《成才之路》2014-2015学年高中英语强化练习必修三(十二省)UNIT 3 第3课时.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 成才之路 成才之路2014-2015学年高中英语强化练习必修三十二省UNIT 第3课时 成才 2014 2015 学年 高中英语 强化 练习 必修 十二 UNIT 课时
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3 第三课时.单词拼写1The people all _ (鞠躬) down before the Emperor.2Conditions in the prison camp were _ (难以置信的)3He went to the post office to buy writing paper and _ (信封)4Why are you so _ (粗鲁的) to your mother?5The _ (方式) in which the decision was made was hard to accept.6Could you tell
2、us whats for _ (甜点)?7He covered her mouth to stop her from _ (尖叫)8A large _ (数量) of water has been wasted by the factory.9Its wellknown that his father is a very _ (真诚的) person.10I was very sad _ (真正地) to hear of your fathers death.答案:1.bowed2.unbelievable3.envelopes4.rude5manner6.dessert7.screaming
3、8.amount9.genuine10indeed.语法填空1My parents always let me have my own _ of living.答案:why句意:我的父母一直让我拥有自己的生活方式。a way of doing sth做某事的方式。2_for you, I wouldnt like to hear you gossip behind others.答案:As句意:至于你,我不想听到你在别人背后说三道四。as for至于;关于。3Studying abroad needs a large amount_ money, which is impossible for
4、 his parents to afford.答案:of句意:出国学习需要大量的钱,他的父母不可能负担得起。4College students are free to study _interests them.答案:whatver句意:大学生可以自由学习他们感兴趣的东西。此处whatever引导宾语从句,whatever在从句中作主语。5Brown said he was by no means annoyed; _ the contrary, he was glad to be able to make himself clearly understood.答案:on本题考查介词短语的用法
5、。句意:布朗说,他绝不烦恼,恰恰相反,他很高兴能够让别人理解自己。6_(base) an important decision more on emotion than on reason, you will regret it sooner or later.答案:Basing考查非谓语动词。you与base之间是逻辑上的主谓关系,故用现在分词作状语,表主动。句意:如果凭情感而不是理智作出这个决定,你迟早会后悔的。7It is what you do rather than what you say_matters.答案:that此处为强调句型结构:It is/was.that.。8May
6、I ask you a question please, sir?Go_. Im not busy now.答案:ahead考查交际用语。问句是征求意见,结合应答语的后一句“Im not busy now.”可知,所填部分应是表示同意:“可以;请便”;用go ahead。9You can eat food free in my restaurant_you like.答案:whenever句意:你什么时候都可以到我的餐馆免费就餐。10The place_which the bridge is supposed to be built should be_the cross river traf
7、fic is the heaviest.答案:at; where考查定语从句及状语从句的用法。第一个从句应该是定语从句,先行词为the place,从句中缺状语,意为“在这个地方建桥”。第二个从句作be的表语,从名中缺状语。.阅读理解On Nov. 30, 1835, Samuel Langhorne Clemens was welcomed into the world as the sixth child of John Marshall and Jane Lampton Clemens. Little did John and Jane know, their son Samuel wo
8、uld one day be known as Mark TwainAmericas most famous literary(文学) icon(偶像)Samuels father was a judge, and he built a twostory frame house at 206 Hill Street in 1844. As a child, Samuel was kept indoors because of poor health. However, at the age of nine, he seemed to recover from his ailments and
9、then attended a private school in Hannibal.When Samuel was 12,his father died of pneumonia(肺炎), and at 13,Samuel left school to become a printers apprentice(学徒). After two short years, he joined his brother Orions newspaper as a printer and an editorial assistant. It was there that young Samuel foun
10、d he enjoyed writing.At 17, he left Hannibal for a printer s job in St. Louis. While in St. Louis,Samuel became a river pilot s apprentice. He became a licensed river pilot in 1858. Samuels pen name, Mark Twain,comes from his days as a river pilot. It is a river term which means, 12 feet when the de
11、pth of water for a boat is being measured. “Mark Twain” means that is safe to navigate(航行)In 1861 ,Samuel began working as a newspaper reporter for several newspapers all over the United States. In 1870, he married Olivia Langdon.Mark Twain began to gain fame when his story, The Celebrated Jumping F
12、rog of Calaveras County appeared in The New York Saturday Press on November 18, 1865. Mark Twains first book, The Innocents Abroad, was published in 1869, The Adventures of Tom Sawyer in 1876, and The Adventures of Huckleberry Finn in 1885. He wrote 28 books and numerous short stories, letters and o
13、ther articles.Mark Twain passed away on April 21, 1910, but has a following still today. His childhood home is open to the public as a museum in Hannibal. Walking tours are given in New York City of places that Mark Twain visited near his birthday every year.文章大意:本文主要介绍了马克吐温的人生经历。1What does the unde
14、rlined word “ailments” refer to?AInjury. BPressure.CSadness. DIllness.答案:D词义猜测题。从第二段第二、三句推测这里指他的疾病痊愈了,能去上学了,故选D。2Which of the following is the correct order according to the passage?aSamuel Clemens left school to become a printer s apprentice.bSamuel Clemens became a licensed river pilot.cSamuel Cle
15、mens attended a private school in Hannibal.dSamuel Clemens first book The Innocents Abroad was published.eSamuel Clemens began working as a newspaper reporter.fSamuel Clemens married Olivia Langdon.Aa,b,c,d,e,f Bc,a,b,e,d,fCc,a,b,e,f,d Da,c,b,e,f,d答案:B事件排序题。分析全文可知,马克吐温先后经历了:读小学;辍学当印刷学徒工;当水手;当报社记者;第一
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557692.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
