分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练7.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:558482
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:126.16KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练7 江苏省 2022 届准高三 英语 完形 阅读 暑假 限时 训练
    资源描述:

    1、江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练7I. 完形 Everyone hates to wait in lines. But its not always the length of the wait we find so _1_ . Our behavior when waiting is only _2_ defined by the length of the wait. “Often the psychology of queuing is more _3_than the statistics of the wait itself,” said the MIT rese

    2、archer Richard Larson, an expert on waiting lines.One obvious _4_of queuing psychology is that we get bored when we wait in line. This issue is _5_ in many ways, from magazines in hospital waiting rooms to mirrors in elevators _6_we can check our appearance.We really _7_ it when we expect a short wa

    3、it and then get a long one. But studies show that we are much more _8_when we are given an idea of how long well be waiting. Walt Disney Co knows this _9_ than anyone else. It posts estimated waiting times for attractions in its theme parks. But according to Larson, these times are _10_so that visit

    4、ors get to the front of the queue more quickly than they expect. It keeps them _11_.But perhaps the biggest influence on our feelings about waiting in a line has to do with our sense of _12_. When it comes to queues, the universally acknowledged _13_ is first come, first served. Any deviation (违反) f

    5、rom this principle is regarded as unfair and can _14_violent queue rage (大怒).Sometimes,however,wearewillingtomake_15_.Forexample, we are fine with the priority given to those with a more critical condition in hospital._16_inmostsituations,wedemandfairness.Youve probably _17_ mild queue rage yourself

    6、 in fast food restaurants, watching people in the other line move faster than you, _18_yourself for having chosen the “wrong” line.In order to solve this problem, the serpentine (蛇形的) line was _19_. Slate magazines website explains: “The serpentine line isnt always faster than multi-lines. But it of

    7、fers important relief: you absolutely _20_have to see someone arrive after you and get served before you.”1. A. unchangeable B. uninterestingC. unbearable D. unbelievable 2. A. simply B. partly C. naturally D. completely3. A. necessary B. different C. reasonable D. important4. A. reason B. aspect C.

    8、 disadvantage D. result5. A. solved B. reflected C. explained D. discovered6. A. in case B. as if C. so that D. even if7. A. hate B. imagine C. understand D. consider8. A. careful B. patient C. worried D. polite9. A. less B. longer C. better D. worse10. A. incorrectly estimated B. accurately estimat

    9、edC. underestimated D. overestimated11. A. happy B. relaxed C. busy D. surprised12. A. defeat B. fairness C. achievement D. disappointment13. A. truth B. information C. habit D. standard14. A. lead to B. result fromC. relate to D. put forward15. A. differences B. changesC. exceptions D. preparations

    10、16. A. Then B. But C. So D. As17. A. experienced B. noticed C. prevented D. performed18. A. warning B. reminding C. excusing D. blaming19. A. changed B. replaced C. invented D. forbidden20. A. never B. often C. even D. stillII. 阅读(A)People have always been fascinated in celebrities. Even before the

    11、days of movies and TV, there were enthusiastic fans of famous regional actors and singers in every part of the world.Nowadays, what with celebrities “official websites” and daily blogs, fandom has reached a whole new level. The distance between fans and celebrities has narrowed. Thanks to the Intern

    12、et, you can enjoy Shang Wenjies blog and feel as if she is talking to you and you alone.A true and loyal fan will tell you that its exciting to read about the comings and goings of these special people. He or she finds out what the celebrity has worn this week, who theyre going to dinner with, and w

    13、hat they ordered for dessert at that dinner. Oh, and they will tell you, “Im not obsessed (着迷的).”Yeah, right. If youre putting in more than 20 minutes a day in “fandom”, then its starting to get to be too much. Anything more is moving toward FAN-aticism.Sure, it is distracting to take an interest in

    14、 the world of the rich and famous. Its normal to enjoy a little celebrity gossip. Its fun going to live concerts and book signings. But at the end of the day, celebrity lives are not part of our own lives. When we identify with famous people to such extreme levels that we start to see them as soul m

    15、ates, were “over-identifying”. Weve crossed the line.Psychologists have a name for this type of behavior. They call it “Celebrity Obsession Syndrome”. There is even a psychological test that measures the extent (程度) to which a person is involved in the details of a celebritys personal life. If, for

    16、example, I read about celebrities daily and chat occasionally on QQ with other fans, then this is behavior on the lower end of the scale. If, however, I display an unhealthy need to identify with a stars every move and every emotion, then I am at the higher end of this scale.Each of us has to decide

    17、 whether our celebrity watching is healthy behavior. I for one think that there may be a lot of secret FAN-atics out there who are FAN-tasizing over their star. Perhaps theyre in denial about the hours and emotional energy theyre spending each day. Dont believe me? Then take a look at this popular c

    18、elebrity gossip website: .21. We can conclude from the first two paragraphs that, thanks to the Internet, _.A. fans can communicate with stars directlyB. fans can follow celebrities much more closelyC. people have become crazier about celebritiesD. enthusiastic fans appear in every part of the world

    19、22. What does the underlined phrase “cross the line” refer to in the article?A. Enjoying a little celebrity gossip.B. Claiming to be obsessed with stars.C. Considering stars as intimate friends.D. Reading about the details of stars lives.23. The author seems to think that celebrities _.A. take up to

    20、o much of our timeB. do not matter to our livesC. are not worth talking aboutD. are just trying to get attention24. What is the authors attitude toward fandom?A. In todays society its normal to be obsessed with stars.B. Its simply silly to follow stars.C. You should control your interest in stars.D.

    21、 You should hide your feelings about celebrities.(B)At 10 years old, Flynn McGarry became sick of the meals his mother cooked for him. So the Los Angeles native took matters into his own hands and started making his own dinners. One of his specialties? Trout with braised leeks (韭葱炖鲑鱼).Now 13, the yo

    22、ung chef is being praised as a “food prodigy”. He will spend his summer apprenticing with some of the best chefs at LAs famous restaurants, MSNBC Nightly News reports.McGarry began making a name for himself in the culinary world when John Sedlar, owner of the trendy Playa Restaurant, let McGarry tak

    23、e over the kitchen for a special nine-course meal. The meal sold out almost instantly.“Flynn is a very unusual young man, and hes very, very passionate,” owner John Sedlar told MSNBC.By usual teenage boy standards, its true. So strong is his passion for cooking that the young man has turned his bedr

    24、oom into an experimental kitchen laboratory.Instead of video game consoles, baseball trophies and movie posters, McGarrys room is lined with mixers, pots and pans, cutting boards and a stainless steel worktable. Its where McGarry cooks his monthly pop-up dinners, which are served from his familys di

    25、ning room, a monthly supper club he calls Eureka.McGarry is deft (灵巧的) and confident in the kitchen, with skills hes been practicing since he was a child. What started out as a means of self-preservation from his moms unsatisfactory cooking has turned into a passion that the teen hopes to develop in

    26、to a career.“My goal? Michelin three stars, a restaurant in the top 50 list,” he told MSNBC. “Hopefully the top five.” Meanwhile, McGarrys 13-year-old rsum is already richer and more impressive than most cooks many times his age.McGarry isnt the only talented young prodigy to surprise experts in his

    27、 field in recent years. At just 17 years old, physicist Taylor Wilson is already teaching graduate-level courses in physics and has built a functioning nuclear reactor.25. The underlined word “passionate” in Paragraph 4 probably means _.A. enthusiastic B. focused C. gifted D. unique26. Compared with

    28、 many adult chefs, McGarry _.A. has the best cooking equipment in his kitchenB. is inventive and has many new specialties to his nameC. has much and impressive cooking experience for his young ageD. wants to open his own Michelin three-star restaurant27. The author mentions Taylor Wilson in the last

    29、 paragraph to _.A. prove that Flynns success is not a rare caseB. compare his talent to that of Flynn McGarryC. introduce a young talent in a different fieldD. suggest experts should be trained at a young age28. Where does this text probably come from?A. A recipe book. B. A restaurant introduction.C

    30、. A career guide. D. A news report.l Exercise youll loveOur neuroscientists (神经学家) and game developers work hard to design entertaining exercises youll want to play everyday. After all, the harder you train, the stronger your brain. We believe that L is a truly enjoyable experience and were not the

    31、only ones who think this.l Over 35+ games and exercisesLumosity subscribers (订阅人) have access to over 35+ brain games and exercises. Based on extensive research, our games enhance the brains ability to remember details, solve problems, pay attention, multitask and much, much more.l Adaptive learning

    32、While L exercises are easy to learn, they can also be difficult to master. Dont worry, though, we did this on purpose. Studies have found time and time again that the human brain needs constant challenge. L provides this challenge with the help of proprietary (有专利的) algorithms (运算法则) that adapt the

    33、difficulty level to match the needs of each and every subscriber. As you improve, our games get more and more difficult, forcing your brain to improve even more.29. What medium is the text describing?A. A website. B. A textbook. C. A brochure. D. A newspaper.30. According to the ad, the program focu

    34、ses on improving peoples _.A. memory and language skillsB. creative and analytical skillsC. speed, attention and problem solvingD. memory, attention and creative skills31. How does the program train peoples brains?A. Using carefully-designed maths problems.B. Using challenging and entertaining exerc

    35、ises.C. Using exclusive computer games.D. Using extensive research tests.(D) In the UK, we like a good bargain. People flock to the sales in January, when stores slash their prices to get rid of all their winter stock. But surprisingly, the British hate haggling.In markets you might see the odd Brit

    36、ish person battling with a stall owner to bring down the price of a pair of trousers or some furniture. Generally, though, people from the UK are too reserved to haggle. If we think the price of something we want is too high, well simply move on and try somewhere else.The act of bargaining with some

    37、one is very theatrical, in my opinion. Its a test to see who can stand their ground for the longest. But its not in British peoples nature to “perform” in public, especially around strangers.However, in the US, people are generally more willing to haggle. And if you wander into a market, youre likel

    38、y to hear a number of phrases that Americans reserve for such occasions.First, “you drive a hard bargain” is commonly said by the customer to indicate they think the stall holder is working very hard, probably a little too hard, to get the price he wants.Or you might hear the buyer telling a stall h

    39、older that “the kids gotta have braces”, which means they dont have enough spare money lying around to afford the price being offered.If the customer is really shocked at the price suggested by the seller, they also might say “youre killing me” to indicate that they think the price is far too high.I

    40、n Britain, its difficult to imagine anyone saying anything along these lines. If I were forced to bargain, Id probably say, very simply: “Im going to make you an offer.” If that offer were refused, I think Id just walk away. 32. The underlined word “haggling” can be replaced by _. A. arguing B. barg

    41、aining C. performing D. insisting33. Why dont the British haggle generally? A. They dont think it is polite behavior. B. They have sales every January. C. They can always get a better price somewhere else. D. They dislike openly expressing feelings or opinions.34. Whats the authors attitude toward b

    42、argaining? A. Negative B. Careless C. Positive D. Critical35. How does the passage mainly develop? A. By providing examples. B. By making comparison C. By analyzing causes and effects. D. By following the order of importance.Keys: 1-5 CBDBA 6-10 CABCD 11-15 ABDAC 16-20 BADCA1. C。第一句话讲到大家都讨厌排队,这里话锋一转

    43、,但是我们发现并不是等待的时间长短如此_。unchangeable无法改变的;uninteresting 无趣的;unbearable 让人难以忍受的;unbelievable 难以置信的。根据语境可知答案为C。 2. B。由下文补充的心理因素可知,此处指的是等待时间的长短只是影响人们排队时行为的部分因素,故选B。3. D。既然上句提到等待时间的长短只是影响人们排队时行为的部分因素,那么Larson提到的等待时的心理状态应该是一个更重要的因素,故选D。reasonable 合理的。4. B。人们排队等待时感到无聊这是排队心理学的一个显而易见的方面,而不是原因、缺点或者例子。5. A。下文列举的

    44、看杂志、照镜子都是解决排队时感到无聊这一问题的方法,而非反映(reflected)、解释(explained)或者发现(discovered)这一问题的方式。6. C。当我们等电梯感到无聊时,电梯里有镜子,所以我们能整理仪容以打发等待时间。In case 以防万一;as if 好像;so that 所以,以便;even though 即使。根据语境可知C为正确答案。7. A。实际等待的时间比期望的长,当然让人讨厌。8. B。根据常识可知我们排队时最大的问题是不耐烦,结合下面的例子可知,在知道明确的等待时间时人们会更加有耐心(patient)。9. C。正是因为比其他人更了解这一现象,迪士尼公司

    45、在景点前公布预计的等待时间,know better更了解。10. D。由下文的“get to the front of the queue more quickly than they expect”可知这些时间是高估的。11. A。等待时间比预计的要短,当然令人高兴了。12. B。这里对应下文的“Any deviation from this principle is regarded as unfair”。13. D。Standard 标准,准则,与下文的“principle”相对应,故选D。14. A。任何违背这条原则的行为都被视为不公平之举,从而引发(lead to)排队骚乱。resu

    46、lt from 由引起;relate to 与相关;put forward 提出。15. C。上面强调了排队的公平原则,先来先服务,但有时我们也容许一些特例(exceptions)。make differences 很重要,有影响;make arrangements 安排。16. B。允许个别特例,但是多数情况下我们仍然要求公平。17. A。这里描述的是你亲身经历的并不严重的排队怨气。18. D。看着其他队列的速度快过自己,便会责怪自己选错了队列。注意其它选项的意思以及搭配:warn sb against doing sth 警告某人不做某事;remind sb of doing sth 提醒

    47、某人做某事;excuse sb for doing sth 原谅某人做了某事。19. C。根据上下文可知,蛇形队列是被发明以帮助解决插队的问题,所以不是去改变(changed)、替代(replaced)、或者禁止(forbidden)它。20. A。根据转折词“But it offers”可知这里要说的是蛇形队列相比并列队形的优点:来得晚的人_排到你的前面。只有never(绝对不会)符合语境。21. B。从文章第二段“The distance between fan and celebrity has narrowed. Thanks to the Internet, you can enjo

    48、y Shang Wenjies blog and feel as if she is talking to you and you alone”可判断粉丝们能更接近明星,B正确。Feel as if说明A不准确,并不是真的和明星直接交流;C项人们变得更疯狂,文中没有提到,从“Even before the days of movies and TV, there were enthusiastic fans”可知D错误,在网络时代之前,狂热的粉丝就无处不在。22. C。从上文“When we identify with famous people to such an extent that

    49、we start to see them as intimate soul mates, were over-identifying”可推测cross the line指的是considering stars as intimate friends。23. B。作者在文中指明了自己的态度“But at the end of the day, celebrity lives are not part of our own lives”,事实上明星对人们的生活一点也不重要。24. C。从最后一段“Each of us has to decide whether our star-gazing is

    50、 healthy behavior”可判断作者认为应当适当控制对明星的热情。25. A。根据后文的内容By usual teenage boy standards, its true. So strong is his passion for cooking that the young man has turned his bedroom into an experimental kitchen laboratory.可知McGarry甚至把卧室都变成了厨房和烹饪实验室,可见他对烹调的热情程度。26. C。作为一名神童烹饪厨师,McGarry特有的优势就是他的年龄。文中也提到了这一点:Mea

    51、nwhile, McGarrys 13-year-old rsum is already richer and more impressive than most cooks many times his age.27. C。最后一段提到McGarry isnt the only talented young prodigy to surprise experts in his field in recent years.作者想要说的是像McGarry这样的神童实际上在各个领域都是有的,于是接下来便举了Taylor Wilson做例子。28. D。文章主要介绍了神童厨师McGarry的事迹,是

    52、一篇新闻特写报道。29. A。从L看判断这是一个网站的介绍。30. D。从“our games enhance the brains ability to remember details, solve problems, pay attention, multitask”可判断D正确。31. B。从“design entertaining exercises”和“L provides this challenge with the help of”可判断B正确。32. B。根据第二段的“In markets you might see the odd British person battl

    53、ing with a stall owner to bring down the price of a pair of trousers or some furniture. Generally, though, people from the UK are too reserved to haggle”的这个语境,可以猜测数haggle应该是“讨价还价”的意思。33. D。由第三段的“But its not in British peoples nature to “perform” in public, especially around strangers”可知英国人性格内敛,不愿意在公众场合表达自己。34. A。由最后一段可以得此答案。35. B。文章主要对比英美对待还价的不同态度。9

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练7.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558482.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1