2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价27 Unit 1 Art 新人教版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价27 Unit Art 新人教版选择性必修第三册 2023 高考 英语 一轮 复习 课时 质量 评价 27 新人 选择性 必修 第三
- 资源描述:
-
1、课时质量评价(二十七)选择性必修第三册UNIT 1ART语言运用题组强化练 . 完形填空(2021广东广州高三模拟)Camogli looks like any other small Italian coastal town. The little 1 houses face the sea. The sunlight warms their beauty. But, look carefully and youll see many things that seem 2 . but theyre not.This fishing village is full of trompe loei
2、l an art form in which nothing is what it appears to be. While some flowers die, others live for years. Why? Because theyre 3 on the building!Trompe loeil has been around for centuries. 4 , Camoglis fishermen painted their houses in bright colours and unusual designs, so that they could see their ho
3、mes 5 from the water. Then, in the 1700s, it became a way to make small, simple buildings look 6 and highvalued.And today? There are still many trompe loeil houses in villages like Camogli, but only a few artists are 7 to paint them. Carlo is one of this everdecreasing band of artists whos managed t
4、o make a business out of it.His 8 are often people who want to improve their homes 9 . But for Carlo trompe loeils purpose is to bring something 10 to a new place, such as bringing the city to the sea or even the deserts to the cities.Carlos painting style 11 the past. He only uses oldstyle paints a
5、nd mixes them by hand. He does so for one reason: to protect the trompe loeil 12 . He also believes this art should be 13 everywhere.Fortunately, in Camogli, local art and culture are still 14 . But remember, dont always 15 your eyes!【语篇解读】本文是一篇说明文。作者介绍了意大利的一项传统艺术trompe loeil (错视画)。1. A. colouredB.
6、crowdedC. dampD. woodenA根据下文可知,这些房子的外观是由颜料涂成的各种样子,coloured修饰houses符合题意。2. A. fancyB. novelC. realD. valuableC根据下文的“While some flowers die, others live for years.”可知,但是看清楚,你会发现很多东西很逼真,但是它们不是真的。3. A. carvedB. pressedC. paintedD. plantedC根据下文的“Camoglis fishermen painted their houses .”可知,这些建筑的外观应该是画出来的
7、,故选C。4. A. CreativelyB. MistakenlyC. FrequentlyD. OriginallyD根据上文的“for centuries”及下文的“Then”得知,上下文明显有时间关系,来介绍此种绘画的历史,故选D。5. A. closelyB. easilyC. happilyD. hopefullyB根据上下文逻辑可知,五颜六色的外墙是为了使在海上更容易看见。6. A. comfortableB. complicatedC. grandD. harmoniousC根据并列形容词highvalued可知,此处应该选择近义表达,故选C。7. A. allowedB. a
8、vailableC. responsibleD. introducedB根据空前的but可知,前后是转折关系。在像Camogli这样的村庄里,仍然有许多错视画室,但现有的能够绘制这种房子外观的艺术家所剩无几。8. A. designersB. followersC. customersD. partnersC根据上下文可知,此处应该是“画家”和“消费者”之间的关系,消费者雇用画家来装饰他们房子的外观,故选C。9. A. appearanceB. capacityC. convenienceD. privacyA根据常识可知,消费者雇用画家是用来装饰他们房子的外观。10. A. civilise
9、dB. farawayC. naturalD. unexpectedD下文的“bringing the city to the sea or even the deserts to the cities”说明了绘画的具体内容是别出心裁的,只有D项符合题意。11. A. comes fromB. brings aboutC. goes againstD. leaves outA根据下文的“uses oldstyle paints and mixes them by hand”可知,他运用传统风格的颜料和徒手把这些颜料混合,说明Carlo的风格是来自于过去。12. A. artistsB. bui
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558270.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
