBB610CCCBB1115ACACB1620ACABA第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,
23、满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThe Spring Festival is the biggest festival for Chinese people all around the world. The celebration usually lasts for 15 days. There is a lot to do.On the eve of the Spring Festival, family members get together and have big meals. Their favorite dish on thi
24、s day is dumplings.Days before the Spring Festival, families will clean their homes. People think cleaning sweeps away bad luck. It makes the house ready for good luck.The color red is everywhere during the Spring Festival. People think red is a happy color and will bring them a bright future. Peopl
25、e wear red, too. They decorate their homes with pieces of red paper. Kids get a lot of “hong bao”. It is a red paper bag with money in it. Usually, older people give younger ones hong bao. They think it brings good luck.The Spring Festival is the time to make everybody happy. So dont say any bad wor
26、ds or do anything that will bring unhappiness to other people.For example, youd better not say any bad words like “death”. Dont break anything. People think that it means your luck is running_out.Also, dont borrow or lend money on these days. If you have borrowed money, return it before the Spring F
27、estival.21What do most people do on the eve of the Spring Festival?A. Family members gather for a big meal.B. Friends eat dumplings together.C. They borrow money from friends.D. They give each other hong bao.答案与解析:A细节理解题。从第二段第一句On the eve of the Spring Festival, family members get together and have
28、big meals可知。22Which of the following things is Not supposed (应该) to happen during the Spring Festival?A. Returning money before the Spring Festival.B. Saying words that have to do with death.C. Wearing red clothes.D. Decorating houses with red paper.答案与解析:B细节理解题。从倒数第二段第一句可知。23The underlined phrase “
29、running out” probably means _.A. 进来 B. 打碎C. 耗尽 D. 离开答案与解析:D词义猜测题。从第四段最后一句They think it brings good luck可知run out与bring含义相反。24We can tell from the story that the Spring Festival is _.A. a time of harvest and funB. celebrated for one whole monthC. only celebrated in ChinaD. a time for families to get
30、together答案与解析:D推理判断题。从第一段第一、二句可知B、C项不正确;从第五段第一句可知A项不正确。BPeople enjoy taking trips. But what are the reasons they leave home? One reason is for education. People travel because they want to broaden their horizons (视野) to learn about other people and other places. They want to learn about other cultur
31、es. When people are on a trip, they get a quick look at different ways of living. Even a short look at another kind of lifestyle is an important lesson. When travelling, a person can learn directly by visiting museums and historic spots. What does a tourist learn who sees the art museums, visits the
32、 historical places and other scenic spots in Paris and shops along the River Seine? He learns about their attitudes, and how they feel about business, beauty and history.What about the traveller who goes to Hong Kong? Does he get the same information that he could get from a book? He might read that
33、 Hong Kong is so crowded that there is less than 200 square meters of space for each person. But seeing and feeling the lack of space will impress him much more.He might read that there are nearly 200 vehicles for every kilometer of roadway. But the sight of so many vehicles parked along the roadsid
34、e would be a much more vivid lesson. The traveller to Hong Kong will never forget the contrasts: the straight vertical (垂直的) lines of tall modern buildings and the moving lines of boats that people live in.25From the passage we know that people travel to learn about _.a. other peopleb. other placesc
35、. other culturesdother lifestylese. other historic knowledgeA. abd B. bcdeC. abcd D. abcde答案与解析:D细节理解题。根据文章第一段第三、四、五、七句可知。26Why do people leave home to travel according to the passage?A. For education.B. For adventure.C. To enjoy themselves.D. To look for a different lifestyle.答案与解析:A推理判断题。根据文章第一段中的
36、broaden及learn的反复出现可知,人们旅游的目的是为了受到教育。27What do we learn from the passage about Paris?A. It has a large population.B. It has many towering buildings.C. There are 200 vehicles for every kilometer of roadway.D. There are many museums and palaces.答案与解析:D细节理解题。根据文章第一段的最后三句中出现museums, historic spots, histo
37、rical places等可知,D项正确。A、B、C三项均属于文中提到的香港的特点。28What impression will a traveller get of Hong Kong?A. It has many big and beautiful parks.B. It is a city of contrasts.C. It has many historical sites.D. It is an important industrial center.答案与解析:B细节理解题。根据文章最后一段的最后一句中的“The traveller to Hong Kong will never
38、 forget the contrasts.”可知。CCROSS COUNTRYName: FrederickCreated: 04/16/2009Im a 33yearold man riding the TransAmerica Trail westtoeast starting on May 18th of 2009 from Astoria,Oregon. I would like to ride about 90 miles per day and end up in Virginia in about 50 days. I will be riding selfsupported
39、and mostly camping and cooking under the stars with a few stays in motels (汽车旅馆) along the way. Anyone is welcome to join me. Name: EdmundCreated: 03/30/2009TransAmerica,west to east. My son (21) and I (52) are going to ride crosscountry from 06/02/09 to 07/27/09 with a 30foot recreational vehicle (
40、活动房屋式游艺车). Until a few days ago, we had a driver who was going to join us the last part of each day. Our plan is to take turns driving, so were looking for two more companions (同伴) to join us for all or part of the trip. Well spend nights in campgrounds and ride about 70 miles per day. Name: Willard
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557453.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
