江苏省常熟市2015高考英语阅读理解暑假练习(3)及答案 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省常熟市2015高考英语阅读理解暑假练习3及答案 WORD版含答案 江苏省 常熟市 2015 高考 英语 阅读 理解 暑假 练习 答案 WORD
- 资源描述:
-
1、江苏省常熟市2015高考英语阅读理解暑假练习(3)及答案阅读理解-AFor five days,Edmontons Downtown Park is transformed into one huge stage where artists are able to share their talents,and where people are able to celebrate and enjoy themselves.Since its beginning in 1980,the Edmonton Folk Music Festival has been commemorating (纪念
2、) the true feeling of what folk music is all about and thats the traditional togetherness(友爱)that is felt when people gather to share stories and feelings through song.This year will be the sixth year when volunteer Riedel will be offering up her time to the festival.“People coming off a busy spring
3、 and summer have a moment of relaxation.”Riedel said.“Its really easy to relax,and its great seeing family and friends have fun together.”These families and friends come from all different kinds of musical tastes.People who take pleasure in Blues are there,so are people who love Bluegrass.This festi
4、val does its best to develop everyones musical interests.With so many years of experience,the festival has become a welloiled machine,and does whatever it can to make attendees feel as comfortable as possible.There are free water stations throughout the venue (举办地) for people to fill up their travel
5、 cups.When people buy food,reusable dishes are given a $2 plate fee,but that is returned when the plate is brought back.The festival has completely sold out of tickets, and in record time.But with big names such as Van Morrison and Jakob Dylan, its easy to see how that was going to happen.There is n
6、o parking area during the festival, so using the Park & Ride system or Edmonton Transit is highly recommended.A bike lockup area is provided and will be available Thursday until Sunday one hour before the gates open until 45 minutes after the gates close.The Edmonton Folk Music Festival begins on We
7、dnesday, Aug.4 with Van Morrison playing the special donation fund (基金)concert, and will finish up on Sunday, Aug.8.本文主要讲述为了让人们了解民间音乐的真正意义而举办的一个节日the Edmonton Folk Music Festival。1The Edmonton Folk Music Festival is held mainly to_.Agather people with different musical tastesBremind people of the re
8、al sense of folk musicCexhibit the good voices of great talents in folk musicDcollect old stories of folk music答案:B。细节理解题。由本文的第一段信息“.the Edmonton Music Festival has been commemorating the true feeling of what folk music is all about.”可知B项正确。2Which of the following is TRUE according to the passage?AR
9、iedel has volunteered for the festival for at least 5 years.BIts hard for people to appreciate Blues.CIt costs people a little to fill up their cups from water stations.DPeople have to pay 2 for a plate of food.答案:A。推理判断题。由第二段第一句话“This year will be the sixth year when volunteer Riedel will be offeri
10、ng up her time to the festival”可推知Riedel至少做志愿者五年了,故A项正确。3We can learn from the passage that_.Apeople can get tickets easily for the festivalBthe Edmonton Folk Music Festival is well organizedCdriving ones own car to the festival is highly recommendedDbikes are available at the festival from Wednesda
11、y to Sunday答案:B。推理判断题。由第三段“With so many years of experience,the festival has become a welloiled machine.”可知该节日组织得井井有条,故B项正确。4What would be the best title for this passage?AFolk Music of BluesBOne Festival for AllCFestival for Family GatheringDEdmontons Downtown Park答案:B。主旨大意题。通读全文可知。文章主要讲述the Edmont
12、on Folk Music Festival这一个节日,故B项最佳。较难题目特训:科普知识类For those who are tired of doing the laundry, Samsung has found an answer: a washing machine that can tell you when your laundry is done via a smartphone app (application) .Strange though it may seem“my wife already does that”was a common response among
13、attendees viewing the device when it was introduced at the Consumer Electronics Show (CES) this weekSamsung is just one of many appliance makers racing to install (安装) a large number of internet- connected features in machines in an effort to make them“smart. ”Last year, it was a refrigerator that t
14、weeted. This year, its Wi- Fi- enabled laundry machines and fridges that can tell you when your groceries are going bad.The washers and dryers, available starting in the spring, connect to any smartphone through a downloadable application. The phone can then be used as a remote control, so the machi
15、nes can be turned on and off while their owner is at work or on the bus.Samsung says its not just something newthe app connection actually has some practical uses.“If you started to dry clothes in the morning and forgot to take them out, you can go to your phone and restart your dryer for the time w
16、hen you come home, so your clothes are refreshed and ready to go, ”said spokesperson Amy Schmidt.The company also says that with electricity rates (电价) varying depending on the time of day, more control over when the machines are used can help save money.Perhaps, but what they will probably really a
17、ccomplish is what all good technologies doenable laziness. Rather than getting up to check on whether the laundry is done, users will instead monitor it on their phones while watching TV.1. What can be inferred from the common response of the attendees at the CES?A. The machine will be a big success
18、.B. Their wives like doing the laundry.C. The machine is unrelated to their life.D. This kind of technology is familiar to them.2. What can we learn about the new laundry machines?A. They can tell you when your clothes need washing.B. They can be controlled with a smartphone.C. They are difficult to
19、 operate.D. They are sold at a low price.3. We can conclude from Samsungs statements that.A. the app connection makes life easierB. it is better to dry clothes in the morningC. smartphones can shorten the drying timeD. we should refresh clothes back at home4. What is the main idea of the last paragr
20、aph?A. The laundry should be frequently checked.B. Lazy people like using such machines.C. Good technologies also cause problems.D. Television may help do the laundry.【参考答案】17.DBAC社会生活类Do you want to love what you do for a living? Follow your passion. This piece of advice provides the foundation for
21、 modern thinking on career satisfaction. But this can be a problem.Ive spent the past several years researching and writing about the different strategies we use to seek happiness in our work. It became clear early in the process that the suggestion to ” follow your passion was flawed, for it lacks
22、scientific evidence. However, it doesnt mean you should abandon the goal of feeling passionate about your work. The reality emphasizes that things are quite complicated.Passion is earned. Different people are looking for different things in their work, but generally, people with satisfying careers e
23、njoy some combination of the following features: autonomy,respect,competence,creativity,and a sense of impact. In other words,if you want to feel passionate about your livelihood,dont seek the perfect job,but seek to get more of these features in the job you already have.Passion is elusive (难捉摸的).Ma
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
