武汉市江岸区2016高考英语阅读类(9)及答案(含短文改错).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 武汉市 江岸 2016 高考 英语 阅读 答案 短文 改错
- 资源描述:
-
1、阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。As the thrills of the London 2012 Olympic Games fade, the focus now is on the 2016 Olympic Games in Brazil. Over the next two years it hosted the FIFA Confederation Cup in June 2013 and will host the FIFA World Cup in 2014. Brazil has taken steps to increase
2、the economic profits by safeguarding the interests of broadcasters and funders. In 2009, the Brazil passed the Brazilian Olympic Act and the so-called World Cup Law in 2012, which are designed to fight ambush(隐性)marketing and digital piracy(盗版), and regulate advertising in and around official sporti
3、ng sites. The Brazilian World Cup Law goes much further in protecting the interests of right owners than Brazils pre-existing legislation(立法)in this area, the so-called Pele Law. For example, the World Cup Law bans anyone but the official broadcaster from using images of events. However, it does per
4、mit use for non-commercial purposes. It also requires that FIFA or its local broadcaster provide highlights up to two hours after each match. Other items allow protection of trademarks associated with the event and ban unauthorized association with the events marks. The Pele Law permits, as an infor
5、mation right, both access to sporting sites and the use of images for journalistic purposes. It is, however, unlikely that such an understanding will be gained in relation to the World Cup Law which governs access to and use of images specifically in relation to the FIFA World Cup 2014. Although the
6、 Brazilian Olympic Act regulates the IP(知识产权)relating to the 2016 Olympic Games in Rio, it remains silent on broadcasting rights. Whatever the benefits, it seems clear that IP rights in general, and broadcasting rights in particular, will continue to play a key role in bringing in funds. If past exp
7、erience is anything to go by, Rio 2016 not only promises new sporting achievements, but also the breaking of new records in terms of profits produced from the sale of broadcasting and other media rights. 【文章大意】文章主要介绍了巴西保护知识产权的World Cup Law和Pele Law。1. The 2016 Olympics. A. promises to break many rec
8、ordsB. will experience challenges in fundingC. promises to be the greatest in historyD. will bring great benefits to Brazil【解析】选D。推理判断题。根据第一段的Brazil has taken steps to increase the economic profits by safeguarding the interests of broadcasters and funders. 可知, 巴西将会从2016年奥运会中获得经济增长。故选D。2. The World C
9、up Law and the Pele Law are different in that. A. the former is stricter than the latter in protecting IP rightsB. the World Cup Law allows the media more freedom to use the imagesC. the former applies to advertising while the latter marketingD. the Pele Law bans more unauthorized association with t
10、he events marks【解析】选A。推理判断题。根据第三段的The Brazilian World Cup Law goes much further in protecting the interests of right owners than Brazils pre-existing legislation in this area, the so-called Pele Law. 以及下文可知, the World Cup Law比the Pele Law在保护知识产权方面更严厉。3. The passage mainly talks about. A. the advance
11、s that Brazil has made in hosting sporting eventsB. the efforts that Brazil is making to protect the interests of IP right ownersC. the preparations that Brazil is making for the 2016 OlympicsD. the challenges that Brazil is facing in investment to fund the sporting events【解析】选B。主旨大意题。文章主要介绍了巴西的保护知识
12、产权的World Cup Law和Pele Law, 这说明了巴西正在在保护知识产权方面做出努力。故选B。4. The writers attitude toward Rio 2016 is. A. indifferentB. positiveC. negativeD. unclear【解析】选B。观点态度题。根据最后一段的Rio 2016 not only promises new sporting achievements, but also the breaking of new records in terms of profits produced from the sale of
13、broadcasting and other media rights. 可知, 作者对Rio 2016充满希望。故选B。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Expecting good things can make you healthier and might even lengthen your life, says researcher Suzaane Segerstrom, PhD, author of Breaking Murphys Law. Segerstrom is coauthor of a recent review of studie
14、s on the benefits of a positive attitude-and has experienced them herself. We asked her about optimisms principles and payoffs.l) Feeling well helps when youre not well.“When researchers look at people who have similar medical conditions, they can predict whos likely to live longer: the one who feel
15、s his health is better. Theres something about that feeling of wellness thats important, even-maybe especially-if youre ill. Optimism also seems to help buffer (减缓) you against stress. Ive been studying first-year law students for 16 years. Thats a very stressed group, but in my most recent study, e
16、ach time a students optimism increased one point on a five-point scale, his immune (免疫性的) response to an injected virus or yeast improved by 20 percent.”2) Optimism is something you do.“Anxiety and other negative emotions are known to be detri-mental to the body, especially to your cardiovascular an
17、d immune systems (心血管和免疫系统), and having an optimistic nature seems to protect against those effects.In addition, research shows that people who axe optimistic about their future behave differently. They exercise more, are less likely to smoke, and follow a better diet. And if they get sick, theyre m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
