分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练8.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:558483
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:75.08KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练8 江苏省 2022 届准高三 英语 完形 阅读 暑假 限时 训练
    资源描述:

    1、江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练8I. 完形 Its that time of year again when students face a hard decision: at which university to continue their education. University_1_can be a useful starting point for this difficult choice._2_are rankings enough for making such an important_3_?University league tables can

    2、be_4_as they do not accurately represent the diversity of an institutions offering. There are also factors _5_a universitys academic performance that are worth_6_.“We do not_7_the ranking of higher education institutions,” said Uwe Brandenburg, project manager at Germany-based CHE Consult, a think t

    3、ank focusing on higher education. As Brandenburg explained, a ranking does not take into consideration the_8_that exist across the various courses an institution offers._9_, a university may excel at teaching engineering, but it may perform_10_in English literature.So what_11_should students take in

    4、to consideration when choosing a university?For Georgia Lewis, 24, a Business Management graduate from the UK-based University of Manchester, the course offering was most_12_. “When I looked at universities, the course structure, modules and entry requirements were the first things I considered,” sh

    5、e said.Some will also consider how a course_13_their future plans. Nick Krachler from South Africa started a Master of Science in Political Sociology at the London School of Economics. “My main_14_was that the actual program is the ideal combination for what I want to research in my PhD,” explained

    6、the 25-year-old.Others are drawn by opportunities for_15_study, such as William Rowles, 25, from the UK, who had a great_16_in learning Mandarin. “I chose the University of Nottingham_17_its strong connections with China,” he said.Beyond academic factors, the_18_life and campus are also important. F

    7、or Lewis, it was Manchesters great student life that made her_19_decision. “I knew the nightlife would keep me_20_for three years,” she said.1. A. styles B. rankings C. comparison D. impression2. A. But B. So C. Besides D. Therefore3. A. change B. plan C. decision D. conclusion4. A. amusing B. borin

    8、g C. incorrect D. misleading5. A. beyond B. with C. except D. within6. A. accepting B. considering C. improving D. ignoring7. A. work out B. care about C. believe in D. doubt about8. A. differences B. similarities C. advantages D. connections9. A. In general B. In fact C. After all D. For example10.

    9、 A. well B. poorly C. equally D. normally11. A. lessons B. facts C. factors D. problems12. A. useful B. difficult C. impressive D. important13. A. relates to B. adapts to C. belongs to D. leads to14. A. purpose B. ambition C. reason D. advice15. A. free B. international C. advanced D. independent16.

    10、 A. difficulty B. experience C. interest D. confidence17. A. because of B. more than C. according to D. regardless of18. A. family B. social C. peaceful D. busy19. A. main B. original C. first D. final20. A. upset B. happy C. exhausted D. confidentII. 阅读(A)Finally, a cell phoneThats. a phoneWith rat

    11、es as low as $3.75 per week!“Well, I finally did it. I finally decided to enter the digital age and get a cell phone. My kids have been annoying me and the last straw was when my car broke down, and I was stuck by the highway for an hour before someone stopped to help. But when I went to the cell ph

    12、one store, I almost changed my mind. The phones all have cameras, computers and a global-positioning something or other thats supposed to spot me from space. Goodness, all I want to do is to be able to talk to my grandkids! The people at the store werent much help. They couldnt understand why someon

    13、e wouldnt want a phone the size of a postage stamp. And the rate plans! They were confusing, and expensive. and the contract lasted for two years! Id almost given up until a friend told me about her new Jitterbug phone. Now, I have the convenience and safety of being about to stay in touch with a ph

    14、one I can actually use.”Affordable plans that I can understand and no contract to sign! Unlike other cell phones, Jitterbug has plans that make sense. Why should I pay for minutes Im never going to use? And if I do talk more than I plan, I wont find myself with no minutes like my friend who has a pr

    15、epaid phone. Best of all, there is no contract to sign so Im not locked in for years at a time. The US-based customer service is second to none. And the phone gets service anywhere in the country.Call now and receive a FREE gift when you order. Try Jitterbug for 30 days and if you dont love it, just

    16、 return it! Why wait, the Jitterbug comes ready to use right out of the box. If you arent as happy with it as I am, you can return it and get your money back. Call now, the Jitterbug product experts are ready to answer your questions.Call 1-888-809-8794 or visit www. .21. What made “I” finally think

    17、 of getting a cell phone?A. Being stuck by the highway.B. Being urged by his grandkids.C. Being persuaded by cell phone salespersons.D. Being attracted by the friendly return policy.22. On the monthly basis of 100 minutes, the Jitterbug weekly rate is about _.A. $3.75 B. $4.99 C. $14.99 D. $19.9923.

    18、 An advantage of Jitterbug mentioned in the passage is _.A. its discount price with a free giftB. its reasonable rate plans without a contractC. its “global-positioning” system with 911 accessD. its good customer service all over the world24. The main purpose of the passage is to _.A. tell a custome

    19、rs story of JitterbugB. provide two ways to order JitterbugC. give a brief introduction of JitterbugD. attract potential customers to Jitterbug(B)Barditch High School decided to have an All-School Reunion. Over 450 people came to the event. There were tours of the old school building and a picnic at

    20、 Confederate Park. Several former teachers were on hand to tell stories about the old days. Ms. Mabel Yates, the English teacher for over fifty years, was wheeled to the Park.Some eyes rolled and there were a few low groans (嘟囔声) when Ms. Yates was about to speak. Many started looking at their watch

    21、es and coming up with excuses to be anywhere instead of preparing to listen to a lecture from an old woman who had few kind words for her students and made them work harder than all the other teachers combined.Then Ms. Yates started to speak:“I cant tell you how pleased I am to be here. I havent see

    22、n many of you since your graduation, but I have followed your careers and enjoyed your victories as well as crying for your tragedies. I have a large collection of newspaper photographs of my students. Although I havent appeared in person, I have attended your college graduations, weddings and even

    23、the births of your children, in my imagination.”Ms. Yates paused and started crying a bit. Then she continued:“It was my belief that if I pushed you as hard as I could, some of you would succeed to please me and others would succeed to annoy me. Regardless of our motives, I can see that you have all

    24、 been successful in you chosen path.”“There is no greater comfort for an educator than to see the end result of his or her years of work. You have all been a great source of pleasure and pride for me and I want you to know I love you all from the bottom of my heart.”There was a silence over the crow

    25、d for a few seconds and then someone started clapping. The clapping turned into cheering, then into a deafening roar (呼喊). Lawyers, truck drivers, bankers and models were rubbing their eyes or crying openly with no shame all because of the words from a long forgotten English teacher from their homet

    26、own.25. What activity was organized for the school reunion?A. Sightseeing in the park.B. A picnic on the school playground.C. Telling stories about past events.D. Graduates reports in the old building.26. What can be inferred from Paragraph 2?A. Some graduates were too busy to listen to Ms. Yates sp

    27、eech.B. Many graduates disliked Ms. Yates ways of teaching.C. Some people got tired from the reunion activities.D. Most people had little interest in the reunion.27. What was Ms. Yates belief in teaching teenagers?A. Teachers knowledge is the key to students achievements.B. Pressure on students from

    28、 teachers should be reduced.C. Hard-pushed students are more likely to succeed.D. Students respect is the best reward for teachers.28. Which of the following can best describe Ms. Yates?A. Reliable and devoted. B. Tough and generous.C. Proud but patient. D. Strict but caring. (C)It was a simple lett

    29、er asking for a place to study at Scotlands oldest university which helped start a revolution in higher education. A 140-year-old letter written by a lady calling for her to be allowed to study medicine at St Andrews University has been discovered by researchers. Written by Sophia Jex-Blake in 1873,

    30、 the seven-page document, which urged the university to allow women to study medicine at the institution, was released yesterday on International Womens Day.The document was discovered buried in the university archives (档案) by part-time history student Lis Smith, who is completing her PhD at St Andr

    31、ews Institute of Scottish Historical Research. She said: “We knew that Sophia Jex-Blake and her supporters, in their effort to open up university medical education for women, had written to the Senatus Academicus (校评议委员会) at St Andrews in an attempt to gain permission to attend classes there, but we

    32、 didnt know documentary evidence existed. While searching the archives for information about the universitys higher certificate for women, I was astonished to come across what must be the very letter Jex-Blake wrote.”In the letter, Sophia and her supporters offered to hire teachers or build suitable

    33、 buildings for a medical school and to arrange for lectures to be delivered in the subjects not already covered at St Andrews. Although her letter was not successful, it eventually led to the establishment of the Ladies Literate in Arts at St Andrews, a distance-learning degree for women. The qualif

    34、ication, which ran from 1877 until the 1930s, gave women access to university education in the days before they were admitted as students. It was so popular that it survived long after women were admitted as full students to St Andrews in 1892.Ms Jex-Blake went on to help establish the London School

    35、 of Medicine for Women in 1874. She was accepted by the University of Berne, where she was awarded a medical degree in January 1877. Eventually, she moved back to Edinburgh and opened her own practice.29. Lis Smith found Sophias letter to St Andrews University_ .A. by pure chanceB. in the school off

    36、iceC. with her supporters helpD. while reading history books30. Sophias letter resulted in the establishment of_ .A. the London School of Medicine for WomenB. a degree programme for womenC. a system of medical educationD. the University of Berne31. When did St Andrews University begin to take full-t

    37、ime women students?A. In 1873. B. In 1874.C. In 1877. D. In 1892. (D)“In wilderness is the preservation of the world.” This is a famous saying from a writer regarded as one of the fathers of environmentalism. The frequency with which it is borrowed mirrors a heated debate on environmental protection

    38、: whether to place wilderness at the heart of what is to be preserved.As John Sauven of Greenpeace UK points out, there is a strong appeal in images of the wild, the untouched; more than anything else, they speak of the nature that many people value most dearly. The urge to leave the subject of such

    39、 images untouched is strong, and the danger exploitation (开发) brings to such landscapes (景观) is real. Some of these wildernesses also perform functions that humans need the rainforests, for example, store carbon in vast quantities. To Mr Sauven, these “ecosystem services” far outweigh the gains from

    40、 exploitation.Lee Lane, a visiting fellow at the Hudson Institute, takes the opposing view. He acknowledges that wildernesses do provide useful services, such as water conservation. But that is not, he argues, a reason to avoid all human presence, or indeed commercial and industrial exploitation. Th

    41、ere are ever more people on the Earth, and they reasonably and rightfully want to have better lives, rather than merely struggle for survival. While the ways of using resources have improved, there is still a growing need for raw materials, and some wildernesses contain them in abundance. If they ca

    42、n be tapped without reducing the services those wildernesses provide, the argument goes, there is no further reason not to do so. Being untouched is not, in itself, a characteristic worth valuing above all others.I look forward to seeing these views taken further, and to their being challenged by th

    43、e other participants. One challenge that suggests itself to me is that both cases need to take on the question of spiritual value a little more directly. And there is a practical question as to whether wildernesses can be exploited without harm.This is a topic that calls for not only free expression

    44、 of feelings, but also the guidance of reason. What position wilderness should enjoy in the preservation of the world obviously deserves much more serious thinking.32. John Sauven holds that_.A. many people value nature too muchB. exploitation of wildernesses is harmfulC. wildernesses provide humans

    45、 with necessitiesD. the urge to develop the ecosystem services is strong33. What is the main idea of Para 3?A. The exploitation is necessary for the poor people.B. Wildernesses cannot guarantee better use of raw materials.C. Useful services of wildernesses are not the reason for no exploitation.D. A

    46、ll the characteristics concerning the exploitation should be treated equally.34. What is the authors attitude towards this debate?A. Objective. B. Disapproving.C. Skeptical. D. Optimistic.35. Which of the following shows the structure of the passage? (CP: Central Point; P: Point; Sp: Sub-point; C: C

    47、onclusion)Keys: 1-5 BACDA 6-10 BCADB11-15 CDACB 16-20 CABDB1. B。由下一句紧接着的“ 2 are rankings enough”可知答案为B。2. A。前后两句是转折关系,大学排名榜对于选择那所学校就读非常有帮助,但是这是不是就足够以做如此重要的决定了呢?3. C。上文提到了“a hard decision”、“this difficult choice”,所以这里表示选择去哪所学校就读的决定。4. D。Amusing 有趣的;boring 枯燥的;incorrect不正确的;misleading 有误导性的。由下文“as the

    48、y do not accurately represent the diversity of an institutions offering”可知,大学排名榜不能全面准确地反映多样化的情况,但这并不意味着这一排名是错误的,只是可能让人产生一些错误认识,故选D。5. A。这里对应最后一段的首句“Beyond academic factors”,句意为:选择大学时,除了大学的学术水平,还有其他的因素值得考虑。Beyond 除之外;超出之外。6. B。这里对应下文的“So what 11 should students take into consideration when choosing a

    49、 university?” consider =take into consideration。7. C。由下文可知Uwe Brandenburg认为大学排名没有考虑到一所院校的不同科目之间存在的差异,所以他对于这一排名也是不认同的,故选C。8. A。由下文例子中的“but”可知这里描述的是一种相反的情况,说明这一大学在这两个专业之间的不平衡,存在差异,故选A。9. D。这里是举例说明Brandenburg的观点,故选D。10. B。句意理解参见第8题。与excel 相对的就是perform poorly。11. C。这里对应上文“There are also factors 5 a univ

    50、ersitys academic performance that are worth 6 .”12. D。由下文“the first things I considered”可知Georgia Lewis认为课程设置非常重要。13. A。由下文的“the actual program is the ideal combination for what I want to research in my P hD”可知,由于该项目与Nick Krachler将来读哲学博士要研究的东西结合得非常紧密,他才选择了该学校,所以可以推知他把可能与将来的发展之间的关联看得很重要。Relate to 与有关

    51、;adapt to适应;belong to 属于;lead to 导致,只有A选项符合语境。14. C。这里是解释他选择该学校的理由,故选C。15. B。Free 免费的;international 国际的;advanced 高等的;independent 独立的。从下文可以推知,热爱汉语学习的William因为诺丁山大学与中国的合作联系而选择了该大学,对于身在英国的William来说,这种联系意味着也许他将来有机会到中国学习,故选B。其他选项都不符合语境。16. C。由下文的“I chose the University of Nottingham 17 its strong connect

    52、ions with China,”可以推知他对中国的兴趣,由此可以推知他学习汉语的浓厚兴趣,故选。17. A。前后分句是因果关系,故选。18. B。由下文中的“Manchesters great student life”以及“the nightlife”可以推知社交生活也是某些学生选择学校的因素之一。19. D。句意为:曼彻斯特大学丰富多彩的校园生活使他做了最终决定。20. B。这种生活方式是他喜欢的,那么当然会让他开心。21. A。这是一道细节理解题。我们可以采用“题干定位法”,根据题干中的关键词“finally”和“getting a cell phone”回到原文,根据开篇第一句“I

    53、finally did it.”以及第二句“My kids have been annoying me and the last straw was when my car broke down, and I was stuck by the highway”可知答案为A项。22. B。属于与数字有关的推理判断题。我们采用“抓住特定信息进行推理”的方法。根据题干“100 minutes”“weekly rate”的关键信息,找到了表格中的第二列,可知每个月是$19.99, 利用正面思维推理,每个月是4周,所以19.994=4.99,所以答案为B项。此处学生容易犯的错误是将数据直接作为答案,而忽

    54、略了推理运算。23. B。属于细节理解题,可以利用题干中出现的“An advantage”采用“题干定位法”找到文章第二个标题内容:“Affordable plans that I can understand and no contract to sign”得知这是作者买下Jitterbug手机的原因。同时也可以应用“重点关注法”。因为该段文字是以粗体方式加以提示的,我们在阅读中应重点留意,此处是命题点的可能性很大。24. D。属于判断推断题,推测作者的写作意图。可以应用“整合全文进行推理”的方法,文章是广告,广告的目的在于推销,而且文章最后一部分对于Jitterbug手机的详细介绍,同时列

    55、举订购方式以及联系方法,从中我们都可推断文章想是通过作者购买手机的故事进行广告,吸引更多的顾客来购买,所以D项正确。25. C。事实细节题;从文章第一段第三句“Several former teachers were on hand to tell stories about the old days.”可以判断出C为正确选项。26. B。推理判断题;可从第二段第二句判断:Ms. Yates不受欢迎的原因是她很少对自己的学生和颜悦色,她对学生的严厉程度比其他任何老师加在一起都大。由此,我们可以判断B为正确选项。27. C。推理判断题;根据题目,我们可以在第六段的开头找到原句:“It was m

    56、y belief that if.”通过这句我们可以看出,老师相信自己对学生的严厉要求会帮助学生未来取得成功,而且他们也确实成功了。因此,C为正确选项。28. D。推理判断题;通过全文的阅读,我们可以了解到这位老师教书时对学生要求严厉,但学生毕业后,她却一直在默默地关注他们的成长。因此,D为正确选项。29. A。本题考查这封信怎么被找到的。根据第二段末句“While searching the archives for information about the universitys higher certificate for women, I was astonished to.”可知本

    57、来不是要找那封信,只是碰巧找到了。而根据这句话中的searching the archives可排除B,也可排除C(没说她和别人一起找的)和D(不是在阅读历史书籍,是找关于该校女性高等教育证书的信息)。30. B。本题考查这封信带来的结果。根据第三段“Although her letter was not successful, it eventually led to the establishment of the Ladies Literate in Arts at St Andrews, a distance-learning degree for women”可判断B(一个学位项目)

    58、正确,并排除其他选项。C项的意思是医学教育的一种制度、体系.31. D。本题的依据是“It was so popular that it survived long after women were admitted as full students to St Andrews in 1892”。所以答案为D。32. B。推理判断题。第二段最后一句JS认为“生态系统服务”远比开发的利益重要,由此推断他的观点是开发荒野是有害的。33. C。段落大意题。本段的二,三句是对另一种观点的概括,意思是荒野的有益服务不能作为不开发的理由。34. A。作者态度题。作者在最后两段中并没有直接表明自己的观点,只是客观地进行叙述。35. D。文章结构题。找各段首句是解决这一类题目的关键。第一段提出文章的中心论点;二,三两段分别阐述了两种不同的观点;第四段是作者自己的观点;最后一段是文章的结论。9

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省2022届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练8.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558483.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1