江苏省各地2019-2020学年高一上学期11月英语试卷精选汇编:阅读理解(部分图片版).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省 各地 2019 2020 学年 上学 11 英语 试卷 精选 汇编 阅读 理解 部分 图片
- 资源描述:
-
1、阅读理解海安高级中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语试题第一节:( 共15小题;每小题2分, 满分30分) 请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。ATurkey - Yakamoz HotelEstablished 1992Yakamoz is a small and friendly hotel situated near Fethiye in South-West Turkey. Offering traditional Turkish hospitality(好客), fabulous Mediterranean
2、 cuisine(烹饪), and charming gardens, Yakamoz delights all who enter its gates. All rooms have bathrooms and balconies; Open April to late October; 2019 rates - twin rooms 20 per person - incl. breakfast; Show this ad to get an exclusive 10% Lonely Planet magazine discount.Email: CastawaysSpecialist t
3、ailor-made(量身定做) holidays to Mallorca,Spain, Madeira, Portugal, The Canary Islands, Cyprus and France.* * * * *Quote Lonely Planet MAGAZINE TO SAVE50 per PERSON ON YOUR 2019 HOLIDAY.* * * * *01737 812255www.castaways.co.ukONCE IN A LIFETIME PERU ADVENTUREThe Desert, the Andes and the Amazon on a spe
4、ctacular 2-week Self Drive guided holiday. Reach locations in South America others can only dream of with Peru Safari. PERU SAFARIThe heart of adventure T: 01744 889819 orM: 07522 776160E: W: Rail Holidays of the World Discover Peru and Brazils cultural highlights by train; Explore California by ste
5、am and railroad; Travel by rail into Eastern Canadas remote wilderness; Take a fabulous rail tour of Australia & New Zealand in early 2019.Over 40 Years of Unforgettable RailJourneys FFestingiog Travel 0017 51240021. What is the cost for 2 nights of accommodation(住宿) for 2 people at the Yakamoz Hote
6、l with the Lonely Planet discount(打折)?A. 88. B. 80. C. 72. D. 64.22. Rail holidays are available(可获得的) for _.A. North America, Europe and Australia B. North America, South America and AsiaC. Australia, Asia and EuropeD. North America, South America and Australia23. How many advertisements offer holi
7、days to Peru?A. One. B. Two. C. Three. D. Four.BSure, its good to get along with your teacher because it makes the time you spend in the classroom more pleasant. And yes, its good to get along with your teacher because, in general, its smart to learn how to relate to (理解)the different types of peopl
8、e youll meet throughout your life. But really, theres one super-important reason why you should get along with your teacher. When you do, “learning bursts right open,” says Evelyn Vuko, a longtime teacher who writes an education column(专栏) called “Teacher Says” for the Washington Post newspaper.In f
9、act, kids who get along with their teachers not only learn more, but theyre more comfortable asking questions and getting extra help. This makes it easier to understand new material and do your best on tests. When you have this kind of relationship with a teacher, he or she can be someone to turn to
10、 with problems, such as problems with learning or school issues, such as bullying (欺负人). As a kid in a primary or middle school, youre at a wonderful stage in your life. Youre like a sponge(海绵) able to absorb lots of new and exciting information. On top of that, youre able to think about all this in
11、formation in new ways. Your teacher knows that, and in most cases, is very excited to be the person whos giving you all that material and helping you put it together. Remember, teachers are people, too, and they feel great if youre open to what theyre teaching you. Thats why they wanted to be teache
12、rs in the first place - to teach!Some kids may be able to learn in any situation, whether they like the teacher or not. But most kids are sensitive to the way they get along with the teacher, and if things arent going well, they wont learn as well and wont enjoy being in class.24.The passage mainly
13、talks about _.A. how to get along well with teachersB. the importance of a good relation with teachersC. how much the students are expected of to get along with teachersD. how to make the time in the classroom more pleasant25. “Learning bursts right open” in the third paragraph really means _.A. lea
14、rning becomes easier for you at onceB. you find an opening to learningC. Therell be more problems with learningD. Therell be no problems at all with learning.26. According to the passage, which of the following statements is TRUE?A. If you get on well with your teachers, you must have a good result
15、in exams. B. The more quesionts you ask, the higher marks you will get. C. If you have a good relationship with your teacher, you can turn to him/ her when in trouble.D. Many kids can do well without a good relaitonship with teachers. 27. Which of the comments is FALSE on teachers and their work acc
16、ording to the passage?A. Teachers are excited even if you wouldnt like to accept their teaching.B. Teachers sometimes have the same feelings as students do.C. Though few, there are still some students who can learn even if they dont like the teacher.D. Having a bad relationship with your teachers do
17、es more or less harm to your studies.CA survey said the average Asian dad spent one minute a day with his children. I was shocked. I mean, a whole minute? Every day? Get real. Once a week maybe. The fact is, many Asian males are terrible at kidrelated things. In fact, I am one of them.Childrearing (
18、养育) doesnt come naturally to guys. My mother knew the names of our teachers, best friends and crushes. My dad was only vaguely aware there were short people sharing the apartment. My mother bought healthy fresh food at the market every day. My dad would only go shopping when there was nothing in the
19、 fridge except a jar of capers and a bay leaf. Then hed buy beer. My mother always knew the right questions to ask our teachers. My dad would ask my English teacher if she could get us a discount on school fees. My mother served kid food to kids. My dad added chili sauce to everything, including our
20、 baby food.The truth is, mothers have superpowers. My son fell off a wall once and hurt himself all over. I demanded someone bring me a computer so I could google what to do. My wife ignored me and did some sort of chanting phrase such as “Mummy kiss it better,” and cured l7 separate injuries in les
21、s than 15 seconds.Yes, mothers are incredible people, but they are not always right. Yet honesty forces me to record the fact that mothers only know best 99.99 percent of the timeHere are some famous slip-ups.The mother of Bill Gates: “If youre going to drop out of college and hang out with your ner
22、dy friends, dont come running to me when you find yourself penniless.” The mother of Albert Einstein: “When you grow up, youll find that sitting around thinking about the nature of time and space wont pay the grocery bills.” The mother of George W. Bush: “Youll never be like your dad, who became Pre
23、sident of the United States and started his own war.”28. The tone for the writer to write the passage is _ .A. cruel B. humorous C. disapproving D. critical(批评的)29. In paragraph 2 the writer makes a comparison between mothers and fathers to prove that _.A. females love kids more than malesB. males a
24、re not good at childrearingC. Males are not interested in child-rearingD. child-rearing is difficult both for females and males30. What does the underlined word “slip-ups” in Paragraph 4 probably mean?A. stories B. shortcomings C. mistakes D. advantages31. The last paragraph is mainly developed by _
25、 .A. providing different examplesB. following the order of spaceC. making comparisonsD. analyzing causesDAn Israeli law banning too skinny models went into effect with the start of 2013. The law, approved last March in Israel, requires models to prove they have maintained a Body Mass Index (BMI) of
26、at least 18.5 for three months before a fashion show. That means a woman who is 58tall can weigh no less than 119 pounds.“This law is another step in the war against eating disorders,” said physician Adatto. “Underweight models,” he explained, “can no longer serve as role models for innocent young p
27、eople who copy their false image of being skinny.”But some critics in this country say it is misguided, focusing on weight instead of health. They also say the Israeli ban is bound to fail because of the strong power of the fashion industry. “I think its an approach that isnt going to work.” Said ea
28、ting disorder expert Susan Ice, who worked with an organization which creates a healthy working environment for models.But Adatto told the reporter that he began to concern the issue after meeting an ambitious model who looked like she needed to be hospitalized. He said. “I realized that only legisl
29、ation can change the situation. There was no time to waste, so many girls were dieting to death.”However, the efforts to regulate models weight in Spain and Italy have not resulted in significant changes in part because of difficulties in determining reliable methods of measuring weight and health.S
30、till, folks including Ice say theres no denying that images from Hollywood and the fashion industry can be difficult for young women to deal with. “Certainly I dont believe the modeling industry has caused the rise in eating disorders, but it makes it harder,” she says. “Its a difficult recovery env
31、ironment, worshiping thinness as the beauty ideal.”32.What does BMI in the first paragraph refer to?A. A measure of body health based on height and weight.B. A worldwide prize for the healthiest model.C. A new show held by those skinny models.D. A kind of medicine to cure eating disorders.33.One ben
32、efit the new Israeli law may bring is _.A. to change the working conditions of modelsB. to lower the chance of skinny modelsdeathC. to provide guidance for women worshiping thinnessD. to prevent models from suffering from eating disorders34.In the opinion of the critics, the law wont succeed because
33、_.A. it misleads young women to form a bad eating habit.B. it doesnt provide a proper approach that can work well.C. it doesnt create a healthy working environment for models.D. the fashion industry is much too influential.35.According to the passage, the new Israeli law banning skinny models is_.A.
34、 practical B. arguable C. acceptable D. reasonable第一节:( 共15小题;每小题2分, 满分30分) A【答案】1. C 2. D 3. B【解析】本文属于广告,介绍四条旅游线路及宾馆。【1题详解】推理判断题。根据第一部分2019 rates - twin rooms 20 per person - incl. breakfast; Show this ad to get an exclusive 10% Lonely Planet magazine discount.可知,每个人20英镑一晚上,两人两夜共80英镑,10%的优惠,故需付72英镑
35、,故选C。【2题详解】细节理解题。根据最后一部分Discover Peru and Brazils cultural highlights by train Explore California by steam and railroad; Travel by rail into Eastern Canadas remote wilderness; Take a fabulous rail tour of Australia & New Zealand in early 2019.可知,该旅行线路经过北美洲、澳大利亚以及南美洲,故选D。【3题详解】细节理解题。根据文章第三个广告ONCE IN
36、A LIFETIME PERU ADVENTURE以及第四个广告中Discover Peru and Brazils cultural highlights by train可知,提供到秘鲁旅行的有ONCE IN A LIFETIME PERU ADVENTURE 和Rail Holidays of the World,共计两则广告,故选B。(B) BACA(C) BBCA(D) ADDB扬州市邗江中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语试题第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A, B. C和D)中,
37、选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。ALibrary RegulationsThese regulations have been made for the benefit of all library users, and your co-operation in obeying them is important for the common good.MembershipAnyone using the library must be registered(注册)as a user. Users will be required to produce their library car
38、d when entering the library, when borrowing books, and at the request of library staff.Library cards must be used only by the person to whom they have been issued(发给)and whose name appears on the card. A charge will be made for replacement cards other than for stolen cards.All users must inform the
39、library immediately of any change of postal or email address.ConductAll users are required to behave considerately and to respect the study needs of others. A fine may be given for misconduct.Study area in the library may be designated(指定的)silent, quiet, laptop-free or available for group work. Mobi
40、le phones may be used only in silent mode except in the phone zones.The librarian removes books and other articles which have been left for more than 30 minutes.Users must not mark or damage library books, their library card or the furniture and fittings in the library building. Any loss, damage or
41、find must be reported immediately to a member of library staff.Smoking, eating and drinking (except bottled water) are not allowed in the library. Smoking is not permitted near the entrance to the library.All users leaving the library must show all books in their possession if requested to do so whe
42、ther these belong to the University or not.Animals other than assistance dogs are not allowed in the library.21.According to the passage, a user neednt inform the library when he _.A. changes his email addressB. takes an assistance dog into the libraryC. makes phone calls in the designated group wor
43、k area.D. finds the books he has reported lost in the classroom22.What can we learn from the passage?A. Bottled soft drinks are allowed in the library.B. Smoking is allowed in the area near the library entrance.C. The charge for replacement cards is lower than stolen cards.D. Users are not allowed t
44、o take up seatsg for an hour with the help of books.BDisneylands opening day, July 17, 1955, was a nightmare. Rides broke down. Restaurants ran out of food and drink. Long lines formed at bathrooms. All in front of a national audience of 90 million, Disneys opening day would be known in Disney histo
45、ry as Black Sunday. But Disneylands story actually twenty years earlier with what Walt Disney called “Daddys Day”.On Saturdays in the 1930s and 1940s, Disney would take his two daughters to ride the Griffith Park merry-go-round. Disney saw the amusement parks they often visited as dirty and unimagin
46、ative places run by unfriendly employees. He thought he could do better.In 1939, he asked two employees to work on a plan for an amusement park. The pair spent six weeks visiting parks around the country and came up with a proposal(提议).In 1948, Disney laid out his plans for a Mickey Mouse Park, whic
47、h included a town square, a city hall, a fire station and a movie theater.By 1952 the idea had grown into a 16-acre park proposal that he presented to Burbank, California official. However, the City Council didnt accept the proposal.Disney counted the refusal as a fortunate setback. By now, his drea
48、ms for a theme park had gone far beyond the space available in Burbank. He examined locations throughout Southern California. 160-acre land, 22 miles south of Los Angeles, was soon chosen.Groundbreaking took place in July 1954, and Disney walked the site daily to offer direction and encouragement.Di
49、sneyland wasnt ready on opening day, but Disney decided to open the gates anyway to the media and invited guests. After the madness of opening day, newspaper headlines wrote: “Walts Nightmare”. The media foresaw a quick and early end.However, the public didnt listen. Visitors arrived in droves, and
50、within weeks Disneyland was a success. Within two months, the park had welcomed its millionth visitor. Sixty years later, Disneylands popularity continues to grow, and shows no signs of slowing down with total overall attendance topping 700 million.23.What made Disney come up with the idea of buildi
51、ng a park?A. His six-week visit to all the national parks.B. The good business opportunities in this industry.C. His unpleasant experience in other amusement parks.D. The unfriendly attitudes of employees in Griffith Park.24.What does the underlined sentence in the passage mean?A. The refusal gave D
52、isney a bigger chance.B. Disney felt very lucky with his proposal.C. The refusal made Disney feel frustrated.D. Disney was ready to accept the refusal.25.In the medias opinion, Disneyland _.A. grew very quicklyB. had a hopeless futureC. would be a great success one dayD. should be responsible for th
53、e public26.How did the author mainly develop the passage?A. By discussing important events.B. By explaining reasons.C. By making comparisons.D. By following time order.CIt is common to see many different kinds of insects while were spending time outside in the summer. Some of these tiny creatures do
54、 not annoy people and can even add beauty to the natural environment. Examples of these are insects like ladybugs, butterflies and fireflies. However, the population of these insects seems to fall sharply.One researcher looking into the current insect population is Doug Tallamy, a professor at the U
55、niversity of Delaware. He worries that a continual drop in the number of beneficial insects could lead to disastrous results. Many of these insects are very important to plant growth. Many also serve as a necessary link in the food chain and can help break down animal bodies after animals die. If th
56、ese insects disappeared, the Earths important life forms would begin to disappear too, Tallamy told the Associated Press. This could result in a total breakdown of the ecosystem.Scientists say there are likely many reasons for the drop in the number of flying insects. Most are related to the destruc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557905.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
