分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型《赢在课堂指导》2016-2017学年高一英语人教版必修1练习:UNIT 5 NELSON MANDELA—A MODERN HERO WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:561575
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:70.16KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    赢在课堂指导
    资源描述:

    1、第五单元测评(时间:120分钟满分:150分)第卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Sorry,I have forgotten Johns address.W:You forgot again! Its 1343 Street.1.Whats Johns address?A.1434 Street.B.1344 Street.C.1343 Street.

    2、答案:CM:I need some stamps and some envelopes as well.W:Will you step right over to the second window,please?2.Where is the conversation probably taking place?A.On a bus.B.On the steps.C.In a post office.答案:CM:Your skirt is quite beautiful in colour,isnt it?W:Yes,I bought it at a sale for half price.I

    3、t cost me $12.3.How much should the skirt have cost?A.$24. B.$12. C.$6.答案:AM:I hope I can see you at my birthday party.W:Oh,dear,Ive almost forgotten.When is it?M:Well,the day after April Fools Day.Easy to remember,isnt it?4.When is the mans birthday?A.April 1st.B.April 2nd.C.April 3rd.答案:BM:I hear

    4、you are going to drive to New York this weekend.W:Oh,Ive changed my mind.M:What?W:I think flying will be more comfortable.5.How will the woman get to New York?A.By car.B.By train.C.By airplane.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各

    5、个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。M:Excuse me,madam.Im wondering if you could tell me the place where I can repair my shoes?W:Theres one on the Fifth Street.M:Thank you,but how far is it to that store?W:Not very far and it is not difficult to find.Just keep walking and after tw

    6、o blocks you will see a supermarket on your left.The store is next to the supermarket.M:Oh,thank you very much.W:Youre welcome.You wont miss it,young man.6.What does the man want to do?A.To have his shoes mended.B.To buy a pair of new shoes.C.To do the shopping in a supermarket.答案:A7.How far is the

    7、supermarket?A.Two blocks away.B.Five blocks away.C.Six blocks away.答案:A8.How will the man get to the place?A.By bus.B.On foot.C.In his car.答案:B听第7段材料,回答第9至11题。M:Whats the matter,Alice?W:Sorry,Mr Harrison.I missed my train.M:Why did you miss your train?W:Because I left home a little late.M:Did you ge

    8、t up late or something?W:No.My aunt called me at the last minute.M:Tell her not to call you in the morning.W:I will,Mr Harrison.Im really sorry for being late.M:If you are late again,I wont let you pass for this class.9.Whats the relationship (关系) between the two speakers?A.Secretary and boss.B.Teac

    9、her and student.C.Doctor and patient.答案:B10.Why was she late?A.Her aunt called her to get up late.B.She missed the bus.C.She got a telephone call.答案:C11.What can we know about the teacher?A.He is strict with his students.B.He is cold to his students.C.He gets angry easily.答案:A听第8段材料,回答第12至14题。M:What

    10、 seems to be the matter?W:I just cant sleep well,doctor.M:I see.And how long have you had this problem?W:Oh,for about two weeks now.M:Two weeks.Do you have headaches?W:Sometimes.M:Fever?W:No.M:Are you having any family problems?W:No,not really.We all get along pretty well.M:And how about your work?W

    11、:Well,Ive been working a lot latelymore than 11 hours a day.M:Maybe you should take a vacation and just rest for a few days.W:Well,I cant right now.Were in the middle of some important business.M:Yes,I understand,but you really need to slow down.Youre going to kill yourself if you go on like this.12

    12、.Where does the conversation take place?A.In a company.B.In a factory.C.In a hospital.答案:C13.Why cant the woman sleep well?A.Because she has been working too hard.B.Because she has a family problem.C.Because she has a high fever.答案:A14.What does the doctor suggest that the woman should do?A.She shou

    13、ld take some medicine.B.She should take holidays.C.She should change a job.答案:B听第9段材料,回答第15至17题。M:What a lot of rubbish and waste! I just wonder how people can deal with these things every day.W:Dont worry.There are many ways of dealing with them.The other day,I heard that a rubbish plant is being b

    14、uilt near our town.M:A rubbish plant?To produce rubbish or to deal with rubbish?W:To deal with rubbish,of course.M:How much rubbish can it deal with every day?W:Maybe 3,000 tons,I am not sure.M:Our town will become cleaner after the plant is built.W:I hope so.15.Where is the plant (工厂) being built?A

    15、.Far away from the town.B.Not far away from the town.C.North of the town.答案:B16.What is the plant built for?A.Producing trucks.B.Producing rubbish.C.Dealing with rubbish.答案:C17.What can you conclude according to the dialogue?A.How to deal with rubbish is a big problem in their town.B.They hope that

    16、another rubbish plant will be set up in their town.C.The plant can at least deal with 3,000 tons of rubbish every day.答案:C听第10段材料,回答第18至20题。You ask me about my home town,so now Id like to tell you something about it.I live in Brighton,which is not a very big town.It has a population of around 300,00

    17、0.It is on the coast about 50 miles from London.Of course it isnt as interesting as London or Paris.But the air is a lot cleaner and better.There is little population there.There are a few factories in Brighton,but not many.It isnt very easy to find a job there.My father used to work in a steel plan

    18、t which shut down a year ago and my father lost his job.But there are a lot of hotels and language schools in the town.In summer the town is full of travellers.My father decides to open a small shop to sell gifts.But he is short of money.He hopes that he can borrow some money from the bank.18.Where

    19、exactly is Brighton?A.15 miles from London.B.50 miles from London.C.50 miles from Paris.答案:B19.Whats the population of Brighton?A.30,000.B.130,000.C.300,000.答案:C20.Why are there a lot of hotels in Brighton?A.Because there are a lot of workers.B.Because there are a lot of students.C.Because there are

    20、 a lot of travellers.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AFrancis Bacon,one of the most important philosophers (哲学家) of England,was born in London and educated at Cambridge University.When he was only 15,he went to France to work for the English ambassador

    21、 (大使).Two years later,he went up to England to study law.At the age of twenty-three he was chosen to parliament (议会).His ideas about how scientists should study things in nature help to bring the modern way of thinking,called the scientific method.One of the Bacons best-known books was his Essays.Ea

    22、ch essay was a short piece of writing in which he tried to give a lesson by discussing sides of a subject such as studying,conversation,friends and healthful living.In many of his books,Bacon explained how scientists should study things as they really exist in nature and then try to figure out what

    23、caused a particular thing to be as it was.Later,by doing experiments,the scientist could see that any cause would always have the same result.This method,which is called inductive reasoning,is used by all the scientists today,but it was new in Bacons time.21.According to the passage we know that .A.

    24、Francis Bacon was the most important philosopher of EnglandB.Francis Bacon had good educationC.Francis Bacon worked for a French ambassador at the age of 15D.Francis Bacon stayed in France until he was 23答案:B解析:推理判断题。根据第一段第一句可知,培根是在剑桥大学接受的教育,从而可知他受过良好的教育。本题也可用排除法选出正确答案,由文中的“one of the most important

    25、 philosophers(哲学家)”可把A项排除;由“he went to France to work for the English ambassador(大使)”可把C项排除;由“Two years later,he went up to England to study law.”可知培根17岁就回到了英国学习法律,因此D项是错误的。故选B项。22.It can be known that Francis Bacon was famous for.A.inventing the scientific method of studying things in natureB.his b

    26、ooksC.his Essays and his educationD.being a member of parliament答案:B解析:细节理解题。由短文第二段的第一句“One of the Bacons best-known books was his Essays.”可知培根因为他的书籍而出名。23.Which of the following is NOT the subject of Bacons essays?A.Studying.B.Conversation.C.Friends and healthful living.D.London.答案:D解析:细节理解题。由第二段的“

    27、Each essay was a short piece of writing in which he tried to give a lesson by discussing sides of a subject such as studying,conversation,friends and healthful living.”可知,答案为D项。24.The underlined phrase “inductive reasoning” in the last paragraph means “”.A.to discover general laws from particular fa

    28、cts or examplesB.to reach a conclusion by reasoning from general laws to a particular caseC.to study things as they used to beD.to study things in a particular way答案:A解析:词义猜测题。由该词组所在句的上一句“Later,by doing experiments,the scientist could see that any cause would always have the same result.”可推知答案为A项。BD

    29、o you suppose Darwin,one of the greatest scientists of all time,really did fools experiments?Or did he do experiments that were so simple and basic that other people just thought they were foolish?Sometimes,people think they already know the answer to a question or the solution (解决办法) to a problem.S

    30、ometimes,they really do know an answer or a solution,but without thinking they are important.Charles Darwin didnt settle for (满足于) just thinking he knew something.And,he believed all things could be important however simple they seemed to be.Suppose you drop sheets of paper that are exactly the same

    31、 size and shape.If you drop them at the same time in the same place,they will fall in the same way.Now make one of the sheets of paper into a tight (紧的) little ball and let it drop along with the other sheet.What happens?You have done an experiment that is so simple that you might think it couldnt b

    32、e worth anything.But this simple experiment is important.It explains part of our present-day understanding of physics,ideas that were worked out long ago by Galileo and Newton.And these understandings set aside some of ancient Greek physics.Science sometimes stops to look at very simple things and t

    33、o think very hard about them.Even the simplest idea,which we might think is foolish,can shake the foundations of science.25.The passage tells us that Charles Darwin .A.was a great English scientistB.always liked doing the experiments that others thought difficultC.thought even the simplest thing was

    34、 importantD.didnt get well with others答案:C解析:推理判断题。短文并没有说起 Charles Darwin是哪个国家的科学家,可排除A项;由第三段可知别人认为Darwin的许多实验不值得做,可把B项排除;文中没有论述Darwin与人相处的事情,可排除D项。由第三段中的“he believed all things could be important however simple they seemed to be.”可推出答案为C项。26.The underlined phrase “set aside” most probably means .A.

    35、throw awayB.store up C.put to useD.realize答案:A解析:词义猜测题。由上文可知作者认为做这个简单实验是重要的,它解释了目前人们对于物理方面的理解。因此这些理解当然是推翻了一些希腊物理学的观点。由此可推知set aside与throw away同义。27.The author of the passage tries to .A.convince us that Charles Darwin,Galileo and Newton are the greatest scientists in the world B.draw the conclusion

    36、that basic sciences are simple thingsC.prove that two sheets of paper,with the same size and shape,will fall at the same speed D.draw our attention to everyday happenings around us答案:D解析:主旨大意题。短文的最后一段点明最简单的事情都可能摇动科学的根基,意在告诉读者要留意身边的每一件事,哪怕它非常简单。28.Which one of the following is true?A.Darwin really di

    37、d fools experiments.B.According to some people Darwin did foolish experiments.C.It is believed by all people that things could be important though they seemed to be simple.D.Galileo and Newton worked out ancient Greek physics.答案:B解析:细节理解题。短文第一段第二句“Or did he do experiments that were so simple and bas

    38、ic that other people just thought they were foolish?”明确告诉我们有些人认为Darwin做了愚蠢的实验。CIt was Christmas,1961.I was teaching in a small town in Ohio where my third graders were eagerly waiting for the great day of giving gifts.Each day the children made something newstrings of popcorn,hand-made trinkets(小饰品)

    39、 and bells made from wallpaper,which we hung from the ceiling.One girl was just watching.I wondered what would happen to this child,once so happy,now so quiet.I hoped the festivities would please her,but nothing did.We made cards for parents,for sisters and brothers,for grandparents,and for each oth

    40、er.At home the students made fried marbles.So I made each of my students a little bag for carrying their fried marbles home.The day finally came.We were all excited as we exchanged the presents.But the girl just sat watching quietly.I had made a special bag for her.I wanted to see her smile.She open

    41、ed the bag carefully.I waited,but she turned away.After school the children left.I was sitting down in a chair to catch my breath,when she came to me with a small white box in her hands.“For me?” I asked with a smile.She nodded.I opened the box.There inside,a fried marble hung from a golden chain.In

    42、 a flash I knewshe had make it for her mother,the mother she would never see again,the mother who had died just three weeks before.I held out the chain.She took it in both her hands and put it on my neck.I whispered,“Oh,Maria,it is so beautiful.She would have loved it.” Neither of us could stop the

    43、tears.She ran into my arms.And for that moment I became her mother,for she had given me the greatest gift of all:herself.29.What was the author probably?A.A college student.B.A middle school student.C.A kind teacher.D.A famous writer.答案:C解析:细节理解题。由第一段第二句“I was teaching in a small town in Ohio where

    44、my third graders were eagerly waiting for the great day of giving gifts.”可知,作者是一名教师。30.What did the author prepare for the students?A.Strings of popcorn. B.Hand-made trinkets.C.Some nice bells.D.Some little bags.答案:D解析:细节理解题。由第二段的最后一句“So I made each of my students a little bag for carrying their fri

    45、ed marbles home.”可知作者为学生准备的是little bags。31.“The day” in Paragraph 3 refers to .A.New Years DayB.Christmas DayC.Graduation DayD.Mothers Day答案:B解析:推理判断题。由第一段中的“It was Christmas,1961.”可知,此处的The day指的是圣诞节。32.Why was the girl not as pleased as other children?A.Because she couldnt make anything.B.Because

    46、her family was very poor.C.Because she thought of her mother who had died.D.Because she didnt want to give others any gifts.答案:C解析:推理判断题。由文章最后两段可知,小女孩送给作者的礼物正是她为自己已死去的妈妈制作的。由此可推出小女孩之所以不开心,是因为圣诞节的到来让她想起了妈妈。DThe most important day Helen Keller remembered in all her life was the one on which her teache

    47、r,Anne Sullivan,came to her.It was three months before she was seven years old.On the afternoon of that day,Helen knew that something was happening.She went outside and waited at the door of the house.She could feel the sun on her face and she could touch the leaves of the plants.Then she felt someo

    48、ne walking towards her.She thought it was her mother and she went to her and held her close.This was the teacher who had come to teach all things to her and,above all,to love her.The next morning,the teacher took her into her room and gave her a doll.When Helen was playing with it,Miss Sullivan slow

    49、ly spelled the word “d-o-l-l” onto her hand.Helen learnt a lot of words like this.After the teacher had been with her for several weeks,Helen understood that everything had a name.One day Helen didnt understand the difference between “mug” and “water”.She became angry and threw the doll on the floor

    50、.In her quiet,dark world she didnt feel sorry for doing it.Then her teacher took her out into the warm sunshine.They walked down to the well where someone was drawing water.Her teacher put her hand under the water and spelled the word “w-a-t-e-r” at the same time in her other hand.Suddenly,Helen fel

    51、t an understanding.She knew then that “w-a-t-e-r” was the wonderful cool something flowing over her hand.That living word awakened her spirit,gave it light,hope,fun and set it free!33.How was the girl different from other children?A.She didnt know how to play games.B.She was angry all the time.C.She

    52、 couldnt speak.D.She was deaf and blind.答案:D解析:推理判断题。根据文章第二段中一直强调她要靠触觉感受周围的东西,可推断她是一个聋哑人,故D项正确。34.Helen learnt new words when .A.she went to the wellB.Miss Sullivan spelled them on her handC.the teacher gave her a dollD.she knew the difference between two words答案:B解析:细节理解题。根据文章第三段中的“Miss Sullivan sl

    53、owly spelled the word d-o-l-l onto her hand.Helen learnt a lot of words like this.”可知B项正确。35.What can the reader learn from the passage?A.How to spell different words and understand their meanings.B.The way to feel sorry for doing something wrong.C.The idea of how to describe things and make them fe

    54、el real.D.When someone is drawing water,we should go to feel it.答案:C解析:推理判断题。文章介绍了海伦凯勒是如何在自己是聋哑的情况下去学习和感知世界的,故选C项。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。36This is a very frightening number.Most of the time,it will not be noticed until it becomes a large problem.Yet,hopefully,m

    55、ore and more people are learning about it.Parents as well as friends should pay attention to these things and other things such as:Sudden changes in their mood,appetite or weight can be indications of depression.While these things can also happen to an adolescent,when it is followed by other conditi

    56、ons,it should be taken note of.A loss of interest in doing the things that they used to love to do can be depression.Now,this is not necessarily something from their childhood,but something within the past few months.37For example,divorce or separation of their parents,death,or even just friendship.

    57、Often,teens blame themselves for these conditions.38If they do not seem happy any more,there must be something troubling them.39There are many sad stories of young teens harming themselves because they are suffering from depression and no one took notice.Finally,to our joy,those teens that do get ti

    58、mely treatment for their depression can actually recover quickly and completely and get back into doing the things they used to love to do.Talk to your doctor if you feel that you have been in any of these conditions or you know someone that is.40So learn more about teen depression and depression in

    59、 general and get help now or help a friend in need.A.They can decide what is happening,and get life back on track to you.B.Because of depression and lack of notice,many sad and painful cases happen to young teens.C.A lack of emotion is a sign that something is definitely wrong.D.One thing that must

    60、be said about teen depression is that this is a serious condition.E.Sad situations can cause teen depression to appear fast.F.Teen depression makes up one in five children.G.There are many ways to deal with depression.答案:3640 FECDA第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项

    61、(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。LeBron James isnt the first high school basketball player to go straight into the NBA,but hes probably the best.He has the body,skills and the basketball brain of an All-Star(全明星球员).This 41 was on show as he scored 41 points to take Cleveland Cavaliers(克里夫兰骑士队) to a 107-104

    62、 42 over the New Jersey Nets (新泽西网队) on March 28.Aged of 19 years and 87 days,James became the 43 player to score 40 or more in the NBA.“It was by far James best 44,” said Cleveland coach Paul Silas.Known to his friends 45 “the king”,this was the day James earned his crown(王冠).But he was 46 from bei

    63、ng a king during a childhood spent in the back streets of Akron,Ohio.47 many other African-American basketball players,James early years were a 48.His mother Gloria was just 16 when she gave birth to him;he knows nothing about his father.Mother and son battled for everything from food to a place to

    64、live.49 help from his grandmother and neighbours,James would 50 have died when he was young.This spirit of survival has served him well on court,forcing him to take any 51 he finds.“I 52 losing;I dont like losing,” said James of his 41-point display.“I 53 the opportunity for us to win and I was 54 t

    65、o capture it.” At 2.03 metres,he is no Yao Ming but this didnt 55 him being first choice in 2003 NBA draft.This was 56 to his strength and skill,much of which he learned from high school American football.Although he has a 57 brain,James has never had to concentrate on 58.Some people think this is a

    66、 mistake and say he should have gone to college to 59 his mind.But James is one of the lucky few who has found fame and fortune 60 a diploma(文凭).On the court,he is king.41.A.actionB.performanceC.activityD.talent答案:D解析:从全文可以得知勒布朗詹姆斯是打篮球方面的天才,故选talent。42.A.beatB.winC.defeatD.equal答案:B解析:beat和defeat表示“

    67、击败”,不与over连用,直接用某人或球队等作宾语;win over表示“胜过,战胜”;equal“与相等,平等”。43.A.oldestB.strongestC.tallestD.youngest答案:D解析:由上文提到的“19岁87天”反推该空强调詹姆斯最年轻。44.A.performanceB.lessonC.actionD.appearance答案:A解析:一场比赛个人得41分是他迄今为止最好的表现。45.A.forB.asC.byD.with答案:B解析:be known as.“作为是有名的”。46.A.wellB.farC.deepD.late答案:B解析:由下文介绍的他童年时期

    68、不幸的生活反推,那时他还远不是一个球王。47.A.AsB.LikeC.LikelyD.Alike答案:B解析:分析语境可知,该空表示“像一样”,故应填Like。48.A.fightB.struggleC.battleD.war答案:B解析:由下文所介绍的他童年不幸的生活可知,詹姆斯的童年生活是一种挣扎。49.A.Except forB.ExceptC.BesidesD.Without答案:D解析:从句意可以看出此处指“要是没有”。50.A.certainlyB.impossibleC.hardlyD.probably答案:D解析:没有外祖母和邻居的帮助,詹姆斯也许很小的时候就死了。故选D项。5

    69、1.A.goalB.gameC.matchD.chance答案:D解析:goal“目标”;game“比赛,游戏”;match“比赛”;chance“机会”。take any chance表示“利用任何机会”。52.A.hateB.refuseC.objectD.reject答案:A解析:下文的dont like暗示该空应填hate。53.A.lookedB.seizedC.wentD.held答案:B解析:seize the opportunity“抓住机会”,与语境相符。54.A.afraidB.unluckyC.ableD.certain答案:C解析:be afraid to do sth

    70、“害怕做某事”;be unlucky to do sth“做某事很不幸”;be able to do sth“能够做某事”;be certain to do sth“一定做某事”。由句子含义可知,此处able为最佳答案。55.A.keepB.forbidC.protectD.stop答案:D解析:stop sb (from) doing sth,“阻止某人做某事”,符合句意。若将stop 改为keep,则from不可省,故选D项。56.A.accordingB.referringC.thanksD.sticking答案:C解析:according to“根据,按照”;refer to“参考,提

    71、到”;thanks to“多亏”;stick to“坚持”。由句意知,此处thanks为最佳答案。57.A.fastB.quickC.highD.top答案:B解析:强调“聪明的、反应快的”应用quick,而不用fast。58.A.studyingB.restingC.sleepingD.eating答案:A解析:下文的college暗示该空应填studying。59.A.advanceB.marchC.increaseD.develop答案:D解析:上大学的目的是发展能力,因此该空应填develop。60.A.apart fromB.butC.exceptD.without答案:D解析:詹姆

    72、斯成了没有文凭而成名的幸运者。第卷第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。导学号92730049It is difficult for most parents to teach their children to be 61.(responsibility) for housework,but with one of the following suggestions,you really can get your children 62.(help) at home.I

    73、f you give your children the impression that they cannot do anything quite right,then they 63.(regard) themselves as unfit or unable persons.64. the children believe that they can succeed,they will never become 65.(total) independent.My daughter Carlas fifth-grade teacher made every child in her cla

    74、ss special.When students received 66.(little) than a perfect test score,she would point out 67. they had mastered and declare firmly they could learn what they had missed.You can use the same technique when you evaluate 68.(you) childs work at home.Dont always scold but give lots of praise instead.T

    75、alk about what he has done right,not about what he hasnt.If a difficult task has been done right by your child,promise him 69. Sunday trip or a ball game with Dad.Learning is a process of trying,failing,trying and succeeding.If you teach your children not to fear a mistake or failure,they will learn

    76、 faster and achieve 70.(successful) at last.答案:61.responsible62.to help63.will regard64.Unless65.totally66.less67.what68.your69.a70.success第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(

    77、)划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。导学号92730050After school I went to home for supper.When I got home,I found my mother laying in bed.She was ill.Unluckily,my father was away from home in business.“What shall I do?” I thought to me.Since Mother was ill,I must t

    78、ake well care of her.So I decided to try cooking by myself.I did the cooking with great difficulty but it got burnt at last.I had thought Mother would never like.To my joy,Mother praised me for the meat I have cooked.She said,“It tastes delicious.Im very pleasing with it.” I knew Mother was encourag

    79、ing us to do more by myself.答案:第一句:去掉to第二句:layinglying 第四句:inon 第五句:memyself 第六句:wellgood第八句:butand 第九句:在like后加it 第十句:havehad或去掉have第十一句:pleasingpleased 第十二句:usme 第二节书面表达(满分25分)莫言,中国著名作家,原名管谟业,曾多次获得各种奖项。2012年10月获得了诺贝尔文学奖(The Nobel Prize in Literature)。请根据下列提示用英语写一篇关于他的约100词的简介。可适当增加细节,以使行文连贯。1955年2月

    80、出生于山东潍坊2011年作品蛙(The Frog)获得茅盾文学奖(The Mao Dun Prize in Literature)2012年10月获得诺贝尔文学奖,作为一名喜欢写作的人,为他感到骄傲Mo Yan参考范文:Mo YanMo Yan was born in February 1955 in Weifang,Shandong Province.What you may not know is that his real name is Guan Moye.Mo Yan is his pen name,which means “no speaking”.In my opinion,Mo

    81、 Yan,who began writing in 1981,is one of the most famous writers in China.And he won many kinds of prizes.For example,in 2011 his novel The Frog won the Mao Dun Prize in Literature.Much to our delight,he won the Nobel Prize in Literature in October 2012,which is an honor to our Chinese people.As a person who likes writing stories,Im proud of him and wish to be as great a writer as him in the future.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《赢在课堂指导》2016-2017学年高一英语人教版必修1练习:UNIT 5 NELSON MANDELA—A MODERN HERO WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561575.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1