江苏省宿迁市宿豫中学2015届高考高三英语二轮专题复习精练:完型填空(4).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省 宿迁市 中学 2015 高考 英语 二轮 专题 复习 精练 填空
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家2015届高考高三英语二轮专题复习精练:完型填空(4)A All throughout life we deal with some types of disappointment, whether it is from our job, family or friends. Several days before my _1_, Dad said he would buy me a car. You can imagine the _2_ I felt. He went on to say that it would be _3_ on the morning
2、 of my birthday. That morning, I stood in my parents driveway _4_ my car to arrive. My heart was _5_ fast, in my mind there was a red sports car. I got excited!Several minutes later, I noticed a truck _6_ the street and to my surprise the driver pulled _7_ my parents driveway. It wasnt my beautiful
3、sports carit wasnt car _8_. I figured the driver had made a wrong turn or needed _9_.I walked up to the truck and _10_ if I could help him. He said what he was looking for and gave me a(n) _11_. It was my home. I couldnt _12_it! It wasnt the sports car I had imagined in my mind. The truck had about
4、20 different _13_ on it. It was used for the paint shop of the repair factory where my dad worked.My dad walked out of the house and _14_ my dad saw my disappointment on my face, so he comforted me and said that we could _15_ changing the truck and make it look much better. One year later, after man
5、y hours of _16_ every day to clean the different colours, the truck became a beautiful brown colour and we _17_ to get it goodlooking again. This did give my father the opportunity to do what he loved to do and _18_ his son some valuable lessons about life. _19_ there may be disappointment in your l
6、ife, you should find the positive lessons in it. If you can _20_ some kind of disappointment, you can become a stronger, smarter and more confident person.1. A. festivalB. celebration C. holiday D. birthday2. A. excitement B. disappointmentC. honor D. surprise3. A. brought B. sent C. gathered D. got
7、4. A. waiting for B. worrying aboutC. caring for D. asking about5. A. kicking B. hitting C. beating D. knocking6. A. passing by B. coming downC. getting through D. running into7. A. into B. atC. of D. from8. A. in all B. above allC. after all D. at all9. A. repairs B. directionsC. restaurants D. les
8、sons10. A. asked B. hopedC. expected D. lied11. A. award B. presentC. address D. account12. A. believe B. agree C. regret D. pretend13. A. styles B. design C. pictures D. colours14. A. sadly B. luckily C. clearly D. generally15. A. put up B. break downC. play with D. work on16. A. wait B. labor C. c
9、are D. drive17. A. managed B. tried C. allowed Dreduced18. A. directed B. guided C. taught D. limited19. A. Until B. So C. Although D. Because20. A. make B. combine C. digest D. overcome文章讲述了作者在处理令自己失望的生日礼物时得到的教训学会处理生活中的失望。1D。根据第3空后面的“on the morning of my birthday”可知,此处要用birthday。2A。从第一段的最后一句“I got
10、excited.”可知,作者得知父亲要送他礼物时,他非常兴奋。故答案为A。3B。从下文可知,作者的礼物是被“送”来的,要用sent。4A。从上文可知,作者知道礼物要在生日那天被送来,所以到了那天的早晨,作者在那里“等待”,所以要用waiting for。5C。由下文的“I got excited!”可知,此处指作者心跳(beating)快。6B。从下面的“the driver.parents driveway”可以推出,卡车是顺着路来的。pass by“从旁边经过”;get through“(从一个空间)通过”;run into“偶然碰到”;come down“顺着下来”。故答案为B。7A。d
11、riveway在国外是住宅外部到公路之间的私人车道。此处指那辆车驶进作者父母的停车道,要用into。8D。从上句的“It wasnt my beautiful sports car”可知,这不是作者想要的车。本句是对上句的进一步强调,not.at all,意为“根本不”。9B。从第10空后面的“He said what he was looking for”可知,作者认为卡车司机可能是问路的。故该题的答案为B。10A。从“if”可知作者上前“问”是否需要帮忙,故用asked。11C。从下面的“It was my home.”可知,他给的是一个“地址”(address)。12A。从后面的“It
12、wasnt the sports car I had imagined in my mind.”可知,作者不敢相信那是真的,所以此处要用believe.13D。根据第16空后面的“clean the different colours”可知,卡车车身上有很多种颜色(colours)。14C。从后面的“so he comforted me”可知,作者的父亲“明显”看出了作者是很失望的。15D。从后面的“after many hours of. clean the different colours”可知,他们“致力于”改变这辆卡车,故选D。16B。从前面的“make it look much b
13、etter”和后面的“to clean the different colours”可知,他们付出了“劳动”(labor)。17A。从后面的“get it goodlooking again”可知,他们成功使车又好看了,故选A项。18C。根据空后的“some valuable lessons about life”可知,答案为C。19C。即使你生活中有失望的事情,你也应该找到其中的积极方面。故答案为C。20D。只要能够克服(overcome)生活中的失望,你就能变成一个更加坚强、聪明和自信的人。BInvolving the whole family is the best way to pro
14、mote better eating habits and healthy activities for your kids.A wholefamily approach simply means that everyoneparents and kids alike _1_ together as a team to achieve good health and wellbeing. As with any _2_,theres a leader or coach and thats you!Lead by _3_. Adult family members are important r
15、ole models for healthy eating and exercise. Talk about why you eat fruit as a snack, take an exercise class, or go for walks.Start them young. Dont wait until your child is at a(n) _4_ weight to form good eating and _5_ habits. Its much easier to maintain a healthy weight than to lose _6_ later.Be _
16、7_ together.Make it usual for the family to be active. Being active as a family allows _8_ to expend energy in a _9_ way, and adults enjoy the health benefits,too._10_ together. It may be not practical to do it every day, but _11_ kids into the process of _12_ food as possible as you can. Little kid
17、s can learn math skills by _13_and theyll begin to understand the chemistry of cooking.Theyll also gain an understanding of healthy ingredients.Older kids will enjoy having the authority to select and prepare_14_ they like and will be more likely to eat what theyve _15_. It might even inspire them t
18、o make healthy choices _16_ their own.Eat together. Eating a meal as a family sends the right _17_ about nutrition. Kids will see their parents eating healthy food and may be inspired to _18_ new foods. They will also come to _19_ mealtime as a time for socializing and sharing. Parents get a chance
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
山东省济南市2020-2021学年高二物理下学期期末考试试题(PDF)答案.pdf
