分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练10.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:558473
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:34.72KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练10 江苏省 2022 届准高三 英语 完形 阅读 暑假 限时 训练 10
    资源描述:

    1、I. 完形The concept of solitude (独处) in the digital world is almost non-existent. In the world of digital technology, e-mail, social networking and online video games, information is meant to be _1_. Solitude can be hard to discover _2_ it has been given up. In this respect, new technologies have _3_ o

    2、ur culture.The desire to be connected has brought solitude to a (n) _4_ as weve known it. People have become so _5_ in the world of networks and connections that one can often be contacted _6_ theyd rather not be. Today we can talk, text, e-mail, chat and blog, not only from our _7_ but from our mob

    3、ile phones as well.Most developed nations have become _8_ on digital technology simply because theyve grown accustomed to it, and at this point not _9_ it would make them an outsider. _10_, many jobs and careers require people to be _11_. From this point of view, technology has changed the culture o

    4、f work. Being reachable might feel like a _12_ to those who may not want to be able to be contacted at all times.I suppose the positive side is that solitude is still possible for anyone who _13_ wants it. Computers can be shut _14_ and mobile phones can be turned off. The ability to be connected an

    5、d on has many _15_, as well as disadvantages. Travelers have ended up _16_ on mountains, and mobile phones have saved countless lives. They can also make people feel _17_ and forced to answer unwanted calls or _18_ to unwanted texts.Attitudes towards our connectedness as a society _19_ across genera

    6、tions. Some find todays technology a gift. Others consider it a curse. Regardless of anyones view on the subject, its hard to imagine what life would be like _20_ daily advancements in technology.1.A. updatedB. receivedC. sharedD. collected2.A. thoughB. untilC. onceD. before3.A. respected B. shaped

    7、C. ignoredD. preserved4.A. edge B. stage C. endD. balance5. A. sensitiveB. intelligentC. considerate D. reachable6. A. even if B. only ifC. as if D. if only7.A.mediaB. computesC. databases D. monitors8.A. bentB. hardC. keen D. dependent9. A. findingB. using C. protecting D. changing10. A. Also B. In

    8、stead C. Otherwise D. Somehow11. A. connected B. trained C. recommended D. interested12. A. pleasure B. benefit C. burden D. disappointment13.A. slightlyB. hardlyC. merely D. really14.A. outB. down C. upD. in15.A. aspectsB. weaknessesC. advantages D. exceptions16.A. hiddenB. lostC. relaxedD. deserte

    9、d17.A. trappedB. excited C. confused D. amused18.A. turnB. submit C. objectD. reply19.A. varyB. arise C. spread D. exist20.A. beyondB. within C. despite D. withoutII. 阅读(A) If doctors want to test you for something, theyll usually take a blood or urine sample. But wouldnt it be much more convenient

    10、if they just asked you to keep breathing instead?In fact, your breath can say a lot about you. In traditional Chinese medicine, doctors draw a conclusion about the health state of a patient based on the smell of his or her breath; trained dogs and rats can identify the smells of the breaths of peopl

    11、e suffering from certain cancers; traffic police also monitor drivers alcohol consumption by testing their breaths.Just like blood and urine, your breath contains lots of “metabolites (代谢物)” the waste chemicals that the body produces, which vary from person to person. They are like personal health f

    12、ingerprints, whichu. is why scientists sometimes call them “breathprints”, according to Science Daily.Compared to blood or urine testing, breath testing takes only seconds instead of hours, and it requires neither a needle nor a container to hold the bodily fluids. This means the test can be taken f

    13、requently to better detect (检测) early signs of diseases and monitor the progress of a medical treatment. It can also be used to test athletes for steroid (类固醇) use.On the other hand, as an identifier, you might think that breaths are not as reliable as fingerprints since they might change based on w

    14、hat you eat. However, researchers in Zurich, Switzerland mapped 11 healthy volunteers chemical patterns by having them breathe through a special instrument, and they found that each pattern was unique and the patterns didnt change much throughout the day, reported BBC.“Our goal is to develop breath

    15、analysis to the point where it becomes competitive with the established analysis of blood and urine,” said Malcolm Kohler, professor at the University Hospital Zurich.To get there, breath-testing instruments have to be improved first, because the current ones are expensive and weighty. Small and por

    16、table instruments already exist but they are not accurate enough. Scientists are also working to better match breathprint patterns to specific diseases.21. Which of the following is TRUE about breath testing?A. It is more often used by traffic police than by doctors.B. It has been used in traditiona

    17、l Chinese medicine for years.C. Some animals can detect early signs of cancer better than medical equipment can.D. It is not very reliable because breaths may change throughout the day.22. What are the advantages of breath testing according to the text?a. Its equipment is lighter. b. It is quicker.

    18、c. It is more economic.d. It is as reliable as fingerprints. e. It doesnt need a container.A. abd B. bde C. ace D. cde23. What are the scientists going to do to improve breath analysis?A. Study most genes in human DNA.B. Match breathprint patterns to every disease.C. Perfect the instruments used to

    19、perform it.D. Prove that metabolites vary from person to person.(B)Aggressive pedestrians are in fact as dangerous as careless drivers. They cause traffic accidents, injury and death.These dangerous walkers can be seen in any big city all over the world. About 69% of last years pedestrian deaths in

    20、the US occurred in urban areas. They cross streets ignoring “DONT WALK” signals, suddenly appear without warning from behind parked vehicles, walk slowly at crossroads with cell phones attached to heads, blocking traffic.These pedestrians and drivers share a common disregard for the rules of the roa

    21、d, both for selfish reasons. The drivers believe in the power of their machines. If their machines can go faster, they believe they have the right to go faster. If their machines are bigger, they believe they have the right to push smaller vehicles aside. Aggressive pedestrians, on the other hand, b

    22、elieve in the primacy of the individual, the idea that they are first in any environment, under any circumstances, even when they are on foot in a roaring tide of steel and rubber.Last year, an estimated 5,220 pedestrians died in traffic accidents. Some 69,000 pedestrians were injured. On average, t

    23、hat worked out to one pedestrian killed in a traffic crash every 101 minutes, and one injured every eight minutes. The good news is that the accident rate is dropping. For example, the number of pedestrians killed last year was 24 percent less than the number killed in traffic accidents a decade ear

    24、lier. The bad news is that the basic causes of pedestrian deaths remain pretty much the same-disregard for traffic signals, inattention and crossing roads under the influence of alcohol and drugs. Alcohol, in fact, was involved in 46 percent of the traffic accidents that resulted in pedestrian death

    25、s. Of those, 31 percent of the pedestrians were found to be drunk.The bottom line is that the pedestrians must do more to protect their lives as well as the lives of other road users. They can start by obeying traffic signals, using marked cross-walks and calling a cab when theyve had too much to dr

    26、ink.24. The passage is mainly about _.A. how aggressive pedestrians cause traffic accidentsB. why so many Americans were killed on roads last yearC. what the traffic rules of the road about pedestrians were D. who are to blame for pedestrian deaths, drunk drivers or the aggressive pedestrians25. Wha

    27、t is the pedestrians selfish reason for traffic jams?A. They know all drivers are skilled and with great care.B. They believe individuals are always first.C. They think traffic rules have nothing to do with them.D. They guess all vehicles will slow down at crossroads.26. What was NOT the basic cause

    28、 of pedestrian deaths in the US a decade ago?A. Disregard for traffic signalsB. Paying no attention to surroundings.C. Crossing roads drunk.D. Overspeeding driving.27. What word can best describe the authors attitude to the traffic accidents caused by pedestrians?A. Excited.B. Cold.C. ConcernedD. Un

    29、connected.(C)Franz Kafka wrote that a book must be the ax (斧子) for the frozen sea inside us. I once shared this sentence with a class of seventh graders, and it didnt seem to require any explanation.Wed just finished John Steinbecks novel Of Mice and Men. When we read the end together out loud in cl

    30、ass, my toughest boy, a star basketball player, wept a little, and so did I. Are you crying? one girl asked, as she got out of her chair to take a closer look. I am, I told her, and the funny thing is Ive read it many times. But they understood. When George shoots Lennie, the tragedy is that we real

    31、ize it was always going to happen. In my 14 years of teaching in a New York City public middle school, Ive taught kids with imprisoned parents, abusive parents, irresponsible parents; kids who are parents themselves; kids who are homeless; kids who grew up in violent neighborhoods. They understand,

    32、more than I ever will, the novels terrible logicthe giving way of dreams to fate.For the last seven years, I have worked as a reading enrichment teacher, reading classic works of literature with small groups of students from grades six to eight. I originally proposed this idea to my headmaster after

    33、 learning that a former excellent student of mine had transferred out of a selective high school-one that often attracts the literary-minded children of Manhattans upper classesinto a less competitive setting. The daughter of immigrants, with a father in prison, she perhaps felt uncomfortable with h

    34、er new classmates. I thought additional cultural capital could help students like her develop better in high school, where they would unavoidably meet, perhaps for the first time, students who came from homes lined with bookshelves, whose parents had earned Ph.D.s. Along with Of Mice and Men, my gro

    35、ups read: Sounder, The Red Pony, Lord of the Flies, Romeo and Juliet and Macbeth. The students didnt always read from the expected point of view. About The Red Pony, one student said, its about being a man, its about manliness. I had never before seen the parallels between Scarface and Macbeth, nor

    36、had I heard Lady Macbeths soliloquies (独白)read as raps (说唱) , but both made sense; the interpretations were playful, but serious. Once introduced to Steinbecks writing, one boy went on to read The Grapes of Wrath and told me repeatedly how amazing it was that all these people hate each other, and th

    37、eyre all white. His historical view was broadening, his sense of his own country deepening. Year after year former students visited and told me how prepared they had felt in their first year in college as a result of the classes.Year after year, however, we are increasing the number of practice test

    38、s. We are trying to teach students to read increasingly complex texts, not for emotional punch (碰撞) but for text complexity. Yet, we cannot enrich the minds of our students by testing them on texts that ignore their hearts. We are teaching them that words do no. amaze but confuse. We mav succeed in

    39、raising test scores, but we will fail to teach that reading can be transformative and that it belongs to them.28.The underlined words in Paragraph 1 probably mean that a book helps to_A. realize our dreams B. give support to our life C. smooth away difficulties D. awake our emotions29.The girl left

    40、the selective high school possibly because_.A. she was a literary-minded girlB. her parents were immigrantsC. she couldnt fit in with her classD. her father was then in prison30.To the authors surprise, the students read the novels_.A. creativelyB. passivelyC. repeatedlyD. carelessly31.The author wr

    41、ites the passage mainly to_.A. introduce classic works of literatureB. advocate teaching literature to touch the heartC.argue for equality among high school studentsD. defend the current testing system (D)Well, Edward? she said; tell me.Well, Helena, dear; those people have no heart!They have refuse

    42、d?Yes. They have refused me a ship! They talked of the millions that had been wasted in search for Franklin, and declared the document was obscure and unintelligible. And, then, they said it was two years now since they were cast away, and there was little chance of finding them. Besides, they would

    43、 have it that the Indians, who made them prisoners, would have dragged them into the interior, and it was impossible, they said, to hunt all through Patagonia for three men-three Scotchmen; that the search would be vain and perilous, and cost more lives than it saved. In short, they assigned all the

    44、 reasons that people invent who have made up their minds to refuse. The truth is, they remembered Captain Grants projects, and that is the secret of the whole affair. So the poor fellow is lost for ever.My father! my poor father! cried Mary Grant, throwing herself on her knees before Lord Glenarvan,

    45、 who exclaimed in amazement:Your father? What? Is this Miss-Yes, Edward, said Lady Helena; this is Miss Mary Grant and her brother, the two children condemned to orphanage by the cruel Admiralty!Oh! Miss Grant, said Lord Glenarvan, raising the young girl, if I had known of your presence-He said no m

    46、ore, and there was a painful silence in the courtyard, broken only by sobs. No one spoke, but the very attitude of both servants and masters spoke their indignation at the conduct of the English Government.At last the Major said, addressing Lord Glenarvan: Then you have no hope whatever?None, was th

    47、e reply.Very well, then, exclaimed little Robert, Ill go and speak to those people myself, and well see if they- He did not complete his sentence, for his sister stopped him; but his clenched fists showed his intentions were the reverse of pacific.No, Robert, said Mary Grant, we will thank this nobl

    48、e lord and lady for what they have done for us, and never cease to think of them with gratitude; and then well both go together.Mary! said Lady Helena, in a tone of surprise.Go where? asked Lord Glenarvan.I am going to throw myself at the Queens feet, and we shall see if she will turn a deaf ear to

    49、the prayers of two children, who implore their fathers life.Lord Glenarvan shook his head; not that he doubted the kind heart of her Majesty, but he knew Mary would never gain access to her. Suppliants but too rarely reach the steps of a throne; it seems as if royal palaces had the same inscription

    50、on their doors that the English have on their ships: Passengers are requested not to speak to the man at the wheel.Lady Glenarvan understood what was passing in her husbands mind, and she felt the young girls attempt would be useless, and only plunge the poor children in deeper despair. Suddenly, a

    51、grand, generous purpose fired her soul, and she called out: Mary Grant! wait, my child, and listen to what Im going to say.Mary had just taken her brother by the hand, and turned to go away; but she stepped back at Lady Helenas bidding.The young wife went up to her husband, and said, with tears in h

    52、er eyes, though her voice was firm, and her face beamed with animation: Edward, when Captain Grant wrote that letter and threw it into the sea, he committed it to the care of God. God has sent it to us-to us! Undoubtedly God intends us to undertake the rescue of these poor men.What do you mean, Hele

    53、na?I mean this, that we ought to think ourselves fortunate if we can begin our married life with a good action. Well, you know, Edward, that to please me you planned a pleasure trip; but what could give us such genuine pleasure, or be so useful, as to save those unfortunate fellows, cast off by thei

    54、r country?Helena! exclaimed Lord Glenarvan.Yes, Edward, you understand me. The DUNCAN is a good strong ship, she can venture in the Southern Seas, or go round the world if necessary. Let us go, Edward; let us start off and search for Captain Grant!Lord Glenarvan made no reply to this bold propositio

    55、n, but smiled, and, holding out his arms, drew his wife into a close, fond embrace. Mary and Robert seized her hands, and covered them with kisses; and the servants who thronged the courtyard, and had been witnesses of this touching scene, shouted with one voice, Hurrah for the Lady of Luss. Three c

    56、heers for Lord and Lady Glenarvan!32. The inscription “Passengers are requested not to speak to the man at the wheel” is mentioned to show _. A. Mary would fail to get a chance to meet the Queen B. passengers have to obey the rules on the shipC. the man at the wheel always has great powerD. the Quee

    57、n always knows what to do33. What did Helena really want to do?A. She wanted to stop Mary doing anything stupid.B. She herself wanted to search for Captain Grant.C. She wanted to see the Queen herself.D. She wanted to see the officials again.34 According to the last paragraph but three, we can draw

    58、the conclusion that _.A. the DUNCAN was strong enough to take them around the worldB. Lord Glenarvan decided to set off to search for Captain Grant at onceC. Helena thought it would be a pleasure to save the people in dangerD. Helena liked venturing with her husband35 Which of the following can best

    59、 describe Helena?A. Wise and helpful. B. Generous and wise.C. Devoted and beautiful. D. Brave and sympathetic.Keys:【科技类议论文;文章大意】在现代社会中,由于数码技术的发展,我们独处的概念几乎不复存在。尽管人们对现代技术的发展持有不同的看法,但是技术的进步,我们的生活会完全不同。让我们尽情的享受生活。1. C 根据第一句话“The concept of solitude (独处) in the digital world is almost non-existent.“在数码时代

    60、里,独处的概念几乎是不存在的”可知,此处表示信息是被共享的。故选C项。2C根据上下无奈语境,一旦被放弃孤独是很难发现的。once意为“一旦”,符合语境。though意为“尽管”;until意为“直到”;before意为“在之前”。都不符合题意。3B根据上下文,句意:在这方面,新技术塑造着我们的未来。respect意为“尊重”;shape意为“塑造,使成形”;ignore意为“忽视”;preserve意为“保护”。根据语境可知,应选B项。4C 根据本句中的connect(连接)可知,此处表示终止孤独。end意为“结束,终止”,符合语境。5 D根据后半句“and connections that

    61、one can often be contacted 41 theyd rather not be.人们能够经常被联系”可知,在网络连接世界中,人们已经变得如此地可达到。reachable意为“可达到的,可获得的”,符合语境。6A 根据上下文,可推知, 在网络连接世界中,人们已经变得如此地可达到以致即使不愿意被联系,也可能经常被联系。根据语境可知,应选A项。even if意为“即使”;only if意为“只要”;as if意为“似乎”;if only意为“要是该多好”。7B根据上文中的network可知,交谈、发短信、法电子邮件等等应与电脑有关。8D根据后半句“theyve grown acc

    62、ustomed to it”可知,许多发达国家已经依赖于数码技术。dependent (on)意为“依靠的”,符合语境。bent (on)意为“决心的”;hard(on)意为“严厉的”;keen (on)意为“爱好,喜欢”。9B根据前半句“Most developed nations have become 43 on digital technology simply because theyve grown accustomed to it,”可知,此处意为:不使用它会让他们成为局外人。10A 此处表示进一步陈述人们与新技术的联系。故选A项。11A 许多工作和职业需要人们被联系。根据上下文

    63、多次提到connect和contact可知,应选A项。12C根据后半句“may not want to be able to be contacted at all times”可知,经常被联系是一种负担。A项意为“愉悦”;benefit意为“利益”;disappointment意为“失望”,均与语境不符。故选C项。13D独处对于真正想要独处的人来说仍然是可能的。slightly意为“稍微”;hardly意为“几乎不”;merely意为“仅仅”;really意为“真正地”。 really符合语境。14B 根据后半句中的“turn off”可知,此处应为意义一致的短语,shut down意为“关

    64、闭”,符合语境。shut out意为“关在外面,遮住”;shut up意为“住口”;shut in意为“关进”。15C根据disadvantages可知这句的句意,“除了劣势之外,还有很多优势”。故选C项。16B 根据后半句“mobile phones have saved countless lives.”,可知此处指旅游者在山上迷路了。故选B项。17A 根据本句中的“force和unwanted”可知,手机还使人们人感到困窘(trapped),被迫回答不必要的电话或者回复不必要的短信。excited意为“兴奋的”;confused意为“混乱的,困惑的,糊涂的”;amused意为“愉快的”。

    65、18D根据上一题的解析可知,此处为回复短信。turn to意为“转向;求助于”,submit to意为“提交;服从”;object to意为“反对”,均与语境不符。故选D项。19A根据下文,说到人们对现在的技术的态度可知,态度在不同时代有所变化。vary意为“变化,改变”,符合语境。arise意为“出现”;spread意为“传播”;exist意为“存在”。20D 根据上下文,句意:如果没有每日的技术进步,难以想象生活会是什么样。根据本句宾语从句中所用的虚拟语气可知,应选without,意为“没有”。beyond意为“超过,超越”;within意为“在之内”;despite意为“尽管”。21.

    66、B。根据第二段的“In traditional Chinese medicine, doctors draw conclusions about the health state of a patient based on the smell of his or her breath”可以得此答案。文中虽然提到交警使用呼气检测法,但没有对比交警和医生对该方法的使用情况,A有误。虽然提到一些动物能根据人的呼气检测到一些疾病,但是没有说动物能比医疗设备做的更好,所以C也不对。第五段后面说每个人的呼气都是独一无二的,变化也不大,所以也能排除D。22. B。根据第三段可以得出d正确,根据第四段的第一句

    67、话可以得出be正确,所以B为正确答案。23. C。从最后一段的“breath-testing instruments have to be improved first”可以得此答案。24-27: ABDC【日常生活类夹斜夹议;文章大意】本文主要介绍作者讲述在自己教学生涯中,在文学课上,如何教学生文学阅读的亲身体验,可以美化他们的心灵。28. D 句意理解题。这句话运用了明喻和暗喻的修辞手法,“一本书就是能融化我们冰冻着的内心的一把斧子”,这是表面意思,即指一本书能够唤醒我们内心深处的情感,引起共鸣之意。故选D项。29. C 细节理解题。根据第四段“The daughter of immigr

    68、ants, with a father in prison, she perhaps felt uncomfortable with her new classmates”可知C项正确。30. A推理判断题。根据第五段第四句“I have never before seen the parallels between Scarface and Macbeth, nor had I heard Lady Macbeths soliloquies read as raps, but both made sense; the interpretations were playful, but serious.”可推断作者对孩子阅读小说的创造力感到惊讶,字里行间流露出自豪,故A项正确。31. B主旨大意题。纵观全文,主要介绍了作者讲述在自己教学生涯中,教学生文学阅读的亲身体验,故B项正确。32-35: ABCD9

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练10.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558473.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1