《成才之路》2015-2016高中英语人教版必修3习题 UNIT 1 第1课时.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 成才之路 成才之路2015-2016高中英语人教版必修3习题 UNIT 第1课时 成才 2015 2016 高中英语 人教版 必修 习题 课时
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 1 第一课时.单词拼写1Nobody knows exactly the _ (起源) of the earth.2He _ (欺骗) the girl and took away all her money.3He _ (获得) full marks in the examination.4The street cleaner is _ (收集) rubbish in the rain.5The winner was _ (授予) a gold medal.6She _ (欣赏) your works very much.7The homeless
2、children were _ (渴望) for safety and love.8The story of his miseries is beyond my _ (信任)9On my _ (到达) at the hotel, he gave me a sweet kiss.10You see, the _ (精力充沛的) young man plays basketball day and night.答案:1.origins2.tricked3.gained4.gathering5.awarded6.admires7.starving8.belief9.arrival10.energet
3、ic.完成句子1The sports meeting _ (举行) next week.2Millions of people _ (饿死) during the war.3The monument was built _ (纪念) the little hero.4There is no need _ (化妆)come as you are.5We all _ (对她表示钦佩) what she had done.6She _ (一直盼望) having a chance to pay a visit to Zhangjiajie.7Weve missed the bus. _ (看来好像)
4、 well have to take a taxi.8These children loved _ (捉弄) their teacher.9I _ (结识了很多朋友) since I arrived.10Youll be sure _ (玩得开心) at the party tonight.答案:1.will take place2.starved/were starved to death3in memory of4.to dress up5.admired her for6.has been looking forward to7.It looks as though/if8.playin
5、g tricks on9.have gained a lot of friends10.to have fun.语法填空1Great changes _(take) place in the small city in the last 20 years.答案:have taken句意:在过去的20年里这座小城市发生了很大的变化。in the last 20 years“在过去的20年里”,通常与现在完成时连用。2They set up a monument in memory _ the soldiers who died in World War .答案:of句意:他们建起了一座纪念碑来纪
6、念在二战中牺牲的战士们。in memory of为了纪念。3The naughty boys would play _ trick on _ neighbours who didnt give them any sweets on Halloween.答案:a; the句意:这些淘气的男孩常常捉弄在万圣节不给他们任何糖果的邻居们。play a trick on捉弄;第二空特指“不给他们糖果的邻居”,故填the。4With nothing on, the Emperor walked in the parade, thinking he _(dress) in the most beautifu
7、l clothes in the world.答案:was dressed句意:这位国王走在游行队伍中,什么也没穿,却认为自己穿着世界上最美丽的衣服。be dressed in穿着。5.Li Ming speaks English well as if he_ (be) an English boy.答案:were句意:李明英语说得很好,好像他是个英国男孩。as if所接从句用虚拟语气。6She _(award) the Nobel Prize for her contribution in medicine.答案:was awarded句意:因为她在医药方面的贡献,她被授予诺贝尔奖。awar
8、d指为鼓励某人在工作中达到的成就而进行的一种奖励。7.The days we have been looking forward to _ (come) soon.答案:will come句意:我们一直盼望的日子很快就要来了。句子的主语是the days;根据句意可知,应用一般将来时态。8_fun it is to have a chance to experience life in space!答案:What句意:有机会体验太空中的生活是多么有趣!fun是不可数名词;what修饰名词。9To my surprise, the mayor of the American city is Ch
9、inese _ origin.答案:by句意:让我吃惊的是,这个美国城市的市长是中国人。by origin出身。10Every now and then I went to the library _(collect) information about the subject.答案:to collect不定式表目的。11She hopes to gain some experience _ working abroad for two years.答案:by句意:她希望通过在国外工作两年来获得一些经验。by表示方式、手段。12We should follow the _(custom) in
10、 a foreign country we are visiting.答案:customs句意:我们应该遵守我们正在参观的国家的风俗。custom指社会或团体的共有的风俗、习俗及个人的习惯,常用复数。13Many people were starved_ death in the earthquake as a result of the delay of the supplies.答案:to句意:由于供应不及时,许多人在地震中饿死了。starve表示“饿死”并与death连用时,须与介词to连用。14If you are selling, you have to have belief_ t
11、he products.答案:in句意:如果你从事销售,你必须相信这些产品。have belief in“相信”。15Please dont do anything harmful_our nature, or we humans will have no fun _each other.答案:to; with句意:请不要做任何对我们的大自然有害的事情,否则,人类会自食其果。.阅读理解(2014淮北一中高一期末)India has many festivals, with some celebrations that last for weeks. However, none of them
12、come even close to Holi, Indias most colorful and fun festival. Celebrated on the day following the full moon, this years festival happens to be on March 19th.As with most Indian festivals, this one also has many different folk stories. Most of them center around the success of good over evil. The m
13、ost popular one is about a king, who hates his son Prahlada for loving the creator of the UniverseLord Vishnu. When every attempt to stop him fails, his sister, Holika believed to be immune(免疫的) to fire, joins in the effort by inviting the young boy to sit with her inside a huge fire. Helped by the
14、power of Lord Vishnu, Prahlada escapes safely, while the evil Holika is burned to death. To remember this event, huge outdoor fires are lit in the night before Holi in order to clean the air of evil spirits and to celebrate the death of the evil.So whats so great about this day? While there are some
15、 fun parades(游行) and folk songs and dance performances, the most fun of all is walking to the streets and splashing(泼洒) people with water guns and dry colors and even covering them with entire buckets of colored water. On this day, everybody is fair_game,_no matter how old or how young.At about midd
16、ay, the splashing comes to an end and people living close to oceans or rivers usually take a bath in the water to clean themselves before going home to a delicious homemade big dinner and a welldeserved short sleep, following this full day of fun and activities.文章大意:本文介绍了印度的一个传统的节日胡里节(Holi)。1Why doe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557823.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
