《师说》2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 4 A SOCIAL SURVEY—MY NEIGHBOURHOOD 4.1《INTRODUCTION & READING》 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- INTRODUCTION & READING
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家4.1 课堂作业.单词拼写1Now many African people die of s_ because of war.答案:starvation2Everyone should enjoy the right of access to the _ (乡村)答案:countryside3There are two _ (当地的) newspapers.答案:local4The house is quite convenient. You can find several shops in the n_.答案:neighborhood5He made his
2、 son a p_ of a taperecorder.答案:present6Her blue eyes are very _ (迷人的)答案:attractive7It was _ (幸运的) that he was saved by a passing boat.答案:fortunate8Lots of _ (游客) from every part of the world visit the Great Wall.答案:tourists9Im afraid your ideas are not _ (现实的)答案:realistic10The time for graduation is
3、 _ (近了)答案:approaching.单句改错1He is only a sixyearsold child.答案:sixyearsoldsixyearold2The bridge is 1,500 metre long.答案:metremetres3They built a building 100 metres by height.答案:byin4The tenstoreys building is a hotel.答案:tenstoreystenstoreyed5I live on the fourth storey.答案:storeyfloor6Our medical group
4、 was made of 8 doctors.答案:made后加up7The house is made from bricks.答案:fromof8Corn can be made to many kinds of food.答案:tointo9It has been three years after we last met with each other.答案:aftersince10This is the best film that I have never seen.答案:去掉never或改为ever.阅读理解ASome unusual words describe how a p
5、erson spends his or her time. For example,someone who likes to spend a lot of time sitting or lying down while watching television is sometimes called a couch potato. A couch is a piece of furniture that people sit on while watching television.Robert Armstrong, an artist from California, developed t
6、he term (术语) couch potato in nineteen seventysix. Several years later, he listed the term as a trademark (商标) with the United States government.Too much time inside the house using a computer or watching television can cause someone to get cabin fever. A cabin is a simple house usually built far awa
7、y from the city. People go to a cabin to relax and enjoy quiet time.Cabin fever is not really a disease. However, people can experience boredom and restlessness if they spend too much time inside their homes. This is especially true during the winter when it is too cold or snowy to do things outside
8、. Often children get cabin fever when there is so much snow that schools and even offices and stores are closed.Some people enjoy spending a lot of time in their homes to make them nice. This is called nesting or cocooning. Birds build nests out of sticks to hold their eggs and baby birds. Some inse
9、cts build cocoons around themselves for protection while they grow and change.Did cocooning and nesting become popular more than twenty years ago? They describe people buying their first homes and filling them with many things. These people then had children.Now these children are grown and have lef
10、t the nest. Now these parents are living alone without children in their empty nests. They have become empty nesters.1What is the authors purpose in writing the passage?A. To warn us not to spend too much time indoors.B. To give us some advice on how to keep fit.C. To tell us some phrases and how th
11、ey came into being.D. To inform us of the interesting side of a language.答案与解析:C主旨大意题。通读全文可知,文章主要给我们介绍了“couch potato; cabin fever”等几个短语的意思及其来历。2Children are more likely to get cabin fever _.A. when they spend too much time in cold weatherB. after they play with snow for some timeC. if they do their
12、homework in the school roomD. when they cant go out to play for a long time答案与解析:D细节理解题。根据第四段中的“when there is so much snow that schools and even offices and stores are closed.”知,孩子长时间不能出去玩,更有可能产生“cabin fever”。3Which of the following phrases is related to business?A. Couch potato. B. Empty nest.C. Ca
13、bin fever. D. Nesting or cocooning.答案与解析:A细节理解题。根据第二段中的“he listed the term as a trademark with the United States government”可知,他通过美国政府把这个术语列入了商标的行列,因此couch potato和商业有关。4Why do some insects build cocoons when they grow and change?A. Because the cocoons are not easily found.B. Because they provide sec
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557454.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2017优化方案高考总复习·语文(浙江专用)课件:第五部分学案三 .ppt
