2023版新教材高考英语一轮总复习 Welcome unit课时作业 新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023版新教材高考英语一轮总复习 Welcome unit课时作业 新人教版必修第一册 2023 新教材 高考 英语 一轮 复习 unit 课时 作业 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、WELCOME UNIT 课时作业.阅读理解AMy first day in high school will never be forgotten. When I got to the classroom in the morning, I saw that Mr Brown had already put our names on our tables. After walking a few steps, I saw my name on the table right in the middle of the classroom. Walking up to my table, my
2、heart sang. “It would be great to sit there. I could see everything easily,” I thought to myself.A while later, the other students entered one by one and took their own seats. And then Mr Brown started talking. He showed us his classroom rules and tried to explain them. All of a sudden, a student ca
3、lled Tony started singing loudly. All the while he moved his body to the music. His deskmate Josh couldnt understand why he was doing these things. Then he stood up and talked to Mr Brown, “I dont want to sit with this strange guy.Can I swap seats with someone else in this room, please?” Mr Brown di
4、dnt answer his question directly.He stopped what he was doing and turned on his computer. Then he showed us some pictures about autistic (患自闭症的) kids.He explained that autistic kids have little selfcontrol.They seem to do things that are beyond everyone elses understanding.However, they can do many
5、other great things, in the field of art or music for example.Then he told us that Tony was not good at maths, but loved songs.“He can sing thousands of songs.Whats more surprising is that he can remember all the words without any mistakes.”In the end, Mr Brown added that although autistic kids were
6、different, they should be loved.Since the first day in high school, I became Mr Browns admirer.I was pretty sure Mr Brown would get all of us on the right track.语篇解读:本文是一篇记叙文。上高中的第一天,作者的老师教会了他关爱自闭症儿童。1How did the author feel seeing his table?ASafe. BExcited.CProud. DUnhappy.解析:选B细节理解题。根据第一段最后两句可知,作者
7、对自己的座位非常满意,看到后很兴奋。2In what way was Tony special?AHe acted politely.BHe was understanding.CHe knew music very well.DHe had a mathematical mind.解析:选C细节理解题。根据第三段倒数第三句可知,Tony对音乐很擅长。3What does the author think of Mr Brown?AHe is off the right track.BHe has too many admirers.CHe can make a great teacher.D
8、He is too different to be loved.解析:选C推理判断题。根据最后一段最后一句可知,作者相信布朗先生会是一名好老师。BI am a shy girl.I find it quite difficult to start small talk when I meet someone for the first time. I always wonder how the other kids my age can be so natural when they are introduced to people theyve never met before.On the
9、 morning of my first day in high school, I_had_butterflies_in_my_stomach.Id heard lots of the first day in high school stories.Many high schoolers had bad memories that they just couldnt let go of for quite a while.On the way to school I was thinking about what to do when I walked into the classroom
10、.“Shall I wave to those students whore in the classroom? Or shall I just give them a smile and nod at them? What if they didnt wave back or didnt smile back?” I couldnt stop imagining the worst situation of my first day in high school.I kept my head down when I got close to my classroom.“Hello, litt
11、le miss, Im Mrs Sccar. Would you like to start your high school life with a game?” What a relief it was to hear your new teacher talking to you in such a pleasant way! “Sure, Id love to,” I answered in a low but happy voice.Mrs Sccar gave me a piece of paper and it was a new school Bingo game.On the
12、 paper there were 40 squares, with 20 having questions and 20 empty.The questions were like “Have you ever visited England? Do you have three older sisters?” Holding these pieces of paper, I went to the other classmates and asked them the questions.If any of them answered “yes” to a question, I wrot
13、e down his or her name in the empty square following the question. When Id filled in all the empty squares, I knew everyone in my classroom.I quite enjoyed my first day in high school, especially the Bingo game.语篇解读:本文是一篇记叙文。高中第一天老师设计的宾果游戏消除了作者的压力。4What does the underlined part “I had butterflies in
14、 my stomach” in Paragraph 2 mean?AI was proud.BI felt nervous.CI seemed unfriendly.DI looked dangerous.解析:选B句意理解题。根据下文中的“Id heard lots of .a while.”可知,作者上高中的第一天非常紧张。5What did the author do on the way to school?AShe waved to other people.BShe nodded to other people.CShe imagined some bad situations.D
15、She thought about seeing smiling faces.解析:选C细节理解题。根据第二段最后两句可知,作者在上学路上想了一些糟糕的情况。6How did the author feel when Mrs Sccar talked to her?AWarm. BLost.CFrightened. DSuccessful.解析:选A细节理解题。根据第三段最后两句可知,作者在跟老师交流的过程中感到很温暖。7What did the author do during the Bingo game?AShe asked Mrs Sccar questions.BShe talked
16、 about her own sisters.CShe collected her classmates names.DShe wrote down “yes” in the squares.解析:选C推理判断题。根据最后一段中的“I wrote down .the question.”可知,作者在玩游戏的过程中知道了很多同学的名字。.阅读七选五I have reached a milestone (里程碑) in my life because I am now a high school student about to go to college! During this milesto
17、ne moment, Id like to take some time to reflect. _8_First, Id like to think of my parents who have supported me every step of the way. When I was younger, my parents would tell me that their job was to provide me with the chances. _9_ I have worked hard through high school and I have been rewarded n
18、ow by being accepted by one of the colleges I chose.Second, Id like to think of all my teachers. _10_ I remember when I started out as a freshman and I was too shy to raise my hand, even when I knew the answer.My teachers would call on me until I started raising my hand on my own.Lastly, Id like to
19、enjoy reminiscing (追忆) about the good memories I shared with all of these great people._11_ With my cheer team, I remember the countless bus rides and football games shouting and singing.I remember the senior night football game, and the football players bringing us flowers at competitions._12_ And
20、I will take with me all these wonderful memories and lessons.AI make a list of what I have to do.BAfter that, the hard work was up to me.CAnd I also want to thank the people who helped me.DThey helped me learn and grow in my school environment.ELooking for help when needed can make everything much e
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558090.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
