2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价32 Unit 1 Science Fiction 新人教版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023版高考英语一轮总复习 课时质量评价32 Unit Science Fiction 新人教版选择性必修第四册 2023 高考 英语 一轮 复习 课时 质量 评价 32 新人 选择性 必修 第四
- 资源描述:
-
1、课时质量评价(三十二)选择性必修第四册UNIT 1SCIENCE FICTION阅读题组强化练. 阅读理解AThese devices, along with many others, made the list of techrelated items available this holiday season.Theragun MiniThe Theragun Mini is essentially a massage (按摩) gun that provides up to 2,400 beats per minute to relax muscles after a workout t
2、o prevent soreness. The device is designed for quietness and can last around two hours on a full charge; $199.99 at .Lenovo Smart Clock EssentialThe Lenovo Smart Clock basically is a digital alarm clock attached to a Google smart speaker, which allows you to adjust settings with only your voice or p
3、lay music. The simple LED display shows the time, weather and day of the week, and it has a builtin nightlight. Its battery has a charge life of about half a month with continuous use. Starts at $29.99 at .Fitbit Versa 3Fitbits newest smartwatch offers builtin GPS tracking for those who prefer to lo
4、g their exercise outings without the need to carry a phone. If your focus is fitness, the Versa, which has a large, colour touchscreen display, could be considered a less expensive option to Apples smartwatch. The Versas battery can last up to six days; $229.95 at .Amazon Echo Dot and Echo Dot KidsT
5、he fourth generation of Amazons smart speaker now has a round shape and comes in two editions: regular and one for kids. It operates the same way as other smart speakers in the Echo line, allowing users to ask the device to play music or give the latest news headlines. The kids version comes with a
6、free subscription to Amazon Kids, which has access to childfriendly digital books and games. Its battery can last around seven hours on a full charge, starting at $49.99 at .【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了与科技相关的一些物品。1. Whose battery can work the longest time on a full charge?A. Fitbit Versa 3.B. Theragun Min
7、i.C. Lenovo Smart Clock Essential.D. Amazon Echo Dot and Echo Dot Kids.C细节理解题。根据Theragun Mini部分中的“The device is designed for quietness and can last around two hours on a full charge;”,Lenovo Smart Clock Essential部分中的“Its battery has a charge life of about half a month with continuous use.”, Fitbit V
8、ersa 3部分中的“The Versas battery can last up to six days;”和Amazon Echo Dot and Echo Dot Kids部分中的“Its battery can last around seven hours on a full charge”可知,Lenovo Smart Clock Essential的电池在充满电的情况下工作时间最长。故选C。2. What do Theragun Mini and Fitbit Versa 3 have in common?A. They both offer builtin GPS.B. The
9、y both have colour touchscreen.C. They are both suitable for workout lovers.D. They both can be bought at the same website.C推理判断题。根据Theragun Mini部分中的“The Theragun Mini is essentially a massage (按摩) gun that provides up to 2,400 beats per minute to relax muscles after a workout to prevent soreness.”及
10、Fitbit Versa 3部分中的“Fitbits newest smartwatch offers builtin GPS tracking for those who prefer to log their exercise outings without the need to carry a phone.”可推断,Theragun Mini和 Fitbit Versa 3都适合健身爱好者。故选C。3. What can we do with Amazon Echo Dot Kids?A. Purchase any digital books.B. Keep informed of o
11、ur homework.C. Download videos from the Internet.D. Subscribe to Amazon Kids for free.D细节理解题。根据Amazon Echo Dot and Echo Dot Kids部分中的“The kids version comes with a free subscription to Amazon Kids, which has access to childfriendly digital books and games.”可知,我们可以用Amazon Echo Dot Kids来免费订阅 Amazon Kid
12、s。故选D。BWhen I tell people I wrote a book with my dad, they usually say,“It must be nice to think of the legacy (遗产) you created with someone who means so much to you.”This was a beautiful idea, but it was not the way I,or my dad,ever thought about the cooperation. Though we created something we were
13、 proud of, “nice” was not the word either of us used to describe the process.“It was more confrontation(对抗) than cooperation,” my dad likes to say. I agree.When we landed a book deal, we began a writing journey that was more difficult than either of us had expected, but also far more rewarding.For a
14、lmost three years, we met once or twice a week at my parents house and talked daily about the plan and the outline of each chapter. After the meeting, one of us would write a rough draft that the other would build on. I wanted the book to focus on positive vices (不良习惯): such as moderate (适度的) chocol
15、ate. However, my dad felt the book should include chapters dealing with things like walking and spending time with family. Finally, I saw it his way. He said the book was about more than just good vices. It was about encouraging people to enjoy life in healthy ways.Writing this book is a reminder th
16、at our family members share not only our faults but also our strengths. My dad is smart, funny, critical and caring. He has a strong passion for the truth. I hope I share these great qualities. For this book, he researched each topic with an enthusiasm I had never seen from him, and he insisted that
17、 we constantly question and critically analyse every piece of information even our own conclusions. He was determined to cooperate with me on a book, not because he could not write one on his own, but because he believed that we could create something better together than we could alone.I was not su
18、re if our cooperation led to better writing,but it led to a better writing experience.Writing this book was difficult,sometimes more difficult than past projects, but it was never lonely.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者和他的父亲合作写了一本书,尽管过程并不顺利,但两人都从中收获了很多。4. What does the author think of the writing experience w
19、ith his father?A. It was proud and positive.B. It was hard but rewarding.C. It was interesting but hard.D. It was funny and encouraging.B细节理解题。根据第四段的内容可知,写作的过程是很艰难但是却很值得的。故选B。5. Which of the following best describes the authors father?A. Humorous.B. Ambitious.C. Enthusiastic.D. Demanding.C推理判断题。根据倒数
20、第二段中的“For this book, he researched each topic with an enthusiasm I had never seen from him, and he insisted that we constantly question and critically analyse every piece of information even our own conclusions.”可知,父亲对于写这本书是特别热情的。故选C。6. What does the underlined word “deal” in Paragraph 4 refer to?A.
21、 Passion.B. Permission.C. Investment.D. Agreement.D词义猜测题。根据第四段的内容可知,作者和父亲达成一致意见,准备写书。故选D。7. According to the text, what could be the purpose of writing this book together?A. To show that the authors father is smart,critical and caring.B. To show that writing a book is not an easy job.C. To show that
22、 cooperation is of great significance.D. To show that family members can share nice things.C推理判断题。根据倒数第二段中的“He was determined to cooperate with me on a book, not because he could not write one on his own,but because he believed that we could create something better together than we could alone.”可知,作
23、者和父亲共同写书是为了说明合作意义重大。故选C。C(2022湖北巴东一中高三模拟)Imagine a world where you move around in front of a personal computer in your own sound space. You listen to your favourite songs, play loud computer games or watch a movie all without other people hearing the sound and without headphones.That is the possibil
24、ity presented by “sound beaming”, a new technology from Noveto Systems, an Israeli company. On Friday, the company introduced a desktop device that sends sound directly to a listener without the need for headphones or a special receiver.Noveto Systems gave The Associated Press (AP) a chance to test
25、its SoundBeamer 1.0 before its introduction. The APs Louise Dixon writes that listening to the device is like something from a science fiction movie. The sound seems so close that it feels like it is inside your ears while also in front, above and behind them.Noveto expects the device will have many
26、 uses. Office workers could listen to music or conference calls without others hearing. People could play a game, a movie or music without waking up others in the same room. Because the device does not use headphones, it is possible to hear other sounds in the room clearly.The device uses a 3D sensi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558276.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
江苏省常熟中学2019-2020学年高二六月质量检测历史试题 扫描版含答案.pdf
